Μια απο τα ιδια - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 52
    Senior Member
    συγνωμη για την καθυστερημενη απάντηση αλλα αρρωστησα και ημουν στο κρεββατι και κοιμομουν ολη μερα. μονο για δουλεια σηκωνομουν.

Quote Originally Posted by Έρις View Post
    Στις γυναίκες αρέσει η αλήθεια, αλλά δοσμένη με έναν όμορφο τρόπο. Σε πολλές περιπτώσεις οι άντρες μπερδεύουν την ειλικρίνεια με την ωμότητα και την αγένεια. (Βέβαια, όλα αυτά τα συμπερασμάτα είναι γενικεύσεις... αλλά τέλος πάντων..). Αν διαλέξεις το παραμύθιασμα σε κάποια φάση θα καταρεύσει. Θα μπορούσες να δείξεις στην κοπέλα που σου αρέσει τον καλό σου εαυτό, χωρίς να την παραμυθιάζεις. Αν πραγματικά, έχεις να δώσεις σε μία γυναίκα, αργά η γρήγορα κάποια θα το εκτιμήσει και θα σου φερθεί κι αυτή με ανάλογη ειλικρίνεια.

Μα πάντα τον καλυτερο ευατο μου δειχνω. αλλα δεν εχω δει να το εκτιμα και καμια.....
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Tι είναι αυτοπεποίθηση? ( Για την δουλειά λέει και τις συνεντεύξεις αλλά το ίδιο είναι)

Αναλογίσου για ένα λεπτό ανθρώπους που σε έχουν εντυπωσιάσει με την αυτοπεποίθησή τους. Είναι όμορφοι σαν τον Μπραντ Πιτ, χαρισματικοί σαν τον Στιβ τζομπς , έξυπνοι σαν τον Στίβεν Χόκινγκ? κατά πάσα πιθανότητα όχι. Όλοι μας έχουμε συναντήσει καθημερινούς ανθρώπους χωρίς τεράστιου μεγέθους ταλέντα και χαρίσματα που μοιάζουν όμως να εκπέμπουν αυτή την αδιατάρακτη αίσθηση αυτοπεποίθησης. Τι κάνει αυτούς τους ανθρώπους να ξεχωρίζουν?

Δεν είναι μόνο εξωστρεφείς άνθρωποι με ικανότητα στις πωλήσεις και εγκάρδιο σφίξιμο χεριού. Οι πιο εντυπωσιακοί υποψήφιοι για αγορά εργασίας είναι οι πιο ντροπαλοί, οι πιο ήσυχοι τύποι ανθρώπου πολύ περισσότερο από τους επιδειξίες που αυτοπροβάλλονται . Όλοι όμως που κερδίζουν την προσοχή για την αυτοπεποίθησή τους έχουν ένα κοινό, αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους. Ξέρουν ποιοι είναι , τι θέλουν , σε τι είναι καλοί και σε τι αδύναμοι.

Με άλλα λόγια η αυτοπεποίθηση είναι ζήτημα αυτογνωσίας και αποδοχής του εαυτού σου, να κατέχεις καλά ποιος στα αλήθεια είσαι. Αυτό σου δίνει τελικά τον έλεγχο. Πάνω από όλα σταμάτα να ανησυχείς αν έχεις αυτοπεποίθηση, όλοι μπορούν να έχουν αυτοπεποίθηση . Δεν είναι στοιχείο του χαρακτήρα αλλά η πεντακάθαρη κατανόηση του εαυτού σου αυτό που θα την δημιουργήσει..

Γιατί εσύ?, James Reed
    cubaκι μου συμφωνω. απλως εγω δε μπορω καν να συμπαθησω τον εαυτό μου... και εχω κολλησει μαζι του. Νιωθω αχρηστος.... ισως και να είμαι κιολας...
    καθε μερα που περναει το πιστευω όλο και περισσοτερο μαλιστα. ειδικα αυτο τον μηνα.... (στις 31 γινομαι 30).
    η ζωη μου ηταν μόνο όνειρα.... οτι ήθελα εμειναν όνειρα......
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by GiannisNik3 View Post
    Όχι ρε φίλε.
    Δε γίνονται αυτά τα πράγματα!
    Είσαι πολύ αγχωμένος.
    Πρέπει να' σαι χαλαρός στο σεξ, να μη σκέφτεσαι τίποτα μόνο την ευχαρίστησή σου!
    Και φυσικά να μην πηγαίνεις με την πρόθεση να αποδείξεις κάτι......
    Άμα σκέφτεσαι πώς θα τα πας καλά, το έχασες το παιχνίδι!
    Και αυτό ισχύει και σε όλους τους τομείς της ζωής σου...

Σιγουρα για αυτο. θελω να πω πως 1-2 φορες κατάφερα να τελειωσω αλλα δεν ήταν κάτι το φοβερο.... εχω κανει και καλυτερα μονος μου..... και μην ξεχνας, ανθρωποι εχουν πεθανει για το σεξ, οποτε σιγουρα θα είναι κατι περισσοτερο απο αυτο....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το να πεις σε καποιον αγχωδη "προσπαθησε να μην αγχωνεσαι", απλα δεν φερνει αποτελεσμα. αν μπορουσε να μην αγχωνεται θα το εκανε και μονος του, δεν θελει κανεις να ταλαιπωρειται.
    προσπαθησε ομως να μην το δειχνεις σε ανθρωπους που δεν σε ξερουν , πχ γυναικες που φλερταρεις. αγχωσου μονος σου η σε εναν καλο φιλο, σε συγγενη. μην βγαζεις τα αγχη και τις ανασφαλειες σου σε νεες γνωριμιες. κανεις δεν ψαχνει για προβληματα, ολοι να περναμε ευχαριστα θελουμε.

νομιζω οτι χανεις πολυ χρονο σε γνωριμιες που ΔΕΝ προχωρανε και εμτα δικαια, απογοητευσαι.

σου ειπαν καπου παραπανω, "δωσε χρονο" και ειπες οτι εδωσες μηνες και μηνες, κλπ.
    ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ χρονο. με το να εισαι μονιμως παρων με επικοινωνια, , προτασεις, μηνυματα , δεν δινεις χρονο, το αντιθετο ακριβως κανεις. γινεσαι δεδομενος, χωρις να εχεις καν μια πρωτη επαφη με την αλλη.
    δωσε χρονο σημαινει, ασχολησου κι εσυ με κατι αλλο, μην ασχολεισαι μαζι της, εφοσον εκανες μια προταση κι επεσε στο κενο.

αντι τον χρονο που νοιωθεις οτι περιμενεις (κι εσυ νομιζεις οτι δινεις χρονο, ενω στην πραγματικοτητα την πολιορκεις κι αρχιζεις να την κουραζεις), να καθεσαι να σπαζοκεφαλιαζεις και να στεναχωριεσαι, πηγαινε παρακατω, γνωρισε κι αλλους ανθρωπους, μην ασχολεισαι με καποια που δειχνει διστακτικη.
    εκανες μια κινηση, ΜΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΔΥΟ, ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
    δεν προχωρησε, ΠΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
    αν στην συνεχεια το καλοσκεφτει η ρπωτη και θελησει να βρεθειτε, θα επικοινωνησει. ξερει που να σε βρει. ειναι λαθος εντυπωση οτι πρεπει να εισαι συνεχως παρων μηπως και ξεχαστει και δεν ξερει που να ψαξει. το ακριβως αντιθετο συμβαινει. οταν δει οτι δεν θα κατσεις να την παρακαλας, ειναι που θα κινητοποιηθει.

αυτα προτεινω εγω

Αυτο ακριβως. Αυτο που είπες εχεις δικιο. Το "προσπάθησε να μην αγχώνεσαι" ή "να δειχνεις αυτοπεποιθηση" δεν βοηθάνε.

καταλαβα... αρα ηταν λάθος που της μιλουσα συνεχεια. απλως δεν ηθελα να την κάνω να πιστευει πως την γράφω, οτι δεν ενδιαφερομαι.
    και οταν αυτη στελνει μηνυματα; τα αγνοω;

Senior Member
    Οταν ήμουν μικρός είχα παιξει ενα παιχνίδι που είχε μια ερωτικη ιστορια. Ξερω ότι θα ακουστει γελεια.... αλλα θα σας την πω, γτ μικρός κάτι τετοιο ονειρευόμουν για την αγάπη.

Στην υπόθεση λοιπον ενας νεαρός γνωρισε σε μια στρατιωτικη σχολή που ειχε μόλις τελειωσει μια κοπέλα και χόρεψαν μαζί. Αυτη ειχε πάει εκει να ζητησει απο το αγόρι της βοηθεια αλλα αυτός ειχε κοπεί και της εδωσαν τον πρωταγωνιστή να την βοηθησει. Ο πρωταγωνιστής με το αγόρι της κοπέλας ήταν εχθροι στη σχολή. Για να μην τα πολυλογω το αγόρι τη μετα που κόπηκε, παραιτηθηκε και πήγε με την κακια, και από της περιπέτειες που είχαν ο πρωταγωνιστής και η κοπέλα ήρθαν πιο κοντά.
    Τελικα προς το τέλος ανακάλυψαν πως αυτό που τους έδινε δύναμη τελικα τους έπαιρνε μέρος από την μνημη τους και έτσι έδωσαν μια υπόσχεση πως αν ποτέ χαθούν θα περιμένει ο ένας τον άλλον σε ένα λιβάδι με λουλουδια. Τελικα όταν ο πρωταγωνιστής νικησε την κακια μεταφέρθηκε σε ένα μερος που δεν υπηρχε τίποτα. Μαυρα συννεφα καλυβαν τον ουρανο και η γη ήταν άγονη. Περπατουσε να βρει έξοδο αλλα κάθε βημα που έκανε ξεχναγε και κάτι, το χαμογελό της, τα μάτια της, το προσωπό της. Σε ένα σημειο δεν άντεξε και έπεσε αναισθητος στο πάτωμα. Μετα απο λιγο λοιπον εμφανιστηκε εκει η κοπέλα εκεινη.... τον πηρε αγκαλια..... και τότε τα συννεφα σκιστηκαν και ο ήλιος βγηκε, και όπου έπεφτε εβγαιναν λουλουδια και όταν καθαρισε ο ουρανός βρησκονταν στο λιβάδι που είχαν υποσχεθει να βρεθουν. να εδω ειναι η σκηνη αυτη. στο 3:20-3:50

https://www.youtube.com/watch?v=G999thE5UOo

Οπότε βλέπω αυτή την σκηνή δακρυζω. Αυτο πιστευα πως ήταν η αγάπη και όσο γελειο και αν ακουστει κάτι τετοιο περίμενα. Αλλα μαλλον δεν υπάρχουν τετοια πράγματα.... και να υπήρχαν δε θα τυχαιναν σε εμενα....

Senior Member
    Περαστικά archangel!
    Δεν ξέρω αν υπάρχουν τέτοια πράγματα... Προσωπικά, έχω χάσει την πίστη μου σε πολλά πράγματα, (αλλά δεν είναι της παρούσης)..
    Όπως, δείχνεις τον καλύτερο σου εαυτό στις κοπέλες, γιατί δεν προσπαθείς να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό και σε εσένα ώστε να σε συμπαθήσεις. Ακόμη κι αν είσαι άχρηστος..... Βασικά, αν ήσουν χρήσιμος τι διαφορετικό θα έκανες ή τι διαφορετικό θα συνέβαινε; Όταν εκτιμήσεις κάτι από εσένα, ίσως μπορέσεις πιο εύκολα να το δείξεις και στους άλλους...

Senior Member
    Δεν υπαρχουν αυτα βρε αρχάγγελε, προσπαθησε για σενα κ μονο, να σε αγαπησεις να σε εκτιμήσεις

Senior Member
    Εσυ τουλαχιστον ησουν μικρος οταν τα πιστευες εγω τι να πω ολοκληρη γαιδαρα που πιστευα σε ιστοριες αγαπης τυπου what dreams may come και la vita e bella και up, ψαξε το plot summary απο το what dreams may come να γελασεις αμα θες :)
    Φυσικα και δεν υπαρχουν αυτα αρχαγγελε...αλλα δεν πειραζει. Ειναι ομορφες σκεψεις μεσα μας που δεν χρειαζεται να ειναι αληθεια αλλα λενε κατι για εμας: για την εσωτερικη μας αναγκη για δημιουργια και αγαπη και ομορφια και φροντιδα και θαλπωρη και χαρα... (παρτε εμετοστοπ οσοι αναγουλιασατε διαβαζοντας ως εδω τι να σας κανω :P)
    Ειναι αληθινα; Οχι. Εκφραζουν ομως τοσα ομορφα πραγματα που εχεις μεσα σου. Αρα δεν ειναι κακο...απλα πρεπει να τα κατευθυνεις σε κατι πιο υγιες απο την αναγκη να αγαπηθεις απο καποιον και να σου γιατρεψει το πληγωμενο σου εγω και να σου καλυψει την αναγκη. Δοκιμασε να δεις αρχικα τι μπορεις να δωσεις...ξεκινωντας αρχικα απο τον εαυτο σου. Αν δεν μπορεις να δωσεις στον εαυτο σου και να τον αγαπησεις και φροντισεις αυτον πως θα το κανεις για αλλον ανθρωπο; Φαινεται κλισε αλλα ειναι αληθεια.

Και το αλλο το καλο στο οτι αυτο στο βιντεακι που εβαλες δεν υπαρχει ξερεις πιο ειναι;
    Οι επιλογες ειναι απειρες... :)
    Εχεις πιθανοτητες δηλαδη να ταιριαξεις με διαφορους ανθρωπους, θα εχεις διαφορες ευκαιριες. Γιατι αμα ηταν να ειχαμε μια αδερφη ψυχη/το αλλο μας μισο...ουε και αλιμονο μας, αμα δε τη βρισκαμε η τα καναμε σκατα τη βαψαμε :P ειναι καπως τρομακτικο. Οποτε νιωσε ανακουφιση που αυτα δεν ειναι αληθινα και δεν υπαρχουν λολ

Senior Member
    Περαστικά archangel!
    Δεν ξέρω αν υπάρχουν τέτοια πράγματα... Προσωπικά, έχω χάσει την πίστη μου σε πολλά πράγματα, (αλλά δεν είναι της παρούσης)..
    Όπως, δείχνεις τον καλύτερο σου εαυτό στις κοπέλες, γιατί δεν προσπαθείς να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό και σε εσένα ώστε να σε συμπαθήσεις. Ακόμη κι αν είσαι άχρηστος..... Βασικά, αν ήσουν χρήσιμος τι διαφορετικό θα έκανες ή τι διαφορετικό θα συνέβαινε; Όταν εκτιμήσεις κάτι από εσένα, ίσως μπορέσεις πιο εύκολα να το δείξεις και στους άλλους...
    Ευχαριστω :)

Θα προσπαθησω, αν και το κάνω σαν το Πωποτα.... ενα βημα μπρός και δυο πισω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    Δεν υπαρχουν αυτα βρε αρχάγγελε, προσπαθησε για σενα κ μονο, να σε αγαπησεις να σε εκτιμήσεις
    θα κάνω ότι μπορω για να με συμπαθησω εστω. Να πετυχω τα ονειρα μου και τις ευχες μου.... οσες μπορω δλδ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Εσυ τουλαχιστον ησουν μικρος οταν τα πιστευες εγω τι να πω ολοκληρη γαιδαρα που πιστευα σε ιστοριες αγαπης τυπου what dreams may come και la vita e bella και up, ψαξε το plot summary απο το what dreams may come να γελασεις αμα θες :)
    Φυσικα και δεν υπαρχουν αυτα αρχαγγελε...αλλα δεν πειραζει. Ειναι ομορφες σκεψεις μεσα μας που δεν χρειαζεται να ειναι αληθεια αλλα λενε κατι για εμας: για την εσωτερικη μας αναγκη για δημιουργια και αγαπη και ομορφια και φροντιδα και θαλπωρη και χαρα... (παρτε εμετοστοπ οσοι αναγουλιασατε διαβαζοντας ως εδω τι να σας κανω :P)
    Ειναι αληθινα; Οχι. Εκφραζουν ομως τοσα ομορφα πραγματα που εχεις μεσα σου. Αρα δεν ειναι κακο...απλα πρεπει να τα κατευθυνεις σε κατι πιο υγιες απο την αναγκη να αγαπηθεις απο καποιον και να σου γιατρεψει το πληγωμενο σου εγω και να σου καλυψει την αναγκη. Δοκιμασε να δεις αρχικα τι μπορεις να δωσεις...ξεκινωντας αρχικα απο τον εαυτο σου. Αν δεν μπορεις να δωσεις στον εαυτο σου και να τον αγαπησεις και φροντισεις αυτον πως θα το κανεις για αλλον ανθρωπο; Φαινεται κλισε αλλα ειναι αληθεια.

Και το αλλο το καλο στο οτι αυτο στο βιντεακι που εβαλες δεν υπαρχει ξερεις πιο ειναι;
    Οι επιλογες ειναι απειρες... :)
    Εχεις πιθανοτητες δηλαδη να ταιριαξεις με διαφορους ανθρωπους, θα εχεις διαφορες ευκαιριες. Γιατι αμα ηταν να ειχαμε μια αδερφη ψυχη/το αλλο μας μισο...ουε και αλιμονο μας, αμα δε τη βρισκαμε η τα καναμε σκατα τη βαψαμε :P ειναι καπως τρομακτικο. Οποτε νιωσε ανακουφιση που αυτα δεν ειναι αληθινα και δεν υπαρχουν λολ

Το εχω δει. Μια απο τις αγαπημένες μου ταινίες με τον robin williams, μαζί με τον ανθρωπο των 2 αιώνων.

Καταλαβαίνω πως αυτό το μηνα κλαίγομαι πολυ απλως.... σε αυτόν τον μήνα θα γίνω 30....... γερασα και δεν εχω καταφέρει τίποτα.
    Ουτε μια καλή δουλεια που να με γεμίζει εχω, ούτε μια απλή σχέση, ουτε κάν μια ωραία νυχτα με διασκέδαση.....

Μπορει οι επίλογες οπως λες να είναι απειρες, όμως για μένα δεν είναι ουτε καν περιορισμένες. Πολυ λενε πως τωρα στη σημερινη εποχη να είναι πιο εύκολα να βρείς κοπέλα και μαλιστα κοπέλες και μπορεις να έχεις και κάθε βραδυ άλλη κλπ, όμως δεν είναι απολυτως αληθεια αυτό. Μάλλον αυτό ισχυει για μια μερίδα ανθρωπων μονο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Το εχω δει. Μια απο τις αγαπημένες μου ταινίες με τον robin williams, μαζί με τον ανθρωπο των 2 αιώνων.

Καταλαβαίνω πως αυτό το μηνα κλαίγομαι πολυ απλως.... σε αυτόν τον μήνα θα γίνω 30....... γερασα και δεν εχω καταφέρει τίποτα.
    Ουτε μια καλή δουλεια που να με γεμίζει εχω, ούτε μια απλή σχέση, ουτε κάν μια ωραία νυχτα με διασκέδαση.....

Μπορει οι επίλογες οπως λες να είναι απειρες, όμως για μένα δεν είναι ουτε καν περιορισμένες. Πολυ λενε πως τωρα στη σημερινη εποχη να είναι πιο εύκολα να βρείς κοπέλα και μαλιστα κοπέλες και μπορεις να έχεις και κάθε βραδυ άλλη κλπ, όμως δεν είναι απολυτως αληθεια αυτό. Μάλλον αυτό ισχυει για μια μερίδα ανθρωπων μονο.
    30 θα γίνεις, όχι 130!! Βρίσκεσαι στην πιο παραγωγική ηλικία. Όλοι περνάμε από τέτοιες φάσεις και κάνουμε τέτοιες σκέψεις. Δεν ξέρω πόσο μεγάλο είναι το ποσοστό των ανθρώπων που έχουν καταφέρει ότι θέλουν, οι υπόλοιποι το παλεύουμε! Δεν θα αναφερθώ στο θέμα της δουλειάς, γιατί πονάει πολύ κοσμό... κι εμένα μαζί. Οι περισσότεροι συμβιβάζονται, άλλοι προσπαθούν να βρουν κάτι που τους αρέσει και τους γεμίζει κι άλλοι δεν κάνουν τίποτα για διάφορους λόγους. Όσον αφορά, τις σχέσεις κι εκεί είναι κάπως χαοτικά τα πράγματα.... όλες οι περιπτώσεις είναι ιδιάζουσες. ...κι αν αναρωτιέμαι πολλες φορές αν εν τέλει ξέρουμε τι θέλουμε ή πως να το διεκδικήσουμε! Εσύ θέλεις μία σχέση, ή διαφορετική κοπέλα κάθε βράδυ; Αυτό με τη διασκέδαση δεν το καταλαβαίνω όμως... οι φίλοι σου; Η παρέα σου; ....

Senior Member
    30 θα γίνεις, όχι 130!! Βρίσκεσαι στην πιο παραγωγική ηλικία. Όλοι περνάμε από τέτοιες φάσεις και κάνουμε τέτοιες σκέψεις. Δεν ξέρω πόσο μεγάλο είναι το ποσοστό των ανθρώπων που έχουν καταφέρει ότι θέλουν, οι υπόλοιποι το παλεύουμε! Δεν θα αναφερθώ στο θέμα της δουλειάς, γιατί πονάει πολύ κοσμό... κι εμένα μαζί. Οι περισσότεροι συμβιβάζονται, άλλοι προσπαθούν να βρουν κάτι που τους αρέσει και τους γεμίζει κι άλλοι δεν κάνουν τίποτα για διάφορους λόγους. Όσον αφορά, τις σχέσεις κι εκεί είναι κάπως χαοτικά τα πράγματα.... όλες οι περιπτώσεις είναι ιδιάζουσες. ...κι αν αναρωτιέμαι πολλες φορές αν εν τέλει ξέρουμε τι θέλουμε ή πως να το διεκδικήσουμε! Εσύ θέλεις μία σχέση, ή διαφορετική κοπέλα κάθε βράδυ; Αυτό με τη διασκέδαση δεν το καταλαβαίνω όμως... οι φίλοι σου; Η παρέα σου; ....
    Εγω νιωθω 130 πάντως...

Πλεον οτιδηποτε. Δε με νοιαζει αν ειναι σχεση ή όχι πια. Απλως θελω να νιώσω ανθρωπος. Εννοω να διασκεδάσω με φίλους, και να περάσω μια αγρια νυχτα μαζί τους... οχι σεξουαλικη....

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Εγω νιωθω 130 πάντως...

Πλεον οτιδηποτε. Δε με νοιαζει αν ειναι σχεση ή όχι πια. Απλως θελω να νιώσω ανθρωπος. Εννοω να διασκεδάσω με φίλους, και να περάσω μια αγρια νυχτα μαζί τους... οχι σεξουαλικη....
    Με τους φίλους σου γιατί δεν μπορείς να διασκεδάσεις;

Senior Member
    Με τους φίλους σου γιατί δεν μπορείς να διασκεδάσεις;
    Εχω λιγους και παντρεμενους. μονο ενας ειναι ελευθερος σαν κι εμενα.
    Αυριο πχ εχω κανονισει με εναν απο τους παντρεμενους φίλους μου να παμε σινεμα, η γυναικα του πηγε με φιλες σημερα και προσεχε αυτός το μωρο και αυριο θα παει αυτ΄ς

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast