Macron/Brigitte ,(- 25 ΧΡ.) Βουτσας/Κοτοβου (+35 χρ) - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 65
    Senior Member
    τροπος του λεγειν, μαρα μας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    βρε θα με ζουρλανετε εσεις....
    εσυ δεν ειπες οτι τα 35 χρονια διαφορα και βαλε εχουν αγεφυρωτες διαφορες??
    Eτσαι ειπα , αλλαμε την κοπελα , ειχαμε ακριβως 23 χρ. διαφορα , ητο και ωριμη .......

Senior Member
    Ότι ο Βουτσάς κάνει σεξ στα ογδόντα πέντε με ξεπερνάει
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Εγώ τον Βουτσά τον πάω με χίλια. Δίνει ελπίδα σε κάθε άντρα και η ηλικία του ανθρώπου αυτού είναι μικρότερη από τη δική μου, στη ψυχή, όχι στην ταυτότητα.

Και επειδή πολλοί λένε ότι το παιδί του δεν θα γνωρίσει πατέρα... Και εγώ αν αύριο παντρευτώ, η γυναίκα μου γεννήσει παιδάκι και μια
    μέρα στα καλά των καθουμένων στο γήπεδο φάω μια καρέκλα στο κεφάλι, ορφανό θα μείνει το παιδί μου.
    Μην προεξοφλούμε τίποτα.

Όσο για τον Μακρόν, σε θέματα πολιτικής και γενικότερα λόγω της προώθησης που έτυχε από τα ΜΜΕ τον αντιπαθώ αρκετά,
    αλλά στο θέμα ότι ερωτεύτηκε την καθηγήτριά του, τον συμπάθησα λίγο, μιας και είμαι ομοιοπαθών.
    Εγώ είχα 10 διαφορά, αλλά αυτός; 25 χρόνια διαφορά ρε φίλε; Πολλά είναι...

Ένα χρόνο μετά, έχω αναθεωρήσει λίγο...
    Όσο να' ναι, ο άντρας πρέπει να είναι το είδωλο της γυναίκας και όχι η σκιά της! Να έχει το πάνω χέρι.
    Και εκτός των άλλων, το ζευγάρι πρέπει να χτίζει χαρακτήρα μαζί. Τι σόι χαρακτήρα θα χτίσεις με σύντροφο 25 χρόνια μεγαλύτερη;

Κάνω ένα μεγάλο LIKE στον Βουτσά!
    Όσο για τον Μακρόν, αφού ζει για τόσα χρόνια με την γυναίκα του και ζει εντάξει, δεν έχω να παρατηρήσω κάτι.
    Ούτε ζέστη, ούτε κρύο.
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ότι ο Βουτσάς κάνει σεξ στα ογδόντα πέντε με ξεπερνάει
    οχι μονο κανει σεξ....κανει και παιδι!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Εγώ τον Βουτσά τον πάω με χίλια. Δίνει ελπίδα σε κάθε άντρα και η ηλικία του ανθρώπου αυτού είναι μικρότερη από τη δική μου, στη ψυχή, όχι στην ταυτότητα.

Και επειδή πολλοί λένε ότι το παιδί του δεν θα γνωρίσει πατέρα... Και εγώ αν αύριο παντρευτώ, η γυναίκα μου γεννήσει παιδάκι και μια
    μέρα στα καλά των καθουμένων στο γήπεδο φάω μια καρέκλα στο κεφάλι, ορφανό θα μείνει το παιδί μου.
    Μην προεξοφλούμε τίποτα.

εγω νομιζω οτι γελοιοποιει την ηλικια του με τα καμωματα του... στα 87 για να εχεις ποιοτητα ζωης και νιοτη στην ψυχη δεν χρειαζεται να κανεις σεξ και μωρο για να το αποδειξεις....
    παιδια, μιλαμε για 87 χρονων ανθρωπο! καταλαβαινετε τι σημαινει?? οσο καλοστεκουμενος και τρελιαρης κι αν ειναι τα 87 ειναι 87... ουτε εναν περιπατο δεν θα μπορει να βγαλει το παιδι μονος του αυριο μεθαυριο...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Banned
    Καλά συμφωνώ με μάρα, μου θέλει και παιδί......

Senior Member
    εγω νομιζω οτι γελοιοποιει την ηλικια του με τα καμωματα του... στα 87 για να εχεις ποιοτητα ζωης και νιοτη στην ψυχη δεν χρειαζεται να κανεις σεξ και μωρο για να το αποδειξεις....
    παιδια, μιλαμε για 87 χρονων ανθρωπο! καταλαβαινετε τι σημαινει?? οσο καλοστεκουμενος και τρελιαρης κι αν ειναι τα 87 ειναι 87... ουτε εναν περιπατο δεν θα μπορει να βγαλει το παιδι μονος του αυριο μεθαυριο...
    Απλά, όταν προσπαθείς και στα 87 είσαι αξιοθαύμαστος. Δηλαδή, πόσοι άντρες που έχουν τα μισά χρόνια του Βουτσά δεν έχουν παραιτηθεί από την προσπάθεια για να κάνουν παιδί; Αυτός τους λέει: Παίδες, μη μασάτε!
    Επίσης, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι (ακόμη και εγώ πολλές φορές) που θεωρώ ότι η ζωή μου δεν έχει κάτι να μου δώσει και ότι για κάποια πράγματα δεν χρειάζεται καν να κουραζόμαστε άδικα. Για να το πω αλλιώς, είμαστε ένα βήμα πριν πετάξουμε λευκή πετσέτα και να παραιτηθούμε από τη ζωή. Ο Βουτσάς μας λέει: Φιλαράκια, κουλάρετε και στα 60 και στα 70 και στα 80 και στα 90, καλή διάθεση να έχετε, θα τα κάνετε όλα. Είναι πολύ ευχάριστος άνθρωπος ο Βουτσάς, απ' ότι μου έχουν πει όσοι τον έχουν δει από κοντά.

Και συν τοις άλλοις, μην ξεχνάς στην Παλαιά Διαθήκη το πάραδειγμα του Αβραάμ. Πότε έγινε πατέρας ο Αβραάμ και πότε έγινε μητέρα η Σάρα; Δεν είναι ένα καλό δίδαγμα η ιστορία αυτή για τα νέα ζευγάρια που προσπαθούν και είναι ένα βήμα πριν τα παρατήσουν;

Όσο για το παιδάκι, ο Βουτσάς μια χαρά το χαίρεται το παιδί του. Ο Λιάγκας τα χαίρεται τα παιδιά του;
    Και καλά έκανε και του την είπε ο Βουτσάς του Λιάγκα. Σαν τιμωρία από τον Θεό ήταν το διαζύγιο που πήρε ο Λιάγκας από τη Σκορδά,
    για αυτά που του έσυρε ο Λιάγκας του Βουτσά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Απλά, όταν προσπαθείς και στα 87 είσαι αξιοθαύμαστος. Δηλαδή, πόσοι άντρες που έχουν τα μισά χρόνια του Βουτσά δεν έχουν παραιτηθεί από την προσπάθεια για να κάνουν παιδί; Αυτός τους λέει: Παίδες, μη μασάτε!
    Επίσης, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι (ακόμη και εγώ πολλές φορές) που θεωρώ ότι η ζωή μου δεν έχει κάτι να μου δώσει και ότι για κάποια πράγματα δεν χρειάζεται καν να κουραζόμαστε άδικα. Για να το πω αλλιώς, είμαστε ένα βήμα πριν πετάξουμε λευκή πετσέτα και να παραιτηθούμε από τη ζωή. Ο Βουτσάς μας λέει: Φιλαράκια, κουλάρετε και στα 60 και στα 70 και στα 80 και στα 90, καλή διάθεση να έχετε, θα τα κάνετε όλα. Είναι πολύ ευχάριστος άνθρωπος ο Βουτσάς, απ' ότι μου έχουν πει όσοι τον έχουν δει από κοντά.

Και συν τοις άλλοις, μην ξεχνάς στην Παλαιά Διαθήκη το πάραδειγμα του Αβραάμ. Πότε έγινε πατέρας ο Αβραάμ και πότε έγινε μητέρα η Σάρα; Δεν είναι ένα καλό δίδαγμα η ιστορία αυτή για τα νέα ζευγάρια που προσπαθούν και είναι ένα βήμα πριν τα παρατήσουν;
    εγω παλι ερμηνευω τη συμπεριφορα του βουτσα ως εγωιστικη.... σα να λεει, 87 so what?? αρνουμαι την ηλικια μου, ειμαι νεος! εχεις δει την ταινια αλιμονο στους νεους με το Χορν? ε αυτο ακριβως....
    νομιζω οτι για να ζεις μια καλη ζωη στα 87 δε χρειαζεται να ακολουθεις τα κριτηρια του 40-50-60 ανθρωπου. Καθε ηλικια εχει τις χαρες της.
    Εγω στην ηλικια μου δεν μπορω να ζω οπως ενα 20χρονο, βαριεμαι. Αλλα δεν ζω οπως μια 50αρα γιατι δεν εχω ακομα κατασταλαξει.
    Εινα σα να θελω εγω τωρα στα 37 μου να ξαναγυρισω στο σχολειο και να παω 3ημερη με τα παιδια της γ γυμνασιου ως ιση και ομοια με αυτους....εμ δεν γινεται! γιατι εζησα αυτη τη φαση, και πηγα παρακατω!

Μη σου πω οτι τα γεροντακια στα νοσοκομεια θα ακουνε Βουτσα και θα παθαινουν καταθλιψη κανοντας συγκρισεις...

Τωρα φιλε μου το παραδειγμα με τη σαρρα ειναι τελειως αστοχο... υπαρχει περιπτωση να κανουμε παιδι στα 90 μας? ας ειμαστε λιγο σοβαροι... στα 50 μαξιμουμ, με καλη υγεια και με ολους τους ανεμους και τους θεους υπερ μας ναι!
    το παιδι ειναι δεσμευση εφ'ορου ζωης, δεν ειναι αξεσουαρ ουτε κατοικιδιο...24ωρες το 24ωρο εισαι πανω απο το παιδι, μην αρρωστησει, μην μην μην....και αγωνας να το ντυσεις, να το διαπαιδαγωγησεις, να το πας σχολειο, να το ταιζεις καθημερινα....

Senior Member
    Κοίτα δεν ξέρω τι είναι ο Βουτσάς, εγωιστής ή αλτρουιστής ή δεν ξέρω και εγώ τι αλλό, αλλά είναι δικαίωμα του να ζει τη ζωή του όπως θέλει. Όπως λέει και ένας άλλος αιώνιος έφηβος, ο Κωνσταντίνος Τζούμας: "Μαγκιά είναι να κάνεις ό,τι γουστάρεις αρκεί να μην ενοχλείς τον διπλανό σου". Σε τι σας ενοχλεί δηλαδή ο Βουτσάς; Και εδώ που τα λέμε Μάρα μου, σε εκτιμώ, σε σέβομαι, αλλά κανένας άνθρωπος στον πλανήτη, κι ούτε ο Βουτσάς δεν θα δίνει λογαριασμό για το τι κάνει στο κρεβάτι του. Αφού συναινεί η σύντροφός του, εσάς τι σας κόφτει; Κάνει κάτι το οποίο είναι παράνομο και ανήθικο;

Εκεί που είναι όλη η διαμάχη είναι πως θα ζήσει το παιδάκι μετά την απώλεια ενός από τους δυο γονείς.
    Και εκεί σίγουρα είναι κάπως δύσκολο το θέμα, αλλά αφού έχει μια νέα μητέρα και έναν πατέρα που του έχει εξασφαλίσει όλα τα καλά μέχρι στιγμής, κανένα πρόβλημα. Από κει και ύστερα ακόμη και 37 να ήταν ο Βουτσάς και πάλι σου λέω, τίποτα δεν μπορείς να προεξοφλήσεις. Όλοι είμαστε εν δυνάμει νεκροί. Άρα, μην το ψάχνεις.

Senior Member
    ..
    Ενας ανθρωπος με αυτοπεποιθηση , που τυχαινει ναχουμε διασκεδασει μαζι , προ 15 ετων , ωραιος τυπος , ' κολαγε ' στην παρεα που ηταν στην ηλικια μου , δεν ηταν σαν ξενος , δεν υπολογιζει στο ελαχιστο τι θα πουν οι αλλοι ........
    δεν μπορει κανεις να μπει στην θεση καποιου που εχει γνωρισει τοση δοξα , κι ειναι σεμνος , να τον κρινει ........

οι ανθρωποι με αυτοπεποιθηση , αδιαφορουν πληρως για την γνωμη των αλλων .........

Συμφωνω γενικως με την τοποθετηση του positive wave ......

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ενας ανθρωπος με αυτοπεποιθηση , που τυχαινει ναχουμε διασκεδασει μαζι , προ 15 ετων , ωραιος τυπος , ' κολαγε ' στην παρεα που ηταν στην ηλικια μου , δεν ηταν σαν ξενος , δεν υπολογιζει στο ελαχιστο τι θα πουν οι αλλοι ........
    δεν μπορει κανεις να μπει στην θεση καποιου που εχει γνωρισει τοση δοξα , κι ειναι σεμνος , να τον κρινει ........

οι ανθρωποι με αυτοπεποιθηση , αδιαφορουν πληρως για την γνωμη των αλλων .........

Συμφωνω γενικως με την τοποθετηση του positive wave ......
    Μακ εσύ είπες ότι είναι νοσηρή η σχέση του βουτσά τώρα συμφωνείς με το παιδί? άντε πες παραβλέπεις ότι θα μείνει ορφανό το παιδάκι, παραβλέπεις και το νοσηρό που είπες?
    ανεμοδούρα :P

Senior Member

Smile

Quote Originally Posted by cube View Post
    Μακ εσύ είπες ότι είναι νοσηρή η σχέση του βουτσά τώρα συμφωνείς με το παιδί? άντε πες παραβλέπεις ότι θα μείνει ορφανό το παιδάκι, παραβλέπεις και το νοσηρό που είπες?
    ανεμοδούρα :P
    Συμφωνω με το ' παιδι ' στο οτι ειναι δικαιωμα του Βουτσα , και του καθε Βουτσα να ζησει την ζωη του οπως την θελει , αυτο επεσημανα και συμφωνησα , δεν διαβασα ολο το ποστ , κακο δεν ειναι .......λιγο το διαβασα , καλο μου φανηκε .....

δεν ανεφερθην σε παιδι , ουτε που το σκεφτηκα , δεν μαρεσουν τα παιδια , αλλα μια και το θετεις να τοποθετηθω , ειναι δεδομενο οτι το παιδι θα μεινει χωρις πατερα καποια στιγμη , ειναι χειροτερο απο παιδια που μεγαλωνουν σε νοσηρα περιβαλλοντα , η με χωρισμενους γονεις , και ιδιως ασχημα χωρισμενους ? εγω δεν μπορω να τον κρινω , ας τον κρινει ο Θεος .....

νοσηρη μου φαινεται ,μια και το ανεφερες , η θεση του Μακρον , ακατανοητη για τα δεδομενα μου , αλλα αυτα ειναι προσωπικες προτιμησεις .......

ανεμοδουρα ? δεν ξερω , αλλα συχνα επανεξεταζω τις αποψεις μου , κι αν τις βρω λαθος , τις αλλαζω , δεν κολλαω σε μια αποψη .......... οχι ομως απο την μια μερα στην αλλη ........ουτε την παραλη !!!
    Last edited by Macgyver; 09-05-2017 at 03:48.

Senior Member
    ο εξυπνοσ αλλαζει αποψη ο βλακασ ποτε ενα αυτο κ δευτερον οτι κανει σεξ ο βουτσασ ειναι μεγαλο θεμα απικλειεται να μην εχει προβληματα υγειασ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ο εξυπνοσ αλλαζει αποψη ο βλακασ ποτε ενα αυτο κ δευτερον οτι κανει σεξ ο βουτσασ ειναι μεγαλο θεμα απικλειεται να μην εχει προβληματα υγειασ
    ε καλα, δεν χρειαζεται σεξ για την εξωσωματικη.
    το τι κανει και δεν κανει, εκεινος το ξερει.. (και η συζυγος ;p)

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast