Ταμπού λεξεις - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 59
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post

Θυμαμαι οτι μια φορα μου ειχε ξενισει πολυ να βλεπω δεκαχρονα-εντεκαχρονα αγορακια να λενε το ενα στο αλλο "θα σε γ**σω" και "θα μου κλασεις τα @@", αλλα δεν το βρισκω τραγικο και παλι. Ψιλογελουσα, μου φανηκε αβολα αστειο. Το βρισκω φαση που θα περασει...εξερευνουν τα ορια της δυναμης της γλωσσας, ειναι κομματι του μεγαλωματος και αυτο.
    Εγω το βρισκω τραγικο να μιλανε ετσι παιδια ...........................ειναι κομματι λαθος μεγαλωματος ..........εχω 3 ανηψια , γυρω στα 19 , δεν βριζουν ποτε ...........μπορει ναναι κακομαθημενα , αλλα προσεχουν την γλωσσα τους .......ειναι καθι σε τι περιβαλλον μαγαλωνεις , αμα ακους συνεχεια βρισιες , μοιραια θα βρισεις κι εσυ ....

Senior Member
    Εγώ γελαω όταν ακούω μπινελικια ακόμα κι όταν τα λένε σε μένα καλά άμα είναι γι άλλον πεθαίνω στο γέλιο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Εξαρταται. Οχι δεν ειναι παντα αγενεια το βρισιδι οπως και δεν ειναι παντα η αγενεια βρισιδι. Μπορεις να μην πεις κανενα βρισιδι αλλα και παλι να εισαι αγενεστατος. Οι ανθρωποι που με εχουν χαλασει περισσοτερο απο ολα μεχρι στιγμης στη ζωη μου ετυχε (η πετυχε να μη βριζουν.
    Επισης δεν εμπιστευομαι τους ανθρωπους που δεν βριζουν ποτε. Το τονιζω το ποτε, αλλο το βριζω σπανια και αλλο το μου σηκωνεται η τριχα αμα ακουσω να λενε γυρω μου "γαμω τη τρελα μου". Προσεξε κανεις τι λεει το αρθρακι για την ειλικρινια;

Οι ανθρωποι λεει που προσεχουν πως μιλανε κατα πασα πιθανοτητα προσεχουν και το τι λενε. Επιμελουνται δηλαδη πιο συνειδητα την εικονα που δινουν προς τα εξω...ενω καποιος που βριζει ειναι πιο πηγαιος, δεν το σκεφτεται τοσο και αρα πιο αυθεντικος/ειλικρινης.

Μου φαινεται παρα πολυ λογικο αυτο το πορισμα.
    και μένα!!!! οσον αφορα το σαλτα έχει πλάκα xaxaxa

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    To μονο που δειχνει το βρισιμο , ειναι εναν πολυ νευρικο ανθρωπο .........δεν αμφιβαλλω οτι το διαβασες σε μελετη , αλλα εχουμε πηξει στις μελετες .......

δλδ ο πατερας μου , που δεν βριζει ποτε , και ειναι αυτοδημιουργητος πλουσιος , δεν ειναι εξυπνος ?

ταχα με μια κοπελα , νεα σχετικα , της γενιας σας , την ρωταγα ΄πως πηγε σημερα ' ? .....ασε , εφαγα ενα ****** .....ποσο χαλιομουν με αυτην την απαντηση .....ξενερωνα .....
    Δεν μιλάω έτσι οταν κουραζομουν πολύ άντε να έλεγα στισ κολλητες μου γαμισετα μέρα ήταν σήμερα, άπλα βρίζω πολυ άσχημα σε άτομα που έχουν πειράξει άλλους ή εμένα ναι εκεί γίνομαι κ γλωσσοπλάστης :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    Δεν μιλάω έτσι οταν κουραζομουν πολύ άντε να έλεγα στισ κολλητες μου γαμισετα μέρα ήταν σήμερα, άπλα βρίζω πολυ άσχημα σε άτομα που έχουν πειράξει άλλους ή εμένα ναι εκεί γίνομαι κ γλωσσοπλάστης :P
    Οπως αγαπας , δεν θα σου επιβαλλω κωδικα δεοντολογιας στην ομιλια .......

Senior Member
    Εγω το βρισκω τραγικο να μιλανε ετσι παιδια ...........................ειναι κομματι λαθος μεγαλωματος ..........εχω 3 ανηψια , γυρω στα 19 , δεν βριζουν ποτε ...........μπορει ναναι κακομαθημενα , αλλα προσεχουν την γλωσσα τους .......ειναι καθι σε τι περιβαλλον μαγαλωνεις , αμα ακους συνεχεια βρισιες , μοιραια θα βρισεις κι εσυ ....
    Τι εχει περισσοτερη αξια, να γνωριζεις καλα κατι και να το ελεγχεις πως και ποτε το χρησιμοποιεις κατα βουληση συνειδητα (την γλωσσα στο συνολο της) η να μη το χρησιμοποιεις επειδη δεν το γνωριζεις, δεν το κατεχεις, το φοβασαι η το θεωρεις απαγορευμενο χωρις να ξερεις γιατι; Και δεν εχει "ετσι ετυχε, δεν βριζανε στο σπιτι"....πηγαινοντας πισω στις γενιες φτανουμε σε καποιον στην οικογενεια που δεν το εκανε επειδη ειναι" βλασφημια και αμαρτια" η επειδη θελανε να παρουσιασουν τον εαυτο τους με συγκεκριμενο τροπο... Πιθανον για λογους κοινωνικης ανελιξης...και γιατι το να μη βριζει κανεις βοηθαει σε αυτο θα μου πεις;
    Οχι επειδη ο φτωχος η ο κανενας αποκλειεται να ειναι εξυπνος, ευγλωττος η καλλιεργημενος...αλλα επειδη ο πλουσιος πιθανοτατα δεν εχει βρεθει σε θεση να χρειαστει να διαχειριστει τον καθημερινο πονο/το βαρος της ζωης βριζοντας
    Γιατι λεμε "βριζει σα λιμενεργατης"; Το κονσεπτ ειναι πως οι λιμενεργατες δεν περνανε και πολυ καλα, οι εργατες γενικα. Χαμαλικι=πονος=αναγκη διαχειρισης του πονου.
    Τι θα κανει λοιπον ο κανενας που θελει να γινει καποιος; Θα προβαλλει την εικονα του σαν να ειναι ηδη αυτος ο καποιος. Το να μη βριζεις ποτε λοιπον ειναι ο πρωτος κούφιος μουφα τροπος κατ'εμε να
    δειξεις ποσο εισαι κατι που δεν εισαι στη πραγματικοτητα, ειτε μιλαμε για καλλιεργεια ειτε για ηθικη ειτε για καλοσυνη ειτε για ευσεβεια η δε ξερω τι. Νιωθω πως οποιος δεν βριζει ποτε η σχεδον ποτε δεν τα εχει αυτα στη πραγματικοτητα ιδιαιτερα λοιπον...και εκει κολλαει και η ερευνα με την ειλικρινια.

Και να σου πω την αληθεια μακ διασκεδαζω το οτι μου επιβεβαιωνεις με οσα εχεις γραψει στο θεμα μου τον συσχετισμο μεταξυ του να μη βριζει κανεις και να εχει τη ταση να προσεχει τι λεει και την εικονα που προβαλλει κατ'επεκταση πιο συνειδητα που λεει και η ερευνα...σου αρεσει να μιλας για τον εαυτο σου, το παρατηρω σε ολα σου τα ποστ. Κι εγω δε βριζω ποτε λες...ε αμα κανει κουακ κουακ και περπαταει σαν παπια τι ειναι; Λολ

Τελοσπαντων το "απαγορευμενο" λεξιλογιο ειναι κομματι της γλωσσας και η γλωσσα δεν μπορει να ειναι απο μονη της καλη η κακια, υπεισερχονται κοινωνιογλωσσολογικοι, πραγματολογικοι, σημειωτικοι παραγοντες (το πλαισιο, οι περιστασεις που λεγαμε).
    Και θα προτιμουσα τα παιδια μου αν κανω ποτε θεου θελοντος να γνωριζουν τη γλωσσα καλα στο συνολο της, να την ελεγχουν καλα και να ειναι απελευθερωμενα να την χρησιμοποιουν συνειδητα οπως νομιζουν οτι ειναι καταλληλο.
    Δεν με φανταζομαι ποτε δλδ να λεω "ιιι πιπερι στο στομα" αμα περασουν φαση οπως τα αγορακια που περιεγραψα. Θα εκανα την κουφη λιγο πολυ εκτος αν ηταν πολυ προφανες και δεν ειχα επιλογη...ετσι πρωτον θα ξεθωριαζε η δυναμη των λεξεων με την χρηση τους οπως ειπε και η κιουμπ μια ωρα αρχυτερα και δευτερον θα τα εμπιστευομουν να κρινουν καταλληλα απο μονα τους πως να εκφραζονται και πως να χρησιμοποιουν τη δυναμη της γλωσσας.

Εγραψα πολλα, μη κουραζεσαι μακ μη τα διαβαζεις ολα, πες μας παλι τι κανεις εσυ καλυτερα... :P

Senior Member
    To μονο που δειχνει το βρισιμο , ειναι εναν πολυ νευρικο ανθρωπο .........δεν αμφιβαλλω οτι το διαβασες σε μελετη , αλλα εχουμε πηξει στις μελετες .......

δλδ ο πατερας μου , που δεν βριζει ποτε , και ειναι αυτοδημιουργητος πλουσιος , δεν ειναι εξυπνος ?

ταχα με μια κοπελα , νεα σχετικα , της γενιας σας , την ρωταγα ΄πως πηγε σημερα ' ? .....ασε , εφαγα ενα ****** .....ποσο χαλιομουν με αυτην την απαντηση .....ξενερωνα .....
    Εεεεμ ποιος σου φταιει που δεν απαντουσες "κατσε να δεις ενα που θα φας τωρα" να ειστε ολοι ευχαριστημενοι και να μη ξενερωνετε; :P
    Αλλους τους φτιαχνει αυτο χαχαχα
    Περι ορεξεως.

Senior Member
    Ναταλάκι ο εγκέφαλος σου είναι σε άριστη κατάσταση για να έχεις αυτή την ικανότητα έκφρασης που έχεις εσύ κι άλλοι δέκα στην Ελλάδα μην ξανακουσω παράπονα τα έχεις όλα κ υγεία κ μυαλό

Senior Member
    Εεεεμ ποιος σου φταιει που δεν απαντουσες "κατσε να δεις ενα που θα φας τωρα" να ειστε ολοι ευχαριστημενοι και να μη ξενερωνετε; :P
    Περι ορεξεως.
    θεά χαχαχααχαχαχαχα χααχαχαχαχα να εισαι καλα με εκανες και γελασα και το χρειαζομαι γιατι δεν ειμαι κ στα καλυτερα μου :P

Senior Member
    Μη το λες, μερικοι ταραζονται και με το γαμωτο... :P

Γνωρίζεις άνθρωπο που να ταράζεται με το γαμώτο; Εντύπωση μου κάνει.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αφού μπηκεσ στα μεγάλα σαλόνια του μυαλού κ μπράβο σου αντικατέστησε τις βωμολοχίες με κάτι δικό σου οπωσ κάνω εγώ γιατί ακριβώς δεν ξέρεις τα όρια του συνομιλητή και υπάρχουν μερικοί οπωσ εγώ που βλέπουν τι άνθρωπος είσαι κ δεν κρίνουν από τις βωμολοχίες υπάρχουν κ άλλοι που βλέπουν αλλά κολανε σε διαφορετικά σημεία δηλαδή εν κατακλείδι είναι ανάλογα που κολαει ο συνομιλητής τι υπολογίζει για να σε κρίνει κ πόσο καλά τα έχει με τον εαυτό του στην καθημερινή ζωή σου παίζει ρόλο κι η εξωτερική σου εμφάνιση αν φαίνεσαι όμορφη ευγενική κλπ
    Τα μεγάλα σαλόνια του μυαλού Μ' άρεσε έτσι όπως το είπες!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Περι ορεξεως.
    Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι , εγω ανηκω στην παλια γενια , οσο για το οτι μιλαω που για τον εαυτο μου , ισχυει σε καποιο βαθμο , το δεχομαι .............ομως .ανοιγομαι πολυ ευκολα σε μια φιλικη σχεση , η μην φιλικη , δεν ειμαι κρυψινους , εξωστρεφης ειμαι .....ουτε εχω κατι να κρυψω .........................και κατι αλλο , βρε Ναταλια , πολυ μεγαλα το ποστ σου , δεν μπορω ναπαντω σε τοσο μεγαλα ποστ , γιατι γραφω με το ενα χερι ,γραφω αργα , και κανω πολλα λαθη , και γυρνω πισω να τα διορθωσω ...........................βαζε κανα ξενο κομματι πληζ ........

παντως δεν συμφωνω σε πολλα σημεια του μεγαλου ποστ σου , αλλα δεν ειμαι ο ανθρωπος που αρεσκεται στις λογομαχιες , η λαιτ λογομαχιες αν θες , η τους μακρεις γραπτους διαλογους ............εχεις τις αποψεις σου , κιεχω τις δικες μου , δεν ειναι διολου παραξενο ......τραγουδια θελω , η μουσικη φαινεται ειναι το μονο κοινο μας σημειο !!!!
    δεν εχω συναντησει αλλο μελος που να συμπιπτουν τα γιουστα μας τοσο πολυ στην μουσικη .........
    Last edited by Macgyver; 23-05-2017 at 11:47.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    Γνωρίζεις άνθρωπο που να ταράζεται με το γαμώτο; Εντύπωση μου κάνει.
    Τζιπσι , πλακα κανει .........

Senior Member
    Οι ανθρωποι λεει που προσεχουν πως μιλανε κατα πασα πιθανοτητα προσεχουν και το τι λενε. Επιμελουνται δηλαδη πιο συνειδητα την εικονα που δινουν προς τα εξω...ενω καποιος που βριζει ειναι πιο πηγαιος, δεν το σκεφτεται τοσο και αρα πιο αυθεντικος/ειλικρινης.

Μου φαινεται παρα πολυ λογικο αυτο το πορισμα.
    Nαταλια , καταληγεις σε αυθαιρετα συμπερασματα .............δεν εχω μαθει να βριζω , μεγαλωσα σε αλλες εποχες , που δεν υπηρχε τετοιο βρισιδι , και η εικονα μου εδω μεσα , δδεν ειναι η καλυτερη , εχω απειλησει μελη , οτι θα τα βρω , και θα μαθουν τι σημαινει φοβος ( εφαγα 6 ποιντς γι αυτο ) αλλα δεν βριζω .........δεν ειμαι καθολου ' δηθεν ' , εκτος και αν ολοι οι φιλοι-ες μου ειναι δηθεν , επειδη δεν βριζουν , αμα μεκνευρισει καποιος στον δρομο , μια φορα συνεβη αυτο , τον εκλεισα στην Εθνικη οδο , και του ελεγα να βγει εξω , γιανα τον πλακωσω , εχω αυτες τις ικανοτητες ......δεν κατεβηκε ο τυπος , χαζος ηταν ? για μενα το βρισιδι , ειναι ενδειξη χαμηλου νοητικου επιπεδου , η τζαμπα τσαμπουκας , μπορει να το κανει μια γυναικα , επειδη δεν μπορει να πλακωνει στο ξυλο κοσμο ,...............η καποιος νευρικος ανθρωπος , εγω ειμαι ηρεμος ....
    βαζε τραγουδακια , οπως τους bordello , kai shantel πληζ .......

Senior Member
    να ζησουν τα μανουλια

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast