Ερωτικη σχεση με αυτον/ην που "δεν πρεπει"
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 35
    Nefeli28
    Guest

Ερωτικη σχεση με αυτον/ην που "δεν πρεπει"

Θα μου πειτε τωρα...τι θα πει "δεν πρεπει"; Ποιος το ορίζει αυτο; Για τον καθενα ισως διαφέρει, αναλογα με το βαθμο συντηρητικουρας ή απελευθερωσης στις ερωτικες σχεσεις.
    Απο τον αφεντικο σου στη δουλεια, μεχρι τον φιλο της μανας σου και με ο,τι μπορει να υπαρχει στο ενδιάμεσο ή εξω απο αυτο, η σχεση με αυτον/ην που δεν πρεπει αποτελεί φυσιολογική κατάσταση ή μιλαμε για καποια παθολογία; Οταν σε εξιταρει το απαγορευμένο, τι μπορει να υπαρχει απο πισω;
    Τα συναισθήματα για οσους εχουν ζήσει κατι τετοιο, ειναι ακραία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Οταν σε εξιταρει το απαγορευμένο, τι μπορει να υπαρχει απο πισω;
    η αναγκη για προκληση και επιβεβαιωση!
    εχεις μαθει να τραβας την προσοχη με τροπους μη συμβατικους οπως πχ το 5χρονο που κλεβει τη μπογια του συμμαθητη του και τη δειχνει στους γονεις με καμαρι, ο εφηβος που καπνιζει στις τουαλετες του σχολειου και πινει αλκοολ, η εφηβη που θα φλερταρει τον πατριο, κλπ....
    στο πολυ βαθος υπαρχει ανασφαλεια! φοβος! και αναγκη υπερβασης αυτων με την προκληση, για να επιτευχθει η επιβεβαιωση.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    εχεις μαθει να τραβας την προσοχη με τροπους μη συμβατικους οπως πχ το 5χρονο που κλεβει τη μπογια του συμμαθητη του και τη δειχνει στους γονεις με καμαρι, ο εφηβος που καπνιζει στις τουαλετες του σχολειου και πινει αλκοολ, η εφηβη που θα φλερταρει τον πατριο, κλπ....
    στο πολυ βαθος υπαρχει ανασφαλεια! φοβος! και αναγκη υπερβασης αυτων με την προκληση, για να επιτευχθει η επιβεβαιωση.
    Σιγουρα υπαρχει και ανασφαλεια η οποια οδηγει στην αναγκη για επιβεβαιωση. Και γιατί να μην την ψαξω με πιο συμβατικους τροπους;
    Στην ουσια, αν λιγο ανακαλεσω τα γεγονότα και τα αναλύσω, θα δω οτι περισσότερο κι απο το ιδιο το προσωπο, με εξίταρε η κατάσταση. Δεν ξερω καν αν το προσωπο ειχε πια σημασία. Οσο το γεγονός οτι αυτο που ποθουσα, δεν γινόταν να το εχω. Κι αν το ειχα, θα ηταν μια υπέρτατη μορφη ικανοποίησης. Προφανως και επιβεβαίωσης.
    Δεν ξερω κατα πόσο παίζει ρολο σε ολο αυτο, το άκαμπτο, αυστηρο και ακρως συντηρητικο περιβαλλον στο οποίο μεγαλωσα και ολα μα ΟΛΑ ηταν ντροπή...

Banned
    το απαγουρευμενο ειναι παντα το καλυτερο...χααχα!!
    οχι ενταξει, δεν ξερω τι να απαντησω...
    και εγω ειχα κολλησει με μια δευτερη ξαδερφη, αλλα στην ουσια δεν εγινε ποτε κατι...γιατι ηταν το απαγορευμενο!!

Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    το απαγουρευμενο ειναι παντα το καλυτερο...χααχα!!
    οχι ενταξει, δεν ξερω τι να απαντησω...
    και εγω ειχα κολλησει με μια δευτερη ξαδερφη, αλλα στην ουσια δεν εγινε ποτε κατι...γιατι ηταν το απαγορευμενο!!
    Καλα, με ξαδερφια εχω ακουσει πολλες ιστορίες. Χαμος γινεται. Ολοι οι αντρες καποια στιγμή εχουν κολλησει με μια ξαδερφη!

Miliva21
    Guest
    Η βαρεμαρα ισως...η ρουτινα της μονοτονης ζωης που σε κανει να αναζητας γ περιπετεια εκτος απο επιβεβαιωση....? Κατι να εχεις ν ασχολεισαι κ οσο πιο απαγορευτικο ειναι αυτο τοσο πιο ελκυστικο??
    Λιγο σασπενς...μπορει να σ αρεσει παρα πολυ κ ο αλλος τυχαινει και αυτο....

Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Η βαρεμαρα ισως...η ρουτινα της μονοτονης ζωης που σε κανει να αναζητας γ περιπετεια εκτος απο επιβεβαιωση....? Κατι να εχεις ν ασχολεισαι κ οσο πιο απαγορευτικο ειναι αυτο τοσο πιο ελκυστικο??
    Λιγο σασπενς...μπορει να σ αρεσει παρα πολυ κ ο αλλος τυχαινει και αυτο....
    Μωρε, στα 19 δεν ειχα ουτε ρουτινιασει, ουτε βαριομουν. Το αντίθετο. Ενα εξωστρεφές ατομο ημουν, με παρεες, βόλτες, φιλους κλπ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Εγώ που μεγάλωσα σε μια συμβατική οικογένεια, πώς γίνεται να αναζητάω μη συμβατικούς τρόπους επιβεβαίωσης;

Banned
    Καλα, με ξαδερφια εχω ακουσει πολλες ιστορίες. Χαμος γινεται. Ολοι οι αντρες καποια στιγμή εχουν κολλησει με μια ξαδερφη!
    μπορεις να με εξηγησεις και εμενα που αυτο οφειλεται? Το εχω απορεια...

Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    μπορεις να με εξηγησεις και εμενα που αυτο οφειλεται? Το εχω απορεια...
    Οσον αφορα, τα συγγενικα, μηπως εχει να κανει ακριβως μ'αυτο; το γεγονός οτι υπαρχει συγγενεια, να βγαζει αυτο μια ελξη και μια παραξενη χημεια;
    Ισως. Το απαγορευμενο ομως και σς αυτή την περίπτωση πρεπει να παιζει καθοριστικό ρολο στην επιθυμία και ερωτικη διάθεση...

Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by GiannisNik3 View Post
    Εγώ που μεγάλωσα σε μια συμβατική οικογένεια, πώς γίνεται να αναζητάω μη συμβατικούς τρόπους επιβεβαίωσης;
    Τι εννοείς μη συμβατικούς τρόπους επιβεβαίωσης;
    Μπορείς να μοιραστεις ενα παράδειγμα;

Senior Member
    Τι εννοείς μη συμβατικούς τρόπους επιβεβαίωσης;
    Μπορείς να μοιραστεις ενα παράδειγμα;
    Το γεγονός πως κάποιες προτιμήσεις μου είναι "αμφίβολες"...
    Για προσωπικούς λόγους, δε θα ήθελα να επεκταθώ παραπάνω.....

Banned
    Μωρε, στα 19 δεν ειχα ουτε ρουτινιασει, ουτε βαριομουν. Το αντίθετο. Ενα εξωστρεφές ατομο ημουν, με παρεες, βόλτες, φιλους κλπ.
    Χμ, άρα μιλάμε για μία ηλικία, όπου τα ταμπού έχουν ξεπεραστεί πια και λειτουργούμε όπως τα "ζώα", πάνω κάτω. Μία δική μου θεώρηση είναι, στο ερώτημα ποιός ορίζει το "δεν πρέπει", είναι οι ηθικοί κανόνες πρώτα της εκκλησίας και μετά της κοινωνίας και των κοινωνικών προτύπων. Αν δεν υπήρχε το "δεν πρέπει", υπήρχε μόνο το "πρέπει", τότε όλες οι σχέσεις θα ήταν ελεύθερες ακόμη και σε πιο ακραίες περιπτώσεις μεταξύ αδελφών, γονιού και παιδιού κλπ που θεωρείται οιδιπόδοιο σύμπλεγμα. Παρ' όλα αυτά, έρχεται η εκκλησία πρωτίστως και δευτερευόντως η κοινωνία να βάλει ένα "στοπ" σε αυτό, αλλιώς θα είμασταν σαν τους πρωτάνθρωπους που δεν αναγνώριζαν αδελφό ή αδερφή, πατέρα ή μητέρα, επειδή δεν υπήρχαν οι ηθικοί φραγμοί για να βάλουν ένα "στοπ". Νομίζω σε αυτή την ερώτηση, απάντησα κάπως. Δεν σε εξιτάρει το απαγορευμένο, αλλά περισσότερο γίνεται αυτό για λόγους, όπως ο ανταγωνισμός. Πόσες φορές έχουμε ακούσει μία κοπέλα να έχει συνάψει κρυφή σχέση με τον "φίλο" της φίλης της. Ξέρει ότι δεν πρέπει να το κάνει και εκείνη το κάνει, επειδή ζήλεψε και για να ανταγωνιστεί κατά κάποιον τρόπο την φίλη της, για να δείξει ότι "μετράει" και εκείνη. Είμαι στην ηλικία των 19 και ακούω συνέχεια σχεδόν τέτοια, πράγματα που ο εγκέφαλος, ο δικός μου τουλάχιστον, αδυνατεί να τα επεξεργαστεί όλα. Η ηθική δεν υπάρχει και αν υπάρχει θα τελειώσει μόλις συναντήσει την ανηθικότητα. Κορίτσια ερωτεύονται πολλές φορές τους ξαδέλφους τους, (αλλά υπάρχουν και πιο ακραίες καταστάσεις που δεν χρειάζεται να αναφέρουμε) και τα ξαδέρφια τους το ίδιο. Κλέβουν τους φίλους από τις φίλες τους και το αστείο σε όλη αυτή την ιστορία είναι, ότι ηθικολογούν μετά. Είναι πραγματικά αστείο. Δεν ξέρετε πόσες ανδρικές καρδιές έχουν σπάσει ή έχουν ραγίσει τουλάχιστον και γυναικείες κάποιες φορές. Όταν σπάσει ένα γυαλί, δεν ξανακολάει. Δεν είναι μόνο οι σχέσεις πάνω σε αυτό, αλλά πολλές φορές και οι φιλίες, είναι μέσα σε αυτό το πλαίσιο. Όταν σε αφήνουν εκτός γιατί δεν είσαι της "κλίκας", είναι μία μορφή ανηθικότητας. Σε κάθε περίπτωση όμως είτε μιλάμε για σχέσεις είτε όχι, καλό είναι να κρατάμε μία αξία ως προσωπικότητες και μία αξιοπρέπεια. Το ξέρω ότι οι λέξεις "προσωπικότητα και αξιοπρέπεια" είναι δύο ξεπερασμένες έννοιες πλέον, αλλά ας κάνουν μία προσπάθεια οι της γενιάς μου, άνθρωποι, να τις επανακτήσουν...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Χμ, άρα μιλάμε για μία ηλικία, όπου τα ταμπού έχουν ξεπεραστεί πια και λειτουργούμε όπως τα "ζώα", πάνω κάτω. Μία δική μου θεώρηση είναι, στο ερώτημα ποιός ορίζει το "δεν πρέπει", είναι οι ηθικοί κανόνες πρώτα της εκκλησίας και μετά της κοινωνίας και των κοινωνικών προτύπων. Αν δεν υπήρχε το "δεν πρέπει", υπήρχε μόνο το "πρέπει", τότε όλες οι σχέσεις θα ήταν ελεύθερες ακόμη και σε πιο ακραίες περιπτώσεις μεταξύ αδελφών, γονιού και παιδιού κλπ που θεωρείται οιδιπόδοιο σύμπλεγμα. Παρ' όλα αυτά, έρχεται η εκκλησία πρωτίστως και δευτερευόντως η κοινωνία να βάλει ένα "στοπ" σε αυτό, αλλιώς θα είμασταν σαν τους πρωτάνθρωπους που δεν αναγνώριζαν αδελφό ή αδερφή, πατέρα ή μητέρα, επειδή δεν υπήρχαν οι ηθικοί φραγμοί για να βάλουν ένα "στοπ". Νομίζω σε αυτή την ερώτηση, απάντησα κάπως. Δεν σε εξιτάρει το απαγορευμένο, αλλά περισσότερο γίνεται αυτό για λόγους, όπως ο ανταγωνισμός. Πόσες φορές έχουμε ακούσει μία κοπέλα να έχει συνάψει κρυφή σχέση με τον "φίλο" της φίλης της. Ξέρει ότι δεν πρέπει να το κάνει και εκείνη το κάνει, επειδή ζήλεψε και για να ανταγωνιστεί κατά κάποιον τρόπο την φίλη της, για να δείξει ότι "μετράει" και εκείνη. Είμαι στην ηλικία των 19 και ακούω συνέχεια σχεδόν τέτοια, πράγματα που ο εγκέφαλος, ο δικός μου τουλάχιστον, αδυνατεί να τα επεξεργαστεί όλα. Η ηθική δεν υπάρχει και αν υπάρχει θα τελειώσει μόλις συναντήσει την ανηθικότητα. Κορίτσια ερωτεύονται πολλές φορές τους ξαδέλφους τους, (αλλά υπάρχουν και πιο ακραίες καταστάσεις που δεν χρειάζεται να αναφέρουμε) και τα ξαδέρφια τους το ίδιο. Κλέβουν τους φίλους από τις φίλες τους και το αστείο σε όλη αυτή την ιστορία είναι, ότι ηθικολογούν μετά. Είναι πραγματικά αστείο. Δεν ξέρετε πόσες ανδρικές καρδιές έχουν σπάσει ή έχουν ραγίσει τουλάχιστον και γυναικείες κάποιες φορές. Όταν σπάσει ένα γυαλί, δεν ξανακολάει. Δεν είναι μόνο οι σχέσεις πάνω σε αυτό, αλλά πολλές φορές και οι φιλίες, είναι μέσα σε αυτό το πλαίσιο. Όταν σε αφήνουν εκτός γιατί δεν είσαι της "κλίκας", είναι μία μορφή ανηθικότητας. Σε κάθε περίπτωση όμως είτε μιλάμε για σχέσεις είτε όχι, καλό είναι να κρατάμε μία αξία ως προσωπικότητες και μία αξιοπρέπεια. Το ξέρω ότι οι λέξεις "προσωπικότητα και αξιοπρέπεια" είναι δύο ξεπερασμένες έννοιες πλέον, αλλά ας κάνουν μία προσπάθεια οι της γενιάς μου, άνθρωποι, να τις επανακτήσουν...
    Είσαι "αθώος" φίλε μου!
    Πάνω κάτω κι εγώ έτσι τα έβλεπα στην ηλικία σου.....
    Υπομονή! Και οπλίσου με γερά νεύρα, διότι ίσως χρειαστείς να κάνεις πράγματα που δεν σ' αρέσουν και δε συμφωνείς προκειμένου να μπεις στην κλίκα! Αισθανόμενος υπερβολική μοναξιά, δυστυχώς......

Senior Member
    Δυστυχώς δεχόμαστε επίθεση από παντού τηλεόραση ιντερνέτ κλπ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 1 of 3 123 LastLast