Results 61 to 65 of 65
-
09-05-2017, 10:01 #61
Και κάτι άλλο. Κυρίως στη Δύση (και όχι έδω στη Βαλκανοτουρκιά) υπάρχουν δότες σπέρματος και ανύπαντρες μητέρες που αγοράζουν σπέρμα για γονιμοποίηση. Τι να πούνε και αυτά τα παιδάκια που δεν γνωρίζουν ποτέ τον βιολογικό τους πατέρα, που δεν έχουν μια φωτογραφία, ένα όνομα και ένα επώνυμο, μια υλική και συναισθηματική περιουσία από τον πατέρα τους που να τους τον θυμίζει; Και για να έρθουμε εδώ στη Βαλκανοτουρκιά που ζούμε, πόσοι πατέρες μετά το σεξ, δεν είπαν: "πάω για τσιγάρα" και δεν γύρισαν ποτέ; Αντίθετα, τον Βουτσά όσο να' ναι το παιδί, είτε φτάσει στα 5 είτε στα 10 είτε στα 20, θα ξέρει ποιος ήταν και τι έκανε στη ζωή του.
Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
- 09-05-2017, 10:05 #62
γεια σας παιδιά!
ωραίο θέμα, πάντα επίκαιρο. ξεχάσαμε και τη λιάνη με τον παπανδρέου, είναι επειδή είστε οι περισσότεροι νέοι και δεν το ζήσατε.
στις μεγάλες διαφορές ηλικίας υπάρχουν κίνδυνοι, από τη γελοιοποίηση -υπήρχαν γελοία ενσταντανέ με το παραπάνω ζευγάρι- έως τη μή σωματική συμβατότητα -φθορά ή πόνοι-.
βάζω τον εαυτό μου υποθετικά στη θέση της Μπριζίτ Τρονιέ γιατί είναι συνομίληκη. μπορώ να πράξω όπως αυτή; μπορώ να σχετίζομαι με έναν 39χρονο; ναι παιδιά, μπορώ. υπάρχει κάτι που δεν θα μπορούσα να κάνω όμως: να είμαι 44 χρονών μάνα τριών παιδιών και να παντρευτώ έναν 19χρονο. αυτό κατά τη γνώμη μου κάτι αρνητικό περιέχει -ακόμη και αν ήταν ανάποδα, ο άντρας μεγαλύτερος, και ονομάστε το όπως θέλετε- .
πάμε τώρα στο τώρα: τί έχω να δώσω σε έναν μικρότερό μου άνδρα; ενθάρρυνση, δύναμη, αποδοχή, καλωσύνη, τους ισχυρούς φίλους μου, την οικονομική μου άνεση, το σεξ όπως το θέλει, την δια βίου φιλία των παιδιών μου, περιουσία μετά το θάνατό μου αν πεθάνω πρώτη -τα ιεράρχησα σύμφωνα με τη σημασία που τους δίνω-. τί δεν θα πάρει από μένα; ξενύχτια, ανέβασμα στο βουνό, θαλάσσια αθλήματα. η σωματική φθορά είναι γεγονός, πάντα στον κοινό μας βίο θα είμαι συγκριτικά η πιο φθαρμένη από τους δυο μας, όμως αυτό δε λέει πολλά πράγματα, ρόδα είναι και γυρίζει, εδώ και αρκετά χρόνια έμαθα να υπολογίζω την ασθένεια και τη σωματική αδυναμία χωρίς ηλικία, γιατί είδαν πολλά τα μάτια μου.
το γυρίζω τώρα ανάποδα: έστω εγώ σήμερα με έναν ογδοντάρη: ούτε με σφαίρες, για έναν λόγο: γιατί η κατάθλιψη από την επίγνωση της απώλειας θα είναι καθημερινή. στην πρώτη περίπτωση ζω και στη δεύτερη θυμάμαι κάθε στιγμή ότι οδεύω στην αρρώστεια και το θάνατο. θα με ρωτήσετε εύλογα, Τόνυα, αν ο ογδοντάρης έχει τον τρόπο του και το περιβάλλον του, κάνεις έκπτωση; Ναι θα σας πω, κάνω. γιατί; γιατί φοβάμαι το αύριο. όσο πιο εύκολο και πιο όμορφο μου κάνεις το αύριο, τόσο πιο συναινετική είμαι.
επομένως και στις δύο περιπτώσεις παίζω όταν μου δίνουν ζωή γιατί την απώλειά της φοβάμαι.
η διαφορά μας με όσα γράψατε οι περισσότεροι είναι η ηλικία που κατέχει ο καθένας από μας, δηλαδή σε ποιο σημείο του ανθρώπινου χρόνου στέκεται ΤΩΡΑ. το ένστικτο αυτοσυντήρησης ρυθμίζει τα πάντα.η αιτία του φόβου είναι η άγνοια
09-05-2017, 12:09 #63
Eντάξει ρε παιδιά , τώρα το thread είναι για τον βουτσά, αν ήταν για την γονιμοποίηση και τους χωρισμένους θα λέγαμε για γονιμοποίηση και τους χωρισμένους....τώρα τι να συγκρίνεις....
Όσο για το δικαίωμά του ε φυσικά δικαιωμά του, δεν θα μας ρωτήσει κανείς, αυτό είναι το thread όμως...αλλιώς σε κάθε thread να λεγαμε είναι δικαίωμά του, ότι θέλει θα κάνει , τι σε κόφτει κλπ
κελεπούρι είσαι δηλαδή ε? :pLast edited by cdeleted29517; 09-05-2017 at 13:22.
09-05-2017, 13:59 #64
Οι δικοι μου , 82 και 91 , δεν εχουν τιποτα απολυτως , αν εξαιρεσουμε την υπερταση της μανας μου , κινουνται με αυτοκινητο , ο πατερας μου ειναι τσακαλι στους υπολογιστες , οποτε δεν ειναι απαραιτητο ναχεις κατιο , ουτε καν σημεια ανοιας παρουσιαζουν , για σεξ , ......εδω γελανε !!
09-05-2017, 15:06 #65
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή