Νεολαια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 35

Thread: Νεολαια

Senior Member

Νεολαια

Επειδή δεν ξέρω πόσο θα ζήσω θα σας πω τι λένε όλοι για εσάς άχρηστα ρουφιανακια και άντε άχρηστοι το δέχομαι αλλά ρουφιανακια λίγο μου κάνει παρόλαυτα κάντε ότι θέλετε άμα είχατε επίγνωση του τι είστε δε θα μιλούσατε καν αυτά από μένα όλοι το λένε αυτό είστε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Εlis , καντο πιο σαφες , δεν θα σε καταλαβει κανεις , ουτε εγω καταλαβαινω τι θες να πεις .........

Senior Member
    Είναι που είναι άχρηστοι αλλά είναι κ ρουφιάνοι πάνε σε μία δουλειά κ ρουφιανευουν για να ανέβουν δεν έχουν ηθικούς φραγμούς πολλά θέλω να πω αλλά δεν λέω

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Είναι που είναι άχρηστοι αλλά είναι κ ρουφιάνοι πάνε σε μία δουλειά κ ρουφιανευουν για να ανέβουν δεν έχουν ηθικούς φραγμούς πολλά θέλω να πω αλλά δεν λέω
    Ναι, οι ρουφιανοι θανεβουν, μεχρι ενος σημειου ομως , αν δεν εχουν ικανοτητες ........οπως ειπε και ο Ντε Ροτσιλντ , δισεκατομμυριουχος ,' μπορεις να κοροιδεψεις λιγους για πολυ , η πολλους για λιγο , αλλα οχι ολους για παντα ' .........

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Επειδή δεν ξέρω πόσο θα ζήσω θα σας πω τι λένε όλοι για εσάς άχρηστα ρουφιανακια και άντε άχρηστοι το δέχομαι αλλά ρουφιανακια λίγο μου κάνει παρόλαυτα κάντε ότι θέλετε άμα είχατε επίγνωση του τι είστε δε θα μιλούσατε καν αυτά από μένα όλοι το λένε αυτό είστε
    Να σε ρωτήσω,πιστεύεις ότι μόνο η νεολαία φταίει για όλο το χάλι σήμερα?

Senior Member
    υπερβολη κ γενικευση

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Να σε ρωτήσω,πιστεύεις ότι μόνο η νεολαία φταίει για όλο το χάλι σήμερα?
    Οχι βεβαια , ειναι πολυπαραγοντικη ..............δεν θαπρεπε η νεα γενια να τα ριχνει στηνμ παλαια , ουτε η παλαια γενια να τα ριχνει στην νεα .......τα πραματα παιρνουν εναν δρομο απο πολλους παραγοντες , και αντι να ψαχνουμε ποιος φταει , καλυτερα να κοιταμε μπροστα , και να βρουμε μια λυση για την σημερινη κατασταση .....

παντα μποροστα λοιπον κοιταμε , ποτε πισω ,........
    Last edited by Macgyver; 15-05-2017 at 07:36.

Senior Member
    απο οτι κρινω εδω μεσα η νεολαια ειναι σε κακα χαλια

Senior Member
    απο οτι κρινω εδω μεσα η νεολαια ειναι σε κακα χαλια
    και οχι μονο εδω μεσα.... αλλα μην γενικευουμε ..ολα ειναι σχετικά..υπάρχουν και φωτεινες εξαιρεσεις...

Senior Member
    Εγω το λεω διαφορετικα , η σημερινη νεολαια , ειναι διαφορετικη , μιλαμε αλλη γλωσσα , δεν μπορουμε ουτε να τους κρινουμε , ουτε να μας κρινουν ......

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Οχι βεβαια , ειναι πολυπαραγοντικη ..............δεν θαπρεπε η νεα γενια να τα ριχνει στηνμ παλαια , ουτε η παλαια γενια να τα ριχνει στην νεα .......τα πραματα παιρνουν εναν δρομο απο πολλους παραγοντες , και αντι να ψαχνουμε ποιος φταει , καλυτερα να κοιταμε μπροστα , και να βρουμε μια λυση για την σημερινη κατασταση .....

παντα μποροστα λοιπον κοιταμε , ποτε πισω ,........
    Aν και η ερώτηση πήγαινε στον νηματοθέτη,συμφωνώ με την απάντηση σου.
    Γενικά πρέπει οι μεν να σταματήσουν να τα ρίχνουν όλα στους δε,και vice versa.
    Αν και βλέπω πιο συχνά οι παλαιότεροι να το κάνουν αυτό και να βγάζουν οι ίδιοι τους εαυτούς τους λάδι.

Senior Member
    οι παλιοτεροι γουαι ηταν καποτε νεοι κι ετσι δεν ηταν

Banned
    Πιστεύω, ότι η σημερινή νεολαία, καθότι ανήκω και εγώ σε αυτήν, έχει δυνατότητες, που δυστυχώς θα μείνουν αναξιοποίητες. Αυτό συμβαίνει γιατί επηρεάστηκαν, από εξωγενείς παράγοντες, μόδα, lifestyle, ακόμα και οι σχέσεις, έχουν καταντήσει μόδα. Οι ταινίες, η μουσική, επηρεάζουν αρνητικά, με αποτέλεσμα να μην αξιοποιούν την δύναμή τους. Είναι κλεισμένοι ανάμεσα στα "θέλω" και στα "πρέπει", χωρίς διεξόδους διαφυγής. Ακόμα και πράγματα που θεωρούνταν ταμπού σε παλιότερες γενιές, η σημερινή γενιά το έχει περάσει έτσι ως κάτι φυσιολογικό και πραγματικό. Κυρίως αναφέρομαι στο σεξ, αφού η νεολαία γυρίζει γύρω από αυτή την έννοια, από μικρή κιόλας ηλικία. Το πρόβλημα είναι πιστεύω, πως έχει χαθεί ο παλιός ρομαντισμός, έκει που η αγαθότητα και η ευπρέπεια ήκμαζε. Με ενοχλεί που είτε κοπέλες, είτε άντρες, μόλις γνωριστούν συνευρίσκονται, δίχως προηγούμενο. Με ενοχλεί που δεν υπάρχει το μυστήριο και το φλέρτ, όχι το χυδαίο, αλλά το ρομαντικό και το ευπρεπές. Νομίζω πως σήμερα, η νεολαία διακρίνεται για την ομότητά της, πάνω σε πολλά θέματα. Είναι πρότυπο, "μάγκα", να συνευρίσκεται, να πίνει και να καπνίζει δίχως αύριο, φυσικά δεν ευθύνεται αυτός, αλλά εξωγενείς παράγοντες που τον έκαναν έτσι. Το ίδιο και στις κοπέλες (της ηλικίας μου πάντα), με ένα τσιγάρο στο χέρι, δίχως κριτική σκέψη για τους άντρες και στο άλλο χέρι, το ποτό και παράλληλα έχει τον πρωταρχικό ρόλο, το κινητό με τα ψεύτικα χαμόγελα προς χάρη της κάμερας. Εμένα κορίτσι, μου είχε κάνει παράπονα γιατί δεν της κάνω "λάϊκ" στις φωτογραφίες της. Τι να της απαντήσεις τώρα; Έτσι κι αλλιώς δεν ευθύνεται αυτή, αλλά και η οικογένεια, τι αξίες της έχει μεταδώσει, αλλά και η κοινωνία. Δεν τους ενδιαφέρει τι γίνεται στην πολιτική, γι'αυτό άγονται και φέρονται από άλλα κομματικά και μη, συμφέροντα, επειδή δεν είναι ενημερωμένοι και δεν τους ενδιαφέρει να είναι ενημερωμένοι κιόλας. Πιστεύω πως έχει δυνατότητες η γενιά μου και φυσικά δεν είναι όλοι έτσι αλλά η πλειοψηφία πάντα, αλλά σίγουρα χρειάζεται ενημέρωση και σωστές αξίες.

Senior Member
    Πόσο χρονών είσαι;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Page 1 of 3 123 LastLast