Results 46 to 60 of 112
Thread: Τι να κανω; θελω βοήθεια!
-
29-01-2018, 21:45 #46
Ε ενταξει σε αδικησα...εισαι πολυ γλυκος που δεν τις δερνεις τις γυναικες παρα μονο τις απατας λιγουλακι...ο Ιησους Χριστος εγκρινει.
Μα τι καλος ανθρωπος που εισαι...δεν δερνεις γυναικες και σκυλια, εχουνε ψυχουλες εξισου και τα δυο μωρε και δειχνεις ελευμοσυνη, πολυ χριστιανικο το πνευμα σου...
- 29-01-2018, 21:45 #47
Οσο για εσενα δεσποινις savatage !εισαι πραγματικα πολυ "savage", η γραφη σου ειναι αρκετα πεζη παρα ειναι του "πεζοδρομιο ο τροπος που γραφεις! δεν ξερω που κι πως μεγαλωσες! Απλα θα θελα να καμω μια διορθωση δεν "πηδαω" κανω "ερωτα" και ουτε "κερατωνω" θα σε παρακαλουσα να μην το λες αυτο ,δεν εχεις ιδεα για ποιον ανθρωπο μηλας!!
Μακαρι να μπορουσαν να μηλησουν οσες κπελες μου καναν την τιμη να μοιραστουμε ομορφα συναισθηματα για να καταλαβεις το ποσο πολυ με αδικεις! ειναι πολυ κριμας ετσι,για τον χαβαλε να ξεφτιλιζεις συναισθηματα οπου ζησαν καποιοι ανθρωποι μονο κι μονο για να επιβεβαιωθεις ως δυναμικη γκομενα σε ενα φορουμ!
Οσο για το αν εσυ εχεις κερατοσει πωτες η οχι ο τροπος γραφης σου δεν παρουσιαζει καποια εντιμοτατη θυληκοτιτα!
Το οτι καταφερα να ερθω στην ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΝΗ μετα απο τοσα χρονια βλασθιμιας ! ειναι κατις που μπορω να ειμαι υπεριφανος αν και με χαρακτηριζει η υπερβολικη ταπεινοτητα!
Δυστχως προερχομαι απο ενα σοη οπου λογο της αριστερης ιστοριας τους δεν ειχαμε σχεση με τον ΘΕΟ!!δυστυχως δεν ειχα την τυχη που ειχαν τα αλλα παιδακια να παω κατιχιτικο η να πηγαινω σε λειτουργιες της εκκλησειας μας κι να ζω απο μικρος το ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ! λογο του οτι οι δικοι μου ηταν ΑΘΕΟΙ υπεφερα πολλα στην ζωη μου, ο πνευματικος μου μου λεει οτι ισως ενας λογος που εμπλεξα και με τα ναρκωτικα , με την αλητεια κι ολα αυτα να εχει να κανει με αυτο! ετσι λοιπον δεν ξερεις ποσο εχω υποφερει και τι αγωνα εχω κανει για να μπορεσω να "ΕΙΣΕΛΘΩ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ "
Το κριμας ομως ειναι σε εσενα "φιλημου" οπου λογικ θα ειχες πιο πολλες ευκερεις να ζησεις τον ΘΕΟ αλλα τελικα απο τα λεγομενασου δεν το καμεις απεναντιας ειρονευεσαι τα μυστηρια της εκκλησειας μας! αν καταλαβα καλα δεν εχεις πνευματικο!!! κι βαζω και στοιχειμα πως δεν γνωριζεις ουτε ποιος ειναι ο ποιμενας σου, στην περιοχη σου εννοω!! ειμαι συγουρος πως δεν εεις ιδεα!! χαχαχα
29-01-2018, 21:59 #48
29-01-2018, 22:03 #49
Περιμενε,ωπα γιωργο...λες στη savatage οτι δεν πηδας ουτε κερατωνεις αλλα οτι κανεις "ερωτα"...δηλαδη οταν απατησες την συντροφο σου τελικα της εκανες ερωτα της αλλης η την πηδηξες; Αμα κανεις μονο ερωτα πως μας λες για καθαρα σαρκικη απατη; Γιατι πριν μας ελεγες οτι ο αντρας απαταει σαρκικα και οτι αυτο τον δικαιολογει...αλλα στο τελευταιο μηνυμα μας λες για τα ωραια συναισθηματα που μοιραζοσουν με τις γυναικες στη ζωη σου...Βλεπεις την αντιφαση; Βλεπεις οτι ψαχνεις φτηνες δικαιολογιες για τον εαυτο σου και πιστευεις ο,τι σε βολευει;
Δεν θα περιπαιξω το οτι εισαι θρησκευομενος επειδη μιλησες για εξαρτηση απο ουσιες και καταλαβαινω οτι η οποια πιστη σου υπηρξε τροπος να το διαχειριστεις/να βρεις στηριγμα στις δυσκολιες σου...αλλα θα σου πω επισης πως απο πολυ προσωπικη εμπειρια εχω γνωρισει στο πετσι μου πως αλλο η προσωπικη πιστη του καθενα (ειτε στον Θεο ειτε σε οτιδηποτε τον βοηθαει να ειναι η καλυτερη εκδοχη του εαυτου του και να εχει πιστη στους ανθρωπους), και αλλο ο κληρος και η οργανωμενη θρησκεια. Την σιχαινομαι, την απορριπτω και την περιπαιζω, δεν την παιρνω σοβαρα. Μιλας με ανθρωπο που τα εχει εξερευνησει ενεργα ολα αυτα, και σε πνευματικο εχει παει και ολο το πακετο. Ειναι η υποκρισια στο απωγειο της. Οποτε να ξερεις ειναι αστειο να επικαλεισαι ποιμενες και εκκλησιες οταν κανει μπαμ πως η προσωπικη σου πνευματικη πυξιδα μπαζει απο παντου. Αν υπαρχει Θεος δεν χρειαζεται διερμηνεις να παιζουν σπασμενο τηλεφωνο, ξερει τι εχεις στη ψυχη σου και κανενας παπας δεν θα το αλλαξει αυτο συγχωρωντας σε και καθησυχαζοντας σε. Αυτα ειναι φτηνα κολπα για να εφησυχαζεσαι. Δεν κρυβονται ολοι πισω απο το δαχτυλο τους ομως, ουτε ειναι φυσιολογικο να το αποδεχομαστε με ενα "αντρες μωρε ετσι ειναι". Αυτα απο εμενα, δεν βλεπω νοημα να συνεχισω αλλο τη συζητηση.
29-01-2018, 22:04 #50
Αγωνιζομαι αδικος! κι χωρις αντικρισμα!! χαλαλει σου πμως!! γνοριζω οτι δεν προκετε να παρεις πισω τα οσα λες για εμενα! ξες! σαν διαβαζω αυτα που λες νιωθωοτι περιγραφεις εναν αλλο ανθρωπο!!! κι διαβαζωντας τα λεω "τι καθαρμα ειναι ο τυπος"
Κανεις τεραστιο λαθος! αν υπαρχει καποιος που μπορει να εχει αδικιθει, που μπορει να του εχουν φερθει σκληρα κι ακαρδα ειμαι εγω! αν υπαρχει καποια καρδουλα οπου εχει ματωσει ειναι η δικημου! αν υπαρχει μια ψυχουλα οπου εχει μαραζοσει αυτη ειναι η δικημου! δε ξερεις ποσο ασχημα μου εχουν φερθει καποιες γυναικες στην ζωημου!! ξερωοτι δεν σου καιγετε καρφι! αλλα εχεις καθολου σκεφτει πωσες "πληγες" που κλειστικαν "φτωχα" τα εχμιρα σου λογια τις καμουν να ματωσουν παλυς?
Δε σε νοιαζει κι λογικο ειναι ,,πειδη εσ εισαι δυναμικος χαρακτηρας νομιζεις οτι ειναι ετσι κι ολοι οι αλλοι?? δυστυχως δεν εχουμε την ιδια "πλαση" ολοι μας κυρια μου!!
Εχω περασει πολλες πικρες στην ζωημου!! παραολα αυτα δεν τις συνηθισα!! ειχα μπλεξει με τα ναρκωτικα!βλεπεις εσυ! και οι φιλες σου αλλα κι ο πολυς κοσμος τα παυσιπονα τα περνετε μονο οταν εχετε καποιο χτυπημα !, οταν ποναει πολυ το ποδι η καποο αλλο μερος σας! Εγω δυστυχως τα παυσιπονα την ΗΡΩΙΝΗ δλδη την επερνα γτ. ποναγε η ψυχουλαμου! ειχα "φλεγμονες" στην ψυχημου!! οπως ποναγε εσενα το ποδι σου κυριαμου εμενα ποναγε η καρδουλαμου! ετσι λοιπον εμπλεξα με τα ναρκωτικα! ΕΜΠΛΕΞΑ ΔΙΟΤΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΚΙ ΑΚΑΡΔΗ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ! και θα στο πω κι συγκεκριμενα επειδη με στεναχωρησες, ενας απο τους λογους που εμπλεξα ηταν και οτι καποια γυναικα "πατισε" στο πατωμα με την γοβαστιλετο της την ευαισθητη καρδουλαμου!
Για αυτο λοιπον κυρια μου καλο θα ειναι να εισαι πιο προσεκτικια με τους συνανθρωπους σου!
29-01-2018, 22:12 #51
Σχετικα με την απιστια οπου εκανα κι εγω ο κακομοιρος κι το λετε λες κι εκαμα φονο! ναι ενταξι το παραδεχομαι ηταν λαθος μου! Ομως δεν ειχα σκοπο να προσβαλω την κοπελα οπου ειμουν σε σχεση! απεναντιας την επομενη μερα ειχα συχαθει τον εαυτομου! αλλα ηταν πολυ αργα για να φυγω! ετσι κι αναγκαστικα να συνεχισω δυστυχως την απιστια για πολυ λιγο ακομα! Ομως κι παλυς υπαρει δικαιολογια !! διοτις η αλλη η κοπελα οπου συνεβαλε στο κερατο δεν εφταιγε σε τυποτα ωστε να της φερθω προσβλητικα και να την αποφυγω λες και ηταν καποια *****! ειχα μεγα δειλιμα!! απο την μια ειχα απατισει τον ερωταμου , το αλλο μου μισο !! και απο την αλλη πλευρα δεν θα επρεπε να ξεφορτωθω μια κοπελα τοσο ομορφη!! τοσο καλοσυνατη !! δεν θα μπορουσα να εξαφανιστω!! Ηταν μια πολυ δυσκολη στιγμη οσο κι να το χλευαζετε κυριεςμου!! εαν εχεις πανανθρωπινες αξιες κι σεβεσαι ανθρωπους που μοιραζοντε μαζισου κατις τοσο προσωπικο και τοσο ιερο οπως ειναι ο ερωτας δεν μπορεις να τους παρατας απο την μια στιγμη στην αλλη!!
29-01-2018, 22:14 #52
Savatage ! αν δεν καμω λαθος δεν πρεπει να εισαι ενηλικη ακομα ε?
29-01-2018, 22:14 #53
Με συγχωρεις αμα σε πληγωσε τοσο πολυ το σχολιο μου. Ηταν η αντιδραση μου πανω στα γραφομενα σου...ανεφερες οτι ησουν παντα πολυ σωστος και καλος με τις γυναικες και ως παραδειγμα εφερες οτι δεν τις χτυπας...αυτο μου εκατσε ασχημα. Το να μην χτυπας καποιον δεν σημαινει οτι του φαιρεσαι καλα. Το να του φαιρεσαι ενεργα καλα και να τον σεβεσαι σημαινει οτι του φαιρεσαι καλα. Και η απιστια δεν ειναι μεσα σε αυτα, ειναι σιγουρα ασχημο φερσιμο και δεν μπορω να καταλαβω γιατι το θεωρεις ασημαντο. Για αυτο ειρωνευτηκα για το ξυλο και τους σκυλους...που ειλικρινα η αναφορα στο σκυλι επισης μου εκατσε στραβα...οτι τι γυναικες και σκυλια ειναι το ιδιο; Οτι αμα εισαι καλος με τα σκυλια εισαι καλος και με τις γυναικες; Στις κοτσανες σου αντεδρασα. Δεν ξερω τι εχει η δικη σου καρδουλα, αλλα ουτε εσυ ξερεις τι εχει η καρδουλα αλλων ανθρωπων που διαφωνουν καθετα με το οτι δικαιολογεις την αντρικη απιστια. Να θες να το δικαιολογησεις γενικα υπο ορισμενες συνθηκες το καταλαβαινω (και ας διαφωνω), το να μην θες να το δικαιολογησεις για κανεναν επισης, αλλα αυτο μεταξυ αντρικης και γυναικειας απιστιας το βρισκω εξωφρενικο. Δεν καταλαβαινω πως γινεται να το υποστηριζεις στα σοβαρα...τεσπα.
29-01-2018, 22:18 #54
Η αλλη κοπελα ηξερε οτι εχεις σχεση; Αν ναι τοτε ναι ηταν πορνιδιο του κερατα. Επισης μας λες οτι δεν ηταν και μια αρπαχτη, συνεχιστηκε κι αλλο κι ολας...και το δικαιολογεις ως καθαρα σαρκικη απιστια; Ενω μας λες και καλα οτι σε ενοιαζε πως θα ενιωθε και τι καλοσυνατη κοπελα και δε ξερω τι; Παλι αντιφασκεις.
Επισης δεν το πιστευω πως αυτοι ηταν οι λογοι που συνεχιστηκε. Ξερεις ποιος ηταν ο λογος; Οτι μπορουσες. Τα αλλα που λες ειναι κολοκυθια με ριγανη.
29-01-2018, 22:28 #55
Επισης γιατι οι ιδιες δικαιολογιες να μην εφαρμοζουν και στην γυναικεια απιατια που την θεωρεις χειροτερη και ασυγχωρητη συγκριτικα με την αντρικη; Αφου για ομορφα συναισθηματικα κριτηρια μας λες....εγω δεν το δικαιολογω ποτε αλλα χαριν επιχειρηματος εξηγησε το μου.
Αμα γυρισει μια γυναικα και πει "ενιωσα αμεσως πολυ ασχημα, απατησα τον ερωτα μου, τον ανθρωπο μου απο την μια, απο την αλλη δεν ηθελα να κανω τον αλλον να νιωσει ασχημα, τοσο ωραιος, τοσο καλος αντρας, δεν μπορουσα να εξαφανιστω".....λοιπον; Η διαφορα ποια ειναι;
29-01-2018, 22:29 #56
Δεχομαι την συγνωμησου! Σε συγχωρω Ναταλια ! Οντως ηταν λαθος το παραδηγμαμου με τα σκυλια!
Οπως θα παρατηρησες απο τα πολλα ορθωγραφικαμου λαθοι ! καπως ετσι ειναι πολλα και τα συντακτικαμου λαθοι! λογο της δυσλεξιαςμου καποιες φορες περναει αλλο μηνυμα! ετσι λοιπον ξεκαθαριζω οσο πιο συνοπτικα μπορω!
ΟΧΙ! ! δεν ειναι σωστο το παραδηγμα με τα σκυλια η με το οτι δε δερνω γυναικες ωστε να αποδηξω οτι τις εκτιμω!
ΝΑΙ! καμια απιστια δεν ειναι ορθη! , ειναι λαθος κι απο τα δυο φλλα! απλα προσωπικα νομιζω οτι οι ανδρες ειναι καπως πιο αναισθητοι στο θεμα της μιας κι εξω απιστιας! -ας διαφονησουμε και σε κατις ε? χεεχε.
Τελος και ,σημαντικο η πιστη ειναι κατις πολυ προσωπικο για τον καθενα!Ομως υπαρχουν και ιερεις που ειναι ανταξιοι του τιτλου που φερουν και του εργου που κανουν! δυστυχως ομως λογο της ταπεινοτητας τους επισκιαζοντε απο τους λαθος
29-01-2018, 22:35 #57
Θα το ξαναρωτησω για τριτη φορα μιας και δεν εχεις απαντησει ακομα...μας λες πως με την αλλη κοπελα δεν ειχες μια αρπαχτη αλλα οτι γινοταν γινοταν κατ'εξακολουθηση, οτι σε ενοιαζε μη τη στενοχωρησεις μη χαθεις και μας λες τι καλοσυνατη ηταν και δε ξερω τι, μας λες οτι δεν πηδας αλλα οτι κανεις "ερωτα", αλλα απο την αλλη συνδεεις την ανδρικη απιστια με αναισθησια. Τελικα αποφασισε. Εισαι ευαισθητο λελουδο η αναισθητος; Μας λες αντικρουομενα πραγματα.
29-01-2018, 22:36 #58
Συγγνώμη μας εγκαλείς για το πώς μιλήσαμε στο θέμα μιας 16χρονης κοπέλας (που μια χαρά της μιλήσαμε όσο διάβαζε, στις δικές σου κοτσάνες αντιδράσαμε) και μας λες κιόλας αν ντρεπόμαστε την στιγμή που εσύ δεν ντράπηκες να πεις σε ενα 16χρονο κοριτσάκι ο, τι είπες; Ποιο ακριβώς μήνυμα θέλησες να της περάσεις; Οι άντρες δεν πειράζει να απατάνε, κάνε μόκο και μην δώσεις τον πατέρα σου; Οτι της πρότεινες να γίνει συνένοχος σε ένα ψέμα το πρόσεξες ή διέφυγε της ηθικής σου; Συνωμοσία κατά της μάνας πρότεινες στο 16χρονο και μας μιλάς για ντροπή;;;; Αν δεν είναι κακό αυτό που έκανε ο πατέρας της γιατί της είπες να μην του κάνει κακό λέγοντας το στην μάνα της; Ψεύτρα θες να γίνει; Υποκρίτρια;;;
Αλλά δεν ξέχασες να συμπληρώσεις κιόλας πως αν δει κάτι αντίστοιχο από την μάνα τότε πρέπει να πικραθεί και να τρέξει να το πει στον πατέρα της.
29-01-2018, 22:39 #59
Η διαφορα ειναι πολυδυαστατη, πρωτων ας πουμε κοινωνικα - αφου ανοικουμε σε κοινωνια οσο κι αν δεν μας αρεσει πρεπει να την υπολογιζουμε - ετσι λοιπον, το κερατο απο μια γυναικα ειναι πολυ πιο επικριτικο σε αντιθεση με του ανδρα! η γυναικα θα ονομαστει "ποτ,,,," ενω ο ανδρας γαμ,,,ς.
Δευτερον ,Στην συγκεκριμενη μς περιπτωση της 16χρονης φιλης μας! αν ο πατερας της ειναι ο
γονεας ηρωας! αυτος που φερνει το "χρημα" σπιτι, αυτος που αμα φυγει θα υπαρξει βιοποριστικο προβλημα ,σε αντιθεση με την μαμα οπου ο ρολος της ειναι ο κλασικος μητρικος ρολος ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟΣ!! αλλα η φιλη μας θα μπορεσει να φαι, να σπουδασει! κι τελος μην ξεχνας οτι οι κορε τον μπαμπα τους τον θεωρουν ΒΑΣΙΛΙΑ! και ο βασιλιας παντα γυρνα με γυναικες
29-01-2018, 22:42 #60
....Δεν είναι οι άντρες πιο αναίσθητοι στο θέμα της απιστίας.... απλώς υπάρχει η στερεοτυπική σκέψη ότι ο άνδρας λέει "Θα κάνω σεξ" και το εννοεί με την κυριολεκτική σημασία της πρότασης, ενώ η γυναίκα λέει την ίδια φράση και θεωρείται ότι περιμένει περισσότερα. Το θέμα είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις η συμπεριφορά αυτή είναι μη αποδεκτή, ασχετώς με το ότι είναι πολύ συνηθισμένη... (στην απιστία αναφέρομαι).....
Επίσης, να συμπληρώσω ότι ο σουρεαλισμός των απόψεων σου, γιώργο, σχεδόν με φρικάρει!