Τελικά τι θέλουν πραγματικά οι γυναίκες; - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 33 FirstFirst ... 132122232425 ... LastLast
Results 331 to 345 of 490
    Senior Member
    Quote Originally Posted by chris athens View Post
    εξηγήτε το τελευταίο αλλά βαριέμαι..έχω ρωτήσει σεξολογο φίλη.οι περισσότερες γυναίκες δεν γουστάρουν σεξ οπως ο άντρας.Έτσι μου είπε.σε πολλές δεν αρέσει καθόλου.αμερικανίδα είναι.απλα θέλουν να διατηρούν μια σχέση με το αρσενικό συνήθως η να επιβεβαιώνουν το είναι τους και το κανουν.το σεξ είναι τελευταίο στη λίστα τους.Η ειδικός τα είπες αυτα

και για να επιβεβαιόσουν το είναι τους διακινδυνευουν τα λεφτα που τόσο θέλουν;
    Και όταν κερατωνουν το αγόρι τους που εχει μια καλη δουλεια με εναν αλητάμπουρα που τον ταιζουν οι γονεις του και το μονο που κανει ολη μερα είναι να κάνει βόλτες με την μηχανη και να πηγαινει σε καφετεριες;
    Φιλε σορυ αλλα αυτο που λεει αυτη η σεξολόγος δεν το πιστευω. Εχω ακουσει μαλιστα κι εγω σεξολογο, τον ασκητη που λέει ακριβως το αντιθετο με αυτο που λεει εκεινη η σεξολόγος.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    και για να επιβεβαιόσουν το είναι τους διακινδυνευουν τα λεφτα που τόσο θέλουν;
    Και όταν κερατωνουν το αγόρι τους που εχει μια καλη δουλεια με εναν αλητάμπουρα που τον ταιζουν οι γονεις του και το μονο που κανει ολη μερα είναι να κάνει βόλτες με την μηχανη και να πηγαινει σε καφετεριες;
    Φιλε σορυ αλλα αυτο που λεει αυτη η σεξολόγος δεν το πιστευω. Εχω ακουσει μαλιστα κι εγω σεξολογο, τον ασκητη που λέει ακριβως το αντιθετο με αυτο που λεει εκεινη η σεξολόγος.
    μην πιστεύεις..Τώρα πόσες είναι αυτές δεν ξέρω.ίσως να έχουν και αυτές κάποια ανεξαρτησια και να είναι χαλαρές και να θελουν να αποδειξουν κατι στον εαυτο τους.Ο ασκητής συμφωνεί με τα λεγόμενα μου.τα κινητρα τους δεν ειναι τοσο σαρκικα

Senior Member
    Παντως το εχουμε παρεξηγησει το θεμα σεξ. Αντε πανω στα ντουζενια της νιοτης να το ζητας συχνα, εκει που στην ουσια ζεις για να ζεις, παρορμητικοτητα και τρελα στο φουλ.
    Αυτοι που ζητανε το σεξ συχνα νομιζω εχουν ενα κενο μεσα τους που τους βασανιζει. Στην ουσια ζητανε την επιβεβαιωση και οχι τοσο την διαδικασια του σεξ, απο καινουργιους συντροφους. Σαν καταχρηση ας πουμε, καπου να νοιωσουν οτι ειμαι κι εγω εδω, ζω. Δεν ειναι τυχαιο απο αυτα που βλεπω μεχρι τωρα, 40 χρονων, οι γαμικουλες, τα κακα παιδια, τα τσουλακια, τα *******κια, ειναι επιρρεπης σε αλκοολ, τσιγαρα, ξενυχτια, ουσιες κτλ. Σαν να θελουν να ξεφυγουν απο "κατι".
    Οσους ξερω σαν συγκροτημενες προσωπικοτητες με τα χομπι τους, φιλους, δουλεια, μια καθημερινοτητα που την απολαμβανουν, δεν γυρναει ο κοσμος τους γυρω απο το σεξ.

Banned
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Παντως το εχουμε παρεξηγησει το θεμα σεξ. Αντε πανω στα ντουζενια της νιοτης να το ζητας συχνα, εκει που στην ουσια ζεις για να ζεις, παρορμητικοτητα και τρελα στο φουλ.
    Αυτοι που ζητανε το σεξ συχνα νομιζω εχουν ενα κενο μεσα τους που τους βασανιζει. Στην ουσια ζητανε την επιβεβαιωση και οχι τοσο την διαδικασια του σεξ, απο καινουργιους συντροφους. Σαν καταχρηση ας πουμε, καπου να νοιωσουν οτι ειμαι κι εγω εδω, ζω. Δεν ειναι τυχαιο απο αυτα που βλεπω μεχρι τωρα, 40 χρονων, οι γαμικουλες, τα κακα παιδια, τα τσουλακια, τα *******κια, ειναι επιρρεπης σε αλκοολ, τσιγαρα, ξενυχτια, ουσιες κτλ. Σαν να θελουν να ξεφυγουν απο "κατι".
    Οσους ξερω σαν συγκροτημενες προσωπικοτητες με τα χομπι τους, φιλους, δουλεια, μια καθημερινοτητα που την απολαμβανουν, δεν γυρναει ο κοσμος τους γυρω απο το σεξ.
    Πολύ σωστά. Όλα γύρω μας περιστρέφονται γύρω από το σεξ και ξεχνάμε ποιές είναι οι πραγματικές απολαύσεις της ζωής...

Senior Member
    χορηγούς ψάχνουν σχεδόν όλες..γι'αυτό τις αποφεύγουν οι περισσότεροι Έλληνες για κάτι σοβαρότερο..ασχολησου με ξένες και δεν θα χάσεις..είναι οικονομικα ανεξάρτητες και πληρώνουν τα δικά τους σε αντίθεση με τις δικές μας που απλά θέλουν να το παίζουν ανεξάρτητες με τα λεφτά των αντρων
    Χορηγος δεν γινομαι με τιποτα , αλλα αν μπορω να κανω τα δωρακια μου , γιατι οχι ? ετσι κι αλλλιως , κανω καλη ρεγουλα στα χρηματα μου , ουδεις και τιποτα μπορει να με βγαλει απο τον δρομο μου ....................ξενες τωρα , που να βρεις , απο φεις ? δεν εχω φεις , δεν πιστευω σε αυτον τον τροπο γνωριμιας ........... και να σου πω , προτιμω μια Ελληνιδα ........... υπαρχουν καλες περιπτωσεις ........δεν ειναι ολες συμφεροντολογες , το να υπολογιζουν και οτι θαχουν μια οικ. ανεση απο μενα , ουδολως μενοχλει , τα ' αρπακτικα ' τα ΄κοβω ΄απο χιλιομετρο ........εμ , 55 ετων ειμαι , μπορω και ξεχωριζω .......
    οτι οι ξενες , πχ Αμερικανιδες ειναι πιο ευκολες στην προσεγγιση , αληθευει ........ εδω , μονο μεσω παρεας , ενος τριτου , οχι στο ξεκαρφωτο .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    ο άντρας πάντα ζητάει καθαρά σαρκική απόλαυση.σχεδόν με ζωώδη ορμή στην εναλλαγή συντρόφων..Από την άλλη οι γυναίκες δεν νοιάζονται τόσο για την σαρκικη επαφή οσο για τη ροματζο και το ενδιαφέρον του νέου συντρόφου που τις μεθαει και καλύπτει όποιες ανασφάλειες έχουν..μες στο παιχνίδι έρχεται και η σεξουαλική πράξη βέβαια σαν ένα όχι τόσο ενδιαφέρον κομμάτι της σχέσης για την γυναικα.το ενδιαφέρον και ο θαυμασμός του νέου συντρόφου είναι από τα σημαντικότερακομμάτια που ενδιαφέρουν την γυναικα έξω από την αναπαραγωγική πραξη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Χορηγος δεν γινομαι με τιποτα , αλλα αν μπορω να κανω τα δωρακια μου , γιατι οχι ? ετσι κι αλλλιως , κανω καλη ρεγουλα στα χρηματα μου , ουδεις και τιποτα μπορει να με βγαλει απο τον δρομο μου ....................ξενες τωρα , που να βρεις , απο φεις ? δεν εχω φεις , δεν πιστευω σε αυτον τον τροπο γνωριμιας ........... και να σου πω , προτιμω μια Ελληνιδα ........... υπαρχουν καλες περιπτωσεις ........δεν ειναι ολες συμφεροντολογες , το να υπολογιζουν και οτι θαχουν μια οικ. ανεση απο μενα , ουδολως μενοχλει , τα ' αρπακτικα ' τα ΄κοβω ΄απο χιλιομετρο ........εμ , 55 ετων ειμαι , μπορω και ξεχωριζω .......
    οτι οι ξενες , πχ Αμερικανιδες ειναι πιο ευκολες στην προσεγγιση , αληθευει ........ εδω , μονο μεσω παρεας , ενος τριτου , οχι στο ξεκαρφωτο .......
    τα πάρα λέω με τους χορηγούς για χαβαλέ περισσότερο..οι αμερικανιδες όντως είναι καλύτερες στις συμπεριφορά τους.Ποιο ανοιχτές για γνωριμίες συνήθως από την Μέση ελληνίδα όπως είπες..Χωρίς να τα βάζουν τόσο όλα σε κουτάκια..Αυτό με τις παρέες είναι άστα.μιλάς στην ίδια κοπέλα από παρέα και μπορεί να στην πέσει και η ίδια διακριτικά και αν τις μιλήσεις ως ξένος από φεισ.Δεν σου απαντάει.δύσκολες ειναι

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    http://www.papapan.gr/issues/17-diff...s-of-the-sexes
    ψυχιατρος τα εγραψε. για οσες βαριουνται να διαβασουν λεει.......

Ενώ οι άντρες δίνουν έμφαση στην εξωτερική ελκυστικότητα, οι γυναίκες προσέχουν περισσότερο την κοινωνική και οικονομική κατάσταση του άντρα, τις φιλοδοξίες, τη δύναμη του χαρακτήρα και την εξυπνάδα. Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των φύλων σημειώθηκε στην έλξη που προκαλεί η οικονομική και κοινωνική θέση, κάτι που έχει σχέση με την επάρκεια του άντρα ως προμηθευτή. Ενδείξεις ότι οι άντρες ελκύονται ερωτικά κυρίως από την ομορφιά και οι γυναίκες κυρίως από την κοινωνική θέση αποδείχθηκαν έγκυρες σε μελέτες πάνω σε εκατοντάδες υποκειμένους, διαφορετικών ηλικιών και διαφορετικών πολιτισμών.

Οι γυναίκες είναι πολύ πιο πρόθυμες από τους άντρες να παντρευτούν κάποιον που δεν έχει ελκυστικό παρουσιαστικό ή κάποιον που είναι μεγαλύτερος κατά πέντε ή παραπάνω χρόνια από αυτές, εάν αυτός ο κάποιος έχει μεγαλύτερο εισόδημα ή είναι περισσότερο μορφωμένος από τις ίδιες.

Οι άντρες ψάχνουν για «ενδείξεις ικανότητας αναπαραγωγής» - εμφάνιση και νεότητα - , ενώ οι γυναίκες ψάχνουν για «ενδείξεις ικανότητας απόκτησης εισοδήματος» - ωριμότητα και πραγματική ή ενδεχόμενη οικονομική ασφάλεια

Οι γυναίκες δεν προτιμούν μόνο να έχουν τον άντρα τους ψηλά, αλλά τείνουν επίσης να παντρεύονται άντρες που κατέχουν υψηλές κοινωνικές θέσεις

τα λεμε και τα ξαναλεμε και εσεις νομιζετε οτι δεν ξερουμε που ζουμε
    Νίκο κι εσύ κι ο ψυχίατρος μπορείτε να χτυπιέστε όσο θέλετε αλλά δεν μπορείτε να με πείσετε ότι θέλω κάτι που δεν θέλω...κι αυτό που θέλω είναι ένας άντρας στην ηλικία μου που να μου αρέσει εμφανισιακά, να με αγαπάει και να με σέβεται όπως θα κάνω κι εγώ (αλλιώς δεν θα τον παντρευτώ) και να έχει απλά δουλειά με νορμάλ χρήματα, ούτε εγώ έχω τα πολλά χρήματα...μπορείς να συνεχίσεις να έχεις τη γνώμη σου αλλά δεν θα με κάνει κανείς να παραδεχτώ κάτι που δεν ισχύει, για μένα προσωπικά πάντα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εγώ κάνω επειδηξη προσωπικότητας κι εσύ πλούτου μη μας συγκρίνεις είμαστε η μέρα με τη νύχτα
    τωρα σε παραδεχτηκα

Senior Member
    ο άντρας πάντα ζητάει καθαρά σαρκική απόλαυση.σχεδόν με ζωώδη ορμή στην εναλλαγή συντρόφων..Από την άλλη οι γυναίκες δεν νοιάζονται τόσο για την σαρκικη επαφή οσο για τη ροματζο και το ενδιαφέρον του νέου συντρόφου που τις μεθαει και καλύπτει όποιες ανασφάλειες έχουν..μες στο παιχνίδι έρχεται και η σεξουαλική πράξη βέβαια σαν ένα όχι τόσο ενδιαφέρον κομμάτι της σχέσης για την γυναικα.το ενδιαφέρον και ο θαυμασμός του νέου συντρόφου είναι από τα σημαντικότερακομμάτια που ενδιαφέρουν την γυναικα έξω από την αναπαραγωγική πραξη..
    οχι παντα.αλλα της περισσοτερες φορες αυτο ζηταει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κοιτα ποιος μιλαει....
    χαχαχαχαχαχααχ

Senior Member
    εντάξει δεν ολες ετσι.απλά οι καλές εχουν πιαστεί..παρά πολλές εκεί έξω ψάχνουν για κάτι σοβαρότερο αλλά οι νέοι άντρες δεν φαίνονται ιδιαίτερα πρόθυμοι για κάτι σοβαρότερο με τις περισσότερες εκτός από κάνα σπρώξιμο..εκτός αν η άλλη έχει προίκα..γνωστός μου 150 κιλά πήρε πανέμορφη Αλβανίδα με πτυχίο δουλειά και τον συντηρεί κιόλας.μαγειρεύει .πλένει .κάνει μαζαζ.κάνει δύο δουλειές.διατηρεί την εμφάνιση της σε απίστευτη κατασταση και πολλά άλλα.άντε τώρα να την ανταγωνιστεί η μέση ελληνίδα..και αυτός δεν είναι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας..
    πες το φιλο σου να μας πει τη μαγικη συνταγη

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    οχι παντα.αλλα της περισσοτερες φορες αυτο ζηταει
    οι ανωμαλίες στο σύστημά πάντα θα υπάρχουν για να μας δείχνουν το απίστευτο.απλα τραγικές εξαιρέσεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    πες το φιλο σου να μας πει τη μαγικη συνταγη
    τωρα κανείς πλάκα μου φαίνεται.όποιος θέλει βρίσκει τέτοια γυναίκα.το θέμα είναι αν θέλει να δεσμευτεί ακόμα και έτσι.Πολύ δεν θέλουν την παραμικρή δέσμευση με μια γυναίκα οσο ωραία και να ειναι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Νίκο κι εσύ κι ο ψυχίατρος μπορείτε να χτυπιέστε όσο θέλετε αλλά δεν μπορείτε να με πείσετε ότι θέλω κάτι που δεν θέλω...κι αυτό που θέλω είναι ένας άντρας στην ηλικία μου που να μου αρέσει εμφανισιακά, να με αγαπάει και να με σέβεται όπως θα κάνω κι εγώ (αλλιώς δεν θα τον παντρευτώ) και να έχει απλά δουλειά με νορμάλ χρήματα, ούτε εγώ έχω τα πολλά χρήματα...μπορείς να συνεχίσεις να έχεις τη γνώμη σου αλλά δεν θα με κάνει κανείς να παραδεχτώ κάτι που δεν ισχύει, για μένα προσωπικά πάντα...
    αχ άμα ξέρατε τι θελετε κυκνε

Page 23 of 33 FirstFirst ... 132122232425 ... LastLast