Το αγορι μου αυτοικανοποιειται.. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 99
    Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Και το σκεφτομουν εδω και ωρα.μαλλον η αποψη μου ενυσχιετε. Μηπως εχει μεγαλωση σε συντηρητική οικογενεια??με παλιες αρχες??γιαυτο στον ανδρα το θεωρει φυσιολογικο και στη γυναικα οχι??για αυτο σου εβαλε τα απαγορευτικα??νοιωθη ασχημα που το κοριτση που βλεπει με αισθηματα να θελει να αυτοικανοποιηθη?? Ελα αυτο πρεπει να ειναι.και ετσι εξηγητε οτι μετα το σεξ αρχιζη τη γκρινια γιατι αισθανετε οτι εχει παραβει του κανονες
    WOW!!!!...ειναι παλαιων αρχων,εχει κανονες και αξιες τις οποιες απο δεν τις τηρησει τρελαινετε...οπως να σεβεται την γυναικα γι αυτο και λεει οτι δεν αρμοζει σε εμας

Banned
    Quote Originally Posted by annietak View Post
    WOW!!!!...ειναι παλαιων αρχων,εχει κανονες και αξιες τις οποιες απο δεν τις τηρησει τρελαινετε...οπως να σεβεται την γυναικα γι αυτο και λεει οτι δεν αρμοζει σε εμας
    Εγώ δεν κατάλαβα το αρχικό θέμα, στην αρχή αναφέρεις ότι δεν σου δίνει σημασία γιατί αυτοικανοποιείται και μετά αναφέρεις ότι δεν υπάρχει επικοινωνία και τώρα καταλαβαίνω ότι το αρχικό σου πρόβλημα είναι: ότι είναι "παλαιών αρχών". Είναι τρία διαφορετικά πράγματα σε ένα. Τελικά ποιό είναι το πρόβλημά σου, με τον συγκεκριμένο άνθρωπο; Αν το πρόβλημά σου είναι, ότι είναι "παλαιών αρχών" άρα δεν υπάρχει και η αναμενόμενη ποικιλία πάνω στο σεξ, που φαντάζομαι ότι θέλεις εσύ, τότε και πάλι είναι η επικοινωνία στο προσκήνιο. Ό,τι αναφέρεις εδώ καλό είναι να το μεταφέρεις και στο αγόρι σου. Επίσης πολύ σταθερός τύπος για να είναι "παλαιών αρχών" και να έχει κάνει πέντε σχέσεις στην σειρά, αν τις έχει κάνει.

Member
    Δεν με πειραζει που ειναι παλαιων αρχων και επικοινωνια υπαρχει..τα λεω μπεδερμενα γιαι και μεσα μου ετσι ειναι...λοιπον με ενοχλει που αυτοικανοποιειται συχνα,σε καθημερινη βαση...με ενοχλει το οτι εμενα μου το απαγορευει ειτε μονη μου ειτε ειμαστε μαζι...και επισης λογου οτι παλαιων αρχων,θελει να σεβεται εμενα και να κανουμε ερωτα και οχι σεξ ετσι οπως το λεει αυτος...δοκιμαζουμε καινουργια πραγματα μας αρεσουν αλλα μετα οταν ξαπλωνουμε μου το βγαζει ξινο διοτι μου λεει δεν επρεπε να γινει αυτο γιατι δεν αρμοζει σε εμας ενω αρεσε και στους 2...ενω το κανει εκει την ωρα γιατι προφανως τον εξιταρει και το αρεσει αλλα μετα το πιανουν "τυψεις"...

Member
    Δεν καταλαβαινω αυτο το πραγμα...ενω του αρεσει και το κανει μετα το γυρναει αλλιως

Miliva21
    Guest
    Μα καλα τι κολληματα ειναι αυτα π εχει....πρεπει να του εξηγησεις οτι στο σεξ αναμεσα στα ζευγαρια ολα επιτρεπονται....πες του οτι αυτη η αποψη του οτι με τις ξεπετες μπορει ν κανει τα παντα ....αλλα με τη σχεση πρεπει να κανει ερωτα και σεμνα ειναι αβασιμη....και πρακτικα δν λειτουργει γτ αντιθετως στη σχεση ειναι που πρεπει να απελευθερωθει καποιος γ να ειναι και οι δυο ικανοποιημενοι μιας κ η σχεση ειναι αυτη που μετραει κ διαρκει..κ οτι ειναι λαθος πεποιθηση που απο την οικογενεια την εχει παρει και πρεπει να την αποβαλει....

Εξηγησε του οτι το αν σε σεβεται φαινεται απο αλλες πραξεις του .... ταμπου εχει και δυσκολα θα το αποβαλει...αλλα κανε τη προσπαθεια,μιλα του , φυτεψε το σπορο στο κεφαλι του και ασε μπας κ ωριμασει κ το καταλαβει

Senior Member
    Γιατι αυτα τα ροζ θεματακια , σπανε ταμεια στο φορουμ ?

Senior Member
    και γιατι ναμην αρμοζει σε εμας?τι ειμαστε εμεις??επρεπε να τον ρωτησεις αυτο.τελοσπαντων.τι στιγμη που εχει παρει τετοιες αρχες απτην οικογενεια του δυσκολα θα της αποβαλει.αν ειναι καθε φορα να στο βγαζη ξυνο αστο.χαμενη υποθεση ειναι.οτι ο περνουμε απτην οικογενεια πολυ δυσκολα το αποβαλουμε κανονας..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Εγώ δεν κατάλαβα το αρχικό θέμα, στην αρχή αναφέρεις ότι δεν σου δίνει σημασία γιατί αυτοικανοποιείται και μετά αναφέρεις ότι δεν υπάρχει επικοινωνία και τώρα καταλαβαίνω ότι το αρχικό σου πρόβλημα είναι: ότι είναι "παλαιών αρχών". Είναι τρία διαφορετικά πράγματα σε ένα. Τελικά ποιό είναι το πρόβλημά σου, με τον συγκεκριμένο άνθρωπο; Αν το πρόβλημά σου είναι, ότι είναι "παλαιών αρχών" άρα δεν υπάρχει και η αναμενόμενη ποικιλία πάνω στο σεξ, που φαντάζομαι ότι θέλεις εσύ, τότε και πάλι είναι η επικοινωνία στο προσκήνιο. Ό,τι αναφέρεις εδώ καλό είναι να το μεταφέρεις και στο αγόρι σου. Επίσης πολύ σταθερός τύπος για να είναι "παλαιών αρχών" και να έχει κάνει πέντε σχέσεις στην σειρά, αν τις έχει κάνει.
    και σιγα μην εχει κανει αυτος 5 σχεσεις.5 σχεσεις της μιας μερας πλατωνηκες ισως,απτη πρωτη στιγμη καταλαβα οτι ειναι η πρωτη του.οι αρχες που εχει παρει απτην οικογενεια του ερχοντε σε αντιθεση με αυτα που κανει με το κοριτση του και για αυτο βγαζη τοσα κομπλεξ και νοιωθει τυψεις.αν ειχε 5 σχεσεις δεν θα ενιωθε ασχημα επειδει κανει σεξ η που δοκιμαζουνε διαφορα με το κοριτση του θα ητανε πολυ πιο ανετος.

Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    και σιγα μην εχει κανει αυτος 5 σχεσεις.5 σχεσεις της μιας μερας πλατωνηκες ισως,απτη πρωτη στιγμη καταλαβα οτι ειναι η πρωτη του.οι αρχες που εχει παρει απτην οικογενεια του ερχοντε σε αντιθεση με αυτα που κανει με το κοριτση του και για αυτο βγαζη τοσα κομπλεξ και νοιωθει τυψεις.αν ειχε 5 σχεσεις δεν θα ενιωθε ασχημα επειδει κανει σεξ η που δοκιμαζουνε διαφορα με το κοριτση του θα ητανε πολυ πιο ανετος.
    Εχει παει με 5..σχεσεις σοβαρες εχει κανει με εμενα και ακομα μια

Senior Member
    Όπως και να χει.πρεπει να κατσεις να του δώσεις να καταλαβη.αλλιως για χαρά.δεν θα στο βγάζει απτή μύτη νεο κοριτση.αμα δεν χαρεις τώρα το σεξ ποτε θα το χαρείς.κάνε την προσπαθεια και πες μας νέα.περιμενουμε

Junior Member
    Εγω το βρισκω φυσιολογικο

Senior Member
    Τι ακριβως βρίσκεις φυσιολογικό???

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εχουμε σχεση 9 μηνες κανουμε σεξ αλλα απο τι μου εχει πει αυνανιζεται και στο σπιτι μονος τους λογω πιεσης πανελληνιων και μου λεει οτι το χαλαρωνει και του εχει γινει συνηθεια γτ το κανει απο μικρος(ειναι 19 χρονων)...εμενα προφανως με ενοχλει διοτι βλεπει και "βιντεο"..του το εχω πει οτι με πειραζει και οτι πρεπει να σταματησει γιατι αισθανομαι οτι δεν βοηθαω (μου εχει πει οτι ταιριαζουμε πολυ στο κρεβατι και ειμαστε πολυ καλα σε αυτο το τομεα) και η απαντηση του ηταν οτι ειναι δυσκολο λογο συνηθειας και λογο πιεσης..τι μπορω να κανω αλλο?
    Με κάλυψε η Miliva21.
    Κάνε και εσύ το ίδιο,αλλά γιατί θα το θες.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Annietak,ελπίζουμε να βοηθήθηκες κάπως από τις συμβουλές.

Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Annietak,ελπίζουμε να βοηθήθηκες κάπως από τις συμβουλές.
    Εγω βοηθηθηκα ψυχικα αλλα η κατασταση δεν νομιζω να αλλαξει..προς το παρον το παω σιγα-σιγα..παντως ευχαριστω..η συμπαρασταση και η συζητηση με βοηθαει πολυ στο να κατα πολεμαω τα συναισθηματα μου και να ηρεμω

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast