Δεν κανω...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27
    Senior Member

Δεν κανω...

Επρεπε να παω!Δεν πηγα.Ηξερα πως θα εχει κοσμο και το εκανα εικονα.Η μουρη μου σημερα ειχε πολυ υψηλες δοσεις μελαγχολιας απελπισιας και στεναχωριας.Και ολα αυτα γτ κοιταχτηκα στον καθρεφτη καθως ειχα βαλει ενα καινουργιο παντελονι να δω πως ειμαι.Με επιασε απιστευτη σιχαμαρα.Που πας ετσι ρε πατσαβουρι σαν ψυχανομαλος εισαι...Ελεγα στον εαυτουλι μου..Εξευτελισμος.Μολις καταλαβενεις πως ουτε και η γκομενα σου δεν κανει ετσι αρχιζει το προβλημα να διογκωνεται.Ποιος ειμαι τι θελω και γιατι το θελω.Ολα αυτα λιγο πριν να φυγω για τα γενεθλια του μικρου.
    Αναθεωρησα μεσα σε μερικα λεπτα και μεταμορφοθηκα σε κτηνος.Νευρα πολλα νευρα.Ειχα αναγκη να γινω και αλλο μαλακας οποτε εγινα και μια παπαρουνιτσα μπας και υσηχαζα.Τελικα οντως ειμαι ασχημος ανθρωπος.Πως περιμενω να με αγαπησει γυναικα πως περιμενω να δοθω σε ανθρωπο αφου καλα καλα δεν ανοιγομαι σε εμενα.Φοβαμαι πως θα καταστραφω.Ειδη το κανω και με ευχαριστηση μαλιστα.Πολεμαω ΠΟΙΟΝ? τον εαυτουλι μου.Αυτο τον μαλακα που αλλαζει προσωπα καθε λιγο και λιγακι.Αυτο το κυκλοθιμικο που ποτε δεν μπορεσα να καταλαβω τι θελει απο εμενα.
    Θελω να γινω φυσιολογικος.Μα για να το κανω αυτο πρεπει να μιλισω.Να μιλισω ανοιχτα!Δεν νομιζω να μπορω μονος και στα κρυφα να σταθω στα ποδια μου.Εχω αναγκη να σου πω πως ρε μανα ειμαι ιδιος με αυτον που μισεις και ναι εχω τις ιδιες συνηθειες.Ειμαι αυτος που χρονια μου λεγαται να αποφευγω Ποσες φορες σου εχω πει ψεματα για τα νακρωτικα.Ποσο καλα παιζω τον ρολο μου.Ισως να με εχεις φαει αλλα δεν θες να πιστεψεις πως ο γιοκας σου ειναι χαπακιας.
    Δεν μου παει η καρδια να σου πω πως νιωθω πως περναω.
    Θα μου αρεσε να γινοταν να φυγω χωρις να ξερει κανεις τιποτα και να παω να αποτοξινωθω να δουλεψω πανω στον εαυτο μου.Εδω νιωθω οτι πνιγομαι δεν εχω χρονο ουτε για εμενα.
    Στα 18 μου καταλαβα τελικα πως οτι σκεφτεσε φαινεται.Μεχρι τοτε ειχα προσωπικοτητα.Μετα αλιωθηκε χρονο με τον χρονο.Πλεον 21 δυσκολα να ζεις για τους αλλους.Τι λενε οι αλλοι?Ποια η γνωμη τους?
    Καμια φορα εκνευριζομαι και λεω στα ΑΡΧΙΔΙΑ μου η γνωμη τους και τραβαω αλλη μια.
    Αλλα ξανα επιστρεφω συντομα στο μουντ της μαριονετας.
    Μετα ξανατρεχα ξαναγινε ξαναπιες...

Senior Member
    Αυτά που παίρνεις δεν τα χρειάζεσαι απλά πρέπει να δεις την αλήθεια σου κατάματα ναι είσαι σαν ανάποδο γαμωτο από τα ψυχολογικά κι εγώ έτσι είμαι άσε τι γνώμη έχουν οι άλλοι κανένας δεν υπολογίζει κ σέβεται κανένα ούτε γιος τον πατέρα ούτε αδερφός τον αδερφό οπότε γραφτά όλα στα αρχιδια σου άρχισε λίγο γυμναστικουλα βρεσ μία δουλειά και κοίτα να επιβιωσεισ και άσε τις γυναίκες δεν αγαπάνε με την καρδιά
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Να σου πω μερικά πράγματα να σκεφτείς αν ήσουν φυσιολογικός θα πήγαινες σε ένα σχολείο θα μαθαινεσ πέντε γράμματα στην κυριολεξία μετά πανεπιστήμιο θα έμπαινες σε μία παράταξη θα μαθαινεσ αλλά πέντε γράμματα στην κυριολεξία κ μετά θα περίμενες με τις γνωριμίες του μπαμπά να διοριστεισ στο δημόσιο μόλις διοριζοσουν μετά από λίγο θα έβρισκες γκόμενα για διάφορους λόγους και θα είχες μία φαινομενικά ευτυχισμενη ζωή αυτό ζηλεύεις; Πεσ την αλήθεια

Senior Member
    Τα λες πολυ καλα.Μου αρεσει η ειλικρινεια σου!Οχι δεν ζηλευω αυτο ακριβως.Ζηλευω τα καλα παιδια που τα λεγαμε φλωρους και τα κοπαναγαμε.Αυτα τα παιδια που μεγαλωσανε σε μια υγιη οικογενεια.Αυτα τα παιδια που τα θελω τους ηταν πολυ ποιο προσγειωμενα και πολυ ποιο μελετημενα απο τι τα δικα μου θελω.Ακομα μερικες φορες συζηταω με φιλο και λεμε κοιτα ρε μαλακα ο ταδε περασε σε πανεπιστημιο.Ασε μωρε με τον φλωρο λεει.Ναι ομως αυτος ο φλωρος κοιταει πως να φτιαξει την ζωουλα του και οχι πως να την καταστρεψει.Ελα μωρε μαλακα μου λεει εσυ εχεις ζησει αυτος οχι.Ναι εχω ζησει και ακομα το ζουμε με ''δοσεις ευτυχιας''..Ακομα και τωρα που τα λεμε θα σβησω το γαρο και θα τα ξαναπουμε στο επομενο γτ μεχρι τοτε δεν εχουμε και τιποτα το σπουδαιο να πουμε.Αυτα ζηλευω...Τους φιλους τις παρεες που δεν χρειαζοντε ουσιες για να τα πουνε.Και ναι ειμαι ενας απο αυτους.Νηφαλιος δεν θελω κανεναν.Μολις πιω ομως ολοι δικοι μου.
    Δεν ειμαι υγιης.Και δεν προκειτε να γινω.Ελπιζω σε αυτο που λενε ο χρονος γιατρευει...
    Νταξη ο καθενας στο εργο του.Χρειαζονται λενε και οι περιθωριακοι γιατι βολευει μωρε βολευει να σε δειχνουν και να λενε μακρια απο αυτο...Παραδειγμα προς αποφυγειν για μερικες μανουλες που περνανε απο το παρκο και ζεχνει ο τοπος χασισια και αλκοολ.

Senior Member
    Εντάξει κατάλαβα γτ πίνεις κανένας δε μου εξήγησε ποτέ γτ πίνουν

Senior Member
    Μauroslosk εχεις φοβερη γραφη.Διαβασα το πρωτο ποστ κ νομιζα οτι ηταν αποσπασμα απο καποιο συγγραφεα.Ισως να ασχοληθεις με τη συγγραφη;
    Στο αλλο θεμα τωρα γιατι δεν απευθυνεσαι στο 18+ανω;Εχω φιλο που πηγαινε στο 18Ανω των Αμπελοκηπων κ ηρθε στα ισα του.

Senior Member
    Lessing.Ετσι νομιζα και εγω πως εχω ιδιετερη γραφη αλλα πεφτω εξω...Μιας και δεν εχω ιδεα απο γραμματικη και ολα τα σχετικα και προσπαθω να το ελεγχο γτ δεν φαινεται και τοσο ισορροπιμενο...Ασχετος αν μου βγαινει αυτοματα...Δεν ξερω που να πρωτοαπευθυνθω φοβαμαι κιολας λιγο μην στιγματιστω η κατι τετοιο...Δεν ξερω αληθεια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mauroslosk View Post
    Τα λες πολυ καλα.Μου αρεσει η ειλικρινεια σου!Οχι δεν ζηλευω αυτο ακριβως.Ζηλευω τα καλα παιδια που τα λεγαμε φλωρους και τα κοπαναγαμε.Αυτα τα παιδια που μεγαλωσανε σε μια υγιη οικογενεια.Αυτα τα παιδια που τα θελω τους ηταν πολυ ποιο προσγειωμενα και πολυ ποιο μελετημενα απο τι τα δικα μου θελω.Ακομα μερικες φορες συζηταω με φιλο και λεμε κοιτα ρε μαλακα ο ταδε περασε σε πανεπιστημιο.Ασε μωρε με τον φλωρο λεει.Ναι ομως αυτος ο φλωρος κοιταει πως να φτιαξει την ζωουλα του και οχι πως να την καταστρεψει.Ελα μωρε μαλακα μου λεει εσυ εχεις ζησει αυτος οχι.Ναι εχω ζησει και ακομα το ζουμε με ''δοσεις ευτυχιας''..Ακομα και τωρα που τα λεμε θα σβησω το γαρο και θα τα ξαναπουμε στο επομενο γτ μεχρι τοτε δεν εχουμε και τιποτα το σπουδαιο να πουμε.Αυτα ζηλευω...Τους φιλους τις παρεες που δεν χρειαζοντε ουσιες για να τα πουνε.Και ναι ειμαι ενας απο αυτους.Νηφαλιος δεν θελω κανεναν.Μολις πιω ομως ολοι δικοι μου.
    Δεν ειμαι υγιης.Και δεν προκειτε να γινω.Ελπιζω σε αυτο που λενε ο χρονος γιατρευει...
    Νταξη ο καθενας στο εργο του.Χρειαζονται λενε και οι περιθωριακοι γιατι βολευει μωρε βολευει να σε δειχνουν και να λενε μακρια απο αυτο...Παραδειγμα προς αποφυγειν για μερικες μανουλες που περνανε απο το παρκο και ζεχνει ο τοπος χασισια και αλκοολ.
    δεν ξερω ποσο υγιης εισαι και ποσο δεν εισαι.
    ολοι μας , και οι πιο "υγιεις" και οι λιγοτερο, εχουμε ενα κομματι υγιες μεσα μας κι ενα πιο προβληματικο.
    τα ποσοστα διαφερουν κι αυτα που καποια στιγμη μπορει να σε φερουν σε δυσλειτουργια, σε καποιο περιθωριο οπως λες, ειναι η ισορροπια αυτων των δυο.

αυτο που ξερω με βεβαιοτητα, ειναι οτι εχεις ενα πολυ υγιες και πολυτιμο κομματι μεσα σου.
    ενα ειδα εγω απο αυτα τα λιγα, θα εχεις κι αλλα.
    κι αυτο ειναι οτι εχεις το θαρρος να εισαι ειλικρινης με τον εαυτο σου και να του τα λες οπως ειναι κι οχι οπως θα θελες να ειναι.
    κι ακομα εχεις την ικανοτητα να βλεπεις μεσα σου βαθια.
    τα βλεπεις τα αληθινα σου θελω.
    ειτε ειναι του φλωρου, ειτε δικα σου, ειτε οποιου τα επιθυμησει.

τα θελω σου πρεπει να βλεπεις ΚΑΘΑΡΑ για να βρεθεις, εκει, αυτο χρειαζεται ΜΟΝΟ, κι εσυ το εχεις.
    βρες οτι βοηθειες χρειαστει και κυνηγησε τα.
    τιποτε δεν τελειωνει αν δεν το θελησουμε εμεις.

Senior Member
    Δεν περιμενα να ειναι ολα τοσο περιπλοκα ρε γαμωτο.Δεν περιμενα να πρεπει να ανακαλυψω τις χειροτερες πτυχες του εαυτου μου.Ελπιζω ολα αυτα που ζω να ειναι μοναχα ενα μαθημα που καποια στιγμη θα τα σκεφτομαι και θα γελαω.
    Περιμενω την στιγμη που θα σταματησω να εμβαθυνω.Λενε πως τετοια συμπτωματα τα αποκτα οποιος δεν ειναι σωστος τιμιος και ειλικρινης.Αλλα μια ζωη με θυμαμαι τοσο καλοπροαιρετο τοσο υποστιρικτικο απεναντι σε δικα μου ατομα.
    Μερικες φορες με παρεξηγουν.Θυμαμαι μια φορα στην παρεα συζηταγανε και λεγανε πως αυτοι που πινουν τσιγαρα η γενικα μαλακιες και τους πιανει παρανοια ειναι ατομα που εχουνε φερθει ασχημα.Ειναι μουνοπανα.Ενιωσα λες και πεταγανε σποντα χωρις καν να με ξερουν.Ισως φταιει ο εγωκεντρισμος μου δεν ξερω αληθεια.
    Ποιο μικρος οταν με ειχανε πιασει τα δικα μου το σκεφτομουνα σοβαρα μηπως ειμαι κακος ανθρωπος?Μηπως πληρωνω κατι το οποιο ειχα κανει?Μετα καταλαβα πως ολοι τα σκεφτομαστε αυτα πολλες φορες γινομαστε ερμεα των σκεψεων μας και εκει την παταμε.Ελπιζω ολοι ναστε καλα!Σκεφτομαι σοβαρα να επισκεφτω καποιον ψυχιατρο να συζητησουμε.Εαν εχει καποιος καποιο τιμιο ατομο να μου συστησει να το κανει!Το χρειαζομαι!

Senior Member
    Όποιος έχει αρχιδια παλεύει κι ας χάσει οι υπόλοιποι στο μνήμα
    Last edited by elis; 11-04-2017 at 20:19.

Senior Member
    αυτη ειναι η αληθεια σε παρακολουθουν γραφτα ολα στα αρχιδια σου κ ζησε https://youtu.be/jO_5Trt_TRE

Senior Member
    ψαξε να ενημερωθεισ πωσ λειτουργει το κρατοσ οι αναρχικοι μαλακεσ δεν ειναι

Senior Member

Junior Member
    πρέπει να φύγεις, αν μένεις με την μάνα σου ακόμα πρέπει να φύγεις, αν ζορίζεσαι οικονομικά βρές συγκάτοικο
    το πρώτο βήμα για να φτιάξεις την ζωή σου, σαν αυτούς που ζηλεύεις, είναι η ανεξαρτησία

αν η μάνα σου μισεί άτομα "σαν και εσένα" μην της πεις τίποτα, δεν πρόκειται να αποδείξεις κάτι, ούτε στον εαυτό σου ούτε σε εκείνη.
    εσυ έχεις καιρό ακόμα να δουλέψεις και να αλλάξεις το μυαλό σου, οι ανθρωποι κάποιας ηλικίας δεν αλλάζουν!
    αν σε πιάνουν παράνοιες με το χόρτο που και που είναι φυσιολογικό.....και ανάλογα το χόρτο!
    αν σε πιάνουν πάντα, είναι αυτό που λέμε μην το πίνεις αν σε πίνει

να πλήρωνες για κάτι που έκανες και το ξέχασες; η δεν έδωσες σημασία; χλωμό.
    αν νομίζεις πως έχεις πληγώσει άτομα βρές τους απο το facebook και κανόνισε να πάτε για κανά καφέ, αν πείς στον άλλο κάτι σαν "έκανα εναν απολογισμό και ήμουν μεγάλος τσόγλανος για τον ταδε και τον ταδε λόγο" δεν νομίζω να σε πούν φλώρο!
    επίσης καλά κάνεις και φοβάσαι μην στιγματίστείς γιατί ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ο πασοκος είναι πασοκος οχι ευρωπαίος, ήδη νιώθεις ενοχές επειδή κάνεις κανά τσιγάρο, φαντάσου να γίνεις και ο "ψυχάκιας" που "το χεί ρίξει στα ψυχοφάρμακα"
    δεν είναι δουλειά κανενός να ξέρει, ΚΑΝΕΙΣ
    και για να μην παρεξηγηθώ: και σε ψυχίατρο έχω πάει και ψυχοφάρμακα (SSRI) έχω πάρει

Senior Member
    Να πας σε ένα γιατρό να σ βγάλει διάγνωση μετά θα σε ενημερώσουμε για τα φάρμακα θα φας πικρά αλλά έτσι έχεις δικαίωμα στην ελπίδα ότι θα πάνε τα πράγματα καλύτερα με το να κανεισ αυτή τη βλακεία που κανεισ μόνο μπελάδες θα έχεις η πόλη είναι γεμάτη ρουφιάνους ξυπνά

Page 1 of 2 12 LastLast