Πρωτο ραντεβού :) ( αντρες τη γνωμη σας !!) - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 153
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    η γυναικα κι ο αντρασ πριν ανοιξουν σπιτι πρεπει να πατανε στα ποδια τουσ να ξερουν ολα αυτα κ να μην την πατανε αλλιωσ το σπιτι θα χαλασει ετσι νομιζω εγω τα λεφτα δεν παιζουν ρολο το μυαλο παιζει ρολο
    καλα αμα εχεις μυαλο, βολευεις και το οικονομικο!!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    σωστο αυτο :)
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by GiannisNik3 View Post
    εικοσιοχτώ
    Εγω που ειμαι 55 , ανω των 42 δεν θα κοιταγα με τιποτα, εκτος αν γυμναζοταν μια ζωη , οπως εγω ........περιεργα ταγουστα , ολες οι πρωην μου , ηταν μινιμουμ 7 χρονια μικροτερες ..........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εγω που ειμαι 55 , ανω των 42 δεν θα κοιταγα με τιποτα, εκτος αν γυμναζοταν μια ζωη , οπως εγω ........περιεργα ταγουστα , ολες οι πρωην μου , ηταν μινιμουμ 7 χρονια μικροτερες ..........
    Δεν είναι και τόσο παράξενο!
    Οι μικρότεροι κοιτάν τις μεγαλύτερες, συνήθως, και οι μεγαλύτεροι τις μικρότερες.
    Δες και τον Μακρόν που έχει παντρευτεί μία που τον περνάει 25 χρόνια!!!
    Τι θα κάνει όταν γίνει 50 κι αυτή θα είναι 75 δεν ξέρω.......

Senior Member
    Δεν είναι και τόσο παράξενο!
    Οι μικρότεροι κοιτάν τις μεγαλύτερες, συνήθως, και οι μεγαλύτεροι τις μικρότερες.
    Δες και τον Μακρόν που έχει παντρευτεί μία που τον περνάει 25 χρόνια!!!
    Τι θα κάνει όταν γίνει 50 κι αυτή θα είναι 75 δεν ξέρω.......
    Νομιζω , αγαπητε , οτι ειναι θεμα γουστου , ποτε δεν κοιταξα μεγαλυτερη μου , οντας μικρος , οσο για τον Μακρον , αγνωστο το μελλον της οιαδηποτε σχεσης ......

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Νομιζω , αγαπητε , οτι ειναι θεμα γουστου , ποτε δεν κοιταξα μεγαλυτερη μου , οντας μικρος , οσο για τον Μακρον , αγνωστο το μελλον της οιαδηποτε σχεσης ......
    Μακ εχω ακουσει συνομιληκες μου να λενε οτι αμα βγεις με.μεγαλυτερο....πχ 30...απο το δευτερο ραντεβου λενε πρεπει ν κανεις σεξ αλλιως ξενερωνουν κ οτι τα θελουν γρηγορα...τι εχεις να πεις εσυ γ αυτο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Μακ εχω ακουσει συνομιληκες μου να λενε οτι αμα βγεις με.μεγαλυτερο....πχ 30...απο το δευτερο ραντεβου λενε πρεπει ν κανεις σεξ αλλιως ξενερωνουν κ οτι τα θελουν γρηγορα...τι εχεις να πεις εσυ γ αυτο?
    Αναλόγως τον άνθρωπο πάει.
    Δε νομίζω να υπάρχει κανόνας κι εδώ.
    Και μην ακούς τι λέει ο καθένας, διότι πολλά λέγονται και μπορεί τίποτα να μην ισχύει!
    Κι εγώ παλιότερα άκουγα ό,τι μπορείς να φανταστείς!
    Το αποτέλεσμα; Τζάμπα άγχος και χειρότερη "επίδοση" από την αναμενόμενη.......

Banned
    Τα κοινωνικά "must" μας έχουν φάει!!
    Τα οποία εκπορεύονται από τα περιοδικά και τις τηλεοράσεις........ και σε διδάσκουν "πώς να μην είσαι ο εαυτός σου"!
    Πλήρωνε ψυχολόγους μετά! Αλλά έτσι λειτουργεί το σύστημα, φαύλος κύκλος....
    Πρώτα σου δημιουργούν το "πρόβλημα" και μετά σε παραπέμπουν στους ειδικούς!
    Εννοείται ότι το κέρδος είναι πίσω απ' όλα, για άλλη μια φορά!
    Κέρδος από τον πόνο του άλλου....
    Δεν είναι λίγες οι φορές που ονειρεύομαι να ήμουνα σε ένα νησί στη μέση του Ειρηνικού, εγώ και μία άλλη που θα μου έμοιαζε, θα καταλάβαινε την κάθε μου κίνηση, δε θα παρεξηγούσε τις προθέσεις μου, χωρίς ειρωνείες και τα σχετικά.....
    Μόνοι μας, οι δυο μας πάνω στη γη και κανείς άλλος!
    Δεν ξέρω για το νησί, αλλά αυτό που το ανέφερες για τα περιοδικά και την τηλεόραση έχεις απόλυτο δίκιο. Πρίν που δεν υπήρχαν αυτά για να "μπουκώνουν" τον εγκέφαλο των αντρών, είτε των γυναικών, ήταν πιο χαρούμενοι οι άνθρωποι και έκαναν πιο ελεύθερα σχέσεις. Οι γυναίκες ειδικά επηρεάστικαν στο θέμα των σχέσεων και οι άνδρες στις σεξουαλικές ικανότητες...

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αυτή που παντρεύεσαι κοιτάς χαρακτήρα κ λεφτά δεν κοιτάς εμφάνιση το ίδιο κι οι γυναίκες
    Το πρόβλημα είναι μέχρι οι γυναίκες να φτάσουν θα σε έχουν απορρίψει, τόσες φορές όσες να ξεχάσεις και να τις μετράς, γιατί τότε θα είσαι το "καλό παιδί". Όταν θα φτάσουν σε ηλικία γάμου και αφού θα έχουν κάνει σχέσεις, όσα είναι και τα αστέρια του σύμπαντος, τότε θα έρθουν στο καλό παιδί που απέρριψαν για να το παντρευτούν και θα αφήσουν τα "κακά παιδιά" που τόσα χρόνια καλοπερνούσαν. Και κάπως έτσι τελιώνει το παραμύθι. Φυσικά το ίδιο ισχυεί και στους άντρες, αλλά σε μικρότερο βαθμό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Το πρόβλημα είναι μέχρι οι γυναίκες να φτάσουν θα σε έχουν απορρίψει, τόσες φορές όσες να ξεχάσεις και να τις μετράς, γιατί τότε θα είσαι το "καλό παιδί". Όταν θα φτάσουν σε ηλικία γάμου και αφού θα έχουν κάνει σχέσεις, όσα είναι και τα αστέρια του σύμπαντος, τότε θα έρθουν στο καλό παιδί που απέρριψαν για να το παντρευτούν και θα αφήσουν τα "κακά παιδιά" που τόσα χρόνια καλοπερνούσαν. Και κάπως έτσι τελιώνει το παραμύθι. Φυσικά το ίδιο ισχυεί και στους άντρες, αλλά σε μικρότερο βαθμό.
    Εμένα πάντως δεν μ' αρέσουν τα κακά παιδιά...είμαι σοβαρά γιατρέ μου; :p (μην παρεξηγηθείς, ε; Το εννοώ αυτό που λέω αλλά το λέω χαριτολόγωντας για να είναι λίγο ελαφρύ το κλίμα)
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εμένα πάντως δεν μ' αρέσουν τα κακά παιδιά...είμαι σοβαρά γιατρέ μου; :p (μην παρεξηγηθείς, ε; Το εννοώ αυτό που λέω αλλά το λέω χαριτολόγωντας για να είναι λίγο ελαφρύ το κλίμα)
    Δεν παρεξηγούμαι σχεδόν ποτέ, εκτός αν αναφερθείς μόνο σε εμένα, σε κάθε άλλη περίπτωση ο καθένας έχει την άποψή του. Μπορεί να είσαι από τις σπάνιες περιπτώσεις, αλλά στην ηλικία μου δυστυχώς, αυτός είναι ο κανόνας...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Τα "κακά" παιδιά;
    Σιγά τ' αυγά!!
    Δεν υπάρχουν "κακά" παιδιά, τζάμπα μάγκες υπάρχουν με τα λεφτά του μπαμπά...........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Αν και μικρός σε ηλικία, μια χαρά τα λες!
    Τα βλέπεις πολύ ρεαλιστικά τα πράγματα!
    Τι σου προτείνω, προς το παρόν;
    Την αδιαφορία......
    Και μην αλλάξεις για κανέναν και καμία!

Το πρόβλημα είναι μέχρι οι γυναίκες να φτάσουν θα σε έχουν απορρίψει, τόσες φορές όσες να ξεχάσεις και να τις μετράς, γιατί τότε θα είσαι το "καλό παιδί". Όταν θα φτάσουν σε ηλικία γάμου και αφού θα έχουν κάνει σχέσεις, όσα είναι και τα αστέρια του σύμπαντος, τότε θα έρθουν στο καλό παιδί που απέρριψαν για να το παντρευτούν και θα αφήσουν τα "κακά παιδιά" που τόσα χρόνια καλοπερνούσαν.

Αμ δε που θα τ' αφήσουν!
    Θα παντρευτούν, βεβαίως, το "καλό" παιδί γιατί θέλουν έναν καλό πατέρα για το βλαστάρι τους, αλλά παράλληλα υπάρχει η πιθανότητα να φάει και κανά κέρατο, με το "κακό" παιδί εννοείται................................ ..............

Ανέλυε χθες σ' ένα άρθρο του το Cosmopolitan γιατί μας εξιτάρουν τα "κακά" παιδιά!
    Ορκίζομαι!!!

Senior Member
    Κυκνε δεν υπάρχουν κακά παιδιά εμείς όλη η γειτονιά που ειμασταν Ταλιμπάν μικροί όλοι είμαστε γαματοι πλάκες ξύλο ποδόσφαιρο κ σχολείο κι όλοι είμαστε ψυχουλεσ δεν είχαμε κακιά μέσα μας τότε μετά χάλασε ο κόσμος κ γίναν όλοι σκατοψυχοι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Τα "κακά" παιδιά;
    Σιγά τ' αυγά!!
    Δεν υπάρχουν "κακά" παιδιά, τζάμπα μάγκες υπάρχουν με τα λεφτά του μπαμπά...........
    Κι όμως υπάρχουν κι άντρες που δεν είναι καλοί άνθρωποι, μέχρι κι αλήτες...και γυναίκες βέβαια αλλά τώρα μιλάμε για το ισχυρό φύλο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast