ΑΙΣΧΟΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33

Thread: ΑΙΣΧΟΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    μολις ακουσα τον ειδικο ψυχιατρο στο σταρ να λεει ότι ατομα με παρανοικη ψυχωση μπορουν να σκοτωσουν μεχρι και δικα τους ατομα....

σκέφτομαι σοβαρα να του κανω μηνυση.... ο τυπος είναι ασχετος...
    ε ναι... αν ο ψυχωσικος πιστευει οτι τον κυνηγανε τα δικα του ατομα και θελουν το κακο του, εννοειται οτι μπορει να σκοτωσει...αφου ό,τι κανει, το κανει για να σωθει!!!
    η παρανοια εχει να κανει με ακραιο φοβο, τρομο και το αισθημα οτι οι αλλοι θελουν να σε βλαψουν.

τωρα βεβαια ο εν λογω τυπος να σκοτωσε το παιδακι επειδη πιστευε οτι θελει το κακο του δεν το πιστευω...αν εφτιαχνε τετοια σεναρια, κατι θα ειχε διαρρευσει....
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Banned
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    ε ναι... αν ο ψυχωσικος πιστευει οτι τον κυνηγανε τα δικα του ατομα και θελουν το κακο του, εννοειται οτι μπορει να σκοτωσει...αφου ό,τι κανει, το κανει για να σωθει!!!
    η παρανοια εχει να κανει με ακραιο φοβο, τρομο και το αισθημα οτι οι αλλοι θελουν να σε βλαψουν.
    ποσους ψυχωσικους ξερεις που διέπραξαν φονο? ποσους νορμαλ από την άλλη ξερεις που εκαναν φονο? 1% είναι οι ψυχωσικοι στον γενικο πληθυσμο αρα για να ισχυει ότι οι ψυχωσικοι είναι πιο πιθανον να κανουν φονο τοτε θα πρεπε να είναι πανω από 1% οι φονοι που διαπραττοντε από ψυχωσικους... κατι τετοιο όμως δεν ισχυει...

οντας 3 βδομάδες σχεδόν σε φαση ενεργης ψυχωσης και εχοντας όλα τα συμπτώματα ουτε κατά διανοια μου περασε από το μυαλο να κανω όχι φονο αλλα ουτε καν κακο σε δικους μου ή αλλους ανθρώπους... συνηθως ο ψυχωσικος ειναι το θυμα και όχι ο θυτης... οσοι δεν εχουν βιωσει ενεργη ψυχωση ειναι ακυρο να μιλανε για το τι μπορει και δεν μπορει να κανει ενας ψυχωσικος... ο γιατρος ειναι τουλάχιστον μπουφος....

Banned
    το εν λογω απόσπασμα του ανεκδιηγητου δηθεν ψυχιατρου

https://www.youtube.com/watch?v=aAw2kucof9I

Senior Member
    ποσους ψυχωσικους ξερεις που διέπραξαν φονο? ποσους νορμαλ από την άλλη ξερεις που εκαναν φονο?
    ξερω μια μανα που με ειχε σπασει στο ξυλο και με ειχε ξεφτιλισει σε μια κοινωνια...και πολλες φορες μου ειχε πει οτι αννν συμβει αυτο, θα σε σκοτωσω και θα πνιγω...
    Και ναι πιστευω οτι αν δεν ηταν διπλα της καποιοι συγκεκριμενοι συγγενεις της που τους εμπιστευοταν, θα με ειχε σκοτωσει.
    Δεν μιλαω φανταστικα, το εχω ζησει και μιλαω.
    Η ενταση της παρανοιας ειναι κατι το απιστευτα εντονο και επιμονο.
    Το ξαναλεω.....ο παρανοικος ΦΟΒΑΤΑΙ. βιωνει τρομο οτι θελουν το κακο του, τον δηλητηριαζουν, καιροφυλακτουν να τον σκοτωσουν κλπ. Αν βιωνει μια τετοια παρανοια, προφανως και μπορει εν δυναμει να σκοτωσει γιατι νομιζει οτι αυτοπροστατευεται.

Καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. Εσυ μαλλον ειχες αλλο ειδος ψυχωσης, δεν ειναι ολα για το ιδιο τσουβαλι.

καλα οι γιατροι παπαγαλιζουν οσα εμαθαν, συμφωνω απολυτα! αλλα αυτος που αναφερεις ειπε εν δυναμει/μπορει... ε καλα, εν δυναμει ολοι ειμαστε δολοφονοι...απαντες, αν μας πατησουν στην μεγαλυτερη ευαισθησια μας μπορει να δωσουμε μια και να σκοτωσουμε...και ειδικα τα δικα μας ατομα γιατι τοτε δεν υπαρχει εμπιστοσυνη! περισσοτερο εμπιστευονται τριτους ασχετους παρα την οικογενεια τους.

και το ξαναλεω, δεν πιστευω, δεν μου κολλαει οτι ο συγκεκριμενος τυπος σκοτωσε το παιδακι λογω παρανοιας...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    το εν λογω απόσπασμα του ανεκδιηγητου δηθεν ψυχιατρου

https://www.youtube.com/watch?v=aAw2kucof9I
    για ακουσε το πιο προσεκτικά... εγκυκλοπαιδικα ετσι ειναι οπως τα λεει...
    λεει οτι ο τυπος δεν ειναι καταθλιπτικος, αν ηταν θα σκοτωνε και μετα θα αυτοκτονουσε.
    αν ηταν παρανοικα ψυχωσικος, θα σκοτωνε και μετα δεν θα κρυβοταν/καλυπτοταν ουτε θα μεθοδευε μετα οσα εκανε με το πτωμα και την υποτιθεμενη ληστεια. Σαφως, γιατι πιστευει οτι ειναι σε αμυνα, και δεν το αποδιδει σε μια κακια στιγμη.
    Καταληγει οτι εχει μια βαρια διαταραχη προσωπικοτητας...

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Μιας κ εχεις αναφέρει πως εζησες στο εξωτερικο εκεί θα επέτρεπες στον εαυτό σου να παραβεί τον νομο;;

Απλα παρατηρώ αυτή την "διπροσωπία" ορισμένων που όταν είναι εξωτερικο σέβονται τα παντα κ όταν επιστρέφουν ζουν λες κ είναι μόνοι τους σ'αυτη την γη.

Χωρίς να θέλω να σε προσβαλλω απλα μια γενική παρατήρηση του φαινομένου "έλληνας πολίτης"
    Ναι , αγαπητε serios , εχω ζησει στην Ελβετια ,πηγα δημοτικο εκει , μετα ηρθαμε Ελλαδα ......... αλλο οι νομοι περι φοροδιαφυγης ,που , απ οτι μουχει διηγηθει ο πατρας μου , ειναι αυστηροτατοι ............και σωστα , δεν σου κανουν ελεγχο , αλλα αμα σεου κανουν , και σε βρουν σκαρτο , εχεις σβησει , αυτο αν εφαρμοζοταν εδω , θαχαμε ενα κρατος , οχι μπουρδελο , ασε που μουχε κανε εντυπωση σαν μικρο παιδι , οτι οι εφημεριδες υπηρχαν σε κατι κουτια , που τα ανοιγες , και ΑΝ ηθελες εριχνες το αντιτιμο , κανεις ομως δεν διανοειτο να μην το κανει , διοτι οιανθρωποι εκει εχουν παιδεια κα πολλες παροχες .....................
    αν μιλησουμε για τοι σημερα της Ελβετιας , δεν θα πηγαινα με τιποτα να ζησω εκει ,διοτι ειναι μια αστυνομοκρατουμενη χωρα, γεματη καμερες , σε αφανταστο σημειο , και αν σε πιασουν με το διπλασιο του οριου ταχυτητος , δλδ 220 χλμ , τιποτα μπροστα στις φερραρι που κυκλοφορουν , σε ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ για 3 μηνες , και σε θεωρουν οχι εχοντα σωας τας φρενας ,σε περνανε απο psychiatric evaluation για να στο ξαναδωουν , εχουν παλαβωσει οι ανθρωποι ,για μενα ...........

εδω κοιτας πως να διαφυγης του νομου , που δεν ειναι το προβλημα τα 200 χλμ , αλλα ολο το κρατος , αςτο πουμε κρατος , που χανει απο ολες τις μεριες , καλα ανουν οι πολιτες και φοροδιαφευγουν , αλλα δεν εφαρμοζονται οι νομοι ............., εκλεψες στο βενζιναδικο ( το 1/3 κλεβει ) ? δεν ξανανοιγεις με καμμια επωνυμια , εσβησες ............τι ωραια θαταν ετσι .....

Senior Member
    Εχω παιδικο φιλο , εξαιρετο γιατρο , που καταδικαζει το 95% των ψυχιατρων , ως ασχετους με το αντικειμενο ........και για malpractice .........μακρια απ αυτους ,μου λεει, τουλαχιστον για καταθλιψη , σε πλακωνουν στα παλιοφαρμακα, οτι τους ερθη , και μετα τραβας εσυ το λουκι .......
    ετσι επεσα κι εγω θυμα ενος ' ψυχιατρου ' που το μονο που καταφερε , ειναι ναμε εθισει σε 9-10 ζαναξ /μερα ( δεν τα ηξερα καν τοτε ) , τωρα με χιλια ζορια υταχω παει στα 7, 8 ...................μην γνωριζοντας τι ζημιες εχω κανει στο μυαλο μου , μετα απο την ληψη 35.000 ζαναξ ......

Senior Member
    Οσο για την ταχυττητα , μ@λακες ειναι στην Γερμανια , και δεν εχουν οριο ταχυτητος ? δεν εχουν , γιατι οι πολιτες εχουν παιδεια , με αλλη ταχυτητα ειναι ικανη να τρεξει μια πορσε , η ενα Μ3 , σαν το δικο μου , και αλλη ενα 1400αρι της πλακας , και αυτοτο ξερουν οι Γερμανοι , ως κατασκευαστες , οσο μ@λακες νανναι σε αλλα θεματα ......

Senior Member
    Ο συγκεκριμένος γιατρός προσπαθει να δώσει μια εξήγηση γιατί πολύ απλα στα κανάλια δίνονται πολύ εύκολα ταμπέλες.

Βέβαια στο θέμα των ψυχωσικων το έθεσε λες κ είναι κανόνας το να σκοτώσει.
    Στο θέμα της κατάθλιψης το λέει ξεκάθαρα πως δεν είναι νόσος που καταφεύγει ο ασθενής στην βία αλλά σε ελάχιστες περιπτωσεις με συγκεκριμένο πλαίσιο.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    αυτος ειναι γνωστος τηλε-ψυχατρος που το παιζει φιρμα.

πουλαει τρομο για να χτισει το ονομα του.

μονο απο τον τροπο που μιλαει δεν ηρεμεις αλλα τρελενεσαι. απο εκει να καταλαβεται...

ο ιδιος ειχε παει να βγαλει τρελο εναν νεο που πηγε να βιασει 2-3 και τελικα καταδικαστηκε αφου ηταν καλα.

επισης ο θυτης δεν ειχε σχιζοφρενεια αλλα τρελαθηκε το θυμα, η μητερα τωρα.

επισης οι στατιστικες λενε οτι οι σχιζοφρενεις ειναι το ιδιο βιαιοι με τους κανονικους. απλα ειναι εντυπωσιακα τα εγκληματα τους για αυτο βγαινουν στις ειδησεις.

εχω βαρεθει εδω περα να απολογουμε σε καθενα για μια αρρωστεια και ταμπελα.

οι αλλοι τρελαινονται οταν μαθουν οτι εχεις σχιζοφρενεια και γινονται επιθετικοι και υποτιμουν.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    τα καναλια λενε οτι θελει ο κοσμοσ ο λαοσ θελει καποιον να μισει κ καποιον να λατρευει γι αυτο δε θα παμε μπροστα ποτε
    γεια σου ρε Έλις.. με δυο λέξεις τα είπες όλα. πήξαμε στην ανθρωποφαγία, νάναι καλά τα ΜΜΕ και η έλλειψη κριτικής ικανότητας που μας καλλιεργούν οι πάντες από παντού
    η αιτία του φόβου είναι η άγνοια

Senior Member
    Το έγκλημα είναι προμελετημένο ξεκινάμε από τα σχολικά βιβλία που είναι για το ανάθεμα πάμε στην τηλεόραση κ το ιντερνέτ όλη μέρα βλακειεσ πάμε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση εκεί κάτι μπορείς να πεις ότι γίνεται πας για δουλειά αν είσαι υπάλληλος σε τρώνε αν είσαι αφεντικό στα τρώει η εφορία κατά τα άλλα είμαστε ελεύθερη χώρα ναι καλά
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    δεν μπορω να καταλαβω το εξης....
    αφου αν παιρνεις αντικαταθλιπτικα εισαι σε ζεν φαση, πουλακια τιτιβιζουν, το κυμα σκαει στην αμμουδια και ολα αγγελικα πλασμενα, πως ειναι δυνατο νανιωσεις τετοια νευρα ωστε να σκοτωσεις ενα παιδι??

δηλαδη κατι ΔΕΝ μου κολλαει σε αυτη την ιστορια.
    Μηπως ο γιατρος του τα ειχε γραψει αλλα ο τυπος δεν τα επαιρνε ή τα επαιρνε οποτε το θυμοταν, και σε συνδυασμο με το αλκοολ, και το συσσωρευμενο θυμο τα εκανε μανταρα??
    ειναι περισσοτερο θεμα ηθικης. ο δραστης το εκανε μαλλον γιατι το παιδι ειχε σοβαρα προβληματα υγειας.
    η καταθλιψη του δεν εχει σχεση. ειναι μια δικαιολογια του δικηγορου του αφου η δικη θα εχει ενορκους.
    βεβαια ο νομος ειναι σαφης. θα τιμωρηθει αφου ειχε επιγνωση του εγκληματος του

Senior Member
    το ειπε για την δολοφονια της μικρης... ειπε ότι οι καταθλιπτικοι μπορουν να σκοτωσουν δικα τους ατομα και μετα αυτοκτονουν... και οι με παρανοικη ψυχωση μπορουν να σκοτωσουν δικα τους ατομα και μετα δεν προσπαθουν να κρυφτουν γιατι δεν εχουν την νοηση να το κανουν... ότι ναναι ο τυπος
    Οι καταθλιπτικοί έτσι γενικά;

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    Το θεμα ειναι οτι η αρρωστεια δεν ειναι θεμα ηθικο ή καποιας αξιοποινης πραξης.

Μια αρρωστεια ειναι οπως ολες οι αλλες.

Τιθεται θεμα για αυτους που εχουν καρικνο, καρδιακα, διαβητη, παραπληγια κλπ. ;

Οχι βεβαια.

Σε ολες τις πολιτισμενες κοινωνιες οι αναπηροι προστατευονται και στηριζονται απο τους συνανθρωπους τους.

Το ωραιο ειναι οτι συμβαλλουν στην αρρωστεια μας περα απο βιολογικους παραγοντες και τραυματικες εμπειριες απο το περιβαλλον.

Δηλαδη και κεραταδες και γδαρμενοι.

Πρωτα μας τρελαναν αυτοι και τα κωλοπαιδα τους στο σχολειο και τωρα μας περιθωριοποιουν και απο πανω και μας αποκλειουν απο την κοινωνικη και οικονομικη ζωη λες και ειμαστε εγκληματιες.

Επισης μου φαινεται οτι ακουγεται στις ειδησεις το κανουν καταθλιπτικοι και οχι σχιζοφρενεις.

Ο αλλος που στουκαρε το αεροπλανο καταθλιψη ειχε, ο αλλος που εκανε την ενοπλη επιθεση παλι καταθλιψη ειχε, ο αλλος τις προαλλες που ειχε παλι σκοτωσει το παιδι του παλι καταθλιψη ειχε.

Και απο καταθλιψη πασχει το 12% του ελληνικου πληθυσμου !!

Δηλαδη ειναι γελοιο να περιθωριοποιυνται τοσα πολλα ατομα.

Μια σοβαρη κοινωνια κοιτα πως να επιλυσει τα προβληματα και να τα περιορισει και οχι μεγαλωνοντας το στιγμα και το προβλημα και πουλωντας τρομο χωρις να ενδιαφερεται διολου αμα καταστρεφεται η ζωη καποιων αλλων.
    Ακριβώς αυτό!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast