Ιδια γονιδια αλλες ασθενειες κ οχι μονο!?σοσ αποψεις;;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
    Banned

Ιδια γονιδια αλλες ασθενειες κ οχι μονο!?σοσ αποψεις;;

εγω με το παιδι π εχει κανει τις εξετασεις (γτ ειναι ωραιο να βλεπουμε κ τη συγκριση μονοι μας μηπως βγαλουμε συμπερασματα..)εχουμε τ ιδια γονιδια κ πιο βαρυ το ενα εκεινος (με τον υποδοχεα ντοπαμινης με 2 μεταλλαγμενα γονιδια)κ εγω υποφερω απο μικρη με ιψδ και αυτος εχει γ.αγχωδη διαταραχη κ κκαταθλιψηκαι υποφερει προσφατα !αρα παιζουν ρολο οι ουσιες π δν λειτουργουν καλα αλλα αλληλεπιδρουν κ με αλλα λογικα κ κανουν το αποτελεσμαεπισης εεκεινοςυποφερει προσφατα ενω εγω απο μικρη εχω τρομερες συνεχεις εμμονες ιψδ που δν μαφηνουν ν ηρεμησω πως φντ αυτο κ εκεινος να υποφερει προσφατα προφανως παιζουν ρολο κ στοιχεια τ χαρακτηρα οι τυψεις π ειχα εγω γ ασημαντα πραγματα κ ηθελα να τ πω αλλα φοβομουν στους γονεις μ επδ τ καναν ολα τραγικα αλλα κ απο μικρη ειχα μια μεγαλη αισθηση ευθυνης κ σωστου απο μικρη.μηπως παιζει ρολο κ αυτο.αλλα πιστευα οτι αν εχεις γεννετικη βλαβη τ χεις απο μικρος μικρη αλλα δν ειναι ετσι τι γντ ρε γαμωτο ενας γιατρος μ χε δωσει ενα χαπι π ηταν γ τις τυψεις π ειχα κ μ επιασε αλλα μ αυξησε την προλακτινη τ κοψα αμεσα κ δν προλαβα να δω τα αποτελεσματα.πφφ παβτως εγω υποφερω απο μικρη.κ εχω κ γω υποδοχεα d3 της ντοπαμινης ελλατωματικο π σχετιζεται απο τ λεει ο γιατρος με ιψδ οι εξετασεις λεει σχετιζεται μ καταθλιψη κ αλλα αλλα θ πρεπε να χε ιψδ το παιδι αυτο ενω δεν εχει!!χαιρομαι που μπορεσα να συγκρινω αποτελεσματα γτ θα θελα να τ κανω κ μ τον αδερφο μ να δω τι τρεχει γτ ειναι πιο κουλ θελω ν καταλαβω ισως παιζουν ρολο κ στοιχεια κατασκευαστικα της προσωπικοτητας σ αν εισαι ευκολα ευαλωτος χωρις θαρρος δυναμικοτητα αν εχεις τυψεις προφανως καποιο αλλο γονιδιο το ελεγχει που δν τ χουν βρει.εχουν βρει ισωςς τα πιο σημαντικα γονιδια με τη σερετονινη κ την ντοπαμινη αλλλα ισως κ αυτα μπορει να οδηγουν μ καποιο τροπο ν επιδρουν καπου π να ελεγχει κ αλλα πραγματα.τι να πω

Senior Member
    Σου ειπα.μην τν ψαχνεις κ πολυ μ αυτα τα γονιδια...δεν ξερω τ ν πω αλλα μου φενεται οτι το μυαλο ειναι περιπλοκο οργανο κανεις δν μπορει να το εξετασει

Junior Member
    2 εξετασεις δεν βγαζουν συμπερασμα......σε καμια περιπτωση
    δεν ειμαι σαν τον αλλο που σου ειπε πως η ψυχιατρικη ειναι απατη αλλα μην τα ριχνουμε ολα και στα γονιδια!!!!! μην τρελαθουμε
    τα γονιδια σε εχουν κανει να γραφεις με 300ΚΜ/Η;
    και πριν απαντησεις, τα γονιδια σε αποτρεπουν να σενιαρεις το κειμενο σου πριν κλικαρεις το "post";
    θελει και ΠΟΛΥ προσπαθεια....εκει θελω να καταληξω

Banned
    Quote Originally Posted by leyu View Post
    δεν ειμαι σαν τον αλλο που σου ειπε πως η ψυχιατρικη ειναι απατη αλλα μην τα ριχνουμε ολα και στα γονιδια!!!!! μην τρελαθουμε
    και πριν απαντησεις, τα γονιδια σε αποτρεπουν να σενιαρεις το κειμενο σου πριν κλικαρεις το "post";
    Τι εννοεις; ναι τα γονιδια πιστευω

Junior Member
    Quote Originally Posted by joanna22 View Post
    Τι εννοεις; ναι τα γονιδια πιστευω
    εννοω μην παιρνεις τοις μετρητοις οποια αποτελεσματα εχει το αλλο παιδι επειδη ταυτιζεται μαζι σου, η το επομενο παιδι....δεν ειστε ιδιες περιπτωσεις
    επισης μην υποθετεις πως για ολα υπαρχει καποιο υπαιτιο γονιδιο, γιατι οπως ο αλλος ελεγε πως οι ψυχιατροι ειναι απατη.......αν υποθεσουμε πως για ολα φταινε τα γονιδια τοτε οι ψυχολογοι ειναι οι πραγματικοι απατεωνες.....υπαρχουν καποιες γκριζες ζωνες αλλα και οι 2 ειδικοτητες ειναι επιστημες οχι μαλα**#8

Senior Member
    απατη ειναι τα τεστ και απατεωνες οι ψυχιατροι που τα εφαρμόζουν. Αν οι επιστημονικες βασεις της ψυχιατρικής είναι υπο συζήτηση και αμφισβητήσιμες είναι γιατί οι ιδιοι οι ψυχιατροι παραδεχονται οτι τα αιτια των διαταραχων τους ειναι αγνωστα, οπως και η θεραπεια τους. Το ομολογει ακομα και ο προεδρος του DSM. Του αμερικανικου διαγνωστικου εγχειριδιου που ειναι η βαση της ψυχιατρικής στο κοσμο. (πανω σε αυτο βασιζεται και το ICD 10 για τις ψυχικες διαταραχες)
    Στο link τα υπολοιπα... (δεν ειναι απαραιτητο να υιοθετησετε οτι λεει το βιντεο νομιζω ομως οτι ειναι αρκετα αποκαλυπτικο)
    Προφανως οσοι παιρνουμε φαρμακα (οτι παιρνω το εγραψα και στο προηγουμενο θεμα) το κανουμε με τις οδηγιες ψυχιατρου και για να το κανουμε αυτο σημαινει οτι δεν βαζουμε Χ στην ψυχιατρική. Υπεθεσα οτι αυτό θα ηταν κατανοητο στο αλλο ποστ αλλά προφανως δεν ηταν...
    Αλλο να αμφισβητεις και αλλο να αρνεισαι και να απορριπτεις οριστικά. Δυστυχως η ψυχιατρική εχει βαλει το χερι της σε πολλά εγκληματα κατα των ανθρωπων. Ενα εγκλημα που συνεχιζεται μεχρι τις μερες μας και στη χωρα μας ειναι και τα ηλεκτροσοκ.

https://www.youtube.com/watch?v=xfocYFC1Pno

Junior Member
    Quote Originally Posted by black_adder View Post
    απατη ειναι τα τεστ και απατεωνες οι ψυχιατροι που τα εφαρμόζουν. Αν οι επιστημονικες βασεις της ψυχιατρικής είναι υπο συζήτηση και αμφισβητήσιμες είναι γιατί οι ιδιοι οι ψυχιατροι παραδεχονται οτι τα αιτια των διαταραχων τους ειναι αγνωστα, οπως και η θεραπεια τους. Το ομολογει ακομα και ο προεδρος του DSM. Του αμερικανικου διαγνωστικου εγχειριδιου που ειναι η βαση της ψυχιατρικής στο κοσμο. (πανω σε αυτο βασιζεται και το ICD 10 για τις ψυχικες διαταραχες)
    Στο link τα υπολοιπα... (δεν ειναι απαραιτητο να υιοθετησετε οτι λεει το βιντεο νομιζω ομως οτι ειναι αρκετα αποκαλυπτικο)
    Προφανως οσοι παιρνουμε φαρμακα (οτι παιρνω το εγραψα και στο προηγουμενο θεμα) το κανουμε με τις οδηγιες ψυχιατρου και για να το κανουμε αυτο σημαινει οτι δεν βαζουμε Χ στην ψυχιατρική. Υπεθεσα οτι αυτό θα ηταν κατανοητο στο αλλο ποστ αλλά προφανως δεν ηταν...
    Αλλο να αμφισβητεις και αλλο να αρνεισαι και να απορριπτεις οριστικά. Δυστυχως η ψυχιατρική εχει βαλει το χερι της σε πολλά εγκληματα κατα των ανθρωπων. Ενα εγκλημα που συνεχιζεται μεχρι τις μερες μας και στη χωρα μας ειναι και τα ηλεκτροσοκ.

https://www.youtube.com/watch?v=xfocYFC1Pno
    μπορούμε να διαφωνήσουμε η να συμφωνησουμε πως αν κάνεις ρητουη του Αδωνι Γεωργιαδη ΕΙΣΑΙ οπαδος του Αδωνι Γεωργιαδη η απλα φακ λοτζικ
    την βγαζεις λαδι με ενα "quotes are not endorsements"
    τον εψαξα τον τυπο να ξερεις, αυτα που γραφει η wikipedia βγαζουν νοημα σε εμενα
    αν και εκεινο το "αν δεν φαινεται στην νεκροψια δεν υπαρχει" ειναι λιγο παρατραβηγμενο
    τα ηλεκτροσοκ συμφωνω πως ειναι απαραδεκτα αλλα σαν κλαδος ειναι φρεσκος, λογικο να υπαρχουν αμφισβητησιμες μεθοδοι, επισης λογικο να υπαρχουν πανακριβες εξετασεις, η υγεια ψυχικη η μη ειναι επιχειρηση πλεον, δεν θα μπορουσαν να πλασαρουν αυτες τις εξετασεις ομως χωρις κλινικες ερευνες, πρεπει να υπαρχει ανοιχτο μυαλο σε τετοια θεματα
    επειδη οι ειδικοι δεν καταλαβαινουν τις αιτιες δεν σημαινει πως ολα ειναι λαθος :)

Senior Member
    Κι όταν λέμε δεν ξέρουνε να τα λέμε όπως είναι ασ πούμε ή ιδεοψυχαναγκαστική είναι κάποιο από τα μονοπάτια σερετονινησ στον εγκέφαλο δε λειτουργεί καλά αυτό ξέρουν γι αυτό δίνουν αντικαταθλιπτικά αυτό όλο είναι κάτι λογικό να αναπλάθει δε γίνεται για την ώρα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    μπορούμε να διαφωνήσουμε η να συμφωνησουμε πως αν κάνεις ρητουη του Αδωνι Γεωργιαδη ΕΙΣΑΙ οπαδος του Αδωνι Γεωργιαδη η απλα φακ λοτζικ
    την βγαζεις λαδι με ενα "quotes are not endorsements"
    σορρυ δεν καταλαβαινω τι εννοεις ειμαι αρκετα μεγαλύτερος ηλικιακα :)
    οχι δεν θεωρω οτι ολα ειναι λαθος. Η υπαρξη φαρμακων ακομα και αν αυτα ανακαλυφθηκαν τυχαια, φυσικα και βοηθανε ανθρωπους. Οπως επισης εχουν καταστρεψει και ανθρωπους. Η γνωση των αιτιων ειναι που σε κανει επιστημη οχι η αγνοια τους.

Senior Member
    Εγώ ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω γτ τόσο ψάξιμο τελικά; μήπως αυτό χειρότερευει τα πράματα; νιώθω από το ποστ της κοπέλας ότι έχει μπει σε λαβύρινθο κ έχει χαθεί λίγο.. Φαίνεται κ κάπως οργισμενο..αυτο σίγουρα επιβαρύνει την ψυχική υγεία της..

Junior Member
    Quote Originally Posted by black_adder View Post
    σορρυ δεν καταλαβαινω τι εννοεις ειμαι αρκετα μεγαλύτερος ηλικιακα :)
    οχι δεν θεωρω οτι ολα ειναι λαθος. Η υπαρξη φαρμακων ακομα και αν αυτα ανακαλυφθηκαν τυχαια, φυσικα και βοηθανε ανθρωπους. Οπως επισης εχουν καταστρεψει και ανθρωπους. Η αναγνωριση των αιτιων ειναι που σε κανει επιστημη οχι η αγνοια τους.
    να σε πω να γελασεις κιολας
    στο twitter, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ βάζουν σχολιο "retweets are not endorsements" φατσα καρτα στο προφιλ τους
    δηλαδη, αναμεταδιδουν σχολια αλλων, χωρις να συμφωνουν "απαραιτητα"
    ειτε με το συγκεκριμενο tweet, ειτε με τον χρηστη που το εγραψε
    ειναι λιγο φαση σαν εκεινα τα βιντεακια στο youtube που γραφουν "αυτο το βιντεο εχει ανεβει για να προωθησει τον καλλιτεχνη"
    που στην ουσια ειναι πειρατεία 100% αλλά το καλυπτουν με δικηγορικη γλωσσα

συμφωνω απολυτα με την αναγνωριση των αιτιων κλπ, αλλα δεν μπορω να τους κραξω, οχι για την αγνοια τουλαχιστον, για τα ηλεκτροσοκ, τους εγκλεισμους κλπ μαζι σου!!
    το ανθρωπινο μυαλο ειναι ενα εξαιρετικα πολυπλοκο αντικειμενο ερευνας, εδω δεν ξερουμε τις απαντησεις σε αλλα θεματα θα ξερουμε τις απαντησεις στα πιο βαθια προβληματα μας;

Banned
    εννοω μην παιρνεις τοις μετρητοις οποια αποτελεσματα εχει το αλλο παιδι επειδη ταυτιζεται μαζι σου, η το επομενο παιδι....δεν ειστε ιδιες περιπτωσεις
    επισης μην υποθετεις πως για ολα υπαρχει καποιο υπαιτιο γονιδιο, γιατι οπως ο αλλος ελεγε πως οι ψυχιατροι ειναι απατη.......αν υποθεσουμε πως για ολα φταινε τα γονιδια τοτε οι ψυχολογοι ειναι οι πραγματικοι απατεωνες.....υπαρχουν καποιες γκριζες ζωνες αλλα και οι 2 ειδικοτητες ειναι επιστημες οχι μαλα**#8
    Ρε συ τα ψυχολογικα οφειλονται σιγουρα σε καποια εξωτερικα γεγονοτα που σ προκαλουν κατι απλα σιγουρα υπαρζουν προδιαθεσεις γονιδιων που ειναι διαφορετικα!

Banned
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    Εγώ ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω γτ τόσο ψάξιμο τελικά; μήπως αυτό χειρότερευει τα πράματα; νιώθω από το ποστ της κοπέλας ότι έχει μπει σε λαβύρινθο κ έχει χαθεί λίγο.. Φαίνεται κ κάπως οργισμενο..αυτο σίγουρα επιβαρύνει την ψυχική υγεία της..
    Εγω αγαπητε εχω ηδη συγχιση στο κεφαλι κ εκφραζεται εκει δεν ειναι το αντιθετο!

Banned
    Και η ψυχικη μ υγεια ειναι ηδη επιβαρυμενη!!!τιποτα δεν με σωζει!!απλα ξεδινω ετσι εκει με παει τ μυαλο μ.να σκεφτομαι συνεχεια

Senior Member
    Νομιζω οτι ειναι ασχετη η συγκριση!το καθε ατομο ειναι ξεχωριστο κ η αρρωστια βγαινει διαφορετικα στον καθενα!πιστευω οτι η εξεταση θα σε βοηθησει να βρεις τα φαρμακα που σου ταιριαζουν μονο σε αυτο!οπως ειπε κ ενα παιδι πιο πανω ακομα δεν ξερουν τα αιτια για τα ψυχολογικα προβληματα!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Page 1 of 2 12 LastLast