Διαταραχή πανικού και εργασία
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 8 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 110
    Senior Member

Διαταραχή πανικού και εργασία

Καλησπέρα παιδιά. Μετά από ένα πολύ χαλαρό και ξεγνοιαστο διήμερο με έπιασαν πάλι τα δικά μου (κενά στο στήθος, θολούρες, δυσφορία, ανησυχεια κοκ.) Επειδή τα συμπτώματα με πιάνουν πάντα απόγευμα προς βράδυ και πάντα στην δουλειά (όχι πως στο σπίτι είμαι καλύτερα)σήμερα ήταν η πρώτη φορά που σκέφτηκα να παρατήσω την δουλειά. Αυτό βέβαια δεν μπορεί να γίνει οπότε αν κάποιος μπορεί να δώσει κάποια συμβουλή η να πει κάτι που κάνει ο ίδιος αν και εφόσον βρίσκεται στην ίδια μοίρα...

Senior Member
    Τι δουλειά κάνεις!?

Senior Member
    μη παρατησεις τη δουλεια
    και εγω δεν τη πολυ παλευω

δηλαδη πιστευεις οτι αμα βρεις αλλη δουλεια θα εισαι καλυτερα??? ή σε οποιαδηποτε δουλεια???

Senior Member
    Quote Originally Posted by kounelaki1 View Post
    Τι δουλειά κάνεις!?
    Δουλεύω πωλητής σε κατάστημα το οποίο συνήθως είναι γεμάτο κόσμο

Senior Member
    Quote Originally Posted by DOMINO View Post
    δηλαδη πιστευεις οτι αμα βρεις αλλη δουλεια θα εισαι καλυτερα??? ή σε οποιαδηποτε δουλεια???
    Όχι δεν εννοώ να βρω άλλη δουλειά. Εννοώ να τα παρατήσω εντελώς. Μάλλον με έχει πιάσει και αγοροφοβια, οπότε καταλαβαίνεις...

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlosla View Post
    μη παρατησεις τη δουλεια
    και εγω δεν τη πολυ παλευω
    Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ αν και θέλω πολύ. Μόνο εγώ δουλεύω στο σπίτι και είναι αδύνατο να σταματήσω. Μόνο εγώ ξέρω τι περνάω για να κρατήσω την δουλειά. Όταν έχει πολύ κόσμο πέρα από όλα τ άλλα έχω και έντονη τάση για λυποθυμια

Senior Member
    Δεν είναι εύκολο να βρεις άλλη δουλειά. .. Εγώ νομίζω ότι πρέπει λίγο να πιέσεις τον εαυτό σου μέχρι να συνηθίσεις. .. μην απελπιζεσαι... και εγω το παθαίνω και δουλεύω σε σουπερ μάρκετ... καθημερινά πολύς κοσμος... αλλά ευτυχώς κινούμαι στο χώρο και ηρεμω... μην μένεις σε ένα σημείο περητριγυρισμενος... να κινησε... να απόμακρυνεσαι όταν έχεις ευκαιρία έστω για λίγο...

Senior Member
    Ηρεμιστικά αντικαταθλιπτικά αλκοόλ τσιγάρο κ συμπληρώματα διατροφής αυτά σου κάνουν διάλεξε τι θες κ γυμναστική κ διατροφή άμα δε βαριέσαι αυτές είναι οι λύσεις για να συνεχίσεις
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by ge0rge View Post
    Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ αν και θέλω πολύ. Μόνο εγώ δουλεύω στο σπίτι και είναι αδύνατο να σταματήσω. Μόνο εγώ ξέρω τι περνάω για να κρατήσω την δουλειά. Όταν έχει πολύ κόσμο πέρα από όλα τ άλλα έχω και έντονη τάση για λυποθυμια
    Και εγώ σε σούπερ μάρκετ. Εχθές το βράδυ παράτησα το πόστο μου που ήταν γεμάτο κόσμο και βγήκα στον δρόμο κάνοντας βόλτες πάνω κάτω προσπαθώντας να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν περνάω έμφραγμα.

Senior Member
    Δεν είναι εύκολο να βρεις άλλη δουλειά. .. Εγώ νομίζω ότι πρέπει λίγο να πιέσεις τον εαυτό σου μέχρι να συνηθίσεις. .. μην απελπιζεσαι... και εγω το παθαίνω και δουλεύω σε σουπερ μάρκετ... καθημερινά πολύς κοσμος... αλλά ευτυχώς κινούμαι στο χώρο και ηρεμω... μην μένεις σε ένα σημείο περητριγυρισμενος... να κινησε... να απόμακρυνεσαι όταν έχεις ευκαιρία έστω για λίγο...
    Και εγώ σε σούπερ μάρκετ. Εχθές το βράδυ παράτησα το πόστο μου που ήταν γεμάτο κόσμο και βγήκα στον δρόμο κάνοντας βόλτες πάνω κάτω προσπαθώντας να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν περνάω έμφραγμα.

Senior Member
    Σήμερα το πρωί δεν ήμουν καλα.. ζαλιζομουν και πήγα και έκατσα στο δωμάτιο που έχουμε τα πράγματα μας... έρχεται ο διευθυντής να μετρήσει κάτι λεφτα... και μου λέει "με ενοχλείς εδω"... Ούτε που τους νοιάζει και να πεθαίνεις δίπλα τους... καλα έκανες και βγήκες εξω... ειναι κωλοδουλειά. ..

Senior Member
    Ναι, άστα να πάνε. Απρόσωπη δουλειά εντελώς. Σε αντικαθιστουν για πλάκα. Θέλεις να μου πεις σε παρακαλώ όταν σε "πιάνει" τι νιώθεις ακριβώς;

Senior Member
    Σήμερα το πρωί δεν ήμουν καλα.. ζαλιζομουν και πήγα και έκατσα στο δωμάτιο που έχουμε τα πράγματα μας... έρχεται ο διευθυντής να μετρήσει κάτι λεφτα... και μου λέει "με ενοχλείς εδω"... Ούτε που τους νοιάζει και να πεθαίνεις δίπλα τους... καλα έκανες και βγήκες εξω... ειναι κωλοδουλειά. ..
    Ναι, άστα να πάνε. Απρόσωπη δουλειά εντελώς. Σε αντικαθιστουν για πλάκα. Θέλεις να μου πεις σε παρακαλώ όταν σε "πιάνει" τι νιώθεις ακριβώς;

Senior Member
    Εγώ νιώθω ταχυκαρδία. .. Νομίζω ότι θέλω να βάλω τα κλάματα. .. ζεσταινομαι... και νιώθω οτι χανομαι... ιδρωνω... νομιζω ότι πρέπει να πάω κάπου να κάτσω γιατί θα μαυρίσουν όλα και θα πέσω κάτω. ..

Page 1 of 8 123 ... LastLast