το νοημα της ζωης? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 71
    Banned
    παντα με αποσχολουσε πως κατι θα εχει ενδιαφερον γι αυτο και μια φραση λεει οτι δεν ειναι σημειο αμφιισβητισης δεν ειναι και σημειο ενδιαφεροντος

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    παντα με αποσχολουσε πως κατι θα εχει ενδιαφερον γι αυτο και μια φραση λεει οτι δεν ειναι σημειο αμφιισβητισης δεν ειναι και σημειο ενδιαφεροντος
    Αλέκο έχεις σκεφτεί ποτέ να απευθυνθείς σε κάποιον ψυχολόγο ή ψυχίατρο για βοήθεια?

Banned
    για να το σκεφτεσαι μαλον εσυ θελεις να απευθυνθεις σε αυτον

WhyAlwaysMe?
    Guest
    για να το σκεφτεσαι μαλον εσυ θελεις να απευθυνθεις σε αυτον
    Όχι,για το δικό σου καλό το πρότεινα.
    Δεν έχω κάτι άλλο να πω,απλώς παραθέτω 2 εύστοχα σχόλια άλλων users που τα λένε όλα για την ''μεγαλειότητα'' σου.

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Απλά πρόκειται για έναν απελπισμένο που έχει βρει καταφύγιο εδώ μέσα προκειμένου να βρει άνθρωπο να μιλήσει και να ξεγελάσει καμιά γκόμενα για να τσιλιμπουρδίσει (έτσι κι αλλιώς δεν είναι για περισσότερα). Γιατί στην πραγματική ζωή αυτό είναι πολύ δύσκολο και νομίζω είναι προφανές γιατί.
    Οπότε, όταν δεν μπορεί να την πέσει σε κάποιο νέο μέλος, που ακόμα αγνοεί περί τίνος πρόκειται, ζητώντας μέχρι και e-mail εφόσον υπάρχει το όριο των 50 μηνυμάτων πλέον, εκνευρίζεται.
    Το θέμα είναι ότι γίνεται άκρως ενοχλητικός σπαμάροντας ασταμάτητα και αδιακρίτως.
    Αν δε συνέβαινε αυτό και αν δεν παραπληροφορούσε, παρουσιάζοντας τον εαυτό του όπως λες ως ειδικό στην ψυχολογία σε νέα μέλη, δε νομίζω ότι θα ασχολούμουν εγώ και οποιοσδήποτε άλλος μαζί του.
    Quote Originally Posted by Deleted-member171215 View Post
    H υπεροψία του τον έχει κάνει έτσι . Εγώ προσωπικά εκνευρίζομαι στο κομμάτι που νομίζει ότι τα ξέρει όλα από εκεί και πέρα τον λόγο που κάνει σπαμ και αν ψάχνεται να βρει γκόμενα , είναι δικό του θέμα και δεν με νοιάζει κιόλας.

Senior Member
    Γουάι βάλε κι αυτα που λέω εγώ για σένα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Μπηκεσ εδώ μέσα σε βοήθησαν όλοι να γράψεις δυο πράγματα εκανεσ τα κονέ σου κ τώρα θεσ να τον διωξεισ πολύ πάει φιλαράκι πολύ πάει

Banned
    θα σου παραθεσω αλλο ενα ευστοχο σχολιο αλλα για την αφεντια σου αυτη τη φορα

πρωτα ασχολησαι μαζι μου για να πεις μετα οτι δε σου αρεσω απο αυτο και μονο μπορει να καταλαβει κανεις οτι θα καταληξεις ο ιδιος στους ψυχολογους

και αν θες να ξερεις αυτο που με εχει κανει ετσι ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ κανενας αλλος δεν υπαρχει να τους δινει ιδεες.

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Μπηκεσ εδώ μέσα σε βοήθησαν όλοι να γράψεις δυο πράγματα εκανεσ τα κονέ σου κ τώρα θεσ να τον διωξεισ πολύ πάει φιλαράκι πολύ πάει
    και δε μπα να λεει εμενα το ιδιο μου κανει απλα συνεχιζω να του μιλω για να καταλαβει μετα κατοπιν εορτης ποσες ωρες απο τη ζωη του σπαταλησε προσπαθοντας να μου αλαξει γνωμη

Senior Member
    Εγώ από τότε που μπήκε αυτοσ που τον βοήθησαν όλοι μου τη βαρεσε αθώος άνθρωπος δεν υπάρχει εκμεταλευτηκε τα πάντα κ συμμαχισε με τις γυναίκες αυτά για μένα είναι απαραδεκτα

Banned
    εμενα το ιδιο μου κανει θα ειναι και η σειρα μου καπια στιγμη να του λεω να πηγαινει σε ψυχολογους φαινεται οτι τον απασχολει το ολο θεμα

έχεις σκεφτεί ποτέ να απευθυνθείς σε κάποιον ψυχολόγο ή ψυχίατρο για βοήθεια?
    για το δικο του καλο παντα φιλικα

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εγώ από τότε που μπήκε αυτοσ που τον βοήθησαν όλοι μου τη βαρεσε αθώος άνθρωπος δεν υπάρχει εκμεταλευτηκε τα πάντα κ συμμαχισε με τις γυναίκες αυτά για μένα είναι απαραδεκτα
    Με ποιες γυναικες συμμαχησε? Τον εχουμε χιλιοκραξει ολες και για το πρηξιμο στα πριβε και για τους πολλαπλους που κανει και βριζει ασυστολα και μισογυνιστικα. Μονο οι καινουριες δεν τον εχουν κραξει που κι αυτες τις πιανει κατευθειαν σε πριβε και τις πρηζει μολις φτασουν τα 50 μηνυματα.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Για να καταλάβεις σαβ αυτό που θέλω να πω να ξέρεις ισχύει για όλους μπαίνεις σε ένα χώρο λεσ αυτό που θέλεις κ τυγχανεισ είτε αποδοχής είτε απόρριψης αυτό είναι φυσιολογικό άμα συναντάς αντιδράσεις σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα κατά τα άλλα ασ κάνει ότι θέλει δε με απασχολεί ούτε το σχολιάζω

Banned
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Με ποιες γυναικες συμμαχησε? Τον εχουμε χιλιοκραξει ολες και για το πρηξιμο στα πριβε και για τους πολλαπλους που κανει και βριζει ασυστολα και μισογυνιστικα. Μονο οι καινουριες δεν τον εχουν κραξει που κι αυτες τις πιανει κατευθειαν σε πριβε και τις πρηζει μολις φτασουν τα 50 μηνυματα.
    εμενα ολο αυτο μου φαινετε σαν τεχνικη για να διαμορφωσει τις αποψεις των αλλων και να τους μεινει μια κακη εντυπωση απο τα προσωπικα μυνηματα

Senior Member
    Κανένα!

Εστάλη από [device_name] στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    εμενα ολο αυτο μου φαινετε σαν τεχνικη για να διαμορφωσει τις αποψεις των αλλων και να τους μεινει μια κακη εντυπωση απο τα προσωπικα μυνηματα
    Ναι καλα κρασια και συ.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast