ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ DNA ΓΙΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΜΕ ΙΨΔ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 79
    Senior Member
    Quote Originally Posted by joanna22 View Post
    Αναφρανιλ παιδια αναφρανιλ.δν ειναι σαν να προτεινεις αγωγη ο καθενας λεει με ποιο φαρμακο ειδε καλο .κ καλο ειναι να λεγεται!κ μενα αναφρανιλ μ συνεστησε κ μ πε αν δεν σε πιασει κ αυτο κανενα δεν θα σ πιασει.πριν κανω τις εξετασεις.κ συνδυασμο με αμπιλιφαι μ χε προτεινει κ οντως μετα τις εξετασεις αυτα μ ξαναπροτεινε κ ενα αλλο !νομιζω καλος γιατρος καταλαβε αμεσως τι ηταν το σωστο.παρολο π δν ηξερε οτι δν με πιανουν τα σσρι να μ δωσει αλλα η σνρι!αν κ τ χα πει δν μ πιανει τιποτα γιατρε!επειτα ρωτα τη φιλη σ τι δοση παιρνει?αμπιλιφαι?εμενα μ γραψε 10 θα παω να παρω σημερα να αρχισω.φοβαμαι ομως πολυ φοβαμαι τις απρενεργειες για το αναφρανιλ.και το αμπιλιφαι π κανει λεει αρρυθμιες?μ λεει ο γιατρος αν εχω κανει προσφατα καρδιογραφημα κ ετσι αν εχω αρρυθμιες:/μακαρι να με πιασουν ρε γαμωτο.θα τα δοκιμασω ετσι γ το γαμωτο να δω αν θα με πιασουν!επι ενα μηνα και θα σας πω.
    έγραψα τις εμπειρίες φίλων και πως τους είδα εγώ μετά τη χρήση των φαρμάκων που σου συνέστησαν και εσένα να παρεις. Εάν έπαιρνα αλλά φάρμακα σαν τα δικά σου θα έλεγα δεν θα είχα πρόβλημα.Η φίλη παιρνει 30mg abilify. Θα χρειαστεί πάντως πάνω από ένας μήνας για να δεις αποτελέσματα. Αν αισθάνεσαι ότι δεν σε πιάνουν όσο ήθελες εσυ συννενοησου με το γιατρό για τη δοσολογία. Εννοείται μην το κάνεις μόνη σου. Θέλει υπομονή. Μην βιάζεσαι συνήθως στο 2 μηνο φαίνεται η επίδραση των φαρμάκων. Η φίλη δεν έχει κάποιο πρόβλημα από παρενέργειες του abilify. Αλλά και αυτό σχετικό ειναι.Εξαρταται τον άνθρωπο. Πολλές φορές παρουσιάζονται διαφορετικές παρενέργειες. Προσωπικά 3 φορές δοκίμασα να πάρω 90mg μιρταζαπινη και τις 3 φορές είχα διαφορετικές παρενέργειες και επανηλθα στην αρχική δόση. Τεσπα... Πάνω απ όλα όμως βρες κάποιον καλό ψυχολόγο και ξεκινά ψυχοθεραπεία.

Banned
    Quote Originally Posted by black_adder View Post
    έγραψα τις εμπειρίες φίλων και πως τους είδα εγώ μετά τη χρήση των φαρμάκων που σου συνέστησαν και εσένα να παρεις. Εάν έπαιρνα αλλά φάρμακα σαν τα δικά σου θα έλεγα δεν θα είχα πρόβλημα.Η φίλη παιρνει 30mg abilify. Θα χρειαστεί πάντως πάνω από ένας μήνας για να δεις αποτελέσματα. Αν αισθάνεσαι ότι δεν σε πιάνουν όσο ήθελες εσυ συννενοησου με το γιατρό για τη δοσολογία. Εννοείται μην το κάνεις μόνη σου. Θέλει υπομονή. Μην βιάζεσαι συνήθως στο 2 μηνο φαίνεται η επίδραση των φαρμάκων. Η φίλη δεν έχει κάποιο πρόβλημα από παρενέργειες του abilify. Αλλά και αυτό σχετικό ειναι.Εξαρταται τον άνθρωπο. Πολλές φορές παρουσιάζονται διαφορετικές παρενέργειες. Προσωπικά 3 φορές δοκίμασα να πάρω 90mg μιρταζαπινη και τις 3 φορές είχα διαφορετικές παρενέργειες και επανηλθα στην αρχική δόση. Τεσπα... Πάνω απ όλα όμως βρες κάποιον καλό ψυχολόγο και ξεκινά ψυχοθεραπεία.
    Παιδια πηρα σήμερα αμπιλιφαι επεσα ξερη Νιωθω σκατα χθες πηρα remeron xana ta idia εφινα χειροτερα αντι για καλυτερα απογοητευτηκα .συν εχω ξερο στομα οταν κοιμαμαι

Banned
    περιμενες οτι με ενα αντιψυχωτικο θα ησουν καλυτερα?
    κατ'αρχην για ποιον λογο σου εδωσε abilify?
    κατα δευτερον οταν δεν μενουμε ικανοποιημενοι απο τα χαπια, μηπως πρεπει να το ψαξουμε εναλλακτικα μηπως? διερωτομαι!!!

joanna22,
    σε τι αναλύσεις/εξετάσεις αναφερεσαι ακριβώς?
    Επειδή οι ψυχίατροι λένε ότι δεν υπάρχουν αναλύσεις αίματος ή άλλες εξετάσεις για τα ψυχολογικα/ψυχιατρικά προβλήματα. Απλά άμα τους πεις ότι δεν σε πιανει το φαρμακο σου το αλλάζουν ή σου αυξάνουν τη δοση.
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    joanna22,
    σε τι αναλύσεις/εξετάσεις αναφερεσαι ακριβώς?
    Επειδή οι ψυχίατροι λένε ότι δεν υπάρχουν αναλύσεις αίματος ή άλλες εξετάσεις για τα ψυχολογικα/ψυχιατρικά προβλήματα. Απλά άμα τους πεις ότι δεν σε πιανει το φαρμακο σου το αλλάζουν ή σου αυξάνουν τη δοση.
    υπαρχουν εξετασεις dna το λεω παραπανω!

Banned
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    περιμενες οτι με ενα αντιψυχωτικο θα ησουν καλυτερα?
    κατ'αρχην για ποιον λογο σου εδωσε abilify?
    κατα δευτερον οταν δεν μενουμε ικανοποιημενοι απο τα χαπια, μηπως πρεπει να το ψαξουμε εναλλακτικα μηπως? διερωτομαι!!!
    προφανως επειδη εχω ayjhmenh ντοπαμινη.επειτα δεν το πηρα αρκετο καιρο για να ειμαι καλα την πρωτη μερα απλα μ επεσε βαρυ.

Junior Member
    Πού κάνουμε αυτήν την εξέταση;

Senior Member
    Αν καταλαβα καλα, 2 ατομα εκαναν το ιδιο ακριβως τεστ, σε δυο διαφορετικα κεντρα και ο ενας πληρωσε 800 € και ο αλλος 1830€ ?

Senior Member
    Μάλλον το τεστ έκανε οχτακόσια κ κάποιος πήρε προμήθεια ένα χιλιάρικο γίνεται αυτό πολύ συχνά
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Αυτές οι εξετάσεις που γίνονται;; τι κόστος έχουν και τι ειδικότητας γιατρός τις συνταγογραφεί Αν μπορείτε να μ' ενημερώσετε μ' ενδιαφέρει πολύ.

Banned
    Quote Originally Posted by novia35 View Post
    Αυτές οι εξετάσεις που γίνονται;; τι κόστος έχουν και τι ειδικότητας γιατρός τις συνταγογραφεί Αν μπορείτε να μ' ενημερώσετε μ' ενδιαφέρει πολύ.
    Οσοι λετε για την προμηθεια δεν πιστευω γτ ο τιμοκαταλογος ισως ηταν στανταρ μπορει αν εχετε δικιο ομως.αυτες οι εξετασεις γινονται σε ενα κεντρο του οποιου δεν ειχα καλη εμπειρια οποτε δεν θα ονομασω

Ιωάννα καλησπέρα. Πως εισαι αυτή την περίοδο; Κάποιο νεότερο;
    Σκέφτομαι εξέταση dna. Παίρνω seropram 5 μηνες (εδώ και δυο μήνες έχω πάει τη δόση στα 40mg) αλλά αισθάνομαι ότι δε με πιάνει.
    Θα ρωτήσω και τον ψυχίατρό μου.
    Αυτές οι εξετάσεις dna πως τις ζητάνε ακριβώς; Τι ονομασία έχουν;

Banned
    Quote Originally Posted by iamverysad View Post
    Ιωάννα καλησπέρα. Πως εισαι αυτή την περίοδο; Κάποιο νεότερο;
    Σκέφτομαι εξέταση dna. Παίρνω seropram 5 μηνες (εδώ και δυο μήνες έχω πάει τη δόση στα 40mg) αλλά αισθάνομαι ότι δε με πιάνει.
    Θα ρωτήσω και τον ψυχίατρό μου.
    Αυτές οι εξετάσεις dna πως τις ζητάνε ακριβώς; Τι ονομασία έχουν;
    καλησπερα. τα ιδια χαλια ειμαι ακομα οι εξτασεις dna δεν με βοηθησαν ουσιαστικα σε τιποτα καλυτερα να μην τις κανειςτζαμπα λεφτα. αν κ εδειξανν οτι τα σσρι δεν με πιανουν πηρα αναφρανιλ που δεν ειναι ουτε αυτο με επιασε ομως. γενικα δεν λενε κατι σοβαρο κ γω ημουν ενθουσιασμενη οταν τις εκανα αλλα τζιφος.

καλησπερα. τα ιδια χαλια ειμαι ακομα οι εξτασεις dna δεν με βοηθησαν ουσιαστικα σε τιποτα καλυτερα να μην τις κανειςτζαμπα λεφτα. αν κ εδειξανν οτι τα σσρι δεν με πιανουν πηρα αναφρανιλ που δεν ειναι ουτε αυτο με επιασε ομως. γενικα δεν λενε κατι σοβαρο κ γω ημουν ενθουσιασμενη οταν τις εκανα αλλα τζιφος.
    Αυτή δεν είναι ssri, έτσι; Τώρα τι φάρμακο σου πρότειναν;

Banned
    αυτο μας το ειπε και αλλος.... οτι ειναι τζαμπα και χαμμενα και πεταμενα λεφτα... υποτιθεται οτι αν δεν τις κανεις, μπορει να παρεις ενα αντικαταθλιπτικο το οποιο δεν προοριζεται για σενα, ετσι εσυ μεχρι να διαπιστωσεις πιο ειναι για σενα, θα πρεπει να δοκιμασεις καμια 10αρια και υποτιθεται οτι εστι θα αργησεις να γινεις παλι αποδοτικος και παραγωγικος και να συνελθεις απο την καταθλιψη.. αντιθετα, αν κανεις αυτες τις εξετασεις θα δεις αμεσα πιο αντικαταθλιπτικο χρειαζεσαι και θα γινεις πιο γρηγορα καλα χωρις να χανεις χρονο... !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast