Τι να κανω; θελω βοήθεια! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 112
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Χαχαχαχαχαχα εισαι ελεεινος....να σαι καλα γελασα...τα ψιλοπηρα στο κρανιο με τα γραφομενα σου αλλα ευτυχως που η κοπελα εχει πολυ καιρο να μπει στο φορουμ...(ελπιζω), οποτε μπορω να την παρω στη πλακα την απαντηση σου επειδη εισαι ΑΝΔΡΑΣΣΣΣ λολ
    Όντως! ευτυχώς που η κοπέλα μάλλον δεν μπαίνει πια και δεν θα διαβάσει αυτή την ελεεινή απάντηση!

Senior Member
    Ναταλακι μου ομορφο εμεισ που λεμε παραμυθια ειναι γτ περασαμε πεντε δεκα μαλακιεσ που δεν πιστευαμε οτι υπαρχουν εσυ εισαι ενα κοριτσι με τα πανεπιστημια σου με τα σεα σου τα μεα σου μην κατακρινεισ τα παιδια απο το δρομο ξερουν πολυ περισσοτερα απο οτι φανταζεσαι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    lol αυτος ο giorgos panou ηταν η πρωτη ελενη λουκά του φορουμ, οταν ομως προκειται για αντρικες πηδηκουλιες, ξεχναει τα της θρησκειας του. Τι πρωτοτυπο για θρησκοληπτο..
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    lol αυτος ο giorgos panou ηταν η πρωτη ελενη λουκά του φορουμ, οταν ομως προκειται για αντρικες πηδηκουλιες, ξεχναει τα της θρησκειας του. Τι πρωτοτυπο για θρησκοληπτο..
    Πω τι μου θυμιζεις τωρα...δεν γνωριζω συγκεκριμενα για τον βαθμο θρησκοληψιας του συγκεκριμενου μελους αλλα ξερω πως οι θρησκευομενοι/θρησκοληπτοι οπως θες πες τους ειναι πρωτοι σε κατι τετοια... Ηξερα τυπα παλια που καθε κυριακη πηγαινε εκκλησια με την οικογενεια και εξισου τακτικα τα φοραγε στη γυναικα του...πριν, μετα το γαμο, στην εγκυμοσυνη της, με απολυτη φυσικοτητα. Τι να κανωμε ειναι αντραζ :P
    Και καθε φορα εξομολογουνταν στον παπα και ολα κομπλε, σενιος κι αναμαρτητος, σα φρεσκοβαφτισμενο μωρουδελι :P

Senior Member
    Ήθελα να ξερα αν συνέβαινε από την πλευρά της μαμάς αυτό πώς θα διαβάζονταν έναν αντίστοιχο σχόλιο του στυλ "δεν πειράζει, η μαμά σας φροντίζει αλλά είναι και αυτή ΓΥΝΑΙΚΑ! Θέλει να ξεσκάσει και λίγο, άσε που δεν ξέρεις τι προβλήματα της προκαλεί ο μπαμπάς στο σπίτι! Είναι πολύ φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό γιαυτό μην πεις τίποτα σε κανέναν και της κάνεις κακό. Αν το δεις από τον μπαμπά σου, τότε να πας να το πεις αμέσως στην μαμά"

Senior Member
    "Αμαρτησες τεκνο μου. Να πεις 20 πατερημα και θα συγχωρεθεις. Μετα, παμε γι' αλλα!"
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Πω τι μου θυμιζεις τωρα...δεν γνωριζω συγκεκριμενα για τον βαθμο θρησκοληψιας του συγκεκριμενου μελους αλλα ξερω πως οι θρησκευομενοι/θρησκοληπτοι οπως θες πες τους ειναι πρωτοι σε κατι τετοια... Ηξερα τυπα παλια που καθε κυριακη πηγαινε εκκλησια με την οικογενεια και εξισου τακτικα τα φοραγε στη γυναικα του...πριν, μετα το γαμο, στην εγκυμοσυνη της, με απολυτη φυσικοτητα. Τι να κανωμε ειναι αντραζ :P
    Και καθε φορα εξομολογουνταν στον παπα και ολα κομπλε, σενιος κι αναμαρτητος, σα φρεσκοβαφτισμενο μωρουδελι :P
    Δεν ξέρω αν έβλεπες παλιά μικρούς μήτσους. Εποχή Χριστόδουλου με το άνοιγμα στους νέους και καλά, αρχίζει ο Τζίμης να ρωτάει διάφορα έναν παπά, είναι αμαρτία το ένα, είναι αμαρτία το άλλο. Αφού τον πρήζει αρκετά, του απαντά ο πάτερ συνωμοτικά "θα σου πω ένα μυστικό : ο Θεός συγχωρεί!"
    "Μαγκιάααααα!!!" απαντά ο Τζίμης

Senior Member
    Σαβ μη μου κανεις τριγκερινγκ γιατι και ο πρωην που μου τα φορεσε τετοιος παπαρας ηταν λολ
    Εκτοτε απαιτω γραπτη υπογεγραμμενη δηλωση αθεϊας για σχεση χαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Δεν ξέρω αν έβλεπες παλιά μικρούς μήτσους. Εποχή Χριστόδουλου με το άνοιγμα στους νέους και καλά, αρχίζει ο Τζίμης να ρωτάει διάφορα έναν παπά, είναι αμαρτία το ένα, είναι αμαρτία το άλλο. Αφού τον πρήζει αρκετά, του απαντά ο πάτερ συνωμοτικά "θα σου πω ένα μυστικό : ο Θεός συγχωρεί!"
    "Μαγκιάααααα!!!" απαντά ο Τζίμης
    Χαχαχαχα
    Τη γυναικα την συγχωρει αραγε;

Senior Member
    Χαχαχαχα
    Για την γυναίκα υπάρχουν άλλες διαδικασίες. Δημόσιος λιθοβολισμός, κάψιμο στην πυρά... τέτοια. Μη τα θέλουμε κι όλα δικά μας, είμαστε ευνοημένες από παντού! χαχα

Senior Member
    Χαχαχαχα
    "Σκυψε ευλογημενη"

ετερον εκατερον

Υ.Γ. χαχαχαχαχαχχ ελισαβετ τι θυμηθηκες!!

Senior Member
    Ασχετο, αλλα αν εχει δει κανεις "knightfall" τη σειρα με του Ναιτες, τον Πάπα, το βασιλια κλπ, σχεδον σε καθε επεισοδιο καποιος εξομολογειται κατι χοντρο στον Πάπα, πχ οτι πηδιεται με τη γυναικα του βασιλια και αυτος παντα στο τελος απανταει "Σε συγχωρω, πηγαινε τωρα." Και ποιος?! Ο Πάπας!!!!! μουαχαχαχαχαχα κλαμα

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    "Σκυψε ευλογημενη"

ετερον εκατερον

Υ.Γ. χαχαχαχαχαχχ ελισαβετ τι θυμηθηκες!!
    Και δεν φημίζομαι καν για την μνήμη μου να καταλάβεις! χαχαχα
    Απλά το συγκεκριμένο σκετσάκι μου χει μείνει, γιατί πιστεύω πως συνοψίζει όοοοολη την υποκρισία της εκκλησίας και των "θεοσεβούμενων"

Banned
    Αναστασια ,κοπελαμου λυπαμαι που δεν ετυχε να μπεις κι να δεις τα μηνυματα μου! οπως κι τα υπολοιπα μηνματα ! για να καταλαβεις το τι χαρακτηρες ,το τι αυθαδεια ! , κομπλεξ και αλητεια εκπροσωπει η αντιθετη αποψη απο εμενα. Οι κυριες -κυριες savatage ,Natalia_sups και λυπες "κατινες"
    Αληθεια θα θελα να ρωτησω στα σοβαρα τις παραπανω "κυριες" - αν μπορουν βεβαιως κι αν εχουν το πολυτισμο αλλα και κατα νου τους οτι αναφερομαστε σε ενα 16 χρονο κοριτσακι - να μου απαντησουν στα εξεις 'γνωριζετε πρωτα απο ολα οτι υπαρχει δυαφορα ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ φορες στην ανδρικη απιστια απο την γυναικια?? θα εχετε ακουστα φανταζομαι την εκφραση "ο ανδρας απαταει σαρκικα πιο πολυ εναντι με την γυναικα οπου απαταει πνευματικα!ε?? , αυτο μπορειτε να το ρωτησετε κι σε ψυχολογο,- οπου αν εν εχετε θα πρεπει να βρειτε ,τον εχετε αναγκη κι για αλλα θεματα πιο πολυς.
    Επομενη ερωτηση, εσεις εχετε κανει πωτες απιστια?
    Προσωπικα δυστυχως ειχα την ατυχια να μπει μεσα μου ο πειρασμος!!εξαλου ειμαι 37 !!! και δυστυχως νικηθικα απο τν δυαλο! ,ομως προσπαθησα να επανορθωσω!! δυστυχως ομως η συντροφος μου τωτες αντεδρασε ανωριμα!! , μαλον σε αυτην μπηκε μεσα ο σατανας!! ο τροπος που αντεδρασε!! χωρις καν να ερθει να το κουβεντιασουμε!!! ειταν απεσιος!! χωρις να με ρωτησει!! χωρις να ρωτησει αν της ειπαν την αληθεια !! απεναντιας αντεδρασε σαν ψυχικα αρρωστη!! με προσβαλε απιστευτα μπροστα σε κοσμο!! δυστυχως δεν εμεινε μονον στις φωνες και στις βρισιες!! Τρομαξα ! ποσο χαζος ειμουν ,δεν ειχα καταλαβει τοσο καιρο οτι μιραζομουν τα συναισθηματα μου , οτι εδεινα την αγαπημου σε μια επικυνδυνη προσωπικοτητα!! και ουτε ΣΥΓΝΩΜΗ! δεν ζητησε μετα απο την απιστευτη συμπεριφορα της!! με εκανε σκουπιδι!!
    Παρο λα αυτα εγω εξομολογηθικα στον πνευματικο μου για την απιστια που εκανα ! και ολα καλα! αναρωτιεμαι εαν αυτη θα τολμισε να παει σε καποιον ιερεα !! αλλα δυστυχως για αυτην δεν ειναι πιστη!! ο Χριστος ας λυπηθει την ψυουλα της!
    Εσεις κυριεςμου , που με κοροιδευετε λογο της πιστης μοτ εχετε πωτες αναρωτηθει εαν και τι σας περιμνει??

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Αναστασια ,κοπελαμου λυπαμαι που δεν ετυχε να μπεις κι να δεις τα μηνυματα μου! οπως κι τα υπολοιπα μηνματα ! για να καταλαβεις το τι χαρακτηρες ,το τι αυθαδεια ! , κομπλεξ και αλητεια εκπροσωπει η αντιθετη αποψη απο εμενα. Οι κυριες -κυριες savatage ,Natalia_sups και λυπες "κατινες"
    Αληθεια θα θελα να ρωτησω στα σοβαρα τις παραπανω "κυριες" - αν μπορουν βεβαιως κι αν εχουν το πολυτισμο αλλα και κατα νου τους οτι αναφερομαστε σε ενα 16 χρονο κοριτσακι - να μου απαντησουν στα εξεις 'γνωριζετε πρωτα απο ολα οτι υπαρχει δυαφορα ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ φορες στην ανδρικη απιστια απο την γυναικια?? θα εχετε ακουστα φανταζομαι την εκφραση "ο ανδρας απαταει σαρκικα πιο πολυ εναντι με την γυναικα οπου απαταει πνευματικα!ε?? , αυτο μπορειτε να το ρωτησετε κι σε ψυχολογο,- οπου αν εν εχετε θα πρεπει να βρειτε ,τον εχετε αναγκη κι για αλλα θεματα πιο πολυς.
    Επομενη ερωτηση, εσεις εχετε κανει πωτες απιστια?
    Προσωπικα δυστυχως ειχα την ατυχια να μπει μεσα μου ο πειρασμος!!εξαλου ειμαι 37 !!! και δυστυχως νικηθικα απο τν δυαλο! ,ομως προσπαθησα να επανορθωσω!! δυστυχως ομως η συντροφος μου τωτες αντεδρασε ανωριμα!! , μαλον σε αυτην μπηκε μεσα ο σατανας!! ο τροπος που αντεδρασε!! χωρις καν να ερθει να το κουβεντιασουμε!!! ειταν απεσιος!! χωρις να με ρωτησει!! χωρις να ρωτησει αν της ειπαν την αληθεια !! απεναντιας αντεδρασε σαν ψυχικα αρρωστη!! με προσβαλε απιστευτα μπροστα σε κοσμο!! δυστυχως δεν εμεινε μονον στις φωνες και στις βρισιες!! Τρομαξα ! ποσο χαζος ειμουν ,δεν ειχα καταλαβει τοσο καιρο οτι μιραζομουν τα συναισθηματα μου , οτι εδεινα την αγαπημου σε μια επικυνδυνη προσωπικοτητα!! και ουτε ΣΥΓΝΩΜΗ! δεν ζητησε μετα απο την απιστευτη συμπεριφορα της!! με εκανε σκουπιδι!!
    Παρο λα αυτα εγω εξομολογηθικα στον πνευματικο μου για την απιστια που εκανα ! και ολα καλα! αναρωτιεμαι εαν αυτη θα τολμισε να παει σε καποιον ιερεα !! αλλα δυστυχως για αυτην δεν ειναι πιστη!! ο Χριστος ας λυπηθει την ψυουλα της!
    Εσεις κυριεςμου , που με κοροιδευετε λογο της πιστης μοτ εχετε πωτες αναρωτηθει εαν και τι σας περιμνει??
    Τι εκπληξη.... ο θεουσος ειχε κανει ταρανδο τη γυναικα του γιαυτο πλεον δικαιολογει την αντρικη απιστια, αλλα φυσικα οχι τη γυναικεια. Ποιος το περιμενε?! (Η γυναικα του παντως οχι..)

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast