Results 16 to 21 of 21
-
25-04-2017, 19:00 #16
Παιδιά σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου πραγματικά για τις απαντήσεις σας, έστω και μέσα από αυτό το φόρουμ βρίσκω λίγη παρηγοριά μέσα σε όλο αυτό το χάλι που ζω... Πραγματικά το γεγονός ότι δεν μπορώ να στηρίξω όπως θα ήθελα εγώ τον εαυτό μου, δεν σημαίνει αυτόματα ότι δεν είμαι στήριγμα για τον άλλον, το μόνο που ΔΕΝ ΚΆΝΩ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΝΩ ΦΡΑΓΚΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ όλα τα άλλα τα κάνω και κουράζομαι εξίσου όσο και εκείνος όσο και αν αυτό φαίνεται δύσκολο να κατανοηθεί. Καθημερινά φροντίζω το σπίτι και τα βρίσκει όλα στην εν τέλεια, όταν έχει προβλήματα με την δουλειά του κάθομαι με υπομονή και τον ακούω και προσπαθώ να συμπαραστέκομαι, ακόμα έχω πάει και στην δουλειά του και έχω βοηθήσει αμισθί προκειμένου να δώσει καλή εικόνα, όσες φορές είχα προβλήματα με την υγεία μου, δεν ήταν παρών εκτός από μερικές εξαιρέσεις. Έπαιρνε μόνο κάνα τηλέφωνο να δει τι κάνω όποτε μπορούσε. Γενικά επειδή έπαιρνα φάρμακα και λόγω της κατάστασης ένιωθα και εγώ μίζερο άτομο(χωρίς να το θέλω βέβαια) συνήθως δεν ήμουν καλά αλλά αυτός απέφευγε λέγοντας "έχω δουλειές και θα τα πούμε όποτε μπορέσω". Την αγάπη μου θέλω να πιστεύω ότι την έχει πάρει ή την έχει κατανοήσει και μόνο που ανέχομαι όλη αυτή την συμπεριφορά από όλους αυτούς, θεωρώ ότι φτάνει και περισσεύει για να καταλάβει το μέγεθος της υπομονής μου και του κουράγιου που προσπαθώ να δείχνω. 'Ένα πράγμα θα πω: σε υποθετική ερώτηση που του είχα κάνει ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΗ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΘΑ ΉΘΕΛΕ ΝΑ ΜΈΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ Η ΑΝ ΘΑ ΑΝΈΧΟΝΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΟΧΙ. Δηλαδή μου πε κατάμουτρα ότι αυτός δεν θα ανέχονταν τίποτα από όσα εγώ ανέχομαι και ότι δεν θα ήθελε να μπλεχτεί σε μία ανάλογη κατάσταση(θα μου πεις και ποιος θα ήθελε?) ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΟΜΑΙ ΦΟΡΤΩΜΑ (αν μπορώ να το χαρακτηρίσω έτσι) είναι στο γεγονός ότι είμαι δυσαρεστημένη και ότι θεωρώ ότι δεν υπάρχει υποστήριξη ψυχολογική από την μεριά του.
- 25-04-2017, 19:24 #17
Θα σου πω σαν αντρασ την άποψη μου στη σχέση σου έχεις μάθει να δίνεις κ ο άλλος να παίρνει πρέπει να τον κανεισ κάπως να καταλάβει ότι ο ρόλος που έχεις αναλάβει είναι εξίσου δύσκολος με το να δουλευεισ δηλαδή εγώ αν η γυναίκα μου δε δούλευε θα ήμουν τρισευτυχισμενοσ αν μου έκανε ότι φαγητό ήθελα κ το πετυχαινε αν πάλι δούλευε ξέρω δε θα είχαμε φαι να φάμε οπότε είναι οπωσ μεγάλωσε ο καθένας αν εκτιμάει κλπ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
25-04-2017, 23:00 #18
Τι φόρτωμα να του γίνεσαι κοπέλα μου? Αφου δεν είναι αυτός που σε συντηρεί οικονομικά ούτε μένετε σε δικό του σπιτι, εκτός κι αν δεν κατάλαβα κάτι καλά! Λες ότι καλά καλά δε σου στέκεται στα προβλήματα υγείας που έχεις. Αναφέρεσαι στα ψυχολογικά η υπάρχουν κι άλλα? Από όλα αυτά που έγραψες φαίνεται ότι έχεις μπεί σε μία οικογένεια η οποία έχει σοβαρά ζητήματα και ο άντρας σου δεν είναι έξω από αυτα. Σε καταλαβαίνω απόλυτα που πειραχτηκες με αυτό που έκανε ο αδερφός του! Δεν το έκανε ένας άσχετος γείτονας, το έκανε ο αδερφός του άντρα σου ακριβώς δίπλα από τους γονείς του, τον αδερφό του κι εσένα. Αυτό λέει πολλα: 1. Είναι ασεβής προς τη γυναίκα του αφού την ξεφτιλιζει μπροστά σας με αυτό τον τρόπο 2. Οι γονείς τον ακούνε να κάνει εξωσυζυγικό σεξ και μάλιστα βιτσιοζικο άρα λοιπόν η είναι βλάκας που νομίζει ότι δεν τον ακούν, η δεν τους σέβεται ούτε αυτούς, ή ακόμα χειροτερα ξέρει ότι δεν θα τον μαλώσουν αλλά ίσα ίσα θα του πουν και μπράβο. Ο άντρας σου τι είπε για αυτό? Δεν προσπάθησε να σου δικαιολογηθεί? Να σε πείσει ότι αυτός δεν είναι έτσι? Πώς είναι η σχέση των δύο αδερφών? Υπάρχει αντιζηλία? Και πως είναι η σχέση των γονιών τους μεταξύ τους?
26-04-2017, 00:47 #19
καλησπέρα, μία χαρά κατάλαβες νομίζω. Το σπίτι είναι φιλοξενία και το δίνουν οι γονείς του για να μένουμε, για πόσο καιρό θεωρώ ακόμα και για πάντα αφού δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση για κάτι άλλο. Έτσι και αλλιώς και αυτοί αυτό ήθελαν να μένουμε μαζί. Αλλά αυτό δεν με απασχολεί. Όταν τον γνώρισα δεν ήξερα ούτε που θα μείνω ούτε τι θα αντιμετωπίσω μετά. Αλλά και εκτός αυτού ήμουν και πολύ αφελής γιατί δεν το έψαξα καθόλου αφού ήμουν τυφλωμένη από έρωτα και δεν έβλεπα τίποτα. Αλλά ούτε ποτέ μπορούσα να φανταστώ ότι μπαίνοντας σε ένα γάμο, οι άλλοι θα σε υπολόγιζαν μόνο αν έχεις δουλειά, φράγκα και αυτοπεποίθηση. Ο κάθε άνθρωπος έχει μεγαλώσει διαφορετικά και αν κάποιος δεν πήρε πολύ αγάπη, χρήματα, υποστήριξη, επαίνους κτλ από την πατρική του οικογένεια δεν έχει δικαιώματα ή στόχους ή όνειρα? ή μήπως μετράει σαν προσωπικότητα λιγότερο? Εγώ πρέπει να είμαι η χαροπή νοικοκυρούλα που δεν πρέπει να στεναχωρεί τον άντρα της , πρέπει να είμαι υπόδειγμα τιμιότητας ενώ αυτός να με δουλέψει και μία φορά για να βγει με τους φίλους του εγώ πρέπει να δείξω ανωτερότητα, αν βάλει τις φωνές πρέπει να δείξω κατανόηση γιατί αυτός δουλεύει και κουράζεται. Όσον αφορά τον αδερφό του πειράχτηκα γιατί ενώ είναι παντρεμένος και μάλιστα πρόσφατα, αυτός έφερε την άλλη και ακούγονταν τα απίστευτα, επίσης κατά καιρούς έχει πέσει στην αντίληψη μου ότι τραβιέται και με άλλες. Εδώ πρέπει να τονίσω μία σημαντική λεπτομέρεια, όταν το έκανε αυτό οι γονείς του έλειπαν ταξίδι οπότε δεν πήραν χαμπάρι, αλλά άκουγα τα πάντα εγώ και ο άντρας μου. Εν τω μεταξύ ακούγονταν ακραία πράγματα και όπως και να το κάνουμε φρίκαρα γιατί δεν έχω συνηθίσει ούτε το περίμενα. Έχω ακούσει για το ρεύμα της εποχής που γενικά είναι στην μόδα οι πειραματισμοί με το θέμα του σεξ (βιτσιόζικο) , ομολογώ ότι σοκαρίστηκα κάπως αλλά γενικά δεν μου πέφτει λόγος στο τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του. Αλλά από την άλλη επηρεάστηκα επειδή είναι παντρεμένος και την γυναίκα του την έχει λίγο πως να το πω χε.........η να το πω? ωστόσο αυτή ( η γυναίκα του) φαίνεται να κρατάει μία παθητική στάση, σαν να τα δέχεται ένα πράγμα.. μου φαίνεται περίεργο δεν ξέρω. Αγχώθηκα γιατί παρόλο που δεν έχει σχέση το συμβάν με την δική μου οικογένεια με έκανε να προβληματιστώ και να αρχίζω να κάνω άσχημες σκέψεις. Η σχέση που έχουν τα δυο αδέρφια μεταξύ τους είναι ανταγωνιστική και ο καθένας προσπαθεί να αποδείξει στον εαυτό του και στους άλλους ότι είναι επιτυχημένος. Σχετικά με την σχέση που έχουν οι γονείς μεταξύ τους δεν έχω κάποια ιδιαίτερη άποψη αυτό που μπορώ να πω μετά βεβαιότητος είναι ότι δεν είναι σαν τους παραδοσιακούς γάμους που τα ζευγάρια είναι πολύ "δεμένα" μεταξύ τους αλλά έχουν μία αίσθηση ανεξαρτησίας και οι δυο , ο ένας απέναντι στον άλλο. Όσον αφορά τα θέματα υγείας , είχα αρκετά θέματα κυρίως από ψυχολογικά αίτια , άγχος που σωματοποιείται. Έχει τύχει να νοσηλευτώ επειδή είχα πάθει κάτι σαν ανορεξία από ψυχογενείς παράγοντες, δεν ήρθε. 'Έχει τύχει να αρρωσταίνω και να κάθομαι σπίτι δεν έπαιρνε άδεια ποτέ, και πάντα έλεγε" δεν μπορούσα να πάρω άδεια, δούλευα, δεν πρόλαβα κτλ. Βέβαια σε αυτό το θέμα κατανοώ ότι όταν κάποιος εργάζεται δεν μπορεί να παίρνει άδεια όποτε γουστάρει, αλλά αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι αυτός δεν έχει πάρει ποτέ. Καμιά φορά η ζωή μας στέλνει δοκιμασίες και άτομα πιο σκληρά από μας για να σκληραγωγηθούμε ? τι να πω..
26-04-2017, 18:40 #20
26-04-2017, 19:04 #21
καλησπέρα φλοκ, είναι διώροφο και οι πεθεροί μένουν σε βοηθητικό χώρο.'Όταν λέω ευκατάστατοι εννοώ ότι εργάζονται όλοι σε δουλειές που για τα σημερινά δεδομένα είναι ας το πούμε ικανοποιητικές. Αυτό το ανέφερα μόνο και μόνο για να δηλώσω το γεγονός ότι έχουν περίσσεια αυτοπεποίθησης και ότι εκείνοι θεωρούν τους εαυτούς μία χαρά και με το παραπάνω. Στον πρώτο μένω εγώ με τον άντρα μου και στον β' ο αδερφός του με την γυναίκα του.