Results 76 to 78 of 78
-
27-04-2017, 08:17 #76
οι μεγαλουληδες ειναι αλλο καπελο.
μπορει να εχουν δικαιολογιες, ολοι εχουμε δικαιολογιες για οτι κι αν κανουμε.
η διαφορα ειναι οτι οι μεγαλουληδες ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ, ενω οσο ειμαστε μικροι, αλλαζουμε, δοκιμαζουμε και κατασταλαζουμε στο τι ειμαστε, τι θελουμε, πως θελουμε να ζουμε στις σχεσεις μας.
κι ο μεγαλουλης μπορει να κανει κατι επιδερμικο και ασημαντο, το θεμα ειναι οτι και το χει ξανακανει, και θα το επαναλαβει...
φυσικα και δεν ξερω αν ειχε κανει κι εκεινος κατι αντιστοιχο, ειναι κι αυτο στις 'δικαιολογιες" μου, αλλα οπως ειδες ουτε καν το ανεφερα. δεν ψαχνω δικαιολογιες, συζηταω μονο για αυτα που ξερω σιγουρα.
και επαναλαμβανω οτι ημουν λαθος. δεν θεωρω οτι οποιος εχει τους λογους του και τ ς δικαιολογιες του, ειναι και σωστος.
δεν το εχω δει το θρεντ που μου λες, αν το συζητατε ακομα και σε ενδιαφερει, βαλε μου λινκ, ευχαριστως να το δω .
- 02-05-2017, 16:48 #77
Μην ξεχνάμε όμως ότι εσύ εκ φύσεως γνωρίζεις καλύτερα την ιδιοσυγκρασία ενός άντρα από ότι ένα 16χρονο κορίτσι. Αν, αντί για τον πατέρα σου, η μάνα σου ψαχνόταν πώς θα σου φαινότανε.
Επίσης, Αναστασία, πέρα από τη σημασία που δίνουμε στα πράγματα σύμφωνα με το πώς τα αντιλαμβανόμαστε παίζει σημαντικό ρόλο και η σημασία που έχουν για τους άλλους. Θέλω να πω, ότι από τη θέση σου το βλέπεις αυτό ως κάτι τραγικό και το καταλαβαίνω. Από την άλλη, ο πατέρας σου μπορεί να μη το βλέπει έτσι. Μπορεί, πράγματι, να μη την πάλευε άλλο και να ήθελε να κάνει αυτό το ανεπιθύμητο ξέσπασμα. Μπορεί να μην είχε σκοπό να κάνει σεξ αλλά να φλερτάρει (δεν θέλω να τον αθωώσω). Τί να πω κι εγώ...
02-05-2017, 22:13 #78
Δεν θα πω ότι μπορώ να σε καταλάβω μιας και δεν το έχω ζήσει μπορώ όμως να σου πω τι θα έκανα εγώ στην θέση σου.Θα το συζητούσα με τον πατέρα μου,θα του έλεγα πως αυτό που κάνει δεν είναι σωστό αλλά αν όντως πλέον δεν είναι ευχαριστημένος με τον γάμο του και θέλει όντως να πάρει διαζύγιο να το κάνει.
Το να μένει με την μαμά σου χωρίς να το θέλει θα είναι σίγουρα πολύ πιο στενάχωρο.Αν όμως είναι απλά μια περιπέτεια την οποία πρόκειται να την ξεπεράσει θα προσπαθούσα να τον αποτρέψω.Σε καμία περίπτωση πάντως μην το πεις στην μαμά σου πριν το συζητήσετε με τον μπαμπά σου.