Results 1 to 11 of 11
Thread: Εχω προβλημα
-
21-04-2017, 20:48 #1
Εχω προβλημα
Γεια σας με λενε Βασιλη ειμαι 20 χρονων και το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω κανει σχεση μεχρι στιγμης , ουτε εχω φιλησει, ουτε τιποτα.Ημουν παντα κλειστος χαρακτηρας και δεν ειχα ποτε τα κοτσια να μιλησω με καποια κοπελα και να πω τα αισθηματα μου για αυτην.Βλεπω παιδια μικροτερα σε ηλικια απο μενα που τα εχουν κανει ολα και απογοητευομαι.Οποτε ημουν στη ταξη ποτε δε κολλουσα σε καποια γιατι παντα σκεφτομουν οτι θα με κουτσομπολευουν οι αλλοι η οτι θα γινω θεμα κτλπ...παντα ηθελα να περνιεμαι απαρατηρητος...τα κοριτσια γενικα δε τρελαινονταν κιολας να μου μιλανε και το βρισκω λογικο..παντα κολλανε με ατομα που το παιζουν καποιοι που το παιζουν γκομενοι και εχουν αερα..το θεμα ειναι οτι εχω προσπαθησει σε μικρο βαθμο αλλα εχω φαει χυλοπιτες...πηγαινω και σε μια σχολη που ειναι μονο αγορια τωρα και δεν εχω επιλογες..θελω να μου πει καποιος το πως πρεπει να συμπεριφερθω σε καποια ωστε να τη κερδισω και επιτελους να κανω και σχεση..
- 21-04-2017, 21:11 #2
δεν υπαρχει συνταγη αυτες αποφασιζουν, απλα κοιτα να μαθεις να μιλας χωρις να ντρεπεσε να γινεις ομιλητικος να εχεις αυτοπεποιθηση
και καποια θα σε θελει σιγα σιγα και θα κανεις κατασταση με αυτη
21-04-2017, 21:35 #3
Ένα τραγούδι λέει για τις γυναίκες αν δείξεις αδυναμία πάει με άλλον άμα δείξεις αδιαφορία σε κοιτάζει με λατρεία γενικά είναι χάος δεν υπάρχει τίποτα στάνταρ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
21-04-2017, 21:54 #4
Απλά να είσαι ο εαυτός σου φίλε μου!
Τίποτε άλλο!
Και βγάλε από το μυαλό σου τη σκέψη ότι έχεις πρόβλημα.
Μην μπεις στο "τρυπάκι" να αλλάξεις για κανέναν και για τίποτα.
Πίστεψέ με, δεν αξίζει τον κόπο και θα φας και πολύ χρόνο...
Βρες τα με τον εαυτό σου, πρώτα απ' όλα.
Και μην απελπίζεσαι ούτε κατά διάνοια!
Όχι μόνο γιατί αυτό θα σε κάνει χειρότερα, αλλά και γιατί είσαι πολύ μικρός για ν' αναρωτιέσαι γιατί δεν έκανες κάτι.
Άσε τους άλλους τι κάνουν. Ο καθένας έχει το δικό του "ρολόι", τους δικούς του ρυθμούς. Μη συγκρίνεσαι σ' αυτά τα θέματα. Δεν είσαι σε αγώνα δρόμου! Δηλαδή άμα τα επόμενα χρόνια γίνει της μόδας να πηδάνε από τα 11, θα πρέπει όλοι οι τότε 20άρηδες να αισθάνονται άβολα γι' αυτό;
Χυλόπιτες έχουν φάει όλοι. Δεν υπάρχει έστω κι ένας που να μην έχει φάει. Και εξάλλου δες το κι αλλιώς.. Στην περίπτωση που τρως πολλές, δες το σαν ευκαιρία για βελτίωση σε αυτό τον τομέα! Κάνεις κάτι λάθος, την επόμενη φορά θα το κάνεις καλύτερα! Αρκεί να μην αφήνεις να σε παίρνει από κάτω. Δεν υπάρχουν "συνταγές" για το φλερτ, ο καθένας έχει το δικό του τρόπο. Τα περιοδικά και τα lifestyle λένε μπούρδες. Παράτα τα όσο είναι καιρός. Μόνο εάν βρεις τον εαυτό σου και πιστέψεις σ' αυτόν, όλα τ' άλλα θα σου' ρθουν "φυσικά"!
Και σκέψου, γιατί θέλεις να κάνεις σχέση... Για να ικανοποιηθείς σεξουαλικά, για να δείξεις ότι έχεις και συ κάτι, για να πάρεις τρυφερότητα..... Βρες ποιο είναι το κίνητρό σου, είναι σημαντικό. Αυτογνωσία- Αυτοπεποίθηση- Αυτοβελτίωση , με δυο λόγια!
Αυτά τα τρία σου συνιστώ να κάνεις, με τη σειρά.
21-04-2017, 22:07 #5
21-04-2017, 22:47 #6
21-04-2017, 23:19 #7
21-04-2017, 23:33 #8
λεω οτι οι γυναικες ειναι παθητικες και διαλεγουν αντρες μονο απο αυτους που τις πλησιαζουν.
να διεκδικησει μια γυναικα εναν αντρα ειδικα στην ελλαδα ειναι πολυ σπανιο συνηθως το κανουν μονο οι πολυ δυναμικες γυναικες που περνουν την πρωτοβουλια να προσεγγισουν καποιον
24-04-2017, 11:33 #9Miliva21GuestΜπορεις να καθισεις και να σκεφτεις ολα τα θετικα του εαυτου σου..να.τα σημειωσεις καπου ωστε να τα διαβαζεις συχνα και να τα θυμασαι.....ν αρχισεις να κανεις θετικες σκεψεις γ σενα για το πως εισαι....ή να αντικαταστησεις τις εντελως αρνητικες πεποιθησεις με πιο ρεαλιστικες και θετικες σκεψεις
Π.χ δεν εχω κανει ακομα σχεση οχι επδ ειμαι πχ βαρετο ή οτι αλλο αρνητικο και μη ρεαλιστικο μππρει ν σκεφτεσαι γ σενα αλλα επδ δν αφηνω τους αλλους να με γνωρισουν πραγματικα γτ ειμαι κλειστος σαν ανθρωπος ...
Ή Ειμαι κλειστος ανθρωπος ομως παραλληλα εχω το θετικο οτι ειμαι αληθινος κ ειλικρινης με τους γυρω μου (λεω γω τωρα...)
Και ν σκεφτεις γτ ειμαι κλειστος ανθρωπος?? Μηπως ειναι επδ αυτη ειναι η αμυνα μ.προς τους γυρω μου ? Και αν οντως ειναι η αμυνα μου τι φοβαμαι ή τι δεν θελω και λειτουργω ετσι...
Ολοι μας εχουμε πραγματα π θελουμε ν βελτιωσουμε...πρεπει να δεις ποια ειναι αυτα γ να φτασεις στο στοχο σου ...κ αφου τα εντοπισεις να δεις ποιοι ειναι οι λογοι που σε κανουν ν λειτουργεις μ αυτο το τροπο
Λες οτι ανησυχεις μηπως οι αλλοι σε κοροιδεψουν/ κουτσομπολεψουν..αυτο μπορει να σημαινει κτ γ τη συμπεριφορα σου ..οτι ισως φοβασαι την εκθεση ή μπορει ν παραπεμπει σ καποιου ειδους κοινωνικης φοβιας....
Σε δευτερο σταδιο μπορεις να ξεκινησεις δραστηριοτητες που θα σε φερουν κοντα σ αλλους ανθρωπους ...κ οταν σ δινεται η δυνατοτητα πρεπει να συμμετεχεις !!σιγα σιγα αρχισε να εκτειθεσαι ...να προτιμας να εκτειθεσαι απο.το να κλεινεσαι στο καβουκι σου
Σιγα σιγα θα αποκτησεις σταδιακα μεγαλυτερη εμπειρια και θ μαθεις να αντιμετωπιζεις τις κοινωνικες συναναστροφες με αυτοπεποιθηση....
Κ μη νομιζεις οτι κ γω π τα γραφω αυτα ειμαι τελεια 100% κ τα εχω ολα λυμενα! κ μενα μ απασχολουν θεματα και προσπαθω να βρω λυσεις...παντως σιγουρα πιστευω πως δεν γντ ως δια μαγειας τη μια μερα ενω ενω εισαι κλειστος και αμυντικος να γινεις κατευθειαν εξωστρεφης κ με αυτοπεποιθηση οπως τοσο ευκολα σ γραφουν οι παραπανω ....
Θελει προσπαθεια...
Παντως αν βλεπεις οτι το θεματακι αυτο συνεχιζει να υπαρχει με τον καιρο κ διογκωνεται, επιβαρυνοντας σε ψυχολογικα θα μπορουσες ν το δουλεψεις με καποιον ειδικο...χωρις αυτο ν σημαινει οτι εσυ εισαι στραβος κ ολοι οι αλλοι τελειοι...ολοι μας μα ολοι μας εχουμε τα θεματακια μας..:)
24-04-2017, 21:58 #10
Βασιλη μη στεναχωριεσαι ρε και γω μια από τα ιδια είμαι, και είμαι 25
25-04-2017, 10:15 #11
Να προσπαθήσεις να κάνεις όσο το δυνατόν περισσότερη ΠΑΡΕΑ με κοπέλες.
Όχι πέσιμο. ΠΑΡΕΑ. Φίλες των φίλων/ συμφοιτητών σου κτλ. Χαλαρές γνωριμίες. Το ένα φέρνει το άλλο, κάποια στιγμή θα γνωρίσεις μία που θα της τραβήξεις το ενδιαφέρον και θα σου αρέσει κι εσένα. Μη βιάζεσαι, για όλους έχει ο μπαξές!!!
Να είσαι ο εαυτός σου: να συμπεριφέρεσαι στις γυναίκες όπως συμπεριφέρεσαι γενικά στους φίλους σου (εξαίρεση τα αντρικά καφριλίκια). Ή μάλλον, μια ιδέα πιο ευγενικά. Έτσι άβγαλτος που είσαι μην προσπαθείς να κάνεις κολπάκια και να το παίξεις περπατημένος κυνηγός, μόνο σε κακό θα σου βγει.