καταθλιψη-αγοραφοβια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Junior Member

καταθλιψη

Καλησπερα παιδια. Ειναι το πρωτο μου θεμα, ειμαι σε πολυ δυσκολη φαση της ζωης μου την πιο δυσκολη θα ελεγα μετα και τον χωρισμο μου. Ημουνα με μια πολυ κοπελα για 5 μηνες, ειχαμε γνωριστει 2 μηνες πριν ειμαστε μαζι. Η κοπελα αυτη ειναι πανω κατω ιδιος ανθρωπος με εμενα με καταλαβαινε απολυτα και ηξερε για τις φωνες και δε θα ελεγα πως ξενερωσε με αυτο, αντιθετα την ''ανεβασε''. Εχω ενα μηνα ομως που επισκεφτομαι ψυχιατρο και ψυχολογο για τις φωνες που ακουγα και μετα απο συζητηση με την κοπελα μου αποφασησαμε πως θα ητανε το καλυτερο. Ελα ομως που ολο αυτο με γαμησε με τα φαρμακα κλπ δεν ειχα μυαλο να σκεφτω, δεν καταλαβαινα η δυσκολευομουν να καταλαβω τι μου ελεγε και νευριαζε, υστερα ξενερωσε φουλ και χωρισαμε. Τωρα το θεμα ειναι πως ειμαι εντελως μονος δεν εχω ΚΑΝΕΝΑΝ ανθρωπο να μιλησω να κουβεντιασω, εδω και 6 μερες δεν εχω μιλησει με κανεναν. Η κοπελα αυτη θα με βοηθουσε να τα ξεπερασω ολα αλλα λογικα ξενερωσε που δεν προσπαθω. Εχω φουλ αυτοκτονικες τασεις πραγματικα δεν αντεχω! το μονο που με κραταει ειναι οτι ερχεται καλοκαιρι και πιστευω θα ειναι καλυτερα αλλα εως τοτε ειναι οι πανελελε και μου φαινεται σαν χρονος ολοκρηρος, καθε μερα γινομαι και χειροτερα. Να σημειωσω πως κανω φαρμακευτικη αγωγη με enlift των 10mg , xanax και zyprexa

Junior Member
    Καλησπέρα φίλε μου! Προσπάθησε να ηρέμησες και επικεντρώσου σε αυτή την περίοδο στις πανελλήνιες.. Για μένα πρέπει να επισκεφτείς και έναν άλλον ψυχολόγο-ψυχιατρο... Θεωρώ λάθος την αγωγή φαρμάκων.. Είναι η απόλυτη εξάρτηση.. Το θέμα είναι να το ξεπεράσεις σιγά σιγά.. Χωρίς εξαρτήσεις... Δώσε λίγο χώρο στην κοπέλα.. Και ύστερα αν την αγαπάς αληθινά.. Πλησίασε την και πες της ήρεμα και ωραία πως νοιώθεις.. Με συγκροτημενες σκέψεις.. Ξεδιπλωσε τα θέλω σου... Και κάνε παράτα για σένα.. Που θα σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα.. Είναι κρίμα νέο παιδί να παίρνεις φάρμακα.. Πολέμησε το μόνος σου! Πες ΜΠΟΡΩ!!! ΕΙΜΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!

Junior Member
    Καταρχην ευχαριστω για την απαντηση. Φιλε/η λες να την ξαναπλησιασω και γω αυτο θα ηθελα αλλα μου ειπε πως δεν υπαρχει να ξαναειμαστε μαζι. Ουτε 1% πιθανοτητα για αυτην εχω τελειωσει, επισης η ψυχολγος της της ειπε οτι της κανω κακο, προσπαθω να την ξεπερασω αρκετες φορες εχω πιασει τον ευατο μου να το κανει αλλα παλι τα ιδια. Αν εβλεπες πως μου συμπεριφεροταν κλπ.. δεν προκειται να ξαναβρω κατι παρομοιο και αυτο δε μπορω να χωνεψω

Junior Member
    Θεωρείς πως έχεις κάνει λάθη στην σχέση σας? Εάν ναι.. Προσπάθησε να την πλησιάσεις.. Πες της να σε ακούσει και πως δε θα την ξανά ενοχλήσεις.. Απλά να σε ακούσει.. Και άνοιξε την καρδιά σου χωρίς ίχνος εγωισμού απέναντι της..

Junior Member
    Το εχω κανει.. και μετα μου λεει δε πρεπει να μιλαμε γιατι της κανω κακο επειδη και αυτη εχει ψυχολογικα και ολα αυτα τα δικα μου την φερνουν πισω

Junior Member
    και ναι εχω κανει λαθη και οταν της ειπα και συ εχεις κανει λεει οτι αυτη δεν εκανε..

Senior Member
    Ετσι οπως τα γραφεις δεν αξιζε φιλε. Μπορει να μην χαλαστηκε με τις φωνες που ακους αλλα αυτο δεν ειχε καμια επιπτωση σε αυτην. Το να παρεις αγωγη ομως και να εχεις ολα αυτα τα συμπτωματα ειναι η φαση που θα επρεπε να ειναι διπλα σου. Οι φωνες που τις ειπες οτι ακους για την τυπισσα ηταν απλα μια θεωρια αφου ουτε τις ακουγε ουτε επηρεαζε σε κατι. Οταν ομως χρειαστηκες να ειναι εκει την κοπανησε οποτε κοιτα την υγεια σου και ταυτοχρονα μπορεις να γνωρισεις και καποια κοπελα

Junior Member
    σιγουρα δεν χαλαστηκε ναι , αλλα το αρρωστο μου μυαλο ακομα την αγαπαει δε ξερω γιατι ισως γιατι ηταν και η 1η μου..

Senior Member
    Άλλο δούλεμα πάλι εδώ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Συμφωνώ με τον/ην φλοκ. Προσπάθησε να συνεχίσεις τη ζωή σου.. Γνώρισε κάποια άλλη κοπέλα.. Και όπως σου προαναφερα.. Κανε πράγματα για σένα δημιουργικά. Προσπάθησε να ανανεωθείς.. Κανε νέα πράγματα για σένα.. Ασχολήσου με κάτι άλλο που σου αρέσει.. Κάποιο χόμπυ ίσως.. Αυτό θα σε βοηθήσει πολύ!!!

Junior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Άλλο δούλεμα πάλι εδώ
    Τι εννοεις?

Junior Member
    Quote Originally Posted by ΠΕΝΘΕΣΙΛΕΙΑ View Post
    Συμφωνώ με τον/ην φλοκ. Προσπάθησε να συνεχίσεις τη ζωή σου.. Γνώρισε κάποια άλλη κοπέλα.. Και όπως σου προαναφερα.. Κανε πράγματα για σένα δημιουργικά. Προσπάθησε να ανανεωθείς.. Κανε νέα πράγματα για σένα.. Ασχολήσου με κάτι άλλο που σου αρέσει.. Κάποιο χόμπυ ίσως.. Αυτό θα σε βοηθήσει πολύ!!!
    Εχω χομπυ και ξεχνιεμαι καπως και ναι φυσικα θελω να προχωρησω απο την στιγμη που δεν θελει να ξαναπροσπαθησουμε και απεκλεισε αυτη τη πιθανοτητα, απλα ειμαι φουλ αντικοινωνικος και δεν ειμαι καλος σε αυτα

Senior Member
    Quote Originally Posted by xanax View Post
    σιγουρα δεν χαλαστηκε ναι , αλλα το αρρωστο μου μυαλο ακομα την αγαπαει δε ξερω γιατι ισως γιατι ηταν και η 1η μου..
    Συνηθως με την πρωτη κοπελα , δυσκολευεσαι να το ξεπερασεις ........

πρωτη φορα βλεπω νικνειμ ονομα φαρμακου , αυτο θα πει γνησιο μελος φορουμ ψυχολογιας ....

Senior Member
    Για την Πενθεσιλεια , δεν εχει βρεθει ακομα θαραπεια ?