Μετα το 1ο ραντεβου - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 86
    Senior Member
    Quote Originally Posted by kounelaki1 View Post
    Να μιλάτε ... στο φβ.. στο τηλέφωνο. .. γενικά προσπάθησε να έχεις καθημερινή επαφή μαζί της και ας μην βγαίνετε. . αν βλέπεις ενδιαφέρον της ζητάς να ξανά βγείτε. ..! μέχρι τοτε θα έχεις νιώσει πιο ανετα...
    αυτες ειναι οι κλασικες συμβουλες. Τις εχω ακουσει απειρες φορες. Αλλα οσες φορες τις ακολουθησα, δεν εδεσε το γλυκο...
    Νομιζω το υπερβολικο ενδιαφερον καπου γινεται πιεση, ενοχληση, ισως φοβαται ο αλλος γιατι δεν σε ξερει, μπορει να νομισει οτι κατι θελεις να αρπαξεις απο αυτον, να ξενερωσει, να χασει το οποιο ενδιαφερον κλπ....
    Επισης οσα λεγονται περι αδιαφοριας , να φτυνεις τον αλλο για να κολλαει = μουφες ομοιως.

η γνωριμια για να δεσει θελει εμπιστοσυνη (που χτιζεται σιγα-σιγα), χιουμορ (για να περναει καλα ο αλλος και να μην σφιγγεται) και χρονο για να σκεφτει.
    Σκεψου μια φιλικη σχεση... γινεσαι κολλητος με τον κολλητο σου εξαρχης? οχι! τι σας εφερε κοντα και σας εδεσε? εε κατι αναλογο, σε ενα παραλληλο επιπεδο ειναι και οι ερωτικες σχεσεις...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Μα αν δεν έχουν επικοινωνία και δεν μιλάνε έστω φιλικά πως να της ζητήσει να βγουν κιόλας ξανά στο ακυρο... Εγώ λέω να αφήσει το ραντεβού και να την πλησιάσει απλά από ενδιαφέρον. .. τι κάνει κτλ... και αν θέλει ας του ζητήσει εκείνη να βγουν... τα "μου αρεσεις" και "σε θέλω" δεν πιάνουν τόπο συμφωνω.. σε περνανε για λιγουρη και την κάνουν με ελαφρα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by kounelaki1 View Post
    Μα αν δεν έχουν επικοινωνία και δεν μιλάνε έστω φιλικά πως να της ζητήσει να βγουν κιόλας ξανά στο ακυρο... Εγώ λέω να αφήσει το ραντεβού και να την πλησιάσει απλά από ενδιαφέρον. .. τι κάνει κτλ... και αν θέλει ας του ζητήσει εκείνη να βγουν... τα "μου αρεσεις" και "σε θέλω" δεν πιάνουν τόπο συμφωνω.. σε περνανε για λιγουρη και την κάνουν με ελαφρα...
    ακριβως!!! δε λεω να μην εχουν καμια επικοινωνια! λεω να υπαρξει προσεγγιση, φιλικα-κοινωνικα καταρχην, και ό,τι προκυψει...
    οπως θα πλησιαζε μια κοπελα που τον ενδιαφερει φιλικα-παρεϊστικα και οχι ερωτικα.
    Και ο φιλος μας θα ειναι χαλαρος και ανετος, και η κοπελα θα εχει χρονο να τον γνωρισει και να σκεφτει.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    με τι αφορμη πηγατε για καφε?
    ετσι στα τυφλα της ειπες παμε για εναν καφε και δεχτηκε??
    Αυτη μου ειχε πει οτι θα ηθελε να με γνωρισει καλυτερα και οτι τις φαινομαι διαφορετικος.. ετσι εγινε και της ειπα να βγουμε την επομενη μερα και δεχτηκε

Senior Member
    μπηκεσ εσυ σε ενα φορουμ κ θεσ συμβουλεσ κατσε σκεψου επιμενω οι γυναικεσ ειναι πανεξυπνεσ αλλα δεν ειναι ικανεσ ασε τι νομιζουν μονο καλλιτεχνικα τιποτα αλλο κι οι αντρεσ ποδοσφαιρο ειμαστε ικανοι αλλα βλακεσ διαλεξε τι θελεισ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bak View Post
    Αυτη μου ειχε πει οτι θα ηθελε να με γνωρισει καλυτερα και οτι τις φαινομαι διαφορετικος.. ετσι εγινε και της ειπα να βγουμε την επομενη μερα και δεχτηκε
    οκ! χαλαρα και διακριτικα!
    εχεις γεφυρα τη μουσικη...οποτε θα προτεινα να κινηθεις σαν σε μια καλη σου φιλη που αγαπαει εξισου τη μουσικη.
    1ον για να εισαι ξεμπλοκαρισμενος και 2ον για να τη γνωρισεις καλυτερα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    μπηκεσ εσυ σε ενα φορουμ κ θεσ συμβουλεσ κατσε σκεψου επιμενω οι γυναικεσ ειναι πανεξυπνεσ αλλα δεν ειναι ικανεσ ασε τι νομιζουν μονο καλλιτεχνικα τιποτα αλλο κι οι αντρεσ ποδοσφαιρο ειμαστε ικανοι αλλα βλακεσ διαλεξε τι θελεισ
    πανεξυπνες αλλά ανικανες...
    ικανοι αλλά βλακες [emoji23] [emoji23] καλο!
    θα συμφωνήσω σε ένα βαθμο...
    γενικά όταν ένας άντρας έχει χιουμορ... ενδιαφέροντα. .. και είναι για την πάρτη που... κερδίζει το ενδιαφέρον χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. .. Όσο το παλεύεις τόσο δυσκολεύεσαι. ..

Banned
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Νομιζω το υπερβολικο ενδιαφερον καπου γινεται πιεση, ενοχληση, ισως φοβαται ο αλλος γιατι δεν σε ξερει, μπορει να νομισει οτι κατι θελεις να αρπαξεις απο αυτον, να ξενερωσει, να χασει το οποιο ενδιαφερον κλπ....
    ...
    τραγικο αλλο καπως ετσι παει γι αυτο οι σιγανοπαπαδιες τα καταφερνουν καλυτερα σιγανα.. σιγανα..

Senior Member

Μετα το 1ο ραντεβου

δύσκολα του βάζετε του παιδιού φιλαράκια.. είπε πιο πάνω ότι είναι 18 και το κορίτσι κοντά στα 17. για να πει και η γιαγιά Τόνυα του παιδιού τη γνώμη της:
    άκουσε αγόρι μου, τα 17χρονα κορίτσια ονειρεύονται άντρες. μεγαλύτερους, με προοπτικές, για να περάσουν καλά και στο τέλος μπορεί να τον παντρευτούν κιόλας. εσύ είσαι μικρούλης, σε συμπαθεί αλλά σε βλέπει σαν παιδάκι. ένας τρόπος υπάρχει για να την πλησιάσεις: να γίνεις φίλος της, να σου έχει εμπιστοσύνη, να νιώθει ότι μπορεί να κλάψει στον ώμο σου. κι όταν συμβεί αυτό, θα της δώσεις ένα φιλάκι στα μαλλιά, θα της πιάσεις το χέρι και θα της πεις απλά Μή στεναχωριέσαι κούκλα μου, υπάρχει κι άλλος που σ´αγαπάει και σε θέλει. ως τότε θα κάνεις υπομονή, θα συνεχίζεις τη ζωή σου, θα της δείχνεις ενδιαφέρον χρησιμοποιώντας όλους τους τρόπους, φέισμπουκ (μακριά από ταγκαρίσματα που θα βγαίνουν στον τοίχο της μόνον), κανένα sms πού και πού "Έλα Μαράκι, είσαι καλά; έχω πολύ διάβασμα και μπούχτισα. είσαι για καφέ; να περάσω να σε πάρω κατά τις 6; ". ΦΙΛΟΣ. όχι υποψήφιος γκόμενος. εμφανισιακά θα είσαι ο εαυτός σου. Έχω δει εγώ έρωτες συνομιλήκων που ξεκίνησαν έτσι... ουουυυ συνηθέστατο
    η αιτία του φόβου είναι η άγνοια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tonya View Post
    τα 17χρονα κορίτσια ονειρεύονται άντρες. μεγαλύτερους, με προοπτικές, για να περάσουν καλά και στο τέλος μπορεί να τον παντρευτούν κιόλας.
    αρε ξυλο που σας χρειαζεται!!!!
    για αυτο τα αφροδισια γνωριζουν τοση εξαρση σε αυτες τις μικρες ηλικιες γιατι σας κουτουπωνουν πρωτα οι αλλοι οι δηθεν εμπειροι 25-30ριδες που πριν απο εσας εχουν περασει απο φυλης μεταξουργειο στουντιο στην καλλιθεα κα

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    αρε ξυλο που σας χρειαζεται!!!!
    για αυτο τα αφροδισια γνωριζουν τοση εξαρση σε αυτες τις μικρες ηλικιες γιατι σας κουτουπωνουν πρωτα οι αλλοι οι δηθεν εμπειροι 25-30ριδες που πριν απο εσας εχουν περασει απο φυλης μεταξουργειο στουντιο στην καλλιθεα κα
    ξέφυγες κύριε, μας τα λες πολλά. αν δεν με απατά η μνήμη μου το συνηθίζεις να ξεφεύγεις. να σου θυμίσω αν το ξέχασες ότι γράφεις βάναυσα σε απάντηση ερωτήματος ενός παιδιού. χώρια που δεν με ξέρεις και ανοίχτηκες, χώρια που λες χαζομάρες. άλλαξε το υφάκι σου και με το ξύλο να απειλείς εκεί που σε παίρνει. εμείς εδώ είμαστε άνθρωποι ειρηνικοί και εναντίον της σωματικής και ψυχολογικής κακοποίησης. γκέγκε;

Member
    δύσκολα του βάζετε του παιδιού φιλαράκια.. είπε πιο πάνω ότι είναι 18 και το κορίτσι κοντά στα 17. για να πει και η γιαγιά Τόνυα του παιδιού τη γνώμη της:
    άκουσε αγόρι μου, τα 17χρονα κορίτσια ονειρεύονται άντρες. μεγαλύτερους, με προοπτικές, για να περάσουν καλά και στο τέλος μπορεί να τον παντρευτούν κιόλας. εσύ είσαι μικρούλης, σε συμπαθεί αλλά σε βλέπει σαν παιδάκι. ένας τρόπος υπάρχει για να την πλησιάσεις: να γίνεις φίλος της, να σου έχει εμπιστοσύνη, να νιώθει ότι μπορεί να κλάψει στον ώμο σου. κι όταν συμβεί αυτό, θα της δώσεις ένα φιλάκι στα μαλλιά, θα της πιάσεις το χέρι και θα της πεις απλά Μή στεναχωριέσαι κούκλα μου, υπάρχει κι άλλος που σ´αγαπάει και σε θέλει. ως τότε θα κάνεις υπομονή, θα συνεχίζεις τη ζωή σου, θα της δείχνεις ενδιαφέρον χρησιμοποιώντας όλους τους τρόπους, φέισμπουκ (μακριά από ταγκαρίσματα που θα βγαίνουν στον τοίχο της μόνον), κανένα sms πού και πού "Έλα Μαράκι, είσαι καλά; έχω πολύ διάβασμα και μπούχτισα. είσαι για καφέ; να περάσω να σε πάρω κατά τις 6; ". ΦΙΛΟΣ. όχι υποψήφιος γκόμενος. εμφανισιακά θα είσαι ο εαυτός σου. Έχω δει εγώ έρωτες συνομιλήκων που ξεκίνησαν έτσι... ουουυυ συνηθέστατο
    Σαν να λες οτι ψαχνουν για χορηγους σε αυτη την ηλικια

Senior Member
    ξέφυγες κύριε, μας τα λες πολλά. αν δεν με απατά η μνήμη μου το συνηθίζεις να ξεφεύγεις. να σου θυμίσω αν το ξέχασες ότι γράφεις βάναυσα σε απάντηση ερωτήματος ενός παιδιού. χώρια που δεν με ξέρεις και ανοίχτηκες, χώρια που λες χαζομάρες. άλλαξε το υφάκι σου και με το ξύλο να απειλείς εκεί που σε παίρνει. εμείς εδώ είμαστε άνθρωποι ειρηνικοί και εναντίον της σωματικής και ψυχολογικής κακοποίησης. γκέγκε;
    λιγο ΕΛΕΟΣ δεν γραφω για εσενα προσωπικα σιγα μην θελω να δωσω ξυλο τα υπολοιπα βεβαια ισχυουν

Senior Member

Μετα το 1ο ραντεβου

Quote Originally Posted by Bak View Post
    Σαν να λες οτι ψαχνουν για χορηγους σε αυτη την ηλικια
    χορηγούς; όχι και έτσι, μή το ρίχνεις στα πατώματα. έχουν ξαναγίνει τέτοιες συζητήσεις εδώ μέσα, που στο τέλος ξέφυγαν πολύ. είναι κρίμα να φύγεις με λάθος εντυπώσεις. αν η λέξη Προοπτικές που χρησιμοποίησα μεταφράστηκε μέσα σου σε λεφτά, τότε υποψιάζομαι ότι θα ξαναδώ το ίδιο έργο. μόνον λεφτά δεν είχα στο μυαλό μου

Senior Member
    χορηγούς; όχι και έτσι, μή το ρίχνεις στα πατώματα. έχουν ξαναγίνει τέτοιες συζητήσεις εδώ μέσα, που στο τέλος ξέφυγαν πολύ. είναι κρίμα να φύγεις με λάθος εντυπώσεις.
    η αληθεια πρεπει παντα να λαμπει

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast