ανεξήγητα χαμηλό βάρος... και κόπωση. .. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ge0rge View Post
    Ναι, εννοείται ότι το κάτω σε κάνει χάλια. Όσο για τους άλλους, άστους να λένε. Αυτή είναι η "κοψια" μας. Ας μην μας κοιτάζουν... Προσωπικά, το τελευταίο πράγμα που θα ασχοληθώ είναι αυτό, η εμφάνιση.
    Εμένα ακόμα με χαλάει και με πειράζει πολυ... ειδικά τώρα που έρχεται το καλοκαίρι. ..

Senior Member
    Η εμφάνιση και το βάρος μας θα πρέπει να μας πειράζει μόνο αν χαλάει την υγεία μας. Κατά τα άλλα κάθε άνθρωπος είναι αυτό που είναι. Η εμφάνιση είναι το τελευταίο που μετράει. Κοινότυπο το ξέρω, αλλά αλήθεια. Στην τελική κάποιος που δεν έχει την εμφάνιση κάνει την προσπάθεια του και την φτιάχνει. Αυτό που δεν φτιάχνει ποτέ είναι το μέσα μας, η ψυχή μας. Αλίμονο λοιπόν σε αυτούς που δεν έχουν καλή ψυχή. Μια ζωή έτσι θα είναι.

Senior Member
    Η εμφάνιση και το βάρος μας θα πρέπει να μας πειράζει μόνο αν χαλάει την υγεία μας. Κατά τα άλλα κάθε άνθρωπος είναι αυτό που είναι. Η εμφάνιση είναι το τελευταίο που μετράει. Κοινότυπο το ξέρω, αλλά αλήθεια. Στην τελική κάποιος που δεν έχει την εμφάνιση κάνει την προσπάθεια του και την φτιάχνει. Αυτό που δεν φτιάχνει ποτέ είναι το μέσα μας, η ψυχή μας. Αλίμονο λοιπόν σε αυτούς που δεν έχουν καλή ψυχή. Μια ζωή έτσι θα είναι.
    Ακριβώς αυτο!! δεν θα μπορούσες να το διατυπωσεις καλυτερα...

Senior Member
    Καλησπέρα! Αυτό που ακούω συνήθως από φίλους και γνωστούς είναι το "πως εισ' έτσι!;!;!" και με παίρνει από κάτω. Παλιότερα όταν μου το έλεγαν δεν είχα θέμα. Τώρα όμως με την αρρωστοφοβια που με έχει πιάσει το μόνο που μου κάνουν λέγοντας μου τέτοια είναι να φοβάμαι ακόμη πιο πολύ. Τέλος πάντων. Από στόμα γιατρού πάντως μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει ότι αυτό είναι πρόβλημα.
    Μα δεν ειναι οντως προβλημα , μην ακους τον καθενα ......κι μενα μικρο , μου λεγαν, χρειαζεσαι γυμναστικη , ε , δεν ημουν και σε τετοια καταστασση για να παω επειγοντως στο γυμναστηριο , αφου με το ιδιο βαρος/ υψος ειχα παρει το χρυσο στο Ντιρι , στο ακοντιο , 40 μετρα ... ας τους να λενε .......εγω δεν εδινα σημασια , το 86 αρχισα γυμναστικη , και δεντο μετανιωσα...............

Senior Member
    Λοιπόν λοιπόν! βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων μου... όλα πεντακάθαρα. .. όλα φυσιολογικά. .. και η αιματος.. και η ουρων... και ο θυρεοειδής μου... κοινώς είμαι περδίκι. ..
    ο γιατρός είπε πως απλώς έχω υπερκοπωση και λόγο του πολύ χαμηλού μου βάρους γίνονται όλα αυτά. . Επίσης είναι ψυχολογικό. .. από την τρομάρα μου μην έχω τπτ... Ίσως γενικά η ψυχολογία μου να είναι πεσμένη. . σημερα μετά το γιατρό έφυγα και πήγα μια βόλτα στη θάλασσα και εφαγα παγωτό στην αμμουδιά. .. νιώθω μια χαρά τώρα .. ελπίζω και αύριο να είμαι εντάξει [emoji2] [emoji2]

Senior Member
    Quote Originally Posted by kounelaki1 View Post
    Λοιπόν λοιπόν! βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων μου... όλα πεντακάθαρα. .. όλα φυσιολογικά. .. και η αιματος.. και η ουρων... και ο θυρεοειδής μου... κοινώς είμαι περδίκι. ..
    ο γιατρός είπε πως απλώς έχω υπερκοπωση και λόγο του πολύ χαμηλού μου βάρους γίνονται όλα αυτά. . Επίσης είναι ψυχολογικό. .. από την τρομάρα μου μην έχω τπτ... Ίσως γενικά η ψυχολογία μου να είναι πεσμένη. . σημερα μετά το γιατρό έφυγα και πήγα μια βόλτα στη θάλασσα και εφαγα παγωτό στην αμμουδιά. .. νιώθω μια χαρά τώρα .. ελπίζω και αύριο να είμαι εντάξει [emoji2] [emoji2]
    Να είσαι και αύριο και μεθαύριο και πάντα! Όταν το μυαλό είναι καλά είναι και όλα τα άλλα! Προχώρα στην ζωή σου με τσαμπουκά! "Παλιογρια" [emoji12]

Senior Member
    Να είσαι και αύριο και μεθαύριο και πάντα! Όταν το μυαλό είναι καλά είναι και όλα τα άλλα! Προχώρα στην ζωή σου με τσαμπουκά! "Παλιογρια" [emoji12]
    Χαχαχαχαχαχαχ η γιαγιά δεν παθαίνει τπτ :-P

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by kounelaki1 View Post
    Μπράβο σου!

Senior Member
    αχ κουνελάκι κουνελάκι χεχε! πολύ χαίρομαι τζάνουμ που είσαι καλά!! έλα από δω να σε μαγειρεύω εγώ, θα γίνεις περδίκι στο πιτς φιτίλι :-)
    η αιτία του φόβου είναι η άγνοια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tonya View Post
    αχ κουνελάκι κουνελάκι χεχε! πολύ χαίρομαι τζάνουμ που είσαι καλά!! έλα από δω να σε μαγειρεύω εγώ, θα γίνεις περδίκι στο πιτς φιτίλι :-)
    Χαχαχαχαχαχαχ να έρθω να με κάνεις τσουπωτο κουνελακι [emoji23] [emoji23]

Page 3 of 3 FirstFirst 123