Τελικά τι θέλουν πραγματικά οι γυναίκες; - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 33 FirstFirst ... 162425262728 ... LastLast
Results 376 to 390 of 490
    Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    ..... κοπελα; εγω;

Ψαχνω γυναικα και εχω ταραξει το φορουμ με αυτο και με ρωτας αν ειμαι γυναικα;
    Θα σου δωσω ενα hint.... δεν ειμαι λεσβια!

Κοιτα. εχω πολλα παραπονα απο τις γυναικες. Ειλικρινα την χειροτερη γνωμη. Αλλα ξερω πως δεν ειναι όλες τερατα. Μπορει να περνουν τις πιο λάθος αποφασεις. Μπορει να γουσταρουν τα χειρότερα ατομα και να εχουν το χειροτερο γουστο. Μπορει ακόμα να φαιρονται τοσο εκνευριστηκα που μου ερχεται να τις πνιξω με τα ιδια τους τα αντερα, αλλα ξερω πως δεν ειναι τελειως χαλια. Πως υπάρχουν γυναικες που αξιζουν εκει εξω. Ξερω γυναικα που είχε εναν αντρα που την απατουσε, την εβριζε, την χτυπουσε, δεν δουλευε και για χρόνια πεινουσαν και παρολαυτα ηταν πιστη σε αυτόν. Ξερω γυναικα που παρακαλαει τον αντρα της να κανουν καθε μερα σεξ σε σημειο που αυτηνου τρεμουν τα πόδια του απο την κουραση. Και τον κοιταζει στα ματια!!! Ουτε καν ενδιαφερεται για αλλον.
    παρακαλει τον άντρα για σεξ.φαντάσου τι καλό θα έχει στο κεφάλι.τι προβλήματα πιθανόν.κάργα στην ανασφάλεια θα είναι ..Ε αφού την βρίζει και την χτυπάει την ελέγχει από φόβο αλλά όχι από αγάπη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by chris athens View Post
    παρακαλει τον άντρα για σεξ.φαντάσου τι καλό θα έχει στο κεφάλι.τι προβλήματα πιθανόν.κάργα στην ανασφάλεια θα είναι ..Ε αφού την βρίζει και την χτυπάει την ελέγχει από φόβο αλλά όχι από αγάπη..
    Οχι απλως της αρεσει να κανει σεξ με τον αντρα της.
    Και ανασφαλεια δεν εχει καθόλου.
    Και αυτός πιθανων να ειναι καλος σε αυτο. για αυτο θελει η ιδια να κανει σεξ μαζί του.
    Δλδ αν μια γυναικα θελει να κανει σεξ εχει ανασφαλειες και αν δεν θελει ειναι ανοργασμικη;

Ποιο πολυ φοβοταν αυτός αυτην, πιστεψε με.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Οχι απλως της αρεσει να κανει σεξ με τον αντρα της.
    Και ανασφαλεια δεν εχει καθόλου.
    Και αυτός πιθανων να ειναι καλος σε αυτο. για αυτο θελει η ιδια να κανει σεξ μαζί του.
    Δλδ αν μια γυναικα θελει να κανει σεξ εχει ανασφαλειες και αν δεν θελει ειναι ανοργασμικη;

Ποιο πολυ φοβοταν αυτός αυτην, πιστεψε με.
    τα ίδια έχει και ένας δικός μου..Η γυναίκα του πατάει εμμηνόπαυση και φοβάται μην την αφήσει.προβλήματα έχει η συγκεκριμένη από την εμπειρία μου..μάλλον.εκτός λιγον εξαιρεσεων..

Senior Member
    τα ίδια έχει και ένας δικός μου..Η γυναίκα του πατάει εμμηνόπαυση και φοβάται μην την αφήσει.προβλήματα έχει η συγκεκριμένη από την εμπειρία μου..μάλλον.εκτός λιγον εξαιρεσεων..
    Μικρο κοριτσι ειναι 32 χρονων. Δεν εχει εμμηνοπαυση αυτη. Απλως ο αντρας της ταξιδευει λογω επαγγελματικών υποχρεωσεων και αυτη οταν λειπει δεν κανει τιποτα, μερικες φορες και για μηνες και ετσι όταν ερχεται θελει να κάνει μαζί του ότι έχασε.

Προσωπικα θα ήθελα μια τετοια γυναικα, που να θελει να κάνει σεξ μαζί μου συνεχεια.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    φαίνεσαι καλο κοριτσι..αλλα οτι συμβαίνει συμβαινει.δεν χρειάζεται να κανεις την θεωρια πραξη για κατι απλο.να πειραματιστεις που λεμε..
    ειδες τωρα που το ειπες μονος σου?????αρα υπαρχουν και καλα κοριτσια.χχαααχαχαχ

Senior Member
    Μικρο κοριτσι ειναι 32 χρονων. Δεν εχει εμμηνοπαυση αυτη. Απλως ο αντρας της ταξιδευει λογω επαγγελματικών υποχρεωσεων και αυτη οταν λειπει δεν κανει τιποτα, μερικες φορες και για μηνες και ετσι όταν ερχεται θελει να κάνει μαζί του ότι έχασε.

Προσωπικα θα ήθελα μια τετοια γυναικα, που να θελει να κάνει σεξ μαζί μου συνεχεια.
    θετικό το βλέπω ότι θέλει να ικανοποιήσει τον άντρα της.συνήθως πολλές γυναίκες όπως και του φίλου κάνουν μαζί τους σεξ πριν φύγει για καπου.Η γυναίκα του φιλου ειναι 48..και μολις πηρε χαμπαρι οτι ο πάει με αλλες συνέχεια τον ξεζουμισε.δεν του έχει αφήσει στάλα σπέρμα.να μην έχει δυναμη για αλλες

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    ειδες τωρα που το ειπες μονος σου?????αρα υπαρχουν και καλα κοριτσια.χχαααχαχαχ
    γιατι γελας?

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Κρισ αν δε βλέπεις στη Ναταλία την ακρίβεια έκφρασης το μυαλό τις σπουδές και το επίπεδο τότε φίλε μου δε βλέπεις τίποτα και σε πληροφορω όλες οι φίλες μου τέτοιο μυαλό έχουν κι εμένα με κάνουν παρέα γτ τις λέω αστεία και μου δώσανε το ελεύθερο να τους λέω ότι βλακεία θέλω γτ ξέρουν ότι τις αγαπώ μαθήματα σου δίνουν κ δεν τα παίρνεισ

ποσο μεγαλη κουβεντα ειπες.καλα μιλαμε εγραψες.(πραγματικα κυνηγαω να δω της απαντησεις σου)

Senior Member
    γιατι γελας?
    επειδη μου φανεικε αστειο

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Κρισ αν δε βλέπεις στη Ναταλία την ακρίβεια έκφρασης το μυαλό τις σπουδές και το επίπεδο τότε φίλε μου δε βλέπεις τίποτα και σε πληροφορω όλες οι φίλες μου τέτοιο μυαλό έχουν κι εμένα με κάνουν παρέα γτ τις λέω αστεία και μου δώσανε το ελεύθερο να τους λέω ότι βλακεία θέλω γτ ξέρουν ότι τις αγαπώ μαθήματα σου δίνουν κ δεν τα παίρνεισ
    τι μαθήματα?

Senior Member
    26 σελιδες και επαιται συνεχεια, αυτο θελουν, χαχα

Senior Member
    τι μαθήματα?
    εσυ ειδικα, ξεκινα απο φυσικη ιστορια..

Senior Member
    θετικό το βλέπω ότι θέλει να ικανοποιήσει τον άντρα της.συνήθως πολλές γυναίκες όπως και του φίλου κάνουν μαζί τους σεξ πριν φύγει για καπου.Η γυναίκα του φιλου ειναι 48..και μολις πηρε χαμπαρι οτι ο πάει με αλλες συνέχεια τον ξεζουμισε.δεν του έχει αφήσει στάλα σπέρμα.να μην έχει δυναμη για αλλες

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα σαν το ανεκδοτο δλδ?!

https://www.youtube.com/watch?v=0Wnh...kTpkG&index=12

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχα

Senior Member
    ωραια λογικη.ειναι αυτο λυση??μετα απο καποιεςα ωρες εστω μετα απο ενα 24 ωρο θα ειναι ετοιμος και παλι για τη μαχη.
    οποτε αν θελει να το κανει αυτο ενας ανθρωπος οτι και να κανεις γιανα τον εμποδησεις αχρηστο ειναι.αρκει να θελει να το κανει

Page 26 of 33 FirstFirst ... 162425262728 ... LastLast