Ποιοι άνθρωποι πάνε σε γιατρό;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
    Senior Member

Ποιοι άνθρωποι πάνε σε γιατρό;

Σκεφτήκατε ποτέ ποιοι άνθρωποι πάνε σε γιατρό κ ποιοι δεν πάνε υπάρχουν κάποιοι που είναι φτωχοί κ δεν μπορούν να πάνε υπάρχουν άλλοι που λογο χαρακτήρα δεν πάνε εγώ πρωσοπικα ήθελα όταν ήμουν μικρός ο οργανισμός μου να δουλευει τέλεια παθαίνω ένα Μπλάκ αουτ κ κάνω εξετάσεις κ δε μου είπαν την αλήθεια είτε γτ ήθελαν χρήματα είτε γτ είμαι φτωχός οπότε βρήκα τρόπους να τα λύνω τα προβλήματα μου δεν είναι το θέμα μας πως τα λύνω αλλά θέλω να πω τι σας λέει ότι οι γιατροί δεν είναι ρατσιστές η εκμεταλευτεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ειναι πολλοι γιατροι που ειναι εκμεταλλευτες. Επισης, ειναι πολλοι ταξιτζηδες εκμεταλλευτες, υδραυλικοι, ηλεκτρολογοι, επιχειρηματιες, οικοδομοι, δικηγοροι, αστυνομικοι και ο,τι αλλο μπορει να βαλει ο νους σου.

Senior Member
    το ονειρο του συνηθισμενου γιατρου ειναι να βγαλει λεφτα.αυτο σκεφτεται οταν αποφασιζει να κανει αυτη την δουλεια.
    οι γιατροι ειναι απο τους πιο καλοπληρωμενους αυτοαπασχολουμενους στην ελλαδα.βεβαια τωρα με την κριση τα πραγματα για αυτους ειναι πιο δυσκολα ο κοσμος οποτε μπορει η προλαβαινει....παει στο δημοσιο για εξετασεις γιατι δεν εχει περισευμα οπως πριν μερικα χρονια που τα πραγματα ηταν εντελως διαφορετικα.τα περισσοτερα τα βγαζουν οι γυναικολογοι μαιευτηρες, μιλαμε για τρελλα λεφτα την εποχη του χρηματιστηριου κτλ καμμια ελληνιδα δεν πηγαινε στο δημοσιο για γεννα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Ειναι πολλοι γιατροι που ειναι εκμεταλλευτες. Επισης, ειναι πολλοι ταξιτζηδες εκμεταλλευτες, υδραυλικοι, ηλεκτρολογοι, επιχειρηματιες, οικοδομοι, δικηγοροι, αστυνομικοι και ο,τι αλλο μπορει να βαλει ο νους σου.
    αλλα τωρα μιλαμε για τους γιατρους.
    ειναι σαν να σου λεω 5+5=10 και εσυ να μου απαντας ναι αλλα 10+5=15

Senior Member
    Επισης, να προσθεσω σε αυτα που ειπε ο Νικος, οτι απο το Πανεπιστημιο ακομα οι ιδιοι οι καθηγητες τους τους μαθαινουν πώς να γινονται αρπακτικά. Το λεω με βαση συγκεκριμενο παραδειγμα γνωστου μου που εχει φοιτησει στην Κρητη.

Φταιει πολυ και το συστημα παιδειας. Σε χωρες που διαλεγεις σαν ενηλικος πια τι επαγγελμα θελεις να ακολουθησεις και παιρνεις φοιτητικο δανειο, δουλευεις και σπουδαζεις, μαθαινεις το αντικειμενο σου σε σχετικα ωριμη ηλικια, το επαγγελμα του ιατρου αντιμετωπιζεται με μεγαλυτερη σοβαροτητα και υπευθυνοτητα.
    Αντιθετως, στην Ελλαδα πρεπει ο εφηβος στα 15 να αποφασισει τι θελει να ακολουθησει, συνηθως με βαση τα προτυπα των γονιων του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    αλλα τωρα μιλαμε για τους γιατρους.
    ειναι σαν να σου λεω 5+5=10 και εσυ να μου απαντας ναι αλλα 10+5=15
    Δε μιλαμε για μαθηματικα.
    Μιλαμε για το αν οι γιατροι ειναι εμεταλλευτες. Ναι πολλοι ειναι. Αλλα αυτος δεν ειναι λογος να κανουμε του κεφαλιου μας. Οπως δε θα καναμε του κεφαλιου μας, επειδη και σε τοσα αλλα επαγγελματα υπαρχουν οι εκμεταλλευτες!

Senior Member
    Μπράβο ρε παιδιά δεν περίμενα να συμφωνήσετε πείτε κι άλλα νόμιζα είναι ιδέα μου
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ε, ναι!!!!!!

Senior Member
    Ναι αλλα δεν νομιζεις οτι ειναι διαφορετικες δουλιες του γιατρου με υδραυλικους και ταξιτζηδες???
    Οι γιατροι αν δεν εχεις λεφτα ειναι ικανοι να σε αφησουν να πεθανεις μπροστα στα ματια τους.
    Ενω ο ταξιτζης αν δεν εχεις λεφτα δεν θα σε παει στο προορισμο σου.ε και?αλλο ομως να μην παω στο προορισμο μου και αλλο να μην γινω καλα η και να κινδινεψω κι ολας

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Ναι αλλα δεν νομιζεις οτι ειναι διαφορετικες δουλιες του γιατρου με υδραυλικους και ταξιτζηδες???
    Οι γιατροι αν δεν εχεις λεφτα ειναι ικανοι να σε αφησουν να πεθανεις μπροστα στα ματια τους.
    Ενω ο ταξιτζης αν δεν εχεις λεφτα δεν θα σε παει στο προορισμο σου.ε και?αλλο ομως να μην παω στο προορισμο μου και αλλο να μην γινω καλα η και να κινδινεψω κι ολας
    Πολυ σωστα. Για αυτο και ανεφερα οτι ειναι τεραστιο προβλημα ο τροπος εισαγωγης στα Πανεπιστημια.

Senior Member
    Πολυ σωστα. Για αυτο και ανεφερα οτι ειναι τεραστιο προβλημα ο τροπος εισαγωγης στα Πανεπιστημια.
    Χερομε που συμφωνουμε τελικα.η ελληνικη νοοτροπια φταιει σε αυτο.στην ελλαδα ειναι κανονας αυτο για τα χρηματα και εξαιρεση οι ευσυνηδητοι γιατροι ενω στο εξωτερικο ειναι το αντιθετο

Senior Member
    Χερομε που συμφωνουμε τελικα.η ελληνικη νοοτροπια φταιει σε αυτο.στην ελλαδα ειναι κανονας αυτο για τα χρηματα και εξαιρεση οι ευσυνηδητοι γιατροι ενω στο εξωτερικο ειναι το αντιθετο
    Σε πληροφορω οτι στην Αγγλια πεθαινει κοσμος!! Μου το 'πε μια γνωστη μου, κοντεψε και η ιδια να πεθανει γιατι το συστημα υγειας εκει ειναι χαλια. Και μια αλλη φιλη μου ηρθε στην Ελλαδα για γιατρο που μενει Ελβετια. Στην πρωτη περιπτωση της ειχαν χορηγησει φαρμακα για τη μεση και κινδυνεψε το στομαχι της και το συκωτι της. Και ηρθε Ελλαδα και εγινε καλα. Να δω τι θα κανουμε αν καταστραφει τελειως η Ελλαδα, αντε να βρεις την υγεια σου μετα στο εξωτερικο. Οχι οτι τωρα πανε καλα τα πραγματα δηλαδη. Αλλα τουλαχιστον κατι εχει απομεινει ακομα. Υπαρχουν καλοι γιατροι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Σε πληροφορω οτι στην Αγγλια πεθαινει κοσμος!! Μου το 'πε μια γνωστη μου, κοντεψε και η ιδια να πεθανει γιατι το συστημα υγειας εκει ειναι χαλια. Και μια αλλη φιλη μου ηρθε στην Ελλαδα για γιατρο που μενει Ελβετια. Στην πρωτη περιπτωση της ειχαν χορηγησει φαρμακα για τη μεση και κινδυνεψε το στομαχι της και το συκωτι της. Και ηρθε Ελλαδα και εγινε καλα. Να δω τι θα κανουμε αν καταστραφει τελειως η Ελλαδα, αντε να βρεις την υγεια σου μετα στο εξωτερικο. Οχι οτι τωρα πανε καλα τα πραγματα δηλαδη. Αλλα τουλαχιστον κατι εχει απομεινει ακομα. Υπαρχουν καλοι γιατροι.
    Μπορει να ηταν παρενεργιες μαλλον η πολυ βαρια φαρμακα..
    Σιγουρα υπαρχουν πολυ καλη γιατροι και εδω στην ελλαδα αλλα και εξω.αλλ εμεις δεν λεμε αυτο λεμε για τα χρηματα που αν δεν εχεις πεθαινεις

Senior Member
    Μπορει να ηταν παρενεργιες μαλλον η πολυ βαρια φαρμακα..
    Σιγουρα υπαρχουν πολυ καλη γιατροι και εδω στην ελλαδα αλλα και εξω.αλλ εμεις δεν λεμε αυτο λεμε για τα χρηματα που αν δεν εχεις πεθαινεις
    Ηταν πολυ βαρια φαρμακα ενω το προβλημα της μεσης δεν δικαιολογουσε να κινδυνεψει το συκωτι και το στομαχι σε τετοιο βαθμο. Τι να το κανεις να μην πληρωνεις πολλα λεφτα και να σε σκοτωνουν οπως γινεται στο εξωτερικο; Καλυτερα εδω, τουλαχιστον αμα εχεις λεφτα εχεις δυνατοτητα να επιζησεις, χαχα.

Senior Member
    Νομιζω οτι αυτοι που δεν εχουν πιθανοτητες να λυσουν το προβλημα τους , ποτε δεν θα πανε ποτε σε γιατρο , αρνουμενοι την υπαρξη προβληματος , και αυτοι ειναι οι βαρεως ασθενουντες , οχι εμεις που αναγνωριζουμε το προβλημα και παμε σε γιατρο ......

Page 1 of 2 12 LastLast