Results 1 to 15 of 16
-
04-05-2017, 02:11 #1
αφου εμαθα πως παντρευτηκε ενας πρωην μου παραμελησα τον εαυτο μου
Να σας πω συγκεκριμενα τι εννοω..ειχα κανει σχεση με εναν τυπο που καποια στιγμη απλα εξαφανιστηκε.Περνουσαμε καλα με τν ανθρωπο αυτο,δεν ειχαμε διαφωνιες και του φερομουν κ μου φεροταν καλα.Εφοσον ειχε εξαφανιστει αποφασισα κ γω να συνεχισω τη ζωη μου,αλλα οι σχεσεις που εκανα δεν κρατουσαν.Κ καθε φορα που μια σχεση τελειωνε σκεφτομουν μηπως η ζωη τα φερει ετσι κ ξασυναντηθουμε με αυτο το προσωπο που αναφερω,δλδ να τυχει να βρεθουμε στο δρομο και να μιλησουμε κ να τν συγχωρησω που εξαφανιστηκε κ να μασταν ξανα μαζι.Αυτο ομως ποτε δεν συνεβει κ καποια στιγμη ανακαλυπτω μεσα απο το ιντερνετ πως ειναι παντρεμενος.Οπως ειναι φυσικο στεναχωρεθηκα,μου ρθε καπως ολο αυτο παρολο που ειχαμε χωρισει.Το θεμα λοιπον δεν ειναι η στεναχωρια διοτι αυτη περασε,αλλα απο τοτε που το εμαθα παραμελησα τν εαυτο μου,πηρα αρκετα κιλα,συνεχεια λεω θα κανω διαιτα κ ποτε δεν κανω,φιλες μου λενε να προσεχω τν εαυτο μου αλλα εγω δεν κανω τιποτα.Σχεση αδιαφορω να κανω πια.Τι να πω εχω μια ψυχολογια λες κ δεν υπαρχουν αλλοι ανδρες εκει εξω κ επειδη ο αλλος παντρευτηκε ηρθε το τελος του κοσμου.Δεν ξερω πως να το διαχειριστω ολο αυτο.Πανω απολα για την υγεια μου..δεν κανει καλο το παχος,αλλα λειτουργω λες κ κιλα χανεις μονο οταν θες να βρεις καποιον.
- 04-05-2017, 07:20 #2
05-05-2017, 02:15 #3
Αυτά που ρωτάς τι σημασία έχουν;Το θέμα μ είναι να μπορώ να βρω έναν τρόπο να ξαναβρώ τν χαμένη μου ανάγκη για περιποίηση του αυτού μου,κοινώς να ξαναγίνω κοκέτα.
05-05-2017, 02:21 #4
γράψου με κάποια φίλη σου στο γυμναστήριο. .. θα σε βοηθήσει πάρα πολυ.. αρχικά θα αρχίσεις να αγαπάς το σώμα σου... θα αλλάξεις παραστάσεις. .. θα γνωρίσεις ανθρώπους. ... η αν όχι γυμναστήριο τότε μια άλλη δραστηριοτητα που να έχει να κάνει και με το σώμα σου... Ίσως κάποιο χορο...
05-05-2017, 09:17 #5
Ε πως δεν εχει σχεση βρε χρυση μου.
Αν βλεπεις καποιον για 2 μηνες στην χαση και στην φεξη, την κανει και μετα αποδειχθει παντρεμενος ειναι το ιδιο με το να εχεις σχεση με ελευθερο για καποιο μεγαλο διαστημα και να τον βλεπεις καθημερινα; στην πρωτη περιπτωση το ξεπερνας αμεσα γιατι ουτε σχεση ειχες, ουτε ειναι ανθρωπος για σχεση αυτος. Οποτε τι να κλαις,; που εχασες τον παντρεμενο; για να μην απαντας μαλλον και επιπολαιο ηταν κι οχι σχεση
05-05-2017, 12:35 #6
Δηλαδη για να καταλαβω... δεν σε πειραξε που εξαφανιστηκε, αλλα σε εριξε στα πατωματα το οτι παντρευτηκε??
Μηπως το εισεπραξες σαν απορριψη της γυναικειας σου φυσης ?
Νομιζω πρεπει να βρεις τι εγινε μεσα σου οταν το εμαθες. Και οταν το αποκωδικοποιησεις, θα ερθεις στα ισα σου...Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
05-05-2017, 14:34 #7
Τιποτα δεν εχεις απλα σε ετσουξε ο εγωισμος σου...τι να πω κι εγω που χτες εμαθα οτι ο πρωην μου με τον οποιο χωρισα μετα απο μακροχρονια σχεση και ενα εναμιση μηνα πριν το γαμο μας παντρευτηκε τη γυναικα με την οποια με απατησε; Περασανε και δυο χρονια σχεδον απο τοτε.
Να σου πω την αληθεια χεστηκα, εσυ τον είχες και καημο και τον ηθελες, εγω οχι. Δεν μου κανει πια τιποτα η εικονα του η η εικονα τους μαζι, ουτε ζεστη ουτε κρυο. Με πειραξε ομως παρα πολυ το οτι προχωραει στη ζωη του γρηγορα και με ευκολια ενω εγω ζοριζομαι ακομα να ξεπερασω τις συνεπειες των οσων συνεβησαν και εχω χασει την πιστη μου σε πολλα πραγματα, τη θεληση και και την ενεργεια να τα ανακτισω/χτισω, μου εκλεψε τα ονειρα μου ολο αυτο, ουρανοκατεβατα να μου επεφτε αυτο που καποτε ηθελα θα το πεταγα τωρα χωρις δευτερη σκεψη.
Φυσικο επομενο ειναι να νιωθεις του πεταμού η ιδια λοιπον, χαιρω πολυ.
Αλλα δε θα κατσουμε να πεθανουμε κλαιν. Ξεκολλα απο τα γκομενικα σου και αφιερωσε την ενεργεια σου σε κατι αλλο εποικοδομητικο, δεν ειναι οι αντρες και η κοκεταρια το κεντρο του συμπαντος και το νοημα της υπαρξης μας. Κανε οτι αλλο γουσταρεις και φανταζομαι θα σου επιστρεψει και η διαθεση για οσα λες απο μονη της, χωρις να χρειαζεται να σου γυαλιζει καποιος για να περιποιεισαι τη παρτη σου. Θα αρχίσεις να το κανεις για εσενα αφου σου αρεσει και σε νοιαζει το θεμα....
05-05-2017, 18:13 #8
Και εγώ έχω αισθανθεί έτσι για γυναίκα. Ότι αυτή ήταν η μια και μοναδική και ότι οι άλλες απλά
δεν είναι άξιες για μένα. Αλλά αν δεν γνωρίσεις τον άλλον (ή την άλλην στη δική μου περίπτωση),
πως θα κάνεις ένα βήμα εμπρός για να βρεις αυτό που θες; ΟΚ, όλοι μας έχουμε ένα σουλούπι,
ενα περιτύλιγμα και αυτό μας κάνει ποθητούς σε πρώτη φάση, αλλά η ουσία της
ψυχής μας και του μυαλού μας γίνεται γνωστή στους έξω;
Μακάρι να μπορούσε να γίνει και να τελειώναμε μια ώρα αρχύτερα και να βρίσκαμε τον έρωτα της ζωής μας...!
Η συμβουλή μου: Καμιά φορά ισχύει ότι ο έρωτας με έρωτα περνάει... Γι' αυτό μην τα παρατάς!Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
05-05-2017, 18:56 #9
05-05-2017, 20:04 #10
05-05-2017, 20:12 #11
Κατάλαβα εγώ κούκλα μην ξεχνάς ότι είμαι πολλά χρόνια εδώ άρα βλέπω κάτι παραπάνω κ ξέρω να εκτιμάω τι βλέπω
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
05-05-2017, 22:32 #12
05-05-2017, 22:33 #13
06-05-2017, 01:59 #14
[QUOTE=Remedy;670308]Ε πως δεν εχει σχεση βρε χρυση μου.
Αν βλεπεις καποιον για 2 μηνες στην χαση και στην φεξη, την κανει και μετα αποδειχθει παντρεμενος ειναι το ιδιο με το να εχεις σχεση με ελευθερο για καποιο μεγαλο διαστημα και να τον βλεπεις καθημερινα; στην πρωτη περιπτωση το ξεπερνας αμεσα γιατι ουτε σχεση ειχες, ουτε ειναι ανθρωπος για σχεση αυτος. Οποτε τι να κλαις,; που εχασες τον παντρεμενο; για να μην απαντας μαλλον και επιπολαιο ηταν κι οχι σχεση[/QUOT
Καλέ ποιος είπε πως έχω πέσει στα πατώματα;ενάμιση χρόνο ήμασταν μαζί..κ δεν απάντησα γτ δεν είμαι συνέχεια μέσα...απλα δεν μ.πολυνοιαζει ν περιποιηθώ τν εαυτό μου...για κείνον σκασίλα μου..������
06-05-2017, 02:03 #15
[QUOTE=Remedy;670308]Ε πως δεν εχει σχεση βρε χρυση μου.
Αν βλεπεις καποιον για 2 μηνες στην χαση και στην φεξη, την κανει και μετα αποδειχθει παντρεμενος ειναι το ιδιο με το να εχεις σχεση με ελευθερο για καποιο μεγαλο διαστημα και να τον βλεπεις καθημερινα; στην πρωτη περιπτωση το ξεπερνας αμεσα γιατι ουτε σχεση ειχες, ουτε ειναι ανθρωπος για σχεση αυτος. Οποτε τι να κλαις,; που εχασες τον παντρεμενο; για να μην απαντας μαλλον και επιπολαιο ηταν κι οχι σχεση[/QUOT
Καλέ ποιος είπε πως έχω πέσει στα πατώματα;ενάμιση χρόνο ήμασταν μαζί..κ δεν απάντησα γτ δεν είμαι συνέχεια μέσα...απλα δεν μ.πολυνοιαζει ν περιποιηθώ τν εαυτό μου...για κείνον σκασίλα μου..