Results 1 to 15 of 22
-
19-05-2017, 21:56 #1
Μάτι/Κατάρα/Γλωσσοφαγιά/Ζώδια/Βουντού
Γιατί οι άνθρωποι πιστεύουμε άθελά μας σε τέτοια "μεταφυσικά" φαινόμενα; Πόση απελπισία και ανασφάλεια υπάρχει εκεί έξω; Δεν βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω και εγώ έχω πιστέψει και πιστεύω καμιά φορά ανεπαίσθητα σε αυτά.
Ένα ματάκι κρεμασμένο στο καθρεφτάκι του αυτοκινήτου σου θα σε σώσει αν δεν ανάψεις φλας, περάσεις το στοπ ή το κόκκινο φανάρι, ενώ είσαι πιωμένος;
Αν δεν μπορείς να έχεις ότι ποθείς, αρκεί μια κατάρα σε αυτόν που τα έχει όλα, για να καταλήξει να έχει λιγότερα από εσένα και να νιώσεις καλύτερα;
Γιατί κάποιος να πιστεύει ότι τον ζηλεύουν και ότι τον φθονούν και τον έχουν γλωσσοφάει; Για να τονίσει την ύπαρξή του μέσω της ανυπαρξίας του;
Γιατί οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι ένας "αστρολογικός χάρτης" ή μια "ερωτική συναστρία" μπορεί να δείξει αν είναι τυχεροί ή άτυχοι στη ζωή ή αν ένας άνθρωπος είναι το απόλυτο ταίρι τους ή όχι;
Τέλος, πως είναι δυνατόν ένα κουκλάκι, μερικές καρφίτσες και μερικά ξόρκια να κάνουν κακό σε κάποιον;
Το νήμα το άνοιξα, επειδή κάπου διάβασα στο forum ένα σαρκαστικό σχόλιο ενός μέλους για κάποιο μέλος και είπα: Μήπως πράγματι πιάνουν οι κατάρες;Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
- 19-05-2017, 22:00 #2
μπα.... βλακειες ολα αυτα....
ετσι για να χαριτολογησω αγαπητε θεματοθετη, στην ιστορια με τον τυπο που σου ειχα πει, ναιιιιιι το ειχα κανει και αυτο!!! ειχα ψαξει για ξορκια, συνταγες με φωτογραφιες, διαβασματα με κοκκινα κερια κλπ....
τα θυμαμαι τωρα και γελαωωω....
φυσικα μπουρδες!!!!!! δεν επιασε τιποτα!!!!!! ουτε καν ενα τηλεφωνημα... (υπαρχει ξορκι πως να τον κανεις να σε παρει τηλεφωνο...)
δηλαδη το βαθος της ανθρωπινης βλακειας ειναι απυθμενο....Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
19-05-2017, 22:08 #3
ειμαστε φτιαγμενοι από την ιδια υλη που φτιαχτηκαν τα αστρα.
δεν ξερω για τα βουντου, δεν ξερω αν η θεση των αστρων κατά την γεννηση σε χαρακτηριζουν ως ανθρωπο δεν ξερω για τα βουντου και τα λοιπα που αναφέρεις θεματοθετη.
αυτό που ξερω ή τουλάχιστον πιστευω είναι ότι όλα είναι ενεργεια και η ανθρωπινη συσσωρευμενη ενεργεια ''υλη'' είναι ευαλωτη στις αλληλεπιδραδεις με άλλες ενεργειες.
19-05-2017, 22:09 #4
Εχεις μπερδεψει τις κατηγοριες , βουντου , μονο στσα βαθη της Αφρικης , ζωδια , μεσες /ακρες , αν ξερεις και ωροσκοπο , και πλανητες , καπου υπαρχει μια βαση , οχι ομως προβλεψη του μελλοντος ............γλωσσοφαγια , ναι εγω την πιστευω , ειναι αρνητικο μαγνητικο ρευστο , αν σε γλωσσοτρωνε πολλοι και σε βρει σε κατασταση ψυχολογικη κακη , μπορει να σου κανει ζημια ........ καταρα , η καταρα της μανας που εχει ζηλο για σενα , πιανει ...........οχι καταρες γενικως ....το ματι , παλι ειναι ροη αρνητικου μαγνητικου ρευστου .....
Οι Εβραιοι , που ειναι ξυπνιοι , οτανψωνιζουν απο ενα ακριβο μαγαζι , εχουν δευτερη σακουλα χωρις την φιρμα , να βαλλουν μεσα τα πραματα , για να μην τους ματιαζουν / γλωσσοτρωνε .....
Τα ματια στον καθρεφτη , τα γουρια της Πρωτοχρονιας , το ποδαρικο , το ροδι , ειναι μονο για τους προληπτικους η τους υπαναπτυκτους νοητικα .......
19-05-2017, 22:10 #5
εγω πχ εχω στο αμαξι μου ένα ''ξυλινο'' αρωματικο κάθε φορα που οδηγαω όταν κανω αρνητικες σκεψεις παντα μα παντα το ακουμπαω (χτυπα ξυλο που λενε)
19-05-2017, 22:14 #6
Απλά εναπόθεσες και τις τελευταίες ελπίδες σου σε όλα αυτά. Την θυμάμαι την ιστορία σου.
Εκεί πάει εκείνος που δεν έχει άλλο αποκούμπι.
Φαντάσου, υπάρχουν και χειρότερα: Ο Ρόναλντ Ρήγκαν, μετά την απόπειρα δολοφονίας του το 1981, εμπιστευόταν μόνο την αστρολόγο του και κάθε απόφασή του είχε το δικό της ΟΚ. Ο Νικόλα Γκρουέφσκι, ο πρώην πρωθυπουργος της ΠΓΔΜ, είχε διορίσει την αστρολόγο του (που δεν είχε καμία εμπειρία και σχετική εκπαίδευση) διευθύντρια των τελωνείων της ΠΓΔΜ και έτσι την πλήρωνε (συν τα δωράκια από τους εισαγωγείς προϊόντων)! Το ότι για 8 χρόνια συγκυβερνούσε με έναν συγκεκριμένο αλβανόφωνο ηγέτη, ήταν επειδή η αστρολόγος του είχε πει πως θα συνεργαστούν άψογα, επειδή ο Γκρουέφσκι είναι Παρθένος και ο αλβανόφωνος ηγέτης, Αιγόκερως!Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
19-05-2017, 22:21 #7
Ξερεις απο που βγηκε το ΄χτυπα ξυλο ΄? στον Μεσαιωνα , πιστευαν οι ανθρωποι οτι τα κακα πνευμετα κατοικουν στους κορμουςε των δεντρων , και αφου φυσικα ζουσαν στα δαση , αμα ηθελαν να ευχηθουν κατι καλο , πρωτα χτυπουσαν με μεγαλα ξυλα τους κορμους , για να φυγουν τα κακα πνευμετα , μην τυχον και το ακουσουν , και το σαμποταρουνε ......αρα δεισιδαιμονια ειναι , εγω δεν χτυπαω ποτε ξυλο , εσυ χτυπα αμα θες ......
19-05-2017, 22:27 #8
να το ονομασω συμπτωση? αλλα χθες εβλεπα ενα ντοκυμαντερ που αφορουσε αυτα!!! Οσο αφορα το μελος positive/wave που λεει οτι ενα ματακι στο αμαξι θα σε γλυτωσει απο ενα τρακαρισμα, αυτο δεν εχει καποια ισχυ...!!!
αλλα θα μπορουσε αντιστοιχα ενα ευχελαιο απο ιερεα (ειδικη ευχη), να βοηθησει την κατασταση οταν καποιος περασει με κοκκινο, απλα να ειναι τυχερος και να μην χτυπησει ή να χτυπησει αλλα να μην σκοτωθει...
τα ξορκια και ολα αυτα, πιανουν μονο οταν ενα ατομο ειναι μακρυα απο την θρησκεια, οσο ειναι καποιος κοντα στον Θεο, ποτε δεν μπορει κανεις να τον καταραστει...
τα ξορκια ειναι τα ιδια με τις καταρες με την μονη διαφορα οτι τα κανει καποιο αλλο ατομο ''ειδικευμενο'', και συνηθως εχουνε σκοπο να γινει το θελημα του ''πελατη''... αυτα μπορει να περιλαμβανουν απο το να αποχτησει πλουτο, μεχρι τον να κανει μια συγκεκριμενη κοπελα να τον ερωτευτει παραφορα....
στην ουσια για να γινει κατι τετοιο πραξη σημαινει οτι υπαρχουν απο πισω δαιμονικες ενεργειες, που αφου καποιος ''πουλησει'' πρωτα την ψυχη του στο δαιμονα, ο δαιμονας του κανει οποιο θελημα θελει...ειτε ειναι αυτο πλουτος, ειτε αλλα αγαθα...
το κανει ομως κανεις??
το θεμα δεν ειναι αστειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και επειδη βλεπω πως η ημιμαθεια σκοτωνει, ηθελα να σας δωσω ''τα φωτα'' μου πανω στο θεμα...
ωστε να ειστε πιο προσεχτικοι απο το να ασχοληθειτε με κατι που η εκκλησια το αναγνωριζει οτι γινετε αφου εχει δαιμονικη ενεργεια απο πισω...
ΥΓ. οποιος θελει να δεχτει αυτα που του λεω, εχει καλως, δεν σκοπευω να ξανασυζητησω για αυτο το θεμα, εαν δω ιδιαιτερες αντικροουμενες αποψεις....
19-05-2017, 22:29 #9
υπαρχουν πολλες εικασιες από που προηλθε. θα παρω την ''ελληνικη'' εκδοχή!! «Απτεσθαι ξύλου» λεγαν οι αρχαιοι ελληνες για τους αντιθετους λογους που αναφέρεις πιστευαν εκει κατοικουσαν νυμφες και αλλα καλα πνεύματα.
εσυ τι κανεις όταν εχεις αρνητικες σκεψεις? τις αφηνεις να σε κατακλυζουν ή εχεις καποιο άλλο τροπο να τις απομακρύνεις?
19-05-2017, 22:37 #10
Αν και δεν πιστεύω στα ζώδια, εντούτοις θεωρώ ότι υφίσταται αυτό που λέμε στην καθομιλουμένη "αρνητική ενέργεια".
Τώρα αν μπορεί κάποιος να διακατέχεται από αυτή με κάποιο τρόπο και να τη μεταδίδει και στους άλλους, δεν ξέρω...
Προσωπικά, έχω ένα παράδειγμα μιας συναδέλφου της μάνας μου - που ήταν μες στη μιζέρια και την κακομοιριά - και της είχε πει κάτι, ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να πάθει κάτι. Την επόμενη μέρα, η μάνα μου γλίστρησε στο πεζοδρόμιο.....
19-05-2017, 22:39 #11
ααα εχω κανει αναλυση και του γενεθλιου αστρολογικου μου χαρτη....καθομουν και μετρουσα μοιρες και αποστασεις, και εβγαζα ημερομηνιες...
δηλαδη δεν υπαρχει! και μου πηρε καμποσες μερες να τα φτιαξω....κανονικη μελετη! και συναστρια ειχα φτιαξει : τα αστρα ελεγαν οχι δεν ταιριαζουμε! κατηγορηματικαDream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
19-05-2017, 22:41 #12
19-05-2017, 22:42 #13
αυτο το λενε και για τους σαββατογεννημενους...
νομιζω οτι απλα ειναι καπως διορατικοι... κι εγω το λεω μερικες φορες και βγαινει αλλα κατι βλεπω στον αλλο, κατι δεν μου κολλαει, και οντως βγαινει... αλλα δεν ειναι μαντικη, παρατηρηση ειναι.
οταν βλεπεις οτι ο αλλος ειναι στην κοσμαρα του και απροσεκτος τελειως, αν του πω προσεξε οπως βγαινεις στο δρομο μη σε χτυπησει κανενα αυτοκινητο ετσι οπως τρεχουν.............. βγει και πεσει πανω σε αυτοκινητο........... εγω θα φταιω που του το ειπα ή αυτος που δεν προσεχε??Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
19-05-2017, 22:45 #14
Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
19-05-2017, 22:47 #15
εχω παραστει μερικες φορες σε δικαστηριο σαν μαρτυρας ειτε υπερασπισης ειτε κατηγοριας... την τελευταια φορα που ημουν μαρτυρας υπρασπισης όταν με καλεσαν και μπηκα στην αιθουσα το ενοιωσα με ολο μου το είναι... μια αρνητικη ενεργεια από την εδρα μεχρι την υπολοιπη αιθουσα! ηξερα ηδη την αποφαση και ενώ είμαι παντα ανετος εκεινη την φορα μου κοπηκαν τα ποδια....