Διαταραχή πανικού και εργασία - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 110
    [ βγήκα στον δρόμο κάνοντας βόλτες πάνω κάτω προσπαθώντας να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν περνάω έμφραγμα.[/QUOTE]
    αυτο παθαινω κι εγω σαν εμφραγμα μαλλον ταχυκαρδια αλλα νιωθω οτι δεν μπορω να το σκεφτω εκεινη την ωρα και να πω δηλαδη στον εαυτο μου ...δεν παθαινεις ...δεν παθαινεις

ποση ωρα κραταει αυτην η ταχυκαρδια σε εσας??? εχετε δοκιμασει να μεινετε στο ιδιο μερος οπως λενε πολλοι και να περιμενετε να περασει???
    εχετε επιβαλλει στον εαυτο σας να ηρεμησει?? τα καταφερατε???

Senior Member
    Quote Originally Posted by DOMINO View Post
    [ βγήκα στον δρόμο κάνοντας βόλτες πάνω κάτω προσπαθώντας να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν περνάω έμφραγμα.
    αυτο παθαινω κι εγω σαν εμφραγμα μαλλον ταχυκαρδια αλλα νιωθω οτι δεν μπορω να το σκεφτω εκεινη την ωρα και να πω δηλαδη στον εαυτο μου ...δεν παθαινεις ...δεν παθαινεις[/QUOTE]
    καταλαβαίνω! !! τι πόστο έχεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by kounelaki1 View Post
    αυτο παθαινω κι εγω σαν εμφραγμα μαλλον ταχυκαρδια αλλα νιωθω οτι δεν μπορω να το σκεφτω εκεινη την ωρα και να πω δηλαδη στον εαυτο μου ...δεν παθαινεις ...δεν παθαινεις
    καταλαβαίνω! !! τι πόστο έχεις?[/QUOTE]
    Στο μαναβηκο είμαι. Με πιάνει ένα πράγμα σαν να μην ζω ότι συμβαίνει αλλά να το βλέπω από μακριά. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Η ταχυπαλμια με κρατάει αρκετή ώρα. Έχω και αίσθημα παλμών και κάτι κενά στο στήθος λες και δεν λειτουργεί τίποτα μέσα εκεί. Έχω τρέμουλο και πολύ κόπωση και δυσφορία στον θώρακα. Για έναν εντελώς περίεργο λόγο όλα αυτά είναι έντονα τα απογεύματα ενώ τα πρωινά είναι σχεδόν ανύπαρκτα.

Senior Member
    Ακριβώς τα ίδια παθαίνουμε. ... τουλάχιστον εσυ είσαι μπροστά στην εξοδο... και ίσως με τον καιρό να συνηθίσεις. .. δεν ξέρω και πόσο καιρό δουλεύεις εκεί. ... Εγώ το παθαίνω συνήθως όταν έχω ταμείο και έχει πολύ κόσμο. ... πολλές φορές με έχουν ρωτήσει πελάτισσες γιατί τρέμουν τα χέρια μου. ..

ευτυχως δεν δουλευω με τοσο κοσμο ,κανω μαθηματα αγγλικων οποτε ειναι περιορισμενος ο αριθμος ανθρωπων με τον οποιο ερχομαι σε επαφη.ομως προχτες πηγα στην τραπεζα και μολις περασα τις πορτες ξερετε αυτες που κλεινουν με τα κουμπια ,με επιασε πανικος μεσα στην τραπεζα.
    εχω κλειστοφοβια οποτε με επιασε στο πενταλεπτο.Αναγκαστηκα να βγω εξω παλι και να παει η κορη μου μεσα να τελειωσει την δουλεια μου.
    αυριο πρεπει να μπω στο νοσοκομειο επειδη θα χειρουργηθει ο αντρας μου ο οποιος νοσηλευεται στον εκτο οροφο του νοσοκομειου....απο τωρα το σκεφτομαι .....και θα μου πειτε μην το σκεφτεσαι...πως το καταφερνετε εσεις ???

Senior Member
    Quote Originally Posted by DOMINO View Post
    ευτυχως δεν δουλευω με τοσο κοσμο ,κανω μαθηματα αγγλικων οποτε ειναι περιορισμενος ο αριθμος ανθρωπων με τον οποιο ερχομαι σε επαφη.ομως προχτες πηγα στην τραπεζα και μολις περασα τις πορτες ξερετε αυτες που κλεινουν με τα κουμπια ,με επιασε πανικος μεσα στην τραπεζα.
    εχω κλειστοφοβια οποτε με επιασε στο πενταλεπτο.Αναγκαστηκα να βγω εξω παλι και να παει η κορη μου μεσα να τελειωσει την δουλεια μου.
    αυριο πρεπει να μπω στο νοσοκομειο επειδη θα χειρουργηθει ο αντρας μου ο οποιος νοσηλευεται στον εκτο οροφο του νοσοκομειου....απο τωρα το σκεφτομαι .....και θα μου πειτε μην το σκεφτεσαι...πως το καταφερνετε εσεις ???
    Όταν πρόκειται για κάτι το οποίο δεν μπορώ να αποφύγω σφίγγω τα δόντια που λένε. Βαθιές αργές ανάσες και όμορφες σκέψεις. Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον άντρα σου και να είναι περαστικά!

Senior Member
    Ακριβώς τα ίδια παθαίνουμε. ... τουλάχιστον εσυ είσαι μπροστά στην εξοδο... και ίσως με τον καιρό να συνηθίσεις. .. δεν ξέρω και πόσο καιρό δουλεύεις εκεί. ... Εγώ το παθαίνω συνήθως όταν έχω ταμείο και έχει πολύ κόσμο. ... πολλές φορές με έχουν ρωτήσει πελάτισσες γιατί τρέμουν τα χέρια μου. ..
    Δουλεύω κάνα εφτάρι χρόνια. Που έχεις καταλήξει με το πρόβλημα σου; τι κάνεις για να το αντιμετωπίσεις και πόσο καιρό το έχεις; συγνώμη αν σε ζαλίζω

Senior Member
    Αύριο και εγω έχω να πάω στο ικα για να βγάζω βιβλιάριο υγείας .... θα γίνετε χαμος... θα πρέπει να πάρω νούμερο. . από το ένα γραφείο στο αλλο... αλλά δεν γίνετε αλλιώς... υπομονη...
    Περαστικά του!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ge0rge View Post
    Δουλεύω κάνα εφτάρι χρόνια. Που έχεις καταλήξει με το πρόβλημα σου; τι κάνεις για να το αντιμετωπίσεις και πόσο καιρό το έχεις; συγνώμη αν σε ζαλίζω
    Το μόνο που έχω καταφέρει να κάνω είναι να έχω πάντα ένα μπουκαλακι νερό δίπλα μου... και όταν το παθαίνω κοιτάω τα πράματα και όχι τους ανθρώπους γύρω μού. ... χαμηλωνω το βλέμμα και δεν τους κοιταω..μέχρι να ηρεμήσω. ..

Senior Member
    Το μόνο που έχω καταφέρει να κάνω είναι να έχω πάντα ένα μπουκαλακι νερό δίπλα μου... και όταν το παθαίνω κοιτάω τα πράματα και όχι τους ανθρώπους γύρω μού. ... χαμηλωνω το βλέμμα και δεν τους κοιταω..μέχρι να ηρεμήσω. ..
    Ψυχολόγο, ψυχίατρο η έστω κάτι εναλλακτικό δοκίμασες;

Senior Member
    Quote Originally Posted by ge0rge View Post
    Ψυχολόγο, ψυχίατρο η έστω κάτι εναλλακτικό δοκίμασες;
    Όχι οχι... τι θα καταφέρουν παραπάνω από ότι μπορεί το μυαλό μου το ίδιο να καταφερει? είναι όλα θέμα δύναμης πιστεύω. .. δεν χρειάζομαι κάποιον να μου πει ότι έχω προβλημα.. εμείς οι ίδιοι πρέπει να πεισουμε τον εαυτό μας ότι δεν εχουμε...
    το βλέπω λίγο εγωιστικα...
    εσυ δοκίμασες κατι?

Senior Member
    Έχω δοκιμάσει συνεδρίες σε ψυχολόγο όπου και κάθε φορά που πήγαινα πάθαινα τις πιο έντονες κρισεις και το έκοψα. Έκανα διαλογισμό ο οποίος βοηθά μόνο την ώρα που τον κάνεις. Δεν έχει κάποιο μακροπροθεσμο αποτέλεσμα. Το μόνο που πραγματικά είδα ότι βοηθάει την ώρα που με πιάνει είναι να πιω μια πολύ παγωμένη μπύρα, χάχα. Ειλικρινά μου περνάν όλα. Το θέμα όμως είναι ότι δεν θα γίνω και αλκοολικός για να τα βγάλω πέρα. Αύριο έχω κλείσει ραντεβού με παθολόγο, είναι η τελευταία φορά που πάω σε γιατρό. Αν και αυτός δεν μου βρει κάτι, από Δευτέρα πάω σε ψυχίατρο να τελειώνουμε με αυτό το παραμύθι

και σου περναει οταν δεν βλεπεις τους ανθρωπους ??? εχεις κλειστοφοβια ή μονο αγοραφοβια??

Senior Member
    αγοραφοβία σε μεγαλύτερο βαθμο... και κλειστοφοβια. .. αλλά αυτή πιο σπανια... σε λεωφορείο πχ αν η διαδρομή είναι πάνω από μια ωρα... η αν είμαι σε τραπέζι και ξέρω ότι δεν μπορώ να σηκωθώ και να φύγω ... ασανσερ... αυτα!!

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast