πατε καλα ? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 74 of 74
    Senior Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Δεν είναι σωστό να ανοίγουμε κόντρες και να προσβάλλουμε τους συμφορουμίτες.
    Υποτείθεται ότι υπάρχει ένας στοιχειώδης σεβασμός και μια στοιχειώδης ευγένεια, σύμφωνα με τους ΚΑΝΟΝΕΣ αυτού του φόρουμ.
    Δεν γίνεται να πέφτουμε όλοι στην παγίδα αυτή. Όσες φορές πέσαμε, την πατήσαμε.

Γι' αυτό λίγη ηρεμία. Ας είναι ο,τι είναι ο άλλος, εμείς ας κρατήσουμε ένα επίπεδο και μια αξιοπρέπεια. ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ, όχι για τους άλλους! Η Κύκνος έχει περάσει πολλά, άλλοι την ξέρουν, άλλοι όχι, αλλά δεν πρέπει να πατάμε στις αδυναμίες των άλλων για να φανούμε δυνατοί. Υποτείθεται πως εδώ βρίσκουμε υποστήριξη και κατανόηση. Δεν φτιάχτηκε το φόρουμ αυτό για να μας χειροτερέψει και ούτε πρέπει να το επιτρέψουμε εμείς οι χρήστες του.
    Πες τα PositiveWave, εμ αντιδρούμε σε επίθεση που δεχόμαστε, εμ βγαίνουμε και φταίχτες από πάνω κι ύστερα ο επιτιθέμενος ισχυρίζεται ότι πάει και καλά...εντάξει, ο γιατρός είπε να λέμε πάντα ναι...α, πρόσεξες ότι έβρισα επειδή είπα τη λέξη κοπριά; Τρομερή απρέπεια!

Σ' ευχαριστώ για την υποστήριξη, το εκτιμώ! ♥
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Όταν μου επιτίθενται αμύνομαι. Ναι, καλά μου τα λέει η Μάντυ κατ' εσέ, να δούμε αν θα συμφωνήσει κι η αστυνομία...δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ παραπάνω, μίλησα εκεί που έπρεπε και θα ασχοληθούν οι αρμόδιοι.
    Macgyver, εσύ που επιτίθεσαι με τόσο μένος στην κοπέλα πας καλά;

Να ποιος επετεθηνπρωτος , εσυ Κυνκνε , εγω δεν ειχα καν απευθυνθει σε σενα .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Σωστηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηηηηηηηηηη............εμεις οι παλιοι , τον ξερουμε τον Κυκνο , καθε κανουριο μελος που μπαινει δεν την κξεερει και σπευδει να την παρηγορησει .................σε πληροφορω , Κυκνε , οτι εγω , αντικειμενικα , ειμαι σε χειροτερη κατασταση απο σενα , πχ. εσυ πηγαινεις για κανα μπανακι, εγω εχω να παω απο το 2002 , αλλα δεν ειναι στον χαρακτηρα μου , να προκαλω τον οικτο , ουτε να κλαιγομαι , εχω καποια αξιοπρεπεια ........δεν εισαι και κανα κοριτσακι , επιθεση δεν ηθελες ? αφου εσυ μου επετεθης πρωτη .........
    Να την κρατήσεις την αξιοπρέπεια σου και να ξεσπάς σε άτομα που δεν σου φταίνε επειδή δεν κλαίγεσαι κι έχεις σκάσει...
    Η καινούρια κοπέλα δεν σου έφταιξε σε τίποτα, ξεκίνησες επίθεση και την υπερασπίστηκα. Και μετά πετάχτηκε η Μάντυ σαν να μην πω τι να σιγοντάρει...
    Αν μου απευθύνεις ξανά το λόγο τζάμπα θα κουράσεις τα δάχτυλα σου, από εδώ και πέρα μαζί σας θα ασχοληθούν οι αρχές.
    Άντε γεια!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Positive , η Κυκνος μου επετεθην οπρωτη , χωρις καν να της απευθυνω τον λογο ..........με το ανωτερω ποστ .....

Δεν ειχα λογο να της επιτετθω συττα καλα του καθουμενου , απλως αποκαλεσα τρολλ την katrinakat , δεν εκανα καμμια αναφορα στην Κυκνο .....

Επ , τι εγινε η πολυπροβληματισμενη Κatinrakat ? εφυγε κιολας , αφου μας τρολλαρε ?
    τωρα μπηκα επιθεωρητη κλουζω ! τι ωρες θελετε να μπαινω ?

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.

Senior Member

Ρε υποκριτή, δεν ντρέπεσαι λίγο; Προσβάλλεις όλα τα μέλη του φόρουμ ρωτώντας αν πάνε καλά και θίγεσαι επειδή σε ρωτάνε το ίδιο;;; Αυτό πια καταντάει θράσος! Συν του ότι χάλασες όλα τα θέματα του νέου μέλους...άντε πάνε καμιά βόλτα με τη μηχανή μπας και πάρεις λίγο αέρα και συνέλθεις. Αυτά πια οριστικά!
    Σευχαριστω για την υποστηριξη <3

Senior Member
    Ρε υποκριτή, δεν ντρέπεσαι λίγο; Προσβάλλεις όλα τα μέλη του φόρουμ ρωτώντας αν πάνε καλά και θίγεσαι επειδή σε ρωτάνε το ίδιο;;; Αυτό πια καταντάει θράσος! Συν του ότι χάλασες όλα τα θέματα του νέου μέλους...άντε πάνε καμιά βόλτα με τη μηχανή μπας και πάρεις λίγο αέρα και συνέλθεις. Αυτά πια οριστικά!
    Ωπ , να ο πραματικος Κυκνος , με τα παραπλανητικα ροζ γραμματακια ................. δεν με ρωτησε κανεις αν παω καλα , μονο εσυ τοκανες ..........και θα δεις οτι εχω δικιο για την katrinakat ....................

Senior Member
    Quote Originally Posted by katrinakat View Post
    Σευχαριστω για την υποστηριξη <3
    Παρακαλώ Katrinakat, αν κάτι δεν ανέχομαι είναι η αδικία κι οι αναίτιες επιθέσεις...ο κύριος μάλλον παραφρόνησε κι ονειρεύεται τρολ...κι οι παράφρονες ανήκουν στα ψυχιατρεία, δεν του φταις εσύ αν του λασκάρισε η βίδα...
    Θέλεις μια συμβουλή; Μην του απαντάς καν, δεν έχει νόημα, προφανώς έχει το ακαταλόγιστο...

Senior Member

Senior Member
    Positive , η Κυκνος μου επετεθην οπρωτη , χωρις καν να της απευθυνω τον λογο ..........με το ανωτερω ποστ .....

Δεν ειχα λογο να της επιτετθω συττα καλα του καθουμενου , απλως αποκαλεσα τρολλ την katrinakat , δεν εκανα καμμια αναφορα στην Κυκνο .....
    Καλά ντε, δεν είμαι ούτε το όργανο της τάξης κι ούτε ο κύριος δικαστής...!
    Απλά αν ανάψει η σπίθα, η πυρκαγιά δεν θέλει πολύ να εξαπλωθεί.
    Δεν ξέρω ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, όλοι το έχουμε χάσει όμως εδώ πέρα με αυτά που λέμε.
    Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.

Senior Member

Senior Member

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345