γυμναστικη και αντικαταθλιπτικα! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 50
    Senior Member
    Quote Originally Posted by GiannisNik3 View Post
    Τώρα το δεύτερο δε κατάλαβα... Πριν που σε κοιτούσες στον καθρέφτη δεν έβλεπες τα κιλά και μετά όταν πήγες στο γυμναστήριο άρχισες να τα βλέπεις;
    ακουγεται κουλο, το ξερω, αλλα ναι!
    γιατι με την ασκηση εμαθα να μην καλυπτομαι με φαρδια ρουχα κλπ... εβλεπα τον εαυτο μου στον καθρεφτη φορωντας κολαν και στενο μπλουζακι οποτε εβλεπα ολα τα περιττα κιλα, ενω οταν ημουν ντυμενη εξω κανονικα, δεν εβλεπα κατι περιττο γιατι καλυπτονταν.

ναι ασε 38... και απο δουλεια εχω μεινει στασιμη στο ιδιο σημειο που ημουν απο τα 31-32....σχεδον μια 10ετια στασιμοτητας επαγγελματικης...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    για την ηλικια θα σου πω το εξης...
    οταν ημουν στα 20 και γνωριζα καμια κοπελα στα 28 ελεγα <<πωπω 28?????? και δεν εχει ακομα τελειωσει τις σπουδες?? δεν εχει παντρευτει? δεν εχει κανει παιδια? τι αποτυχια... μπαζο τελειως>>...
    οταν μπηκα στο παιχνιδι του <<ειμαι ενηλικας και παιζω μπαλα σε αυτη την κοινωνια>>, με ολες τις ευθυνες, τις δυσκολιες και τις υποχρεωσεις, τις αποτυχιες, τις ματαιωσεις και το ραβε-ξηλωνε, συν ολο το πακετο που εγω κουβαλαω απο το σπιτι μου, συν το πακετο του χαρακτηρα μου, οσο να ναι εγινα πιο επιεικης στην κριτικη μου...
    αν και το φυσαω και δεν κρυωνει, που αυτο που επρεπε να κανω στη δουλεια μου στα 32, δεν το εχω κανει ακομα....
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    για την ηλικια θα σου πω το εξης...
    οταν ημουν στα 20 και γνωριζα καμια κοπελα στα 28 ελεγα <<πωπω 28?????? και δεν εχει ακομα τελειωσει τις σπουδες?? δεν εχει παντρευτει? δεν εχει κανει παιδια? τι αποτυχια... μπαζο τελειως>>...
    οταν μπηκα στο παιχνιδι του <<ειμαι ενηλικας και παιζω μπαλα σε αυτη την κοινωνια>>, με ολες τις ευθυνες, τις δυσκολιες και τις υποχρεωσεις, τις αποτυχιες, τις ματαιωσεις και το ραβε-ξηλωνε, συν ολο το πακετο που εγω κουβαλαω απο το σπιτι μου, συν το πακετο του χαρακτηρα μου, οσο να ναι εγινα πιο επιεικης στην κριτικη μου...
    αν και το φυσαω και δεν κρυωνει, που αυτο που επρεπε να κανω στη δουλεια μου στα 32, δεν το εχω κανει ακομα....
    Κι εγώ το ίδιο έκανα όταν ήμουν 15 κι έβλεπα έναν στα 28!
    Δε μας βοηθάει αυτός ο τρόπος σκέψης, όμως...
    Δεν είναι λίγες οι φορές που είπα ότι ό,τι κορόιδευα, το λούστηκα!
    Έπαθα κι έμαθα, τώρα δεν κρίνω πια με τον ίδιο τρόπο......

Senior Member

Angry

ακουγεται κουλο, το ξερω, αλλα ναι!
    γιατι με την ασκηση εμαθα να μην καλυπτομαι με φαρδια ρουχα κλπ... εβλεπα τον εαυτο μου στον καθρεφτη φορωντας κολαν και στενο μπλουζακι οποτε εβλεπα ολα τα περιττα κιλα, ενω οταν ημουν ντυμενη εξω κανονικα, δεν εβλεπα κατι περιττο γιατι καλυπτονταν.

ναι ασε 38... και απο δουλεια εχω μεινει στασιμη στο ιδιο σημειο που ημουν απο τα 31-32....σχεδον μια 10ετια στασιμοτητας επαγγελματικης...
    Το σημαντικό είναι να έχεις δουλειά αυτή την περίοδο!
    Μία δουλειά ώστε να συντηρείσαι!
    Εγώ με τόσους σπουδές κι είμαι άνεργος, δουλεύω εθελοντικά για να μαζέψω προϋπηρεσία τουλάχιστον...
    Και μένω και με τους δικούς μου ακόμα..
    Τις προάλλες την έπεσα σε μια Βραζιλιάνα κι ενώ όλα πήγαιναν καλά, μόλις άκουσε ότι μένω με τους γονείς μου ακόμα έφαγε φρίκη και την έκανε!

Senior Member
    H γυμναστικη, η εντονη, κανει παρα πολυ καλο στην ψχολογια ...........τολεω με πασα επιγνωση των γραφομενων μου , διοτι γυμναζομαι με βαρη απο το 86 ........απο το 94 , εφτιαξα το δικο μου γυμναστηριο , εχω και στο δωματιο μου πολλα βαρη , και σε ξεχωριστο χωρο , φτιαχνεις κι ενα καλο σωμα , σου δινει και αυτοπεποιθηση η αισθηση της δυναμης , κ απο ενα σημειο χρονικο και περα , γινεται τροπος ζωης η γυμναστικη ..........δεν μπορεις χωρις αυτην .......πολυ αντικαταθλιπτικη ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    H γυμναστικη, η εντονη, κανει παρα πολυ καλο στην ψχολογια
    συμφωνω απολυτα!!!!!!
    την ορεξη να φυγω απο το σπιτι και να παω στο γυμναστηριο, που τη βρισκω???
    αφου ειμαι σε φαση ζεν, χαλαρη και ανετη???

Senior Member
    συμφωνω απολυτα!!!!!!
    την ορεξη να φυγω απο το σπιτι και να παω στο γυμναστηριο, που τη βρισκω???
    αφου ειμαι σε φαση ζεν, χαλαρη και ανετη???
    Aυτο ειναι προβλημα , το καταλαβαινω .... αλλα αν ηξερες ποσο λιγα πραματα χρειαζονται οχι μονο γιανα γυμναστεις , αλλα και για να γινεις κτηνακι , για ανδρα , θα εξεπλησσεσο , ολα οσα χρειαζομαι , ταχω μες το δωματιο μου , βεβαια , αυτη την πειρα την αποκτας μετα απο 1-2 δεκαετιες ......ολα τοργανα πουχω αγορασει , περριτα ........μια μπαρα , βαρη , 3-4 ζευγη αλτηρες , ενα μονογυζο στον διαδρομο , φτανουν ............σκουωτ ? με δυο αλτηρες στο χερι , deadlift ? μια μπαρα φορτωμενη οσο θες ( οι βασιλιαδες των ασκησεων ) , παγκο για στηθος /ωμους , κωπηλατικη με το ενα χερι , με αλτηρα , η την μπαρα , κοιλιακους ? στο κρεβατι .......μια χαρα ...... για fitting απλο , ακομα πιο ευκολο ......
    τελευταια χρονια που πηγα γυμναστηριο ( εχω αλλαξει 4 ) ηταν το 94 ..........

Α , κι εχω και την πολυτελεια ενος σακκου κικ μποξ , σε αλλο δωματιο .....μαζι μεναν διαδρομο ....που δεν χρησιμοποιω ....δεν μαρεσειτο περπατημα , ουτε το τρεξιμο ..... ο σακκος , σωτηριος , για ολα ταπωθημενα .....

οτι ασκηση θες , για οποιο μερος του σωματος, την απλοποιω .......
    Last edited by Macgyver; 01-05-2017 at 12:08.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GiannisNik3 View Post
    Το σημαντικό είναι να έχεις δουλειά αυτή την περίοδο!
    Μία δουλειά ώστε να συντηρείσαι!
    Εγώ με τόσους σπουδές κι είμαι άνεργος, δουλεύω εθελοντικά για να μαζέψω προϋπηρεσία τουλάχιστον...
    Και μένω και με τους δικούς μου ακόμα..
    Τις προάλλες την έπεσα σε μια Βραζιλιάνα κι ενώ όλα πήγαιναν καλά, μόλις άκουσε ότι μένω με τους γονείς μου ακόμα έφαγε φρίκη και την έκανε!
    Μπορείς να μου πεις κάποια πραγματα για την εθελοντική εργασία;;Κανεις κάτι πανω στο αντικείμενο σου η απλα σε εθελοντικές δράσεις;;

Ψάχνω για επιλογές για να βελτίωσω τις δεξιότητες μου καθώς πασχω απο ψύχωση κ είναι απο τους λόγους που δεν έχω εργασιακή εμπειρία.

Αν θες στείλε προσωπικό μην για να μη ξεφευγουμε απο το θέμα. Ευχαριστω
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Η άσκηση δεν κάνει τίποτα για μένα

Senior Member
    ειναι σα να λεσ περπαταω αλλα δε προχοραω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    επειδη το πηρα αποφαση, χθες εκανα 6 χλμ περπατημα αυξομειουμενο και 1 ωρα αθλημα. Σημερα εκανα μια ωρα προγραμμα full body και 4 χλμ...

Senior Member
    επειδη το πηρα αποφαση, χθες εκανα 6 χλμ περπατημα αυξομειουμενο και 1 ωρα αθλημα. Σημερα εκανα μια ωρα προγραμμα full body και 4 χλμ...
    Μπραβο Μαρα, αυτο δειχνει θεληση , συνεχισε ετσι , αλλα μην κανεις τοσο πολυ , εξανλτεισαι , αν το αντεχεις ομως , καντο ......

Senior Member
    λοιπον παιδια νομιζω βρηκα τη λυση...
    επαναπροσδιορισμο στα κινητρα θελει....
    δηλαδη αυτο που μου προσεφερε αρχικα η αθληση, δηλαδη την ηρεμια-χαλαρωση δεν μου την προσφερει τωρα. Αρα πρεπει να βρω κατι αλλο....Και προσεξα οτι μου δινει τωρα την αισθηση οτι ανηκω σε μια ομαδα, κανω κατι που με βελτιωνει, αρα χαιρομαι και εκτονωνομαι.

αρα καθε φορα πρεπει να βρισκουμε ποιο κινητρο ταιριαζει στη φαση που ειμαστε και δενει με ολο το πακετο για να εχουμε αποτελεσμα...

Senior Member
    λοιπον παιδια νομιζω βρηκα τη λυση...
    επαναπροσδιορισμο στα κινητρα θελει....
    δηλαδη αυτο που μου προσεφερε αρχικα η αθληση, δηλαδη την ηρεμια-χαλαρωση δεν μου την προσφερει τωρα. Αρα πρεπει να βρω κατι αλλο....Και προσεξα οτι μου δινει τωρα την αισθηση οτι ανηκω σε μια ομαδα, κανω κατι που με βελτιωνει, αρα χαιρομαι και εκτονωνομαι.
    ...
    H αναγκη να ανηκουμε καοπου, ειναι κεφαλαιωδους σημασιας , κατα τον Maslow ( γκουγλαρε το να δεις , τοχω κανει στο κολλεγιο ) εχεις δεν εχεις κταθλψη , οσο για την γυμναστικη , παντα δινει ευεξια , εχεις δεν εχεις κατι , λογω των ενδορφινων που εκκρινονται, το φυσικο ναρκωτικο του οργανισμου .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    H αναγκη να ανηκουμε καοπου, ειναι κεφαλαιωδους σημασιας , κατα τον Maslow ( γκουγλαρε το να δεις , τοχω κανει στο κολλεγιο ) εχεις δεν εχεις κταθλψη , οσο για την γυμναστικη , παντα δινει ευεξια , εχεις δεν εχεις κατι , λογω των ενδορφινων που εκκρινονται, το φυσικο ναρκωτικο του οργανισμου .....

χμ να σου πω την αληθεια την αναγκη να ανηκω σε ομαδα και να συμμετεχω δεν την ειχα πολυσκεφτει-πολυψαξει-αναλυσει ποτε.
    Θα το κανω! αν εχετε βιβλια να μου προτεινετε feel free!!!!
    για τις ενδορφινες σαφως ναι, αλλα το προβλημα μου ειναι στο πως φευγω απο το σπιτι για να παω στο γυμναστηριο-δηλαδη στη φαση μεχρι να φτασω εκει. Τωρα σκεφτομαι οτι παω για την ομαδα.... σε μενα πιανει

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast