Σαν σεισμος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33
    Senior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    εγω θα ελεγα πως ειναι ενα ειδος ναυτιας αυτο που βιωνεις, και απλα δεν ηξερες ποια ειναι η σωστη λεξη για να το περιγραψεις αυτο, οποτε χρησιμοποιησες τον ορο ''σεισμο''!!!
    οχι,σωστα λεει για σεισμο οταν ξαπλωνει να κοιμηθει, του βγαινει ολη η πιεση και η ενταση της ημερας, αυτο περιγραφει... Η ναυτια ειναι οταν περπαταει, νοιωθει πως ειναι σε καραβι. Τα εχω βιωσει και τα δυο πολλες φορες και τα καταλαβαινω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miss D. View Post
    Ο καθενας οργανωνει το χρονο του. Αλλωστε, οταν καποιος ειναι κουρασμένος δεν αποδίδει, οποτε ουσιαστικά, ο κοπος παει χαμενος.
    Δεν ειναι αναγκη να παρουμε φαρμακα για να περασουμε σε μια σχολη. 17-18 χρονων παιδια ειμαστε... Ο υπνος ειναι απαραιτητος. Εγω προσπαθω να κοιμαμαι 6 ωρες το βραδυ και 1-1:30 ωρα το μεσημερι..αρκει.
    ναι, πολυ σωστα αυτα , φτανει να μπορει να τα εφαρμοσει ο φιλος μας.

Senior Member
    Και εγώ ίδια συμπτώματα είχα και έχω σε άγχος αλλά και όταν έδινα εχω πανελλήνιες τα είχα...
    Τότε δεν είχα ιδέα απο λεξοτανίλ, ζαναξ και λοιπά ψυχοφάρμακα αλλα ούτε καν βαλεριάνες...

Τότε είχα πάρει απλά μια βιταμίνη με ισχυρό b complex μέσα και λίγο bacopa θυμάμαι είχε και με είχε ηρεμήσει εκείνο αρκετά αλλά με έδινε και πολύ καταστολή οπότε όσο διάβασμα είχα κάνει όλη την χρονιά συν ελάχιστη επαναληψη καθώς όσο το έπαιρνα τόσο κοιμόμουν...

Member
    Quote Originally Posted by ΕΛΠΙΔΑΨ View Post
    ναι, πολυ σωστα αυτα , φτανει να μπορει να τα εφαρμοσει ο φιλος μας.
    η σχολή που στοχεύω δεν ειναι ιδιαιτερα υψηλη, ενα 16-17 μαζι με αγγλικα χρειαζομαι.

Απλα με προβληματιζει αυτό το σύμπτωμα, είναι σιγουρο πως δεν ειναι κατι;;Δεν με ενοχλεί απλά με ανυσηχεί..Και δεν το εχω μονο οταν πεφτω για υπνο γενικα οποτε καθομαι η ξαπλωνω

Senior Member
    [QUOTE=alextsiri13;671937
    Απλα με προβληματιζει αυτό το σύμπτωμα, είναι σιγουρο πως δεν ειναι κατι;;Δεν με ενοχλεί απλά με ανυσηχεί..Και δεν το εχω μονο οταν πεφτω για υπνο γενικα οποτε καθομαι η ξαπλωνω[/QUOTE]
    Αυτο που περιγραφεις σαν σεισμό ειναι ολη η συσσωρευμενη ενταση και η πιεση ολοκληρης της μερας που εκτονωνεται στο σωμα σου οταν προσπαθεις να χαλαρωσεις, η να κοιμηθεις η να ξαπλωσεις και γενικά οταν εισαι σε κατασταση ηρεμιας . Δυστυχως ετσι συμβαινει..ειναι τρομακτικο και αβολο αλλα ταυτοχρονα και ευεργετικο για το σωμα σου διοτι ολη αυτη ο πιεση πρεπει να βγει απο τον οργανισμο σου.

Member
    Αυτο που περιγραφεις σαν σεισμό ειναι ολη η συσσωρευμενη ενταση και η πιεση ολοκληρης της μερας που εκτονωνεται στο σωμα σου οταν προσπαθεις να χαλαρωσεις, η να κοιμηθεις η να ξαπλωσεις και γενικά οταν εισαι σε κατασταση ηρεμιας . Δυστυχως ετσι συμβαινει..ειναι τρομακτικο και αβολο αλλα ταυτοχρονα και ευεργετικο για το σωμα σου διοτι ολη αυτη ο πιεση πρεπει να βγει απο τον οργανισμο σου.
    δηλαδη ειναι 100% σιγουρο πως δεν ειναι κατι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by alextsiri13 View Post
    δηλαδη ειναι 100% σιγουρο πως δεν ειναι κατι;
    Ενταξει δεν ειμαι γιατρος και θα ηταν ανευθυνο απο μερος μου να απαντω , ομως εφοσον ανοιξες στο forum ενα τετοιο θεμα που τυχαινει να το εχω βιωσει πολλες φορες και εξακολουθω να το βιωνω στο τελος μιας κουραστικής μερας μια και ειμαι εργασιομανης και δε μπορω να φρεναρω με τιποτε, παιρνω την πρωτοβουλια να σου πω πως δεν ειναι κατι παθολογικο, αλλα αντιδραση του οργανισμου στην υπερβολικη πιεση..εξου και οι ζαλαδες... εκτος και αν μου πεις πως δεν ζοριζεσαι σωματικα , δεν αγχωνεσαι ψυχικα και εισαι χαλαρος και ξενοιαστος... σ αυτην την περιπτωση δεν μπορω να σε καθησυχασω...

Member
    Ενταξει δεν ειμαι γιατρος και θα ηταν ανευθυνο απο μερος μου να απαντω , ομως εφοσον ανοιξες στο forum ενα τετοιο θεμα που τυχαινει να το εχω βιωσει πολλες φορες και εξακολουθω να το βιωνω στο τελος μιας κουραστικής μερας μια και ειμαι εργασιομανης και δε μπορω να φρεναρω με τιποτε, παιρνω την πρωτοβουλια να σου πω πως δεν ειναι κατι παθολογικο, αλλα αντιδραση του οργανισμου στην υπερβολικη πιεση..εξου και οι ζαλαδες... εκτος και αν μου πεις πως δεν ζοριζεσαι σωματικα , δεν αγχωνεσαι ψυχικα και εισαι χαλαρος και ξενοιαστος... σ αυτην την περιπτωση δεν μπορω να σε καθησυχασω...
    ευ ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις.Μια τελευταια ερωτηση:ολα αυτα περνουν μετα τις πανελληνιες,η κορη σου πως ηταν;

Senior Member
    ευ ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις.Μια τελευταια ερωτηση:ολα αυτα περνουν μετα τις πανελληνιες,η κορη σου πως ηταν;
    Εννοειται πως περνουν οταν σταματησει να υφίσταται η γενεσιουργος αιτια... Η κορη μου δεν ειχε τετοια συμπτωματα....απλα ζοριστηκε παρα πολυ....ο καθενας το βιωνει διαφορετικα... εξαλλου δεν στοχευεις στις 19.000 μοναδες, δεν υπάρχει λογος επομενως να στρεσσαρεσαι τοσο...Εχεις και πολλα ψυχοσωματικα οπως καταλαβα...αυτο ειναι μια ακομη ενδειξη πως η "διαγνωση "μου ειναι σωστη.

Member
    Ντάξει ειμαι σχεδόν σιγουρος πως ειναι αποτελεσμα του στρες, αφου οσο και να το εψαξα δεν υπηρχε σαν συμπτωμα σε τιποτα. Εξετασερις αιματος και καρδιολογικες με υπερηχο εχω κανει, οποτε τι να εχω που δεν φαινεται εκει. Απλα μεσα στο αγχος μου περασα και μια μεγαλη αρρωστοφιοβια οποτε γενικα με φοβιζουν τα συμπτωματα

Senior Member
    Ντάξει ειμαι σχεδόν σιγουρος πως ειναι αποτελεσμα του στρες, αφου οσο και να το εψαξα δεν υπηρχε σαν συμπτωμα σε τιποτα. Εξετασερις αιματος και καρδιολογικες με υπερηχο εχω κανει, οποτε τι να εχω που δεν φαινεται εκει. Απλα μεσα στο αγχος μου περασα και μια μεγαλη αρρωστοφιοβια οποτε γενικα με φοβιζουν τα συμπτωματα
    Μην γκουγκλαρεις τετοια συμπτωματα γιατι θα αγχωθεις χειροτερα. Εφοσον εχεις κανει και εξετασεις δεν εχεις να φοβασαι τιποτε παθολογικο. Αν πιστευεις πως μπορω να σε βοηθησω περισσοτερο μιλωντας τηλεφωνικα στειλε μου το κινητο σου να σε καλεσω (και σε
    προσωπικο μηνυμα αν προτιμας )

Member
    Οχι ειμαι πολυ καλυτερα σε ευχαριστω.αν χρειαστω κατι ξσρω που ν σε βρω χαχαχ

Senior Member
    Οχι ειμαι πολυ καλυτερα σε ευχαριστω.αν χρειαστω κατι ξσρω που ν σε βρω χαχαχ
    Μπραβο! Χαιρομαι. Καλό διάβασμα και καλη επιτυχια λοιπον!

Senior Member
    Καλησπερα

Ειμαι 17 χρονων και δινω πανελληνιες σε ενα μηνα.Εχω πολλα ψυχοσωματικα αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι οταν ξαπλωνω νιωθω οτι κουνιεμαι,σαν να γινεται σεισμος.Επισης οταν περπαταω νιωθω μια ζαλαδα σαν να ειμαι σε καραβι.Λετε να ειναθ απο αγχος?Το εχει νιωσει κανεις?
    Ευχαροστω

κάπου κάπου...Μου συμβαίνει kαι πανικοβλημαι..

Senior Member
    Καλησπερα

Ειμαι 17 χρονων και δινω πανελληνιες σε ενα μηνα.Εχω πολλα ψυχοσωματικα αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι οταν ξαπλωνω νιωθω οτι κουνιεμαι,σαν να γινεται σεισμος.Επισης οταν περπαταω νιωθω μια ζαλαδα σαν να ειμαι σε καραβι.Λετε να ειναθ απο αγχος?Το εχει νιωσει κανεις?
    Ευχαροστω
    Το παθαινω εγώ τωρα τελευταια εκει που κάθομαι νιωθω σαν να γινεται σεισμός κσι κουνιεμαι δεξια αριστερά σαν να τρεμω. Φοβάμαι οτι θα παθω επιληψια.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast