Results 61 to 68 of 68
Thread: ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΩΞΩ ΤΟΝ ΦΟΒΟ
-
02-04-2008, 13:51 #61
Δεν έχω αναιμία.Σίδηρο είχα σχετικά χαμηλό,όχι όμως κάτω από το όριο.Και μου έχει πει ο γιατρός ότι δεν δικαιολογείται από εκεί να έχω συμπτώματα.Αλλωστε παίρνω εδώ και αρκετό καιρό σίδηρο legofer και τρώω και αρκετά καλά,κρέας κλπ.Ακόμα και όταν δεν έχω πολύ όρεξη πάλι τρώω με το ζόρι από το άγχος μου μην δεν πάρω τις βιταμίνες που χρειάζομαι και πάθω κάτι.
Φοιτήτρια ήμουν αλλά τώρα τα έχω παρατήσει γιατί δεν μπορώ και δεν θέλω να πάω.
Για το πώς θα αλλάξει η κακή ψυχολογία..μακάρι να είχα απάντηση να σου δώσω...
- 03-04-2008, 13:54 #62
Γεια σας παιδιά .Σημερα νιώθω πολύ καλά νιώθω δυνατή και γεμάτη ελπίδες.Χθες στη συνεδρία που είχα με τον ψυχολόγο μου μου είπε ότι από δω και πέρα να ακολουθήσω κάποα μέθοδος σ΄ύμφωνα με την οποία θα αντιμετωπίζω τους φόβους μου σιγά σιγά.Στην αρχή θα είναι πάντα χάλια αλλά πιστεύω σε λίγο καιρό θα το ξεπεράσω.Φοβάμαι πολύ που θα έρθω αντιμέτωπη με καταστάσειςπου φοβάμαι όμως θάλω να τολμήσω να κάνω ένα ΄βήμα.Βαρέθηκα τις θεωρίες τόσο καιρό,έχω συνειδητοποιελισει 100%τι έχω και δεν θέλω άλλα λόγια.Από δω και πέρα θα αρχίσω να ζω όπως πριν και ότι ΄γίνει.Με τρομάζει πολύ από την μια μεριά όμως με χαροποιεί από την άλλη γιατι πολύ σύντομα μου είπε ότι όλα θα είναι μια άσχημη αναμνηση.Αισθάνομαι ότι είμαι έτοιμη να κάνω αυτή την προσπάθεια και πιστεύω στον εαυτό μου ότι θα τα καταφέρω...
03-04-2008, 14:00 #63
καλή δύναμη κ επιτυχια σου εύχομαι...
03-04-2008, 14:05 #64
Μπράβο Τίνα μου!Πραγματικά χαίρομαι που σε βλέπω να μιλάς έτσι.
03-04-2008, 14:14 #65
Ευχαριστώ παιδια.Ευχομαι να μην σας γραψω μετά από λίγες μέρες καινα είμαι χάλια τελειώς.Όμως πραγματικά βαρέθηκα ν αζω έτσι,μην κάνω αυτό μην κάνω το άλλο.Και αφού μου το λεει και κάποιος ειδικός πως αυτό θα με βοηθήση να το ξεπεράσω θα το κάνω και ότι γίνει.Χειρότερα από είναι τώτα δεν νομίζω να γίνουν.Μακάρι νά αισθανθώ καλύτερα,το θέλω πραγματικά να κάνω ένα βήμα και να μην είμαι στάσιμη.Ευχομαι όλοι να βρούμε ο καθένα ς τον δικό του τρόπο να ξεπερνάμε καταστάσεις που μας χαλάνε τη ζωή.
Εσείς πως είστε σήμερα?Κάνατε κάτι χθες?
03-04-2008, 14:20 #66
Προσπάθησε να διατηρήσεις αυτή την αισιοδοξία που έχεις τώρα.
Κι εγώ σήμερα νιώθω λίγο καλύτερα και σκέφτομαι κάπως έτσι,ότι θα προσπαθήσω κι άλλο,θα προσπαθώ να φοβάμαι λιγότερο κλπ.Μακάρι να κρατήσει αυτό.Αλλά και να ξαναπέσουμε κι αυτό στο πρόγραμμα είναι,θα ξανανέβουμε.
Είχαμε και την ίδια μέρα συνεδρία.Κι εγώ πήγα χθες στον γιατρό μου και μου έδωσε κουράγιο,μου είπε ότι πάω καλύτερα και να συνεχίσω έτσι.
03-04-2008, 14:31 #67
Μπράβο Dalia ,έτσι πρέπει να πέρνουμε κουράγιο και να λέμε \"εμείς θα σε νικήσουμε όχι εσύ\".Να προσπαθήσεις βέβαια και άλλο όσο μπορείς και όταν δεν πολυδίνεις σημασία στον φόβο θα εξαφανιστεί σιγά σιγά.Ο γιατρός σου σίγουρα ΄βλέπει καλύτερα την πρόοδο σου από εσένα,άρα πας καλά και θα πας ακόμα καλύτερα αν ασυνεχίσεις έτσι..Όταν σε πιάνει φόβος άρχισε να γράφεις αυτά που αισθάνεσαι σε ένα τετράδιο ,αυτό εμένα με βοηθάει πολύ.Ήαπλά δες λίγο τηλεόραση και θα ξεχαστεί το μυαλό σου.Το ίδιο κάνω,δε πιάνει βέβαια συνέχεια...Έχεις πει στον γιατρό σου ότι γράφεις εδώ στο forum?Εμένα δεν συμφωνεί γιατί λεει πρέπει να ασχοληθώ με άσχετα πράγματα και όχο με πράγματα που μου θυμίζουν την κατάσταση μου.
03-04-2008, 15:43 #68
Του το έχω πει ότι γράφω εδώ.Δεν μου έχει πει κάτι τέτοιο,ότι μπορεί να μην μου κάνει καλό.Μου είπε ότι αφού με κάνει και νιώθω καλύτερα καλά κάνω.Αλλωστε του έχω εξηγήσει ότι δεν μου έχει τύχει να επηρεαστώ αρνητικά από εδώ μέσα.Και ότι με βοηθάει αυτή η επικοινωνία.Αυτό που μου έχει πει να μην κάνω και συμφωνώ φυσικά είναι το να ψάχνω στο ιντερνετ για ιατρικά θέματα,ασθένειες κλπ.Αυτό το αποφεύγω έτσι κι αλλιώς γιατί ξέρω ότι μου κάνει πολύ κακό.
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....