Τα αντικαταθλιπτικά δεν κάνουν τίποτα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
    Member

Τα αντικαταθλιπτικά δεν κάνουν τίποτα

Ρε παιδιά εχω αλλάξει 3 είδη αντικαταθλιπτικά χάπια (Mallicon, Protofen, και Effexor) και δεν μπορώ να απαλλαγώ από τις αρνητικές σκέψεις και την πεσμένη διάθεση... 3 μήνες είναι που τα παίρνω και συνεχίζω να είμαι πεσμένος και μελαγχολικός

Μήπως ο ψυχίατρος που με βλέπει δεν ειναι καλός... ?

ΥΓ: Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη

Nefeli28
    Guest
    Απ'οτι λενε ολοι, χρειάζεται χρονος για να δράσουν τα φάρμακα. Ισως επισης να μην σε βοηθανε τα συγκεκριμένα. Το έχεις συζητησει με τον ψυχιατρο; Τον βλεπεις συστηματικά, κανοντας κ ψυχοθεραπεία ή πας μονο για να γραψει τα φαρμακα;

Senior Member
    Και εγω τα ιδια δεν με πιανουν τα αντικαταθλιπτικα μηπως καλυτερα να παρουμε φυτικα τι να πω ρε παιδια κ εγω τα εχω παιξει τελειως σκεφτομαι να ξεκινησω φυτικα γτ μιλησα με αρκετα ατομα κ μ ειπαν νοιωθουν καλυτερα με τα φυτικα πλεον και δεν εχουν και τις παρενεργειες απο τα ψυχοφαρμακα...

Senior Member
    τη ειναι τα φυτικα?
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Και εγω τα ιδια δεν με πιανουν τα αντικαταθλιπτικα μηπως καλυτερα να παρουμε φυτικα τι να πω ρε παιδια κ εγω τα εχω παιξει τελειως σκεφτομαι να ξεκινησω φυτικα γτ μιλησα με αρκετα ατομα κ μ ειπαν νοιωθουν καλυτερα με τα φυτικα πλεον και δεν εχουν και τις παρενεργειες απο τα ψυχοφαρμακα...

Senior Member
    Τα φυτικα ειναι.ω3 βαλσαμοχορτο βαλεριανα ροντιονα ροσα ασταξανθινη σπιρουλινα κινκο μπιλοπα βιταμινες b μαγνησιο κ αλλα τετοια...

Nefeli28
    Guest
    Αν δεν πιανουν τα φαρμακα, θα πιασουν αυτα;
    Συνηθως αυτα λειτουργουν σε ήπια πράγματα ή συμπληρωματικα σε αγωγη...

Member
    Ο γιατρός μου λέει ότι αν δεν νιώσω καλύτερα δεν μπορούμε να μιλήσουμε, οπότε ουσιαστικά πάω για τα φάρμακα.
    Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία με ψυχολόγο αλλά ειναι πολύ νωρίς ακόμα.

Ωστόσο περίμενα κάποιο αποτέλεσμα ρε γαμώτο...
    Απογοήτευση

Τα φυτικά δεν κάνουν τίποτα νομίζω γιατί δεν ειναι πολύ ισχυρά.
    Εγώ παίρνω πρωί βράδυ Ω3 και μεχρί και πριν λίγο καιρό μασούσα λιναρόσπορο.

Senior Member
    Τα 2 πρώτα που αναφέρεις ούτε καν τα γνωρίζω. Κανονικά μετά από 3 μήνες θα έπρεπε να έχεις αποτελέσματα. Εγώ μέσα σε 20-30 μέρες είδα αποτελέσματα αλλά μετά την διακοπή των φαρμάκων ξαναέπεσα. Τα φάρμακα δεν είναι πανάκεια χρειάζεται συνδυασμός φαρμάκων-ψυχοθεραπείας και οπωσδήποτε ένα περιβάλλον που θα σε βοηθήσει να πας μπροστά κι όταν λέω περιβάλλον εννοώ φίλους, συγγενείς κ.τ.λ. Όταν και αυτοί είναι για τον π%#@σο, τότε τι να λέμε...
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    εγω παιδια αφου παιδευτηκα 2 χρονια με τα αντικαταθλιπτικα βρηκα αυτο που μου ταιριαζει και απο τοτε δεν ξαναεπαθα καταθλιψη.βεβαια πειραματιστηκα αρκετα και εφτασα σε φαση να σηκωσουν το απορρητο.αλλα το βρηκαμε.τωρα το καλοκαιρι που θα χαλαρωσω θα το σταματησω μαλλον να δω πως θα ειμαι.δοκιμασα και φυτικα τσαγια κλπ αλλα τιποτα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    Quote Originally Posted by boo View Post
    εγω παιδια αφου παιδευτηκα 2 χρονια με τα αντικαταθλιπτικα βρηκα αυτο που μου ταιριαζει και απο τοτε δεν ξαναεπαθα καταθλιψη.βεβαια πειραματιστηκα αρκετα και εφτασα σε φαση να σηκωσουν το απορρητο.αλλα το βρηκαμε.τωρα το καλοκαιρι που θα χαλαρωσω θα το σταματησω μαλλον να δω πως θα ειμαι.δοκιμασα και φυτικα τσαγια κλπ αλλα τιποτα
    Ποιο αντικαταθλιτπικο πηρες πες μας

Senior Member
    μετα απο διαφορα αλλα εχω καταλληξει στο remeron. ειναι ομως πιο θα ταιριαξει στον καθενα.προσωπικα ειναι το μονο που με επιασε
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    ποιο απόρρητο;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    ποιο απόρρητο;
    το ιατρικο απορρητο.ηθελε να ενημερωσει γονεις η γιατρος.δεν ημουν καθολου καλα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    μετα απο διαφορα αλλα εχω καταλληξει στο remeron. ειναι ομως πιο θα ταιριαξει στον καθενα.προσωπικα ειναι το μονο που με επιασε
    Ααα δνε το πιστευω κ μενα αυτο μ ψει γραψει ο γιατρος μ προσφατα μακαρι να με πιασει μαζι με αλλα βεβαια αναφρανιλ κ αμπιλιφαι γτ εγω εχω ιψδ

Senior Member
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Τα φυτικα ειναι.ω3 βαλσαμοχορτο βαλεριανα ροντιονα ροσα ασταξανθινη σπιρουλινα κινκο μπιλοπα βιταμινες b μαγνησιο κ αλλα τετοια...
    Κι εγω τετοια παιρνω , δεν με πιανει κανενα αντικαταυθλ/κο , και ταχω δοκιμασει ολα ......παιρνω πολυ Ω3 , μαγνησιο πολυ , β12 μπολικο , D3 και καφεδακι .....Ελληνικο ....

Page 1 of 2 12 LastLast