Macron/Brigitte ,(- 25 ΧΡ.) Βουτσας/Κοτοβου (+35 χρ) - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 65
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    το βολεμα εν προκειμενω που το βλεπεις?
    δεν γνωριζομαστε, αγνωστοι μεταξυ αγνωστων ειμαστε.
    Με ψευδωνυμα.
    Την αποψη μας λεμε. ανωνυμα και δημοσια. ...
    το βολεμα πηγαινε ευθεως σε καποιον που ειπε οτι η μεγαλυτερη 35 θα ηταν μανα του, αλλα δεν ειπε την 35 μικροτερη κορη του, γιατι σαν σκεψη μια χαρα τον βολευε.
    αυτος το καταλαβε και σχολιασε παρακατω.

εσυ που δεν το καταλαβες, ασε την μυγα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ΤΩΡΑ λες οτι δεν το θελεις. στην ηλικια του βουτσα, δεν ξερουμε τι θα ελεγες. εκει ειναι το θεμα!
    αν ο 85+ θελει να ζησει τη ζωη του 40-50-60 ειναι ενα θεμα παρομοιο με εκεινο του 17 που κανει επιλογη ζωης.
    Απλα το πιανεις απο την αναποδη...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    αν ο 85+ θελει να ζησει τη ζωη του 40-50-60 ειναι ενα θεμα παρομοιο με εκεινο του 17 που κανει επιλογη ζωης.
    Απλα το πιανεις απο την αναποδη...
    καθολου ετσι δεν ειναι
    ο 50 60 90 ξερει πολυ καλα τι του γινεται κιε χει και 2 τσουβαλια εμπειρια στην ζωη. το κανει ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.
    και η 40 ομως ξερει πολυ καλα τι της γινεται. μην τρελαθουμε τωρα οτι την ξεγελσαν την παιδουλα!!!

ο 17 δεν ξερει τι του γινεται και παιρνει λαχειο. μαλλον θα καταστραφει, αλλα αν ειναι τ υχερος, μπορει να ζησει.

Senior Member
    Η αποψη μου ειναι οτι καθε ηλικια εχει τα δικα της καλα! δε γινεται το 15χρονο να ζει οπως ο 25χρονος ουτε ο 85χρονος να κανει τη ζωη που κανει ο 50χρονος.
    Οχι βρε Μαρα , εγω , ο 50χρονος , εχω ακριβως τα ιδια χομπυ που ειχα και στα 25 , μοτοσυκλεττες ,πολυ γρηγορες, αυτοκινητα , τζετ σκι ορθιο ( το αθλητικο ) , σκι βουνου , θαλασσης , κι αυτο επειδη γυμναζομαι μια ζωη ...........μονο που εχουνδιαλυθει οι παρεες , ολοι παντρευτηκαν , αλλοι χωρισαν , ασε που ειμαι πιο δυνατος σωματικα απο εναν 25χρονο, ουτε μεσες με πονανε , τιποτα , εσυ θα φανταζεσαι τον 50αρη, τον κοιλαρα , τον κλασσικο,,ε , ειμαι εξαιρεση ......δεν γνωριζω κανεναν που να γυμναζεται επι 30 χρονια .......

Senior Member
    καθολου ετσι δεν ειναι
    ο 50 60 90 ξερει πολυ καλα τι του γινεται κιε χει και 2 τσουβαλια εμπειρια στην ζωη. το κανει ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.
    ο 17 δεν εξρει τι του γονεται και παιρνει λαχειο. μαλλον θα καταστραφει, αλλα αν ειναιτ υχερος, μπορει να ζησει.
    Παντα σωστη , ρεμ .................

Senior Member
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!! ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΜΕ!!!!
    Μα λεω οτι ανετα ταφτιαχνα με μια 30αρα , οπως καθι συνεβη προσφατα , και δεν χαλασε λογω ηλικιας, δεν ταιριαζαμεστις αποψεις, καμμια σχεση η ηλικια .......

Senior Member
    και καλα ο βουτσας, αλλα πριν εμφανιστει ο μακρον, γιατι δεν σχολιαζαν στην ιδια εκταση την γυναικα του τραμπ που την περναει καμια 40ρια χρονια?
    επειδη ηταν μεγαλυτερος ο ανδρας, ετσι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μα λεω οτι ανετα ταφτιαχνα με μια 30αρα , οπως καθι συνεβη προσφατα , και δεν χαλασε λογω ηλικιας, δεν ταιριαζαμεστις αποψεις, καμμια σχεση η ηλικια .......
    βρε θα με ζουρλανετε εσεις....
    εσυ δεν ειπες οτι τα 35 χρονια διαφορα και βαλε εχουν αγεφυρωτες διαφορες??
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    βρε θα με ζουρλανετε εσεις....
    εσυ δεν ειπες οτι τα 35 χρονια διαφορα και βαλε εχουν αγεφυρωτες διαφορες??
    do the math, mara...
    30 με 55 δεν ειναι 35 χρονια .. στα 25 ειναι οκ ο μαγκ
    ααααχαχαχαχαχαχαχ

Senior Member
    και καλα ο βουτσας, αλλα πριν εμφανιστει ο μακρον, γιατι δεν σχολιαζαν στην ιδια εκταση την γυναικα του τραμπ που την περναει καμια 40ρια χρονια?
    επειδη ηταν μεγαλυτερος ο ανδρας, ετσι?

Καλοοοοοο σχολιο!!!! συμφωνω!!!!
    κοιτα εγω το σκεφτηκα, το ιδιο πιστευω οπως και στην περιπτωση του μακρον, για μενα δεν αλλαζει κατι.

Senior Member
    do the math, mara...
    30 με 55 δεν ειναι 35 χρονια .. στα 25 ειναι οκ ο μαγκ
    ααααχαχαχαχαχαχαχ
    ναι αυτο λεω!!!!!
    οτι στα 25 λεει οτι ειναι οκ, ενω αλλου λεει οτι τα 35 εχουν αγεφυρωτες διαφορες!!!!

Ρεμεντυ μπερδευεις τα σχολια... ο Μαγκαιβερ λεει οτι θα εκανε σχεση με 25χρονια μικροτερη αλλα στα 35 χρονια ειναι τεραστιες οι διαφορες....

Senior Member
    Μωρε τρισευτυχισμενοι να ειναι, δεν λεω , ουτε μου πεφτει λογος , αλλα δεν ειναι αρκετα περιεργο ? να τα φτιαξω με την μανα μου .....ανατριχιαζω μονο στην σκεψη ..............να τα φτιαξωμε μια 20χρονη ? καλα θαταν , αλλα θανατριχιαζε αυτη στηνσκεψη ,.................. μεχρι 20 χρονια , το max .......του Macron μου φαινεται εντελως νοσηρο , οιδιποδειο συμπλεγμα , η ολα τα συμπλεγματα μαζι , δεν μπορω να το χωνεψω ....

σε αυτο το σχολιο αναφερομαι Ρεμεντυ.

Senior Member
    ναι αυτο λεω!!!!!
    οτι στα 25 λεει οτι ειναι οκ, ενω αλλου λεει οτι τα 35 εχουν αγεφυρωτες διαφορες!!!!

Ρεμεντυ μπερδευεις τα σχολια... ο Μαγκαιβερ λεει οτι θα εκανε σχεση με 25χρονια μικροτερη αλλα στα 35 χρονια ειναι τεραστιες οι διαφορες....
    αμ δεν τα μπερδευω.
    ξερω τι ειπα,.
    αυτο σου λεω κι εγω
    τα 35 τα θεωρει αγεφυρωτα. οχι τα 25!!!
    επανερχομαι στα "καλα και συμφερονταο" που ειπα παραπανω και μ εκραζες ;)
    ξερει τι λεει η ρεμμμμμ

Senior Member
    [QUOTE=Macgyver] Μωρε τρισευτυχισμενοι να ειναι, δεν λεω , ουτε μου πεφτει λογος , αλλα δεν ειναι αρκετα περιεργο ? να τα φτιαξω με την μανα μου .....ανατριχιαζω μονο στην σκεψη ..............να τα φτιαξωμε μια 20χρονη ? καλα θαταν , αλλα θανατριχιαζε αυτη στηνσκεψη ,.................. μεχρι 20 χρονια , το max .......του Macron μου φαινεται εντελως νοσηρο , οιδιποδειο συμπλεγμα , η ολα τα συμπλεγματα μαζι , δεν μπορω να το χωνεψω ....]

Μαγκαιβερ, χερια ψηλα! ξηγησου! :)

Senior Member
    αμ δεν τα μπερδευω.
    ξερω τι ειπα,.
    αυτο σου λεω κι εγω
    τα 35 τα θεωρει αγεφυρωτα. οχι τα 25!!!
    επανερχομαι στα "καλα και συμφερονταο" που ειπα παραπανω και μ εκραζες ;)
    ξερει τι λεει η ρεμμμμμ
    εγω εκραξα?? ποτε και δεν το καταλαβα???

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast