διαφημησεις .......
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
    Senior Member

διαφημησεις .......

Οχι , δεν κανω διαλειμμα για διαφημισεις , αλλα το θεμα ειναι αυτο , περι διαφημισεων .......οταν εκανα advertising στο κολλεγιο , το ποιντ των διαφημισεων ηταν οτι , αν βλεπεις καποιον διασημο , η καποιον που θαυμαζεις να πινει τον ταδε καφε , υποσυνειδητα , σου περναει το μηνμα οτι αν πιεις κι εσυ τον ιδιο καφε , καπου ταυτιζεσαι με τον διασημο που διαφημιζει το προιον ..................εγω , βρισκω οτι δεν επηρρεαζομαι απο το ποιος πινει τον καφε , αφου πινω αλλον καφε , και γνωριζοντας οτι πληρωνεται ο ταδε για να διαφημισει το προιον , με κανει πιο επιφυλακτικο ακομη ............... μαλιστα , επειδη με κουραζουν οι διαφημισεις , απο σπασιμο και μονο, δεν θα παρω τον καφε , κυριε Κλουνει , που μου σπαταλας την ωρα , με τις μπουρδες σου ..........οποτε ακυρες οι διαφημισεις , αλλα γιατι ξοδευουν αρραγε τοσα λεφτα οι εταιρειες για να διαφημισει ο Κλουνει τον ταδε καφε ? μηπως εχουμε την ψυχολογιατης αγελης αποκτησει , πινει ο Κλουνει , ςα πιουμε κι εμεις , να του μοιασουμε? δεν ξερω , το ολο πραμα μου φαινεται αλλοκοτο ...........
    εξαιρουνται οι διαφημισεις που σενημερωνουν οτοι κυκλοφορησε το ταδε προιον , καινουριο προιον , τις αλλες δεν τις καταλαβαινω .........

λοιπον ...?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    αν βλεπεις καποιον διασημο , η καποιον που θαυμαζεις να πινει τον ταδε καφε , υποσυνειδητα , σου περναει το μηνμα οτι αν πιεις κι εσυ τον ιδιο καφε , καπου ταυτιζεσαι με τον διασημο που διαφημιζει το προιον
    λοιπον ...?
    Εγω εχω να πω πως βλέποντας καποιον διασημο να διαφημίζει τον ταδε καφε, ανεβαινει στα ματια μου το συγκεκριμενο brand διοτι σκεφτομαι αυτοματα (αφελως η οχι ) πως δεν μπορει ο Clooney και οι ομοιοι του να διαφημιζουν χαλια προιοντα , οσα χρηματα κι αν παρει διοτι αυτοματα θα χαλασει το image του...Υποτιθεται πως first class celebrities επιλεγουν τις καμπανιες που προβάλλουν και δεν διαφημιζουν σκουπιδια, συνεπως το προιον ειναι αξιολογο..μπορει να κανω και λαθος ομως...παντως θεωρω πως ο περισσοτερος κοσμος ετσι σκεφτεται ( Το ειχες παρει τελικα το advertising....νομιζα πως δεν αντεχες τον Θεοx...εγω δε το τολμησα εξαιτιας του )
    Last edited by ΕΛΠΙΔΑΨ; 14-05-2017 at 23:36.

Senior Member
    Παρότι είμαι ένα υπερκαταναλωτικο γουρούνι ποτέ δεν επηρεάστηκα από διαφημιστικά όπου κάνουν παρέλαση κάθε λογής διάσημοι. Συνήθως επηρεάζομαι από την συσκευασία, από το ποσό προσεγμένο είναι το προϊόν στο ράφι και όσο ηλιθιο και εκτός πραγματικότητας και αν ακουστεί, από την τιμή του. Όσο πιο ακριβό είναι το προϊόν τόσο πιο πολύ το θέλω. Πχ, προτιμώ να πάρω έναν πανάκριβο καφέ και να πίνω μια κούπα κάθε μέρα, παρά να αγοράσω έναν φτηνό καφέ και να πίνω τρεις κούπες κάθε μέρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ge0rge View Post
    Παρότι είμαι ένα υπερκαταναλωτικο γουρούνι ποτέ δεν επηρεάστηκα από διαφημιστικά όπου κάνουν παρέλαση κάθε λογής διάσημοι. Συνήθως επηρεάζομαι από την συσκευασία, από το ποσό προσεγμένο είναι το προϊόν στο ράφι και όσο ηλιθιο και εκτός πραγματικότητας και αν ακουστεί, από την τιμή του. Όσο πιο ακριβό είναι το προϊόν τόσο πιο πολύ το θέλω. Πχ, προτιμώ να πάρω έναν πανάκριβο καφέ και να πίνω μια κούπα κάθε μέρα, παρά να αγοράσω έναν φτηνό καφέ και να πίνω τρεις κούπες κάθε μέρα.
    Σε γενικές γραμμες οντως ετσι ειναι...το φτηνο ειναι και ακριβο ελεγαν οι παλαιοτεροι και σοφοτεροι...και συνηθως ισχυει αυτο...

Banned
    Ότι πληρώσεις παίρνεις συνήθως, όχι πάντα......
    Εχω δοκιμάζει όλους τους γαλλικούς όλων των σούπερ είτε δεν είχαν ωραία γεύση είτε έβαζες τριπλάσιο καφέ μπας και γευτείς και τίποτα, πέρα από ζεστό κάτουρο......

Και με το διάσημο για αρχή πετυχαίνουν να δεις την διαφήμιση , να σου τραβήξουν την προσοχή και να θυμάσαι το προιόν, αν σου είναι γνωστό στο σούπερ και έχει την ίδια τιμή με κάποιο άλλο πιο πιθανό να πάρεις το 'γνωστό'....αυτό που χεις δει...και στις διαφημίσεις κανένας δεν είναι προσηλωμένος, πρέπει να πετύχουν να την δεις εσύ......

Senior Member
    Καλα μηνκολλαμε στονκαφε και τον Κλουνει , εχουμε και εγχωριους σταρ , πχ. εχω δει τον Λιαγκα να διαφημιζει το τυρι arla , ι νοημα εχει αυτο ?αυτο ειναι δυσφημηση για τ ο προιον .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΕΛΠΙΔΑΨ View Post
    Εγω εχω να πω πως βλέποντας καποιον διασημο να διαφημίζει τον ταδε καφε, ανεβαινει στα ματια μου το συγκεκριμενο brand διοτι σκεφτομαι αυτοματα (αφελως η οχι ) πως δεν μπορει ο Clooney και οι ομοιοι του να διαφημιζουν χαλια προιοντα , οσα χρηματα κι αν παρει διοτι αυτοματα θα χαλασει το image του...Υποτιθεται πως first class celebrities επιλεγουν τις καμπανιες που προβάλλουν και δεν διαφημιζουν σκουπιδια, συνεπως το προιον ειναι αξιολογο..μπορει να κανω και λαθος ομως...παντως θεωρω πως ο περισσοτερος κοσμος ετσι σκεφτεται ( Το ειχες παρει τελικα το advertising....νομιζα πως δεν αντεχες τον Θεοx...εγω δε το τολμησα εξαιτιας του )

Μαρεσει που δεν γραφεις τονομα τρου Θεοχαρακη , λες κι ειναι μυστικο ,σαμπως τον ξερει κανεις ? δεν μπορω να συμφωνησω οτι επειδη τον πινει τοην καφε ο Κλουνει , ειναι καλης ποιοτητας , αλλα σιγουρα καποιοι θα επηρρεαστουν ,.........ποιοι , θα σου πω ποιοι , αυτοι που ειναι αγελοποιοιμενοι, οπως οι οπαδοι ομαδων ποδοσφαιρου , η μπασκετ , η φορμουλα η ξερω γω τι , εγω δενειμαι οπαδος κανενος , μονο του εαυτου μου , δεν υποοστηριζω τιποτα και κανεναν , αλλα γνωριζω οτι αποτελω εξαιρεση ..........αρα δεν επηρε;αζομαι απο διαφημισεις .......

Senior Member
    Καλα μηνκολλαμε στονκαφε και τον Κλουνει , εχουμε και εγχωριους σταρ , πχ. εχω δει τον Λιαγκα να διαφημιζει το τυρι arla , ι νοημα εχει αυτο ?αυτο ειναι δυσφημηση για τ ο προιον .....
    Τον διεγραψαν από την ενωση Δημοσιογραφων τον Λιαγκα για το τυρακι αυτο! χαχα!! Τον εφαγε η Αrla αντι να την φαει αυτος.. Τι αχωνευτος, ειρων, αντιπαθεστατος ανθρωπος....

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Και με το διάσημο για αρχή πετυχαίνουν να δεις την διαφήμιση , να σου τραβήξουν την προσοχή και να θυμάσαι το προιόν, αν σου είναι γνωστό στο σούπερ και έχει την ίδια τιμή με κάποιο άλλο πιο πιθανό να πάρεις το 'γνωστό'....αυτό που χεις δει...και στις διαφημίσεις κανένας δεν είναι προσηλωμένος, πρέπει να πετύχουν να την δεις εσύ......
    Αυτο ισχυε για τους ανεγκεφαλους μονον , που νομιζουν οτι επειδη ηπιε τονκαφε ο Κλουνει η ο ταδε, θαγορασουν αυτον .....ενας σκεπτομενος ανθρωπος , πραμα σπανιο την σημερον ημερα , μη αγελοποιημενος δεν θα επηρρεαστει απο καμμια διαφημιση , αφου ξερουν οτι τον πληρωνουν για να πει οτι ο καφες πχ. ειναι καλος ............αλλα αυτοι αποτελουν μειοψηφια ..........να παρω αλλο παραδειγμα , σου διαφημιζουν τηνταδε μαρκα βενζινης , επειδη ειναι καλυτερη , το χαβεις ? οχι δεν το χαβεις , αμα την περασω απο χημικο ελεγχο τοτε θα πειστω μονον, η το κλασσικο, bmw εναντιον mercedes , ποια ειναι καλυτερη , αυτη που διαφημιζιουν ? αν εισαι αναποφασιστος , η παλινδρομεις , πολλοι ειναι ετσι , θα επηρρεαστςεις , αλλα αν ειναι θεμα γουστου , που ειναι , θα διαλεξεις αυτην ππου σου αρεσει , και οι δυο , καλες ειναι ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΕΛΠΙΔΑΨ View Post
    Τον διεγραψαν από την ενωση Δημοσιογραφων τον Λιαγκα για το τυρακι αυτο! χαχα!! Τον εφαγε η Αrla αντι να την φαει αυτος.. Τι αχωνευτος, ειρων, αντιπαθεστατος ανθρωπος....
    Καλα τον κανανε τον ηλιθιο , αν και απορω με την διαφημηση , που συνεχιζοταν με το arla , αφου ειχε γινει γνωστο οτι προκειται περι ηλιθιου που τουφαγε ολα τα λεφτα καποιος επιτηδειος .......τα 300,000 ευρω .....τι ηλιθιος ανθρωπος , θα μπορουσε η Σκορδα να βρει καλυτερο , αλα κι αυτη βλημα ειναι ,,....................την εχω πετυχει σε σκετσακι του Αναστασιαδη , να λεεικασποιος στο πρωιναδικο την λεξη ΄υπερωκεανιο ' κασι πιανει ο φακος αυτην να ργωταει ψιθυριστ;α ' τι ειναι υπερωκεανιο ' ? κυλλησε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι ..........

Senior Member
    Μαρεσει που δεν γραφεις τονομα τρου Θεοχαρακη , λες κι ειναι μυστικο ,σαμπως τον ξερει κανεις ? ..
    δεν εχει σημασια...δεν το θεωρω σωστο να σχολιαζω και να κατηγορω ατομα που δεν γνωριζω προσωπικα...δεν εχω αποψη, απλα τοτε στα 20 μου μου προκαλουσε τρομο το βλεμμα του...μπορει αν επαιρνα το μαθημα του να αλλαζα γνωμη...και η Vrondis στο public speaking μου προκαλουσε τον ιδιο φοβο, και οταν αναγκαστικά πηρα το μαθημα της (δεν γινοταν να το αποφυγω), την λατρεψα! Από τις καλυτερες εμπειριες μου ...Επομενως δεν θελω να κατηγορω καποιον τοσο επιπολαια..αυτο ειναι ολο..

Senior Member
    Τον Θεοχαρακη τον θεωρουσα ηλιθιο , και γιατι να μην πουμε τονομα του ? πως λεμε τα ονοματα γνωστων προσωπων , υτο ιδιο ειναι ............την Βροντη, ουτε καν την θυμαμαι , αλλα ειχα κανει παμπλικ σπικιν , και ουτε ηξερα τι ελεγα , ντρεεπομουν ......

Senior Member
    Τον Θεοχαρακη τον θεωρουσα ηλιθιο , και γιατι να μην πουμε τονομα του ? πως λεμε τα ονοματα γνωστων προσωπων , υτο ιδιο ειναι ............την Βροντη, ουτε καν την θυμαμαι , αλλα ειχα κανει παμπλικ σπικιν , και ουτε ηξερα τι ελεγα , ντρεεπομουν ......
    Καλα ρε Mac... το ενοχικο μου ειπαμε υπερισχυει... εγω "εσκησα' στο public speaking αν και ντρεπομουν..ακομη θυμαμαι το θεμα που διαλεξα... Παντως εξαιτιας του ηλιθιου που λες εσυ δεν διαλεξα advertising αν και το ηθελα παρα πολυ και τελικα το βρηκα μπροστα μου με τις σοκολατες μετα από 30 χρονια...αν ειναι γραφτο τελικα να γινει κατι θα γινει...ετσι δεν λεν ?? ε...αλλα νομιζω πως φυγαμε από το θεμα του thread που ανοιξες για την διαφημιση...

Banned
    Αυτο ισχυε για τους ανεγκεφαλους μονον , που νομιζουν οτι επειδη ηπιε τονκαφε ο Κλουνει η ο ταδε, θαγορασουν αυτον .....ενας σκεπτομενος ανθρωπος , πραμα σπανιο την σημερον ημερα , μη αγελοποιημενος δεν θα επηρρεαστει απο καμμια διαφημιση , αφου ξερουν οτι τον πληρωνουν για να πει οτι ο καφες πχ. ειναι καλος ............αλλα αυτοι αποτελουν μειοψηφια ..........να παρω αλλο παραδειγμα , σου διαφημιζουν τηνταδε μαρκα βενζινης , επειδη ειναι καλυτερη , το χαβεις ? οχι δεν το χαβεις , αμα την περασω απο χημικο ελεγχο τοτε θα πειστω μονον, η το κλασσικο, bmw εναντιον mercedes , ποια ειναι καλυτερη , αυτη που διαφημιζιουν ? αν εισαι αναποφασιστος , η παλινδρομεις , πολλοι ειναι ετσι , θα επηρρεαστςεις , αλλα αν ειναι θεμα γουστου , που ειναι , θα διαλεξεις αυτην ππου σου αρεσει , και οι δυο , καλες ειναι ....
    Και καφέ να μην πάρεις επειδή είναι ο κλούνει πάλι ανεγκέφαλος θα σαι. Στην τελική μόνο η γλώσσα σου θα κρίνει (και η τσέπη σου), όλα τα άλλα είναι βλακεία.....
    Για την βενζίνη υποτίθεται δεν το χάβεις, ρωτάς άλλους την γνώμη τους.......

Senior Member
    Ναι , και αν φυγαμε απο την θεματαρα μου , κατι εγινε ...............ετσι ειναι , το βρηκες με τις σοκολατες , ........εγω δεν βρηκα σε καμμια δουλεια μου ........

Page 1 of 2 12 LastLast