Πως πολεμάμε την κατάθλιψη? (Και όχι μόνο) - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 63 of 63
    Senior Member
    Originally posted by Dalia
    Εσύ έχεις κάνει ψυχοθεραπεία?
    Ναι μερικές φορές. Σε μένα τις περισσότερες φορές ήταν ανούσιο κι άλλες επιβλαβές. Μόνο κάτι πολύ συγκεκριμένο από μία συνεδρία μου έκανε καλό. Μία ατάκα που πραγματικά μου την είπε ο γιατρός και κατάλαβα ότι δεν έχει κανένα νόημα να πηγαίνω και ήταν σαν να μου το έλεγε και ο ίδιος αυτό. Μάλλον δεν το κατάλαβε ότι από εκείνο θα σταματούσα για πάντα βέβαια.
    Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάω πάντως. Πιστεύω ότι αν δεν είσαι πολύ άνετος οικονομικά, μπορείς να ξοδέψεις αυτά τα χρήματα για άλλους λόγους που θα σου δώσουν περισσότερη ικανοποίηση συνολικά, ή αν είσαι πολύ άνετος οικονομικά, μάλλον δε χρειάζεσαι τη ψυχοθεραπεία και εξυπηρετεί τους ίδιους σκοπούς με μια φιλική συζήτηση...

Καληνύχτα, θα πρέπει να φύγω δυστυχώς. Προσπάθησε να σκεφτείς που σε ωφελούν όλα αυτά με τη ψυχοθεραπεία και που όχι. Θα κρίνεις μόνη σου για τον εαυτό σου...

Senior Member
    Originally posted by Dalia
    Η Θεοφανία ήθελε να συζητήσουμε για θετικά πράγματα αλλά εμείς πάλι ξεφύγαμε και πιάσαμε τα αρνητικά.
    Τα θετικά τα αναλύσαμε και πριν σε ένα βαθμό.

Παιδιά, πραγματικά δεν πειράζει, εγώ πιστεύω πως με τη συζήτηση ξαλαφρώνουμε και κάποια στιγμή θα μιλήσουμε και για τα θετικά.
    Σημασία έχει η επικοινωνία και πολλές φορές με ενοχλεί που είναι 20 μέλη συνδεδεμένα και αντί να μιλάμε μεταξυ μας, κοιτάμε το forum.
    Εύχομαι να ξεκινήσουμε και άλλες καρποφόρες συζητήσεις...
    Καλημέρα....

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345