Την απαταει την μαμά μου; εγω τι να κανω; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 78 of 78
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Ναι οι μικρουληδες μέχρι να πηξει το μυαλο, οι μεγαλουληδες επειδη τους επιασε κριση των - αντα/-ηντα και δικαιολογιες ενα σωρο να χαμε να λεγαμε. Για καθε ηλικια υπαρχει μια δικαιολογια. Οποτε γιατι ψαχνουμε εξηγησεις και δεν αναγνωριζουμε το αυτονοητο, οτι δηλαδη ειναι νορμα και αναμενομενο;
    Και να σου πω κατι; Που το ξερεις οτι δεν εκανε κατι αντιστοιχο και δεν το εμαθες ποτε; Λολ
    Κοιτα το βλεπω οτι φασκω και αντιφασκω κι εγω. Απο τη μια τα ισοπεδωνω ολα και απο την αλλη λεω μα δεν αγαπαει ο ταδε/δεινα αμα κανει αυτο/εκεινο, ε αμα πιστευω στην ισοπεδωση τοτε σε αντιθεση με ποια ιδανικη περιπτωση δεν αγαπαει ο ταδε/δεινα; Ειναι σαν να υποθετω οτι υπαρχει το ιδανικο σε αλλες περιπτωσεις.
    Αλλα οχι δε πιστευω οτι αυτες οι περιπτωσεις υπαρχουν. Πες μου οτι θες δειξε μου οποιους θες και θα βρω χιλια σφαλματα και χιλιους τροπους να ισοπεδωσω το οποιοδηποτε καλο παραδειγμα.
    Σχιζοφρενεια που ελεγε και το τραγουδι λολ
    Πολυ θα ηθελα να ειχες συμμετασχει σε ενα ποστ που ειχα ανοιξει καποτε περι αγαπης/σχεσεων/μονογαμιας/πολυγαμιας κλπ...αλλα τεσπα δε πειραζει, ειναι που κωλοβαραω σημερα στο ρεπο και με πιανει αμπελοφιλοσοφικη διαθεση χαχα
    οι μεγαλουληδες ειναι αλλο καπελο.
    μπορει να εχουν δικαιολογιες, ολοι εχουμε δικαιολογιες για οτι κι αν κανουμε.
    η διαφορα ειναι οτι οι μεγαλουληδες ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ, ενω οσο ειμαστε μικροι, αλλαζουμε, δοκιμαζουμε και κατασταλαζουμε στο τι ειμαστε, τι θελουμε, πως θελουμε να ζουμε στις σχεσεις μας.

κι ο μεγαλουλης μπορει να κανει κατι επιδερμικο και ασημαντο, το θεμα ειναι οτι και το χει ξανακανει, και θα το επαναλαβει...

φυσικα και δεν ξερω αν ειχε κανει κι εκεινος κατι αντιστοιχο, ειναι κι αυτο στις 'δικαιολογιες" μου, αλλα οπως ειδες ουτε καν το ανεφερα. δεν ψαχνω δικαιολογιες, συζηταω μονο για αυτα που ξερω σιγουρα.
    και επαναλαμβανω οτι ημουν λαθος. δεν θεωρω οτι οποιος εχει τους λογους του και τ ς δικαιολογιες του, ειναι και σωστος.

δεν το εχω δει το θρεντ που μου λες, αν το συζητατε ακομα και σε ενδιαφερει, βαλε μου λινκ, ευχαριστως να το δω .

Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εχω να της πω , οτι ενας γαμος στα 20 , σημαινε ιοτι δεν εχις ζησει την ζωη σου , αρα ειναι λαθος , καπου βαριεσαι ,και θες να ξεδωσεις ......κι ο πατερας μου στα 62 ειχε μια περιπετειουλα, κριση μεσης ηλικιας , παντρευτηκε στα 30 του , αλλα δεν θορυβηθηκαμε , ουτε εβαλε κανεις ντετεκτιβ να ψαχνει , δεν υπηρχαν κινητα , σιγα μην αρχιζω και ψαχνω τα συρταρια του πατερα μου , αμα μας ψαχνουν τα δικα μας , δεν μας αρεσει καθολου ,........................ αμα μου τοκανε αυτο κοπελα , να ψαξει το κινητο μου , ειχε φαει σουτ επι τοπου ..........
    Μην ξεχνάμε όμως ότι εσύ εκ φύσεως γνωρίζεις καλύτερα την ιδιοσυγκρασία ενός άντρα από ότι ένα 16χρονο κορίτσι. Αν, αντί για τον πατέρα σου, η μάνα σου ψαχνόταν πώς θα σου φαινότανε.

Επίσης, Αναστασία, πέρα από τη σημασία που δίνουμε στα πράγματα σύμφωνα με το πώς τα αντιλαμβανόμαστε παίζει σημαντικό ρόλο και η σημασία που έχουν για τους άλλους. Θέλω να πω, ότι από τη θέση σου το βλέπεις αυτό ως κάτι τραγικό και το καταλαβαίνω. Από την άλλη, ο πατέρας σου μπορεί να μη το βλέπει έτσι. Μπορεί, πράγματι, να μη την πάλευε άλλο και να ήθελε να κάνει αυτό το ανεπιθύμητο ξέσπασμα. Μπορεί να μην είχε σκοπό να κάνει σεξ αλλά να φλερτάρει (δεν θέλω να τον αθωώσω). Τί να πω κι εγώ...

Junior Member
    Δεν θα πω ότι μπορώ να σε καταλάβω μιας και δεν το έχω ζήσει μπορώ όμως να σου πω τι θα έκανα εγώ στην θέση σου.Θα το συζητούσα με τον πατέρα μου,θα του έλεγα πως αυτό που κάνει δεν είναι σωστό αλλά αν όντως πλέον δεν είναι ευχαριστημένος με τον γάμο του και θέλει όντως να πάρει διαζύγιο να το κάνει.
    Το να μένει με την μαμά σου χωρίς να το θέλει θα είναι σίγουρα πολύ πιο στενάχωρο.Αν όμως είναι απλά μια περιπέτεια την οποία πρόκειται να την ξεπεράσει θα προσπαθούσα να τον αποτρέψω.Σε καμία περίπτωση πάντως μην το πεις στην μαμά σου πριν το συζητήσετε με τον μπαμπά σου.

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456