ΑΙΣΧΟΣ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33

Thread: ΑΙΣΧΟΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    Το θεμα ειναι οτι η αρρωστεια δεν ειναι θεμα ηθικο ή καποιας αξιοποινης πραξης.

Μια αρρωστεια ειναι οπως ολες οι αλλες.

Τιθεται θεμα για αυτους που εχουν καρικνο, καρδιακα, διαβητη, παραπληγια κλπ. ;

Οχι βεβαια.

Σε ολες τις πολιτισμενες κοινωνιες οι αναπηροι προστατευονται και στηριζονται απο τους συνανθρωπους τους.

Το ωραιο ειναι οτι συμβαλλουν στην αρρωστεια μας περα απο βιολογικους παραγοντες και τραυματικες εμπειριες απο το περιβαλλον.

Δηλαδη και κεραταδες και γδαρμενοι.

Πρωτα μας τρελαναν αυτοι και τα κωλοπαιδα τους στο σχολειο και τωρα μας περιθωριοποιουν και απο πανω και μας αποκλειουν απο την κοινωνικη και οικονομικη ζωη λες και ειμαστε εγκληματιες.

Επισης μου φαινεται οτι ακουγεται στις ειδησεις το κανουν καταθλιπτικοι και οχι σχιζοφρενεις.

Ο αλλος που στουκαρε το αεροπλανο καταθλιψη ειχε, ο αλλος που εκανε την ενοπλη επιθεση παλι καταθλιψη ειχε, ο αλλος τις προαλλες που ειχε παλι σκοτωσει το παιδι του παλι καταθλιψη ειχε.

Και απο καταθλιψη πασχει το 12% του ελληνικου πληθυσμου !!

Δηλαδη ειναι γελοιο να περιθωριοποιυνται τοσα πολλα ατομα.

Μια σοβαρη κοινωνια κοιτα πως να επιλυσει τα προβληματα και να τα περιορισει και οχι μεγαλωνοντας το στιγμα και το προβλημα και πουλωντας τρομο χωρις να ενδιαφερεται διολου αμα καταστρεφεται η ζωη καποιων αλλων.
    Απάντηση: Η ελληνική κοινωνία πορρώ απέχει από το να είναι σοβαρή.
    Οι περισσότεροι κοιτάνε πώς να βρουν έναν αποδιοπομπαίο τράγο, να φορτώσουν όλο το φταίξιμο και τις ευθύνες για το χάλι τους εκεί..
    Μια ζωή για όλα φταίνε οι "άλλοι", είτε αυτοί λέγονται "εβραίοι", είτε "μασόνοι", "κομμουνιστές", "πράκτορες του Σόρος", μέχρι και οι "εξωγήινοι" κι οι "δρακονιανοί"! Τι να περιμένεις απ' αυτούς; Κατά τη γνώμη μου, οι "φυσιολογικοί" μπορούν να παρουσιάσουν βίαιη συμπεριφορά πιο εύκολα από τους καταθλιπτικούς και τους σχιζοφρενείς.......

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    ειναι περισσοτερο θεμα ηθικης. ο δραστης το εκανε μαλλον γιατι το παιδι ειχε σοβαρα προβληματα υγειας.
    η καταθλιψη του δεν εχει σχεση. ειναι μια δικαιολογια του δικηγορου του αφου η δικη θα εχει ενορκους.
    βεβαια ο νομος ειναι σαφης. θα τιμωρηθει αφου ειχε επιγνωση του εγκληματος του
    συμφωνω, ειναι η πιο λογικη εξηγηση!
    Το οτι ελειπε η μανα στο νοσοκομειο? τοση συμπτωση πια?? αφου σε λιγες μερες η μανα θα γυρνουσε...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Serie οχι φιλε δεν σε παρεξηγησα ισα ισα οντως εχεις δικιο ειναι κακος συνδιασμος και εγω απο οτι ξερεις ειχα αυτον τον συνδιασμο και το αποτελεσμα ηταν βια οπως εχω ξανα μοιραστει....αλλα σε αντιθεση με τον παιδοκτονο εγω οταν εκανα κανενα σκηνικο μετα με βαραγε η συνειδηση και προς θεου δεν σκοτωσα καποιον αλλα ειχα μπλεξει σε καποιες καταστασεις

Page 3 of 3 FirstFirst 123