internet και πραματικη ζωη - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 114 of 114
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by kounelaki1 View Post
    Χαχαχαχαχαχαχ ήταν γλυκα μωρέ η ψυχή μου!! θα πάρω τον άλλο μήνα που θα είμαι και εγώ καλά.... μου έχει λείψει ένα κουνελάκι να γίνουμε 2 :-P
    Από κουνελάκι θα γίνεις κουνέλα?:Ρ

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Από κουνελάκι θα γίνεις κουνέλα?:Ρ
    Χαχαχαχαχαχαχ κάπως έτσι [emoji12]

Senior Member
    Και εγώ είχα κουνέλι και το έπιασα μια μέρα να ροκανιζει το καλώδιο του ερκοντισιον. .. (αφού το πρόλαβα και δεν το έκοψε εντελώς πάλι καλα) στο τσακ το γλύτωσε το στιφάδο!
    Μπορει να τοκανε απ το κακο του , δεν κανω πλακα ,εκδικηθηκε που το μαντρωσατε, δεν ειναι τα κουνελια γα διαμερισμα , ........εμενα ο γατος , οταν τον εκλεισα στο μπανιο , για να μην ξυνει , κι εφυγα , οταν γυρισα , ειχε ξετυλιξει ολο το χαρτι τουλετας , και τοχε κανεικομματακια , θυμωσε ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μπορει να τοκανε απ το κακο του , δεν κανω πλακα ,εκδικηθηκε που το μαντρωσατε, δεν ειναι τα κουνελια γα διαμερισμα , ........εμενα ο γατος , οταν τον εκλεισα στο μπανιο , για να μην ξυνει , κι εφυγα , οταν γυρισα , ειχε ξετυλιξει ολο το χαρτι τουλετας , και τοχε κανεικομματακια , θυμωσε ....
    Χαχαχαχαχαχαχ βαριόταν μωρέ ο καημένος και το βρήκε ενδιαφέρον [emoji23] [emoji23]

Senior Member
    Χαχαχαχαχαχαχ βαριόταν μωρέ ο καημένος και το βρήκε ενδιαφέρον [emoji23] [emoji23]
    Εχεις δει ποτε γατο να βαριεται , κουνελακι ? κοιμουνται 18ωρες/24ωρο ...............γι αυτο λεμε σκυλοβαριεμαι , ειχαμε εναν σκυλο στο γκαραζ , που βαριοταν προφανως , και απο το αγχοες της απραξιες , ειχα κανει πυτιριδα ......

Οι γατοι , παντα οπου ειμαστα μαζεμενοι , ερχοντουσαν εκει , θελουν να μην αισθανονται μονοι .......

μετα απο αυτο, τον εβγαζα στο μπαλκονι , μολις γυριζα βραδυ , περιμενε πως και πως να μπει μεσα ( καλοκαρι ) και οταν εμπαινε , γκρινιαζε , σαν να μεβριζε .......

Senior Member
    Εχεις δει ποτε γατο να βαριεται , κουνελακι ? κοιμουνται 18ωρες/24ωρο ...............γι αυτο λεμε σκυλοβαριεμαι , ειχαμε εναν σκυλο στο γκαραζ , που βαριοταν προφανως , και απο το αγχοες της απραξιες , ειχα κανει πυτιριδα ......

Οι γατοι , παντα οπου ειμαστα μαζεμενοι , ερχοντουσαν εκει , θελουν να μην αιθανονται μονοι .......
    Χαχαχαχαχαχαχ εμένα οι γατοι πάντα μου φαινοντουσαν τεμπέληδες. .. όλη μέρα κααααθονται... κάνουν καμιά βολτα... κάνουν ηλιοθεραπεία... και τρωωωωνε... :-P

Senior Member
    Χαχαχαχαχαχαχ εμένα οι γατοι πάντα μου φαινοντουσαν τεμπέληδες. .. όλη μέρα κααααθονται... κάνουν καμιά βολτα... κάνουν ηλιοθεραπεία... και τρωωωωνε... :-P
    Ειναι τεμπεληδες οι γατοι , αλλα αυτο δεν τους κανει απωθητικους , εγω τα σκυλια δεν μπορω , γιατι μυριζουν ,ενωψ ογατος ολο πλενεται , τον βαζεις και στο κρεββατι , ειναι παραδειγμα προς μιμηση για μας τους ανθρωπυς που ολο τρωγομαστε με κατι, η κατι μας απασχολει ..... ειχα το κουνελι της φιλης μου , και το υπνωτιζα , τον εβαζα ανασκελα στα γονατα/ποδια μου , του πιεζα ελαφρως τα ματια , και επεφτε σε καταληψια , ουτε κουνιοταν , ουτε τιποτα , δοκιμασε το , εχει πλακα ....

Senior Member
    Ειναι τεμπεληδες οι γατοι , αλλα αυτο δεν τους κανει απωθητικους , εγω τα σκυλια δεν μπορω , γιατι μυριζουν ,ενωψ ογατος ολο πλενεται , τον βαζεις και στο κρεββατι , ειναι παραδειγμα προς μιμηση για μας τους ανθρωπυς που ολο τρωγομαστε με κατι, η κατι μας απασχολει ..... ειχα το κουνελι της φιλης μου , και το υπνωτιζα , τον εβαζα ανασκελα στα γονατα/ποδια μου , του πιεζα ελαφρως τα ματια , και επεφτε σε καταληψια , ουτε κουνιοταν , ουτε τιποτα , δοκιμασε το , εχει πλακα ....
    Το έκανα και εγώ αυτο... Πάντως πέρα από το κουνέλι .. σκύλο η γάτα δεν μπορώ να βάλω μέσα στο σπίτι. .. θα βλέπω τις τρίχες εδώ και εκεί και θα παθαίνω εγκεφαλικό [emoji23]

Senior Member
    Το έκανα και εγώ αυτο... Πάντως πέρα από το κουνέλι .. σκύλο η γάτα δεν μπορώ να βάλω μέσα στο σπίτι. .. θα βλέπω τις τρίχες εδώ και εκεί και θα παθαίνω εγκεφαλικό [emoji23]
    Aυτο με τις τριχες , τοχουν πολλοι , αλλα ο δικος μου ηταν μακρυτριχος , και μαδαγε σαν κομματια απο μπαμπακι , οχι τριχες , γκρι σκουρο μπαμπακι .....το μαζευες σε κομματια , ασε που καθοταν και τον βουρτσιζα , τον κουρευα με μηχανη τακτικα , κι ηταν παντα περιποιημενος ......

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678