Να'μαστε πάλι εδώ.....μούδιασμα αντίχειρα..και άλλα ευτράπελα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Senior Member

Exclamation Να'μαστε πάλι εδώ.....μούδιασμα αντίχειρα..και άλλα ευτράπελα

Καλησπέρα σε όλους,
    υποφέρω από κρίσεις πανικού και ίσως γενικευμένη αγχώδη διαταραχή - ετσι ξερω τουλαχιστον. Τον τελευταίο χρόνο επαιρνα εφεξορ το οποιο το ελαττωσα και το αντικατεστησα με ενα λαντοζ την ημέρα το οποιο δεν νομιζω οτι μου κανει και τιποτα δηλαδη..για να εξηγηθώ: πανικούς δεν έχω πια γιατι εχω μαθει τουλαχιστον να μην το εξωτερικεύω. μέσα μου ομως υπαρχει ενα μπερδεμα.
    και μεσα σ'ολα μετα απο μια περιοδο αρκετου τρεξίματος στη δουλεια εδω και 15 ημέρες αρχισε να μου μουδιαζει ο αντιχειρας μου...ορκίζομαι οτι δεν πανικοβληθηκα δεν ετρεξα σε γιατρο οπως θα εκανα παλαιοτερα.παρατηρησα δε οτι το θεμα επιδεινωνεται οταν κανω προς τα πίσω τον αυχενα, μη σας πω ότι μυρμηγκιαζει τοτε και ο δεικτης.
    Με τα πολλά χθες πήγα σε εναν χειροπρακτη ορθοπεδικο ο οποιος παραλληλα μου εγραψε και καποια φυτικα σκευασματα καθως μου ειπε οτι ειναι και αυχενικο το θεμα αλλα και βιοχημικό.
    μεσα στα υπολοιπα μου εγραψε και Rhodiola που συστήνεται για το άγχος χωρίς εγω να του πω κατι.
    Έχετε εμπειρια από το συγκεκριμένο; φυσικα εγω τωρα εχω αγχωθεί και ψαχνω μηπως ειναι καποια νευρολογική παθηση ξερετε..ταυτοχρονα στις εξετασεις μου βρεθηκε χαμηλη B12...
    ολα αυτά μαζί...

Τώρα δν ξέρω αν είμαι το κατάλληλο άτομο να σε καθησυχάσει, αλλά ή β12 είναι ή πρώτη που κοιτάνε όταν έχεις δυσαισθησιες κλπ. Πάρε β12 οπωσδήποτε. Τώρα αυτό με τον αυχένα που περιγράφει ειναι κλασσικό αυχενικου. Εμένα μ βρήκανε ευθειασμο και εκεί απέδωσαν τις ημικρανίες και τα μουδιάσματα. Δεν είναι κτ νευρολογικο, μην το πιστεύεις και μη μπαινεις στο ίντερνετ. Τώρα περί μουδιάσματων δν ξέρω πως τ εννοείς, γτ κ εγώ από τότε π μ μπήκε ή ιδέα, νοιωθω τα αριστερά άκρα μου πιοπεριεργα κ ειδικά το πόδι, για να καταλάβεις κάνω συνεχώς πειράματα και νομίζω ότι ή αίσθηση από την αριστερή πλευρά ειναι λιγότερη απ ότι στη δεξιά. Αλλά δν μπορώ ν καταλάβω αν είναι επειδή τ παρατηρώ ή αν όντως συμβαίνει. Μην το σκέφτεσαι γτ θα καταντήσει σν κ μένα ν αθτοτσιμπιεσαι όλη τν ωρα.

Senior Member
    καλέ εννοείται οτι το κάνω ήδη. εδω χθες εκανα κουτσο στη δουλεια για να δω αν εχω αδυναμια σε καποιο απο τα ποδια.τι να λεμε....ευθειασμό εχω γιατι ετσι μου εχει γραψει και ο ακτινολογος. απο ημικρανιες εννοείται.

Κουτσό στη δουλειά χαχα κ γω τ κάνω, τι θεαρες που μαστε. Κοίτα τπτ δν έχεις μη μπεις στο τριπακι γτ μτ δε θα σε πείθει κάνεις. Αυχενικό ειναι. Ν σ πω ποτέ εκοψες τ εφεξορ? Μπορεί ν είναι κ σύμπτωμα αποστέρησης. Εγώ όταν εκοβα το σεροξατ ακόμη κ μτ από καιρό είχα τσιμπιες αίσθημα ηλεκτρισμου. Γ αυτό σ παν βιοχημικό θεμα.

Senior Member
    κοιτα μαγνητική εγκεφαλου -την τελευταια εννοω χαχχα_ την εκανα τον οκτωβρη του 2015 και δεν ξερω καν αν εχω το κουραγιο (ουτε τα χρηματα) να την ξανακανω, οποτε προς το παρον δεν το σκεφτομαι εκτος αν χειροτερεψει η κατασταση...το εφεξορ εχω σχεδον απο τον γεναρη που αρχισα να το σταματαω αλλα το μουδιασμα δεν παει και ερχεται ειναι σχεδον μονιμο και σαν αισθηση ειναι λες και ακουμπησα στο μάτι πχ της κουζινας φευγαλεα τον αντιχειρα μου, πραγμα που οταν παω τον αυχενα προς τα πισω ή στηριζω το κεφαλι μου στο χερι μου πχ να δω την οθονη του υπολογιστη χειροτερευει... παιρνω και λεξοτανιλ αλλα δεν νομιζω οτι στην παρουσα φαση μου κανει κατι..

Πρέπει να σε απασχολεί πολύ καιρό η σκπ. Αν ήταν κάτι τέτοιο θα είχε φανεί στην περίπτωσή σου. Πχ, στη σκπ ή σε παρόμοια απομυελινωτική ασθένεια ένα σύμπτωμα εμφανίζεται και χαρακτηριστικό του είναι ότι επιδεινώνεται ή επεκτείνεται σε διάστημα από λίγες ημέρες έως μερικούς μήνες και μετά υποχωρεί. Τότε μιλάμε για <<ώση>>. Όταν το <<σύμτπωμα>> είναι σταθερό, ή έρχεται και φέυγει για μεγάλο χρονικό διάστημα, μάλλον δεν πρόκειται για σκπ ή κάτι τέτοιο. Και το λέω για να το ακούσω κι εγώ, αν και στη φάση που είμαι δεν έχω τη νηφαλιότητα να κρίνω αν υπάρχει σύμτπωμα πάνω μου και τι είναι...

Senior Member
    μωρε πιθανοτατα εχεις δίκιο. τα ίδια έχουμε ακουσει και έχουμε διαβασει. εμενα το μονο που με παρηγορεί ειναι οτι "το μουδιασμα" χειροτερευει με καποιες κινήσεις ενω φανταζομαι σε καποια νευρολογική ασθενεια αυτό δεν θα συνεβαινε.. θελω να πω καποιο νευρό ή τενοντας προφανως έχει ή τραυματιστεί ή κουραστεί ή ότι τελοσπαντων...

εγώ σ έγραψα στο άλλο ποστ, τι δε μπορώ να εξηγήσω. Αυτό το μονόπλευρο. Ίσως το πόδι να είναι ισχυαλγία γτ το νοιώθω όταν περπατάω, γνκ αισθάνομαι ότι ξεκινάει από τη μέση. Το χέρι άντε να το αποδώσω στο αυχενικό, αλλά και τα δύο μαζί, τώρα? Τι να πω...

Senior Member
    εμένα ο χειροπρακτης που πήγα μου είπε ότι και ποδι και χερι μπορει να είναι απο αυχενα αλλωστε ολα τα νευρα απο εκει ξεκινάνε...εγω εκλεισα τη δευτερα ραντεβου με τον νευρολογο μου καλου κακου που ξερει την περιπτωσαρα μου και την παρασκευη οπως και να χει θα παω για ΗΜΓ να δουμε

Να πας, ό,τι σε βιοηθησει κάνε, μέχρι και παρακέντηση, αν είναι να σ φύγει η ιδέα. Οι οικείοι σου σε στηρίζουν σε αυτά? εμένα πχ δεν τους λέω πια για γιατρούς κλπ γτ με κοροιδεύουν, ή με βρίζουν γνκ με κάνουν να νοιώθω πολύ άσχημα. Ε, πως να μη μπεις στο ίντερνετ όταν δεν έχεις άνθρωπο να πεις μια κουβέντα?

Senior Member
    κοιτα λόγω και της προηγουμενη καταστασης ο αντρας μου προσπαθει να φανεί ψύχραιμος. παρακεντηση δεν θα εκανα εκτος αν ηταν απολυτα επιβεβλημενο καθως δεν ειναι απλο πραγμα. δυστυχως καποιος που δεν εχει βρεθει στη θεση μας ειναι αδυνατο να καταλαβει

Καλά ούτε εγώ θα έκανα. Γενικά πάντως εύχομαι να ξεμπλοκάρουμε από αυτό το λούκι, γτ εκτός από ψυχοφθόρο, είναι και δαπανηρό. Δλδ αντικειμενικά η νοσοφοβία είναι ακριβό σπορ. Δλδ, παίζει τα λεφτά που χουμε δώσει άσκοπα, αν τα βάζαμε κάτω, να κάναμε επένδυση ξέρω 'γω.

Senior Member
    το πόσο δίκιο έχεις. μιλάμε για κουβά γεματο εξετασεις σπιτι...τελοσπαντων...ελπιζω ολα να πανε καλα περιμενω νεα σου (ειχα φυγει για λιγο απο τον υπολογιστη, τωρα που σου γραφω ξαναμουδιαζει περισσοτερο (οχι οτι περναει τελειως οταν δεν αλλα τωρα απλα χειροτερευει)

Κι εγώ. Πές μου τι έγινε με τις εξετάσεις σου! Σε φιλώ προς το παρόν!

Senior Member
    κι εσυ να μου πεις . φιλιά

Page 1 of 2 12 LastLast