internet και πραματικη ζωη - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 114
    Senior Member
    Το κόλλημα σου noumac με την ύπαρξη θεού μονο με εναν μεγαλο ερωτα που δεν προσδοκίσε μπορεί να συγκριθεί.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Off topic-ίζουμε που Off topic-ίζουμε,ας το συνεχίσουμε.
    Για αυτό σε ρώτησα.
    αντε ας μας συγχωρεσει ο μακ για τα οφφτοπικ... και να σου απαντησω.. είμαι βαθυτατα πολιτικοποιημενο ατομο αλλα όχι κομματοποιημενο... πιστευω στην μια και μοναδικη δημοκρατια και όχι στα εκτρωματα που φτιαξαν οι σημερινες δυτικες κοινωνιες... όταν και αν ξαναγυρισει το συστημα στην δημοκρατια... δλδ στο κρατειν του δημου τοτε θα σου πω τι είμαι...

παντως από τα σημερινα κομματα αν μου βαζαν το μαχαιρι στο λαιμο και μου λεγαν ψηφισε ρε λαμογιο... θα ψηφιζα το λιγοτερο κακο.. και αυτό μαλλον είναι...????

Senior Member
    Άμα είχε αγαπήσει αληθινά θα πίστευε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    αντε ας μας συγχωρεσει ο μακ για τα οφφτοπικ... και να σου απαντησω.. είμαι βαθυτατα πολιτικοποιημενο ατομο αλλα όχι κομματοποιημενο... πιστευω στην μια και μοναδικη δημοκρατια και όχι στα εκτρωματα που φτιαξαν οι σημερινες δυτικες κοινωνιες... όταν και αν ξαναγυρισει το συστημα στην δημοκρατια... δλδ στο κρατειν του δημου τοτε θα σου πω τι είμαι...

παντως από τα σημερινα κομματα αν μου βαζαν το μαχαιρι στο λαιμο και μου λεγαν ψηφισε ρε λαμογιο... θα ψηφιζα το λιγοτερο κακο.. και αυτό μαλλον είναι...????
    Μάλλον είναι ο κανένας.

Banned
    Πως προέκυψε η αθεια σε εσένα Μπάμπη?
    ξεκινησα να διαβαζω τις γραφες των χριστιανων... ψαχνωντας απαντησεις.... συγκρουστηκε η λογικη μου με αυτά που διαβαζα και επρεπε να διαλέξω η την λογικη η να πιστεψω σε παραμυθια... επελεξα την λογικη....
    το ιδιο συναιβει και με άλλες θρησκείες....

Banned
    Μάλλον είναι ο κανένας.
    όχι ρε ψηφιζω... από το 2004 ανελειπως... σε οποιον μπορουσε να δωσει μια σταλα ελπιδας... τελικα ολοι σκατα είναι... και καλη θεληση να εχουν αν μπεις στα σκατα γινεσαι μια από τα ιδια

Senior Member
    επ επ που ξερεις το κωδικο μου ονομα? ποιος το σφυριξε? ο βελζεβουλ ε? στα καζανια και εσυ
    Χαχαχαχαχαχαχ εγώ είμαι διαβολι από μόνη μου... δεν χρειάζομαι βοήθεια. .. [emoji12] το καζανι μου με περιμένει! !

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Άμα είχε αγαπήσει αληθινά θα πίστευε
    ωωω ελις μεγαλο θεμα ανοίγεις περι αγαπης... αν ειχες διαβασει το στορυ μου του 1ου επεισοδίου θα ειχες άλλη αποψη

WhyAlwaysMe?
    Guest
    όχι ρε ψηφιζω... από το 2004 ανελειπως... σε οποιον μπορουσε να δωσει μια σταλα ελπιδας... τελικα ολοι σκατα είναι... και καλη θεληση να εχουν αν μπεις στα σκατα γινεσαι μια από τα ιδια
    Σε κόβω να ψηφίζεις άκρα αριστερά ή άκρα δεξιά,που τα απεχθάνομαι.
    Και για να σε προλάβω,δεν ψηφίζω κανέναν.

Banned
    Σε κόβω να ψηφίζεις άκρα αριστερά ή άκρα δεξιά,που τα απεχθάνομαι.
    Και για να σε προλάβω,δεν ψηφίζω κανέναν.
    μπααα επεσες εξω... δεν πιστευω ουτε σε αριστερα ουτε σε δεξια... αυτές είναι γαλλικες ηληθιοτητες... ασε που τα συστηματα αυτα εχουν ξεπεραστεί εδώ και αρκετα χρονια... σου ειπα ψηφιζω παντα το λιγοτερο κακο... και για να μιλησουμε με ονομα αν μας επιτρεπει η διαχειρηση του φορουμ... στις επομενες εκλογες όχι ΠΑΣΟΚ όχι ΝΔ όχι ΧΑ όχι ΚΚΕ όχι τα νεα κομματάκια ποταμι ΑΕ ΛΑΕ κλπ... όχι ψωρρα... και όπως καταλαβες εμεινε το λιγοτερο κακο... ο προεδρος του 15μελους

τωρα θα μου πεις τον π... που τα εφερε όλα τουμπα? το ΟΧΙ που το εκανε ΝΑΙ... τι να κανεις είναι το λιγοτερο κακο!!!

η αποχη είναι για τους αδυναμους... ρε γουαι... ψηφιζε παντα το λιγοτερο κακο συμφωνα με την κριση σου

Senior Member
    ωωω ελις μεγαλο θεμα ανοίγεις περι αγαπης... αν ειχες διαβασει το στορυ μου του 1ου επεισοδίου θα ειχες άλλη αποψη
    Άνοιξε θέμα αν θέλεις
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

WhyAlwaysMe?
    Guest
    μπααα επεσες εξω... δεν πιστευω ουτε σε αριστερα ουτε σε δεξια... αυτές είναι γαλλικες ηληθιοτητες... ασε που τα συστηματα αυτα εχουν ξεπεραστεί εδώ και αρκετα χρονια... σου ειπα ψηφιζω παντα το λιγοτερο κακο... και για να μιλησουμε με ονομα αν μας επιτρεπει η διαχειρηση του φορουμ... στις επομενες εκλογες όχι ΠΑΣΟΚ όχι ΝΔ όχι ΧΑ όχι ΚΚΕ όχι τα νεα κομματάκια ποταμι ΑΕ ΛΑΕ κλπ... όχι ψωρρα... και όπως καταλαβες εμεινε το λιγοτερο κακο... ο προεδρος του 15μελους

τωρα θα μου πεις τον π... που τα εφερε όλα τουμπα? το ΟΧΙ που το εκανε ΝΑΙ... τι να κανεις είναι το λιγοτερο κακο!!!

η αποχη είναι για τους αδυναμους... ρε γουαι... ψηφιζε παντα το λιγοτερο κακο συμφωνα με την κριση σου
    Ρε μπάμπη,το αν θα ψηφίσω είναι δικαίωμα μου.
    Μόνο στις τελευταίες δεν ψήφισα.
    Σοβαρά,ψηφίζεις Τσίπρα?

Senior Member
    θεμα: Internet και πραγματικότητα
    φωτο: δαιμονισμένα τελεταμπις..
    περιεχόμενο : ποιος ψήφισε στις εκλογές και τι...
    καλα πάμε [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Banned
    Ρε μπάμπη,το αν θα ψηφίσω είναι δικαίωμα μου.
    Μόνο στις τελευταίες δεν ψήφισα.
    Σοβαρά,ψηφίζεις Τσίπρα?
    όχι αλλα τωρα θα τον ψηφισω.. οσο και αν ακούγετε περιεργο... η ζυγαρια κλινει προς τις θετικες εντυπώσεις... ασε που δεν αντεχω άλλο μητσοτακη

WhyAlwaysMe?
    Guest
    όχι αλλα τωρα θα τον ψηφισω.. οσο και αν ακούγετε περιεργο... η ζυγαρια κλινει προς τις θετικες εντυπώσεις... ασε που δεν αντεχω άλλο μητσοτακη
    Αφού θα ψηφίσεις τον wanna be Ανδρέα Παπανδρέου....
    Χίλιες φορες αποχή.

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast