Results 1 to 15 of 52
Thread: Μια απο τα ιδια
-
29-04-2017, 00:26 #1
Μια απο τα ιδια
Γεια σας παιδια.
Χριστός Ανεστη, χρόνια πολλα με υγεια και χαρά σε όλους.
Θελω να σας μιλησω για κάποια θεματα που μου έτυχαν τον τελευταιο καιρο.
Ηθελα να αγοράσω κατι απο ενα μαγαζι και πηγα για να δω αν το εχουν, ποσο κανει και λοιπα, και μεσα δουλευε μια παλια μου συμμαθήτρια απο το λυκειο. Μαλιστα αυτην την κοπέλα τότε ήμουν ερωτευμένος μαζί της τότε. Μαλιστα πριν απο 6-7 χρονια την ειχα ξανασυναντησει και μου είχε δωσει το τηλ της και την ειχα πάρει να βγουμε αλλα με απεφευγε και μετα δε το σηκωνε.
Ηρθε λοιπον να με εξηπηρετησει και με κοιταξε καλα καλα και μου είπε πως απο κάπου με ξέρει. Της είπα ποιος είμαι και με θυμηθηκε. πιασαμε λιγο την κουβέντα και με εξυπηρετησε. Στο τέλος της ζητησα το τηλ της και μου το έδωσε (αν και ένιωσα πως το έκανε απο ευγενια περισσοτερο). Την επόμενη πηγα να αγορασω αυτο που ήθελα αλλα αυτη απο ότι μου είπαν είχε ρεπό εκεινη την μερα. Την πηρα τηλ, για να της πω να βγουμε αλλα ήταν αρρωστη (για αυτο είχε πάρει ρεπό) και ετσι δε της το είπα καθολου. Την επόμενη εβδομάδα της εστειλα ενα μηνυμα που την ρωτουσα τι κάνει αλλα δε μου απάντησε. Το πρωι του Πασχα την πηρα τηλ και δε το σηκωσε, το απογευμα την ξαναπηρα και πάλι δε το σηκωσε οποτε της εστειλα ενα μηνυμα για χρόνια πολλα και μου απάντησε "επίσης".
Αρα με ξανα απεφευγε....
Εδω και καιρο στην δουλεια ερχεται μια κοπέλα και πειράζει ο ενας τον άλλον. Μεχρι μπουνια μου είχε παιξει μια μερα... Ενας φίλος μου μας είδε και μου είπε να της δωσω το τηλ μου για να βγουμε με αυτην... εγω φοβομουν πως δε θα θελει αλλα πείστηκα να το κάνω. Ετσι οταν ήρθε της είπα να της δωσω το τηλ μου και μου είπε πως δεν είναι πολυ κοινωνικη και δε μιλαει πολυ στο τηλεφωνό της, και της είπα δε πειράζει ας το πάρεις και ας μην μιλάμε στο τηλεφωνο.... προτιμω απο κοντα καλυτερα. Εγραψα σε ενα χαρτι το τηλεφωνο μου και εφυγε τρεχοντας... στην κυριολεξια.... εφυγε τρεχοντας!!!!!!!!
Δε ξερω παιδια... τοσο χαλια ειμαι σε αυτο.... μηπως είμαι τερας.... μηπως εχω μια καποια αυρα που διωχνει όλες τις γυναικες!?
Ολοι λενε πως στην σημερινη εποχη ειναι ευκολο να βρεις κοπελα γτ ειναι πιο ευκολες απο παλια... γτ εγω αυτο δε το βλεπω σε μενα!!!Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
- 29-04-2017, 12:07 #2
οχι!!
απλα μην κολλας τοσο στο μοτιβο <<δωσε μου το τηλεφωνο σου>> κλπ γιατι φαινεται οτι το εχεις ταυτισει με ραντεβου, οποτε μαλλον η αλλη ισως προβληματιζεται/φοβαται.
Παιξε μπαλα φιλικα θα προτεινα. Μιλα, χτισε μια καποια φιλικη σχεση, βαλε μπολικο χιουμορ χωρις να βγαζει ματι οτι γουσταρεις την αλλη, χρησιμοποιησε παρεες για καμουφλαρισμα, και αν γουσταρει η αλλη + θελει να προχωρησει μαζι σου, θα προκυψει στην πορεια! εσυ μην το εκβιαζεις!Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
29-04-2017, 12:13 #3
Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
29-04-2017, 13:19 #4
δεν εισαι τερας!!! σε καθε περιπτωση αντιμετωπιζω και εγω παρομοιες καταστασεις!!! οταν καμια φορα θελω να κανονισω με καποια να βγω ραντεβου, και μετα νοιωθω οτι καπου κολλαει το θεμα, νοιωθω και εγω ετσι οπως εσυ!! οχι οτι ειμαι τερας, αλλα στο οτι να γνωρισω μια κοπελα, δεν ειναι και το πιο ευκολο!!! καποιες μου δινουν την εντυπωση πως ειναι δυσκολες, πως πρεπει να προσπαθησω παρα πολυ για να καταφερω κατι, ενω καποιες αλλες μου αφηνουν με την ιδεα πως ειναι αδιαφορες και πως δεν ενδιαφερονται καν για μενα!!
οπως και να εχει σε καθε περιπτωση, καταληγω σχεδον με σκυμμενο κεφαλι, σαν να απετυχα καπως!!
29-04-2017, 14:16 #5
Hey!
Ρε παιδιά, αυτά συμβαίνουν σε όλους.... Οι ανθρώπινες σχέσεις με αυτή τη λογική κινούνται... κάποιος μας θέλει, κάποιος δεν μας θέλει... κάποιος μας αποφεύγει, κάποιον αποφεύγουμε και πάει λέγοντας. Το θέμα είναι να μάθεις να εκτιμάς τον εαυτό σου κι ίσως αυτό να σε κάνει να φαίνεσαι σίγουρο και άνετο.
Επίσης, μήπως υπερπροσπαθείς; .... Εννοώ το μοτίβο με το τηλέφωνο, που ανάφερε παραπάνω η Μara....και το ότι επιμένεις στην επικοινωνία... Ωστόσο, δεν συμφωνώ στο να ξεκινάς φιλικά κι όπως πάει... στο τέλος όλες θα σε βλέπουν σαν φίλο. Καλύτερα να είσαι ξεκάθαρος.
29-04-2017, 14:42 #6
Αυτό σημαίνει ότι είσαι επικοινωνιακός, φοβερό προτέρημα...........
Θα συμφωνήσω με την μάρα, ίσως βιάζεσαι, δώσε χώρο στην κοπέλα να αναπτύξει συναίσθημα...
Όταν ζητάς το τηλ της, το παιχνίδι/ φλερτ τελειωνει...
Δηλαδή καλύτερα μέσω φβ στο πιο χαλαρό( δεν ξέρω αν έχεις) ή να αποκτήσεις το τηλ της με μια αφορμή, να της στείλεις με μια αφορμή.......
Όταν ζητάς το τηλ ή στέλνεις ''τι κάνεις'' τελειώνει το παιχνίδι..........
Μπορεί η κοπέλα να ψήνεται αλλά να θέλει παραπάνω φλερτ, πείραγμα, 'φιλία' κλπ
Για να μην φύγει η άλλη τρέχοντας πρέπει να ναι εντελώς συνειδητοποιημένη ότι αυτός, μαρεσει, θέλω να το προχωρήσω είμαι ελεύθερη και ωραία.......
ε δεν ξέρεις και τι είναι η άλλη , αν είναι μπερδεμένη ως προς εσένα, ως προς ένα πρωην κλπ
29-04-2017, 15:05 #7
Γιατί να το έκανε από ευγένεια δηλαδή;
Αυτό είναι δική σου γνώμη!
Θα σου πω πάλι τα γνωστά περί αυτοπεποίθησης....
Αν δεν νιώσεις πρώτα καλά εσύ ο ίδιος με τον εαυτό σου, τίποτα δε θα πάει μπροστά.
Είναι κατανοητό ότι αισθάνεσαι την ανάγκη να έχεις κοπέλα, αλλά μου φαίνεται πως έχεις κολλήσει εκεί και αυτό δε νομίζω να σου κάνει καλό. Πάρτο πιο χαλαρά λίγο και ασχολήσου και μ' άλλα πράγματα! Και δε σου λέω με τη δουλειά.... Με άλλα πράγματα, εκείνα που σ' ευχαριστούν. Επικοινώνησε μαζί μου αν θέλεις στο inbox................
30-04-2017, 19:32 #8
Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
30-04-2017, 19:34 #9
30-04-2017, 19:36 #10
30-04-2017, 19:39 #11
Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
30-04-2017, 19:53 #12
Χρονο; χρονο;
με αυτη την κοπελα που γραφω πιο πάνω, 5 μηνες τωρα της μιλαω. Η άλλη κοπελα με την οποια είχαμε "σχεση" 3 μηνες δε βγηκαμε ουτε ραντεβου γτ δεν ήθελα να τη πιεσω. πόσο χρόνο πρεπει να δωσω; 50 χρόνια; 100;
Ασε που αν δωσω χρονο τοτε ειναι που δεν υπάρχει ελπιδα. οπως λεω και πιο πάνω 1 μηνα.... αυτο είναι ο χρόνος που εχω. Αν περάσει ο μηνας με βαρεθηκε....
Και με αυτο στο φβ το εχω κάνει. Μια κοπελα μου έδωσε το φβ της γιατι ήθελε μια εξηπηρετηση απο μενα (μονο τοτε με θελουν) και χρειαστηκε να μου δωσει το τηλ της για να την ενημερωσω μετα.... υστερα απο αυτο δε μου ξαναμιλησε....
Οταν ζηταω ή πάω να δωσω το τηλ δε προλαβαινω να κάνω και πολλα αλλα. Ή θα μου το δωσει και οταν την πάρω θα είναι ψυχρη ή δε θα το σηκωσει, ή ακόμα και θα φυγει τρεχοντας....
Ξεχασα να σας πω πως εκεινη η κοπελα την επομενη μερα ο φίλος μου την ειδε με ενα αγόρι να πηγαινουν καπου. Μετα αυτη ήρθε να ψωνισει, και αυτός, επειδη εκεινη την ωρα ετρωγα ενα σαντουιτς, της είπε "σε αγαπάει η πεθερά σου" για να την ψαρέψει και αυτη του απάντησε σιγανα πως δεν εχει.... μαλλον πιο πολυ γουστάρει τον φίλο μου, που τον εχει δει 2 φορες όλες κι όλες, παρα εμενα, και του ελεγε πως ειναι ελευθερη....Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
30-04-2017, 22:23 #13
Οχι 5 μήνες είναι πολλοί..
Αλλά γιατί λες έχεις άγχος ?
Γιατί εγώ κατάλαβα ότι πιάνεις εύκολα την κουβέντα , ανέφερες πειράγματα κλπ....
Μπορεί να σαι πολύ καλός και αυτό σημαίνει φιλαράκι...
Οι γυναίκες είναι και λίγο βλαμμένες εδώ που τα λέμε.....
Μια γυναίκα παιζόταν με κάποιον και μου λεγε ότι είναι τόσο καλός και θέλει να του χώσει δυο σφαλιάρες......έτσι ακριβώς......
Άλλη σε μια βραδιά ενώ φλέρταρε με κάποιον και της είπε αυτός 'μ΄αρεσεις' μου λέει ξενέρωσα......
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.......
Εσύ μου βγάζεις ( έξω δεν ξέρω τι κάνεις) μια ταπεινότητα( ίσως και ηττοπάθεια) και μια ειλικρίνεια.....
Χέστηκαν για αυτά, όλοι λένε πούλα μούρη , κάνε φιγούρα, μάθε να παρουσιάζεις τον εαυτό σου .....
Ξέρω και εγώ τι να σου πω , ίσως άμα πηγαίνουμε και με το σταυρό στο χέρι δεν.......
Εσύ βέβαια σαν να μπερδεύεις το ερωτικό και τις επιτυχίες με την δική σου αξία......
Αρχίζεις τους χαρακτηρισμούς ''είμαι βαρετός'' χωρίς λόγο......
Αρκεί εσύ να μην σε βαριέσαι........
Δεν καθορίζουν οι συμπεριφορές των αλλων την δική μας αξία, ούτε θα ταιριάζεις με όλους.
Με μια αποτυχία είναι λογικό να πέφτει η αυτοπεποίθηση.....
Το θέμα είναι εκείνη την ώρα πως νιώθεις στην αντίστοιχη κοπέλα......
Αν το απολαμβάνεις ή αν έχεις μια ενδεχόμενη απόρριψη στο μυαλό σου......
Γιατί αν ας πούμε δίνεις το κινητό σου με αύρα ''σιγά μην με πάρεις τηλ'' το αντιλαμβάνεται ο άλλος.....
30-04-2017, 23:36 #14
Ειμαι αγχοδης τυπος.
Να φανταστεις πως οταν πηγα στο.... οταν πληρωσα... δεν ηρθα σε οργασμο απο το αγχος που ειχα.
Ανοιγω ευκολα κουβεντα με κάποιον αλλα ως εκει.... δεν ξερω πως να το συνεχισω μετα.
Η παροιμια που λεει ο καλος καλο δεν εχει μαλλον ισχυει και σε αυτο....
Οχι το "ειμαι βαρετός" το λεω γτ ειναι αληθεια. πχ ειχα μια φιλη που λεγαμε τα πάντα μαζι. Μιλουσαμε με της ωρες συνεχεια κλπ.
Τωρα όταν την περνω τηλ, παντα πρεπει να κλεισει γτ κατι εχει να κανει. και δεν ειναι μονο αυτη. ολες οι κοπελες που κάτι πηγε να γινει, ενω στην αρχη μιλουσαμε συνεχεια μετα σιγα σιγα εκοψαν επαφες μαζί μου....
Οταν μιλαω σε μια κοπελα και της ζητάω το τηλ της σχεδον πάντα ειμαι σιγουρός πως όλα θα πάνε καλαΥπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
01-05-2017, 01:02 #15
αρα απο οσα λες, το προβλημα εντοπιζεται στην πορεια...
ΕΣΥ μπορεις να εντοπισεις τι ειναι αυτο που τις απομακρυνει?
μηπως εισαι φλυαρος? μιλας πολυ για τον εαυτο σου? δεν τις καταλαβαινεις? δεν τους αφηνεις χωρο να ανασανουν? μηπως γινεσαι τσιμπουρι? μηπως βιαζεσαι?? κλπDream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!