Το αγορι μου αυτοικανοποιειται..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 99
    Member

Το αγορι μου αυτοικανοποιειται..

Εχουμε σχεση 9 μηνες κανουμε σεξ αλλα απο τι μου εχει πει αυνανιζεται και στο σπιτι μονος τους λογω πιεσης πανελληνιων και μου λεει οτι το χαλαρωνει και του εχει γινει συνηθεια γτ το κανει απο μικρος(ειναι 19 χρονων)...εμενα προφανως με ενοχλει διοτι βλεπει και "βιντεο"..του το εχω πει οτι με πειραζει και οτι πρεπει να σταματησει γιατι αισθανομαι οτι δεν βοηθαω (μου εχει πει οτι ταιριαζουμε πολυ στο κρεβατι και ειμαστε πολυ καλα σε αυτο το τομεα) και η απαντηση του ηταν οτι ειναι δυσκολο λογο συνηθειας και λογο πιεσης..τι μπορω να κανω αλλο?

Miliva21
    Guest
    Γνωμη μου ειναι οτι δεν χρειαζεται να στεναχωριεσαι ουτε να ζηλευεις....η αυτοικανοποιηση ειναι εντελως διαφορετικο πραγμα απο το σεξ και σε καμια περιπτωση δεν μπορει να το αντικαταστησει.....

Ομως τι σε χαλαει περισσοτερο ? που αυτοικανοπειται χωρις εσενα ή που βλεπει σε βιντεο γυμνα σωματα αλλων γυναικων...?

Προσωπικα πιστευω οτι και να βλεπει σωματα αλλων γυναικων δεν οφελει να γινεσαι κτητικη ...δεν υπαρχει λογος να συγκρινεσαι με το "εικονικο"....ουτε κ σημαινει οτι δεν ειναι ικανοποιημενος απο σενα ...ειναι εντελως αλλο πραγμα..κ οπως κ να το κανουμε εχουμε κ ορμες..τι να κανει δλδ ο καημενος αμα θελει σεξ κ δεν εισαι εκει??....

Τι αλλο να κανεις ?? Απλα θα μπορουσες να το σεβαστεις κ να του αναγνωρισεις το δικαιωμα να προσφερει στον εαυτο του την ευχαριστηση π εχει αναγκη....να κατανοησεις τη διαδικασια αυτη ως κατι φυσιολογικο και ανεξαρτητο που δεν συνδεεται ουτε κ μπορει να αντικαταστησει εσενα...
    Οταν εισαι κ εσυ στις "δυσκολες στιγμες σου" χαλαρωσε κ κανε το ιδιο....οχι ομως γ αντιποινα αλλα επδ θα το θελεις...τοτε θ καταλαβεις οτι δν χρειαζεται να αγχωνεσαι ;)

Senior Member
    Αν ψαχνεις να βρεις το αγορι η ανδρα να μην αυτοικανοποιητε δεν θα το βρεις ποτε.δεν μπορεις να κανεις τιποτα.εδω αυτοικανοποιηουμαστε εμεις οι παντρεμενοι.ειναι απολυτος φυσιολογικο.μην το καταπιεζης.και μην νοιωθεις καθολου ασχημα.ο αυνανισμος δεν εχει σχεση με εσενα.με οποιαδηποτε αλλη να ητανε παλι το ιδιο θα εκανε

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Αν ψαχνεις να βρεις το αγορι η ανδρα να μην αυτοικανοποιητε δεν θα το βρεις ποτε.δεν μπορεις να κανεις τιποτα.εδω αυτοικανοποιηουμαστε εμεις οι παντρεμενοι.ειναι απολυτος φυσιολογικο.μην το καταπιεζης.και μην νοιωθεις καθολου ασχημα.ο αυνανισμος δεν εχει σχεση με εσενα.με οποιαδηποτε αλλη να ητανε παλι το ιδιο θα εκανε
    Και αυτο δεν ισχυει μονο γ τους αντρες αλλα και για τις γυναικες αντιστοιχα [emoji14]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Και αυτο δεν ισχυει μονο γ τους αντρες αλλα και για τις γυναικες αντιστοιχα [emoji14]
    Σωστα.αλλα δεν το εγραψα επειδή η γυναίκες δεν το παραδοχοντε.τουλαχιστον εμενα δεν μου ετυχε ποτε καμια γυναικα να μου το παραδεχτει

Miliva21
    Guest
    Ναι το ξερω οτι ο γυναικειος αυνανισμος αποτελει ταμπου και ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω το γιατι...εφοσον ειναι φυσιολογικο γ τους αντρες ειναι κ για τις γυναικες....δν καταλαβαινω γτ θεωρειται επτασφραγιστο μυστικο το αυτονοητο....τι να πεις....παντως η νηματοθετρια δεν χρειαζεται να ανησυχει αυτο ειναι το μονο σιγουρο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Ναι το ξερω οτι ο γυναικειος αυνανισμος αποτελει ταμπου και ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω το γιατι...εφοσον ειναι φυσιολογικο γ τους αντρες ειναι κ για τις γυναικες....δν καταλαβαινω γτ θεωρειται επτασφραγιστο μυστικο το αυτονοητο....τι να πεις....παντως η νηματοθετρια δεν χρειαζεται να ανησυχει αυτο ειναι το μονο σιγουρο
    Κοιτα να δεις και εγω της ιδιες ακριβως αποριες εχω γιατι το κρυβουνε??οπως και πολλες αλλες αποριες.μαλλον οσω αφορα το σεξ οι ελληνες και ελληνιδες μαλλον εχουμε πολλα ταμπου..ισως μας τα περασαν στο σχολειο ο σως απτο οικογενειακο περιβαλον δεν ξερω.παντως σε χερομε που το παραδεχεσε.μαλλον δεν ανησυχη πια και καλα κανει

Senior Member
    Κι όταν εργάζεσαι ούτε φανταζεσε τι κάνω μόνη μου μέσ' το σαλόνι μου
    https://youtu.be/_s6R_UCtSEU
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Κι όταν εργάζεσαι ούτε φανταζεσε τι κάνω μόνη μου μέσ' το σαλόνι μου
    https://youtu.be/_s6R_UCtSEU
    Καλως τη κι ας αργησε.τι κανεις καλα εισαι???τη αποψη εχεις για το θεμα???

Senior Member
    Το είπα με το τραγούδι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Μπορουμε μεσω του φορουμ να κανουμε αιτηματα φιλιας??να στειλουμε προσωπικο μήνυμα σε καποιον??δεν βρισκω τετοιες επιλογες

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Μπορουμε μεσω του φορουμ να κανουμε αιτηματα φιλιας??να στειλουμε προσωπικο μήνυμα σε καποιον??δεν βρισκω τετοιες επιλογες
    Μπα!
    Αγάπα με, αλλά από μακριά..................

Senior Member
    Τι κριμα.καλα θα ηταν να ειχε

Miliva21
    Guest
    Εχει αλλα πρεπει να συμπληρωσεις εναν αριθνο μηνυματων νμζ??

Member
    Με ενοχλει που δεν ειμαι εγω αυτη που τον ικανοποιει... το κανει σε καθημερινη βαση και πολλες φορες το κανει και πανω απο 2 φορες την ημερα

Page 1 of 7 123 ... LastLast