Τι να κανω; θελω βοήθεια! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 112
    Banned
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Ναι οκ, αλλα δε μας ειπες, απο πού "ηρθε" το κερατο?
    Τωρα απο την δικημου πλευρα!
    Αν σου πω οτι ειμαι πιο μπερεμενος απο το πρωτο θα το πιστευες?χεχε, δλδη πιο ευκολα μπορω να βρω το γτ. καποια κοπελα με κερατωσε παρα γτ. εγω!!!
    Λογο του οτι ειμαι αρκετα μεγαλος ειναι λογικο να μου εχει συμβει κι αυτο. Θα αναφερθω ομως στην φορα αυτην που ειμουν τελειος βλακας!!
    Η κοπελιτσα ηταν κατι λιγοτερο απο 10 χρονια μικροτερημου. Ηταν απο επαρχια ,κι ηταν πολυ "μαζεμενη" ,με φιλοξενουσε σπιτι της, αυτο ηταν καλο στην αρχη κακομετα! διοτις δεν ειχε πολλες φιλες αρα εγκλοβιζομουν! δεν μπορουσα να βγαινω χωρις αυτην ευκολα!!
    Δυστυχως ηταν πολυ κλειστος χαρακτηρας! καθομασταν ολοκληρο σουκου σπιτι κι αν δεν της μηλαγα εγω δεν θα εβγαζε αχνα!! μετα απο καποιο σημειο εγινε εκνευριστικο αυτο!!!!!
    Νιωθω πολυ βλακας που της εκαμα αυτο το πραμα διοτις επρεπε να χωρισουμε πρωτα και μετα !! αλλα εγω,σαν βλακας ακουσα τους φιλους μου. Ηταν πολυ αξιολογο κοριτσι απιστευτη μαγειρισα ! καθαρη κοπελα! διαμαντι χαρακτηρας! αλλα τι περιμενεις απο εναν ανδρα που δεν αγαπουσε τον εαυτο του! τωτες επινα ναρκωτικα! επινα κοκα κι ηρωινη!! με αποτελλεσμα να μην μπορω να καμω σεξ μαζι της! ηθελα καποια που να πιμει. Της φερθικα πολυ λαθος!! αλλα οπως ειπα ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΣΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΑΓΠΗΣΕΙΣ ΑΛΛΗΝ!
    Το θεμα ειναι οτι αυτη που πηγα, που εκαμα την αμαρια ηταν πιο ομορφη και πιο σεξουλιαρα ! αλλα ηταν και κοπελα μοονο για τετοια!!!
    Την καψουρευτικα πολυ αυτην! με αρρωστο τροπο !! τοσο που εφυγε για αγγλια και πηγα κρυφα να την βρω! ειχα παρει και τα πραματαμου!ειχα σκοπο να μεινω μαζι της!!
    Αυτη με ειχε ειδη ξεπερασει και ειχε βρει και γκομενο!! αστα να πανε!! αποτελλεσμα να γινω μαστουρα ενα βραδυ! και να γυρισω ελλαδα με επιδεσμους στο κεφαλι απο το ξυλο!! χααχαχα

Banned
    Νομιζα οτι αναφεροσουν στη δικη σου απιστια. Στο ΓΙΑΤΙ εσυ απιστησες δηλαδη.

Και παλι καλα που το γραφεις με ω. Να τα λεμε κι αυτα.
    χαχαχαχαχαχα καλοοοο!!
    απο ορθωγραφια πιστευω δεν υπαρχει χειρωτερος στο φορουμ ετσι??χαχαχα

Banned
    Εσυ??? θα μας πεις τα δικασου?? κατις μου λεει οτι εχεις κανει τις "ζιμιες" σου,,,,ε?

Senior Member
    Εχεις ζησει αγρια σκηνικα ζορζ
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Εσυ??? θα μας πεις τα δικασου?? κατις μου λεει οτι εχεις κανει τις "ζιμιες" σου,,,,ε?
    Μπα εγω μπροστα σου ειμαι τελειως φλωρος. Φλωρα βασικα.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Banned
    Μπα εγω μπροστα σου ειμαι τελειως φλωρος. Φλωρα βασικα.
    μπορει να μην θες να τα πεις!!χαχαχα, συνηθως ατοι που εχουν ζησει τα "χοντρα σκυνικα"δε μηλανε

Banned
    ----------------------
    Last edited by giorgos panou; 31-01-2018 at 20:44.

Senior Member
    τα χειρωτερα πανω στο θεμα που λες ειναι οτι εχασα απο διπλαμου πολυ αξιιολογες κοπελες
    !! στην ηλικιαμου οι περισοτεροι ειναι παντρεμενοι!!!
    εγω δυστυχως δεν ειχα την οριμοτητα! και επειδη καπωτε νομιζα κι ισως ηταν ,αρκετα ευκολα να βρω γυναικα,επαναπαυομουν!
    αλλα τελικα ο ΘΕΟς ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ 2-3 ΕΥΚΕΡΕΙΕς ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙς καταληλη γιαγαμο!!! οι αλλες ειναι για "κουμπαρες" το πολυ!!! χαχαχα

Το ειπα στα πρωτα μηνυματα, δεν το ειπα;
    "Ειδη γυναικων" ....λολ. Εισαι σαν στερεοτυπο θρησκευομενου. Τα ξερω απ'εξω κι ανακατωτα κατι τετοια χριστιανοπουλα. Βασικα γενικα αντρες που σκεφτονται ετσι. Οποια κοπελα το διαβαζει να τρεχει μακρια απο ατομα που σκεφτονται ετσι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    [/B]

Το ειπα στα πρωτα μηνυματα, δεν το ειπα;
    "Ειδη γυναικων" ....λολ. Εισαι σαν στερεοτυπο θρησκευομενου. Τα ξερω απ'εξω κι ανακατωτα κατι τετοια χριστιανοπουλα. Βασικα γενικα αντρες που σκεφτονται ετσι. Οποια κοπελα το διαβαζει να τρεχει μακρια απο ατομα που σκεφτονται ετσι.
    χαχαχα Η αλήθεια είναι πως το μυρίστηκες απτην αρχή πως έρχεται το πακετάκι και με τα είδη γυναικών.
    Ε σιγά μην έλειπε κι αυτό εδώ που τα λέμε. Πάνε σετάκι αυτά όλα.

Αυτό που δεν παύει να με εντυπωσιάζει σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πως καταφέρνουν κάτι τέτοιοι τύποι και δικαιολογούν τα πάντα στον εαυτό τους, ρίχνοντας τα σε έναν εξωτερικό κακό, τον σατανά. Πάντα όμως. Για ο, τι καλό έχω ευθύνομαι εγώ γιατί έχω κάνει τεράστιο αγώνα για να γίνω καλός κτλ κτλ. Για ο, τι κακό έχω ευθύνεται ο σατανάς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    χαχαχα Η αλήθεια είναι πως το μυρίστηκες απτην αρχή πως έρχεται το πακετάκι και με τα είδη γυναικών.
    Ε σιγά μην έλειπε κι αυτό εδώ που τα λέμε. Πάνε σετάκι αυτά όλα.

Αυτό που δεν παύει να με εντυπωσιάζει σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πως καταφέρνουν κάτι τέτοιοι τύποι και δικαιολογούν τα πάντα στον εαυτό τους, ρίχνοντας τα σε έναν εξωτερικό κακό, τον σατανά. Πάντα όμως. Για ο, τι καλό έχω ευθύνομαι εγώ γιατί έχω κάνει τεράστιο αγώνα για να γίνω καλός κτλ κτλ. Για ο, τι κακό έχω ευθύνεται ο σατανάς.
    Καλα και μη θρησκευομενος να ειναι κανεις αν δεν εχει αισθηση προσωπικης ευθυνης φταινε οι αλλοι. Παντα αυτος ο "αλλος", η το κατι αλλο, εξω απο τον δικο τους ελεγχο...ειναι βολικοτατο να εισαι θυμα των περιστασεων. Και υπαρχουμε και τα στραβαδια που με το παραμικρο κατηγορουμε τον εαυτο μας, υπαρχει δεν υπαρχει λογος...ο ανθρωπας μας εδωσε μαθηματα ζωης μιλαμε λολ. Νιπτω τας χειρας μου μεχρι το τελος :P

Senior Member
    Σίγουρα ναι. Απλά οι θρησκευόμενοι συγκεκριμένα, σε αυτό το βαθμό τουλάχιστον, το έχουν αναγάγει σε επιστήμη το θέμα! Του έχουν δώσει όνομα και διεύθυνση του κακού κανονικά! Βολικότατο!!
    Και φυσικά πάντα όταν υπάρχει ένας που πετάει την ευθύνη από πάνω του, βρίσκεται κι ένας πρόθυμος να την αρπάξει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Σίγουρα ναι. Απλά οι θρησκευόμενοι συγκεκριμένα, σε αυτό το βαθμό τουλάχιστον, το έχουν αναγάγει σε επιστήμη το θέμα! Του έχουν δώσει όνομα και διεύθυνση του κακού κανονικά! Βολικότατο!!
    Και φυσικά πάντα όταν υπάρχει ένας που πετάει την ευθύνη από πάνω του, βρίσκεται κι ένας πρόθυμος να την αρπάξει.

Σωστοοοο...

Banned
    τοσο κακο ειναι να πιστευει καποιος στο θεο?? μου θυμιζει οταν ειμουν μικρος επειδη ολοι στην οικογενεια μου ηταν αριστεροι !! καναν περα καποιο συγγενικο προσωπο επειδ ηταν πιστη στο θεο!! ομως κομα και εκεινα τα χρονια οι αθεοι κομουνιστες δεν χλεβαζαν πως εσεις τους χριστιανους! σεβοταν την δυαφωρα!! ακομα και οι παπουδες!! και σημερα,,στο 2018 - καλη χρονια κοριτσια- με λετε "λουκα δλδη ηλιθιο!! και αλλα "ομορφα"
    Οσο για το θεμα Ειπα κι ξανα λεω οτι προχθες ειχα πιει ενα ποτο παραπανω κι εγραψα πραματα που επειδη ειναι αλλιως να γραφεις απο το να λες κατι! ε εγραψα πραματα που ηταν λαθος! ειπα συγνωμη! αλλα δεν φτανει !! μαλον θα θελατε να αυτοκτονησω για να νιωσετε ικανποιηση?

Senior Member
    Με τη βοηθεια τ θεου τεκνο μου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    τοσο κακο ειναι να πιστευει καποιος στο θεο?? μου θυμιζει οταν ειμουν μικρος επειδη ολοι στην οικογενεια μου ηταν αριστεροι !! καναν περα καποιο συγγενικο προσωπο επειδ ηταν πιστη στο θεο!! ομως κομα και εκεινα τα χρονια οι αθεοι κομουνιστες δεν χλεβαζαν πως εσεις τους χριστιανους! σεβοταν την δυαφωρα!! ακομα και οι παπουδες!! και σημερα,,στο 2018 - καλη χρονια κοριτσια- με λετε "λουκα δλδη ηλιθιο!! και αλλα "ομορφα"
    Οσο για το θεμα Ειπα κι ξανα λεω οτι προχθες ειχα πιει ενα ποτο παραπανω κι εγραψα πραματα που επειδη ειναι αλλιως να γραφεις απο το να λες κατι! ε εγραψα πραματα που ηταν λαθος! ειπα συγνωμη! αλλα δεν φτανει !! μαλον θα θελατε να αυτοκτονησω για να νιωσετε ικανποιηση?
    Καλησπέρα φίλε Γιώργο είμαστε και συνωνοματοι...καταρχήν μπενω πολύ αργά στο θέμα αλλά μόλις σήμερα το είδα και δεν αντέχω άμα δεν γράψω με αυτά που διάβασα...φυσικά δεν είναι Κάκο να πιστεύει κάποιος στο θεό και εγώ πιστεύω και νομίζω πιστεύω πολύ στο θεό...αλλά πρόσεξε όμως στο όνομα του θεού γίνονται πολλά εγκληματα..δεν το λέω για εσένα προς θεού..γενικά μιλάω..θέλω να πω το έξεις..είναι πολύ κρίμα να κάνουμε τα λάθοι μας και μετά να τα ρίχνουμε είτε στο θεό είτε στο διάολο...πολλοί κόσμος κάνει ότι κάνει και μετά λέει με έβαλε στο πειρασμό ο σατανας..ναι αλλά και εσύ τον άκουσες..γιατί δεν άκουσες το λόγο του θεού??και αφού κάναμε τα λάθοι πρέπει να τα παραδεχόμαστε όχι δεν φταίω εγώ και φταιει ο σατανάς... φταίει και εκείνος αλλά ΦΤΑΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ..τώρα μιλάω στη δική σου γλώσσα γιατί καταλαβαίνω το τι προσπαθείς να πεις....και την απιστία σου τα είπα όλα αυτά...
    Λυπαμε πάρα πολύ για ότι περασες μέχρι τώρα για την εμπειρία με την κοπέλα και για τα ναρκωτικά ελπίζω τώρα να ξεκοψες...
    Καλά το σχόλιο σου στο κορίτσακι ήταν επιεικως απαράδεκτω..άκου εκεί αν κάνει ο μπαμπάς δεν πειράζει αλλά το αντίθετο θα πείραζε..καλά μιλάμε έλεος....αλλά χέρομε που το κατάλαβες μετά...

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast