Ψυχωσικο-Καταθλιψη-Διπολικη η πορεια μου
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Junior Member

Thumbs up Ψυχωσικο-Καταθλιψη-Διπολικη η πορεια μου

Εδω και 2 χρονια βιωνω την εμπειρια και λεω εμπειρια γιατι για εμενα ειναι πρωτογνωρο της διπολικης διαταραχης. Ξεκινησε με ενα ψυχωσικο επεισοδειο στο πενταγωνο εργαζομουν στα ελληνοτουρκικα στρατιωτικος ειμαι. Πιεστηκα πολυ και ηρθε το μπαμ. Φωναζα μεσα στο πενταγωνο που δουλευα να με συγχωρεσει ο Θεος. Ακουγα φωνες πριν το επεισοδιο. Τωρα μετα απο 2 χρονια ειμαι καλυτερα και παιρνω αγωγη. Ταυτοχρονα εχω αποσυρθει απο την ενεργο δραση ειμαι σε ενα ησυχο γραφειο. Αυτα συναγωνιστες για αρχη

Senior Member
    κουραγιο.... εγω περνω αγωγη 3.5χρονια, μεγαλο σοκ το ψυχωσικο επεισοδιο.. εχεις δουλεια παντως καλο αυτο.

Senior Member
    να κοιτας να μενεις ηρεμος. η πιεση και το αγχος ειναι επικινδυνα.πυροδοτουν επεισοδια.
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Κοίτα εγώ νομίζω η ψύχωση είναι κάτι σα να έσπασε το πόδι σου μέσα στον εγκέφαλο και τα φάρμακα είναι ο γύψος το θέμα είναι ότι μειώνονται οι δυνάμεις σου πλέον και πρέπει νομίζω να κανεισ μία μετρημένη ζωή δηλαδή όχι ξενύχτια όχι πίεση οπωσ σου είπαν όχι καταχρήσεις κλπ μέχρι τώρα έλεγα γυμναστική εγώ προτιμώ βάρη για αύξηση δυνάμεων τώρα λέω πάρε ένα χωραφακι φτιαξτο και σε λίγα χρόνια θα το έχεις ξεπεράσει αλλά θέλει δουλειά κ ηρεμία
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Ναι ειναι καλο ξεχνιεμαι λιγο με τη δουλεια. Δεν μπορω να δουλεψω ακομα απλα καθομαι σε ενα γραφειο και μπαινω στο ιντερνετ. Επαιρνα το ζυπρεξα και το αλλαξα με το αμπιλιφαι. ειμαι πολυ καλυτερα με αυτο το νεο φαρμακο.

Senior Member
    Το πρώτο διάστημα είναι έτσι σιγά σιγά θα αναρωνεισ είναι σαν το σπασμένο πόδι όταν το παθαινεισ λεσ τελείωσε η ζωή μου μετά σιγά σιγά ανακαλύπτεις ότι μπορείς να ζήσεις και στο τέλος σου μένει ένα κουσουρι μικρό είμαι στα εννιά χρόνια κ δουλεύω κανονικα μην απελπιστεισ ποτέ υπάρχουν λύσεις

Junior Member
    Ευχαριστω και εγω μετα απο 2 χρονια νιωθω καλυτερα απλα δεν απολαμβανω την δουλεια. Το κανω καταναγκαστικα. Ελπιζω να πανε ολα καλα οπως και σε εσενα και ας μεινει ενα κουσουρι. Εγω οταν πιεζομαι φερ ειπειν αρχιζω και παρατηρω ασπρα και μαυρα στιγματα στα αντικειμενα. Σαν να κολαει το μυαλο μου.

Senior Member
    Εγώ έχω απαλεψιεσ θέλω να φεύγω δεν μπορώ να κάθομαι φεύγω κι από καφέ φεύγω στη δουλειά ζαλίζομαι

Junior Member
    Εγω αντιθετα εχω απολυτη ηρεμια σε βαθμο υπνηλιας. Παιρνω λαντοζ και αμπιλιφαι και μαλλον ειναι τα φαρμακα που μου προκαλουν υπνηλια. Το παλευω ομως και ερχομαι καθε μερα στη δουλεια .

Junior Member
    Τι κουσούρι άφιξη

Junior Member
    Τι ακριβός κουσούρι αφήνει

Junior Member
    Λιγα πραγματα δυσκολιες στην καθημερινοτητα. Οπως αυτο με τα στιγματα αλλα και την αβεβαιοτητα αν θα ειμαι καλα την επομενη μερα. Αν θα νιωθω ανετα η μια πιεση εσωτερικη

Junior Member
    Καλησπερα ερωτισης καιαπορια εχο θελο μια απαντισης μανιακος το αλλο ακρο. Τι ακριβος γινετε πος το βιονη.

Στάλθηκε από το iQ1380 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk