αγχος οταν βγενεις να παρουσιασεις - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Aμα πραματι τους εχεις χεσμενους , οπως εγω , που ειχα μιλησει για ενα θεμα που κατειχα καλα , ειχα και καποια επαρση , τοτε προς τι το τρακ ?
    Το τρακ είναι από φόβο ότι θα σαι δυσκοίλιος.........?

Το τρακ μπορεί να ναι για πολλά
    τρακ για τον βαθμό
    τρακ ότι δεν θα σαι καλός
    τρακ για τις ερωτήσεις
    τρακ μήπως γίνω ρεζίλι, λόγω σαρδάμ κλπ
    τρακ ότι θα ζήσω μια κόλαση
    τρακ ότι θα χω αγχος και θα το καταλάβουν
    τρακ ότι δεν θα τα καταφέρω....

Καλά αυτό δεν λέγεται τρακ , άγχος λέγεται......πάντως διαφέρουν μεταξύ τους......

Και σταμάτα να διαφωνείς και να μας πηγαίνεις κόντρα σε όλα , δεν βαρέθηκες να χεις άποψη για όλα?? ε ??? δεν βαρέθηκες ???

Senior Member
    Nαι ,. βαρεθηκα , για ναμαι ειλικρινης ............ οχι καλε , δεν πηγαινω κοντρα , αστειευομαι μερικες φορες , αλλα παντα σεβομαι τον συνομιλητη μου ........
    αμα ασχολουμαι με καποια , σημαινει οτι εχω αποφασισει οτι αξιζει να της απευθυνομαι .......δεν ειρωνευομαι ποτε κανεναν .......ποτε μα ποτε ......

παραμεγαλωσα για να καταφευγω σε ειρωνιες ............αν και ποτε δεν ειρωνευομουν ........αλλα αυτα που για σας ειναι αχαρτογραφητα νερα , πιθανον για μενα , ναναι κοινος τοπος , λογω ηλικιας ....και εμπειριων .......πρεπει να βρω μεγαλυτερες κοπελες για παρεα , μαλλον .......δικο μου σφαλμα ....

Banned
    Εντάξει μακ, ζητώ συγγνώμη αν θίχτηκες αλλά πλάκα έκανα...
    Νόμιζα θα φαίνεται από το ύφος και τα πολλά ερωτηματικά......
    Ούτε είμαι κάνας είρωνας γενικότερα...
    Εκτός αν εννοείς το δυσκοίλιος, που δεν είναι ειρωνεία, είναι αυτό που λέω, φόβος ότι δεν θα μπορείς να τους αγνοήσεις.........
    Είμαι αθώα !!

Ένοχος γουάι
    Last edited by cdeleted29517; 30-04-2017 at 23:19.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Εκτός αν εννοείς το δυσκοίλιος, που δεν είναι ειρωνεία, είναι αυτό που λέω, φόβος ότι δεν θα μπορείς να τους αγνοήσεις.........
    Είμαι αθώα !!
    Αθώος κύβος.:Ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    ι
    Λες να μην καταλαβαινω οτι αστειευεσαι ? στο κατω κατω , διαδυκτιο ειναι , πως να θιχτω ? δεν ειναι πραματικη ζωη ....μην τα συγχεουμε ....δεν γνωριζομαστε ............ο φοβος οτι δεν μπορεις να τους αγνοησεις , εινα πολυ φυσιολογικος τις πρωτες φορες , εγω ουτε ηξερα τι ελεγα απο το τρακ .....αλλανταλλων ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by kostas2 View Post
    καλησπερα ειμαι φοιτητεις 3 ετους θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο το βρισκετε φυσιολογικο εχω ενα μαθημα στην σχολη που βγενεις καθε δυο εβδομαδες να παρουσιασεις την εργασια εγω οταν βγαινω να παρουσιασω ειμαι φοβερα αγχωμενος δεν μπωρο να συγκεντρωθω εχω πει και μια βλακεια πανω στο αγχος και γελασαν ολοι τη πρεπει να κανω για να το αντιμετωπισω

ευχαριστω,
    ιδέαααα! μου θύμισες έναν φίλο μου κεκέ. τραγικό κεκέ λέμε τώρα. κι όμως βγαίνει στα συνέδρια και μιλάει χωρίς ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα!!! πώς; απομονώνεται με ακουστικά στ´αυτιά. κάποια, σκέφτομαι, τεχνική λύση θα υπάρχει εκτός από το Μή δίνεις σημασία. εγώ στα συνέδρια δεν παίζομαι, έχω τέλεια σχέση με το ακροατήριο (και για εκατοντάδες μιλάμε). αυτό έχει βέβαια σημασία με το πώς τοποθετούμαι γενικά απέναντι στον κόσμο. τσέκαρε τον εαυτό σου στο facebook, είναι ένας έξυπνος τρόπος να σε καταλάβεις καλύτερα.
    η αιτία του φόβου είναι η άγνοια

Page 2 of 2 FirstFirst 12