Όταν ήμασταν παιδιά............. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Ετσι πιστευω κι εγω. Η κακια και ειναι αδυναμια στα ματια μου.
    Aυτο το πιστευω κι εγω , αλλα οταν ειχα γραψει ' μην εμπιστευεστε αδυναμους ανθρωπους ' εφαγα κραξιμο , κι μετα απολογιομουν , αυτη ειναι η αποψη μου ομως , μακρια απο αδυναμους , ειναι πολυ απασχολημενοι με τα δικα τους προβληματα ................δεν θα σας σταθουν ουταν τους εχετε αναγκη ....

Σε τρολλαρισα λιγακι , Ναταλια , σε βρηκα καλοπροαιρετη , δεν πειραζει , ε ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by GiannisNik3 View Post
    Θα το πάω σε κάτι ακραίο!
    Θα μπορούσες π.χ. να καθόσουν και να άκουγες και τον Χίτλερ π.χ.;
    Ή δέχεσαι ότι είχε καλό μέσα του;
    Eγω τον Χιτλερ θα μπορουσα να τον ακουσω , ασχετα αν δεν ειχε τιποτα καλο μεσα του , τον Τραγκα αδυνατον , μου προκαλει απεχθεια ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Eγω τον Χιτλερ θα μπορουσα να τον ακουσω , ασχετα αν δεν ειχε τιποτα καλο μεσα του , τον Τραγκα αδυνατον , μου προκαλει απεχθεια ......
    Εγώ είχα ακούσει το Χίτλερ σ' ένα βιντεάκι, που ήταν η μοναδική φορά που μιλούσε ήρεμα.. Και εξεπλάγην!
    Αν δε μου λεγε κανείς ότι ήταν αυτός δε θα το έπαιρνα χαμπάρι! https://www.youtube.com/watch?v=ClR9tcpKZec
    Είχα ακούσει και για έναν ψυχίατρο που ανέλαβε να εξετάσει έναν Ναζί αξιωματικό.. Από ψυχιατρικής πλευράς, οι περισσότεροι ήταν "φυσιολογικοί" ! Και μάλιστα, ο εν λόγω γιατρός, αυτοκτόνησε διότι είδα μέσα σ' αυτόν κομμάτια του εαυτού του!

Senior Member
    Quote Originally Posted by GiannisNik3 View Post
    Είχα ακούσει και για έναν ψυχίατρο που ανέλαβε να εξετάσει έναν Ναζί αξιωματικό.. Από ψυχιατρικής πλευράς, οι περισσότεροι ήταν "φυσιολογικοί" ! Και μάλιστα, ο εν λόγω γιατρός, αυτοκτόνησε διότι είδα μέσα σ' αυτόν κομμάτια του εαυτού του!
    Το ' φυσιολογικο ' ειναι κατι πολυ σχετικο ............τι σημαινει φυσιολογικο ? εγω πουχω κτθλψη ειμαι φυσιολογικος ? κατα την ψυχιατρικη , οχι ..........καποιος που διαταζει / διαπραττει μαζικους φονους , ειναι φυσιολογικος ? ενας φονος εν βρασμω ψυχης , ειναι ισως φυσιολογικος , καταχρηστικως , ενας προμελετημενος ?
    στην Ελβετια , αν ξεπερασεις το οριο ταχυττητος των 100 χλμ , κατα το διπλουν , δλδ 200+ , δεν σε θεωρουν φυσιολογικο , σε κλεινουν 3 μηνες φυλακη , και σε παιρνανε απο psychiatric eveluatuion για να στο ξαναδωσουν ......
    ολα σχετικα λοιπον .........

Page 2 of 2 FirstFirst 12