Results 31 to 35 of 35
-
22-05-2017, 18:11 #31
Σωστά αυτά, αλλά η ζωή δεν είναι μόνο οι ενορμήσεις. Είναι βαθύτερη η ζωή. Προσωπικά πιστεύω πως αυτή η ιστορία με το πολύ σεξ, έχει περάσει περίτεχνα από το ίντερνετ κυρίως και γενικότερα από τα ΜΜΕ, έτσι πέρασαν πλέον και ως κοινωνικά πρότυπα. Όλοι έχουμε επηρεαστεί κατά κάποιον τρόπο, οι περισσότεροι δεν το καταλαβαίνουν ή άλλοι που το καταλαβαίνουν δεν δίνουν σημασία. Δεν είναι κακό κάποιος να έχει έντονη σεξουαλική ζωή, αλλά πέρα από αυτό τι άλλο; Νομίζω κοιτάμε το φύλο του δέντρου (ούτε καν το δέντρο) και χάνουμε ολόκληρο το δάσος. Ξεχνάμε τι θα πει αγνός έρωτας, με παθιασμένο φλέρτ, ξεχνάμε να πούμε στον άλλον "σε αγαπώ", γιατί ουσιαστικά αγάπη δεν υπάρχει, όταν υπάρχει μόνο το σεξ. Ο έρωτας ή αυτόν τον περίσσιο θαυμασμό μας προς κάποιον/α, πολύ απλά είναι η σεξουαλική μας ορμή και τίποτε παραπάνω. Δεν είναι ο άνθρωπος όμως άλογο ζώο, να έχει μόνο την αναπαραγωγή στον νου του, αλλά ένα έλλογο ζώο, που έχει την λογική στον νου του. Που θέλω να καταλήξω, ότι έχουμε ξεχάσει να επικοινωνούμε σήμερα. Ειδικά το one night stand, που πολλές κοπέλες ή άντρες ψάχνουν μετά με ποιον συνευρέθησαν, γιατί δεν αντάλλαξαν ούτε τα ονόματά τους, πάνω στο μεθύσι. Για να μην αναφέρουμε την ελλιπή σεξουαλική παιδεία. Ούτε ξέρουν κάποιοι, πως είναι ένα προφυλακτικό...
- 22-05-2017, 18:32 #32Nefeli28Guest
Συμφωνω και επαυξανω!
Ας βρεθει κι ενας αντρας να πει κατι αντίστοιχο.
Οταν ανοιξα το θεμα, δεν αναφερόμουν ουτε σε ακολαστο σεξ, ουτε σε σχεσεις one night stand. Το αντίθετο. Εκανα λογο απλα για καποιες σχέσεις που λογω καποιας-όποιας απαγορευσης δεν μπορουν να επιβιωσουν μεσα στο χρονο.
Ειναι γεγονός οτι ακουγοντας κάποιος για απαγορευμενες σχεσεις και παράνομους δεσμους, φαντάζεται πως μιλαμε κατα κυριο λογο για σεξ.
Η σχέση που εζησα εγω, ηταν αυτη που περιγραφεις. Απεριγραπτο φλερτ, δυνατα πρωτογνωρα συναισθήματα, ψυχικο δεσιμο και στο τελος μια αγάπη απο αυτες που λιγες φορες θα νιωσει κάποιος στη ζωη του.
Ηταν λιγο κινηματογραφικο....
22-05-2017, 18:37 #33
22-05-2017, 18:41 #34Nefeli28GuestΝαι..το ξερω οτι δεν τα υπολογιζουν.
Γι'αυτο και μόνο γνωρίζω και τότε νομιζω το γνωριζα, οτι εζησα μια σπανια εμπειρία, μια κατάσταση απο τις λιγες. Ειμαι σχεδον σε αυτη την αισθηση. Λεω σχεδόν, γιατι στα χρονια που ακολουθησαν, παλεψα με πολλες ενοχές και κολληματα που μου δυσκολεψαν τη ζωη.
Σημερα το παλευω και προσπαθω σε αυτη τη χρονική στιγμή της ζωης μου να καταλαβω τι ηταν αυτο που με ελκυσε σε μια τοσο "δυσκολη" σχέση.
Ηταν ομως δυνατη εμπειρια. Ξερω πως δεν υπαρχουν πολλες τέτοιες...
22-05-2017, 23:28 #35
Θεωρώ οτι μια συνείδηση,κυνηγαει το απαγορευμένο,ακόμα και μη συνειδητά διοτι ο ανθρωπος θελει να ειναι ελευθερος και οχι καταπιεσμένος,ετσι κατευθυνεται ακόμα και πλαγίως στο να καταρρίψει οτι του απαγορευτηκε απο την ανατροφη που έλαβε από το κοινωνικό περιβάλλον
στην παρουσα του μορφη,ειναι αρκετα καταπιεσμένος,
Η καλυτερη δυνατη καταληξη ειναι η συνειδητοποίηση,δηλαδη η αντίληψη οτι ειναι ελευθερος να επιλέξει,αν καταφερει να δει ποια απο τα αισθηματα του ειναι στρεβλά,ποια δηλαδη από αυτα δεν ειναι δικά του,αλλα του εμφυσήθηκαν.Η συνειδητοποιηση επιτρεπει σε καποιον να ειναι ελευθερος αλλα να σεβεται και την ελευθερια των αλλων
Μεχρι να ερθει αυτη,νομίζω οτι η ιδεα του "απαγορευμένου" ,τον κάνει υποταγμενο και φοβισμένο σε πρωτη φαση,η επιθετικό και αντιδραστικό σε δεύτερη
**Συγγνωμη για την υπερβολικά γενική τοποθετηση