Τελικά τι θέλουν πραγματικά οι γυναίκες; - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 33 FirstFirst ... 172526272829 ... LastLast
Results 391 to 405 of 490
    Senior Member
    Aμα δεν βρηκατε σε 390 ποστ τι θελει μια γυναικα , μαλλομ δεν θα το βρειτε ποτε..................................

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Aμα δεν βρηκατε σε 390 ποστ τι θελει μια γυναικα , μαλλομ δεν θα το βρειτε ποτε..................................
    Βασικά και εγώ το ίδιο σκεφτόμουν, οπότε φτου κι απ'την αρχή...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    για τους ομοφυλους τους, δεν καλοξερω....ισως δεν προσεχω...
    αλλα για εντυπωσιασμο σε εμας, full !!!!!!!!!!!!!!!
    εχουν και μεθοδο...παπαγαλιζουν την ιδια καραμελα...
    δηλαδή τι εννοείς παπαγαλίζουν την ίδια καραμέλα;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Banned
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    δηλαδή τι εννοείς παπαγαλίζουν την ίδια καραμέλα;
    Δεν νομίζω να απαντήσει, μπήκε λίγο στην αρχή στην συζήτηση, αλλά μετά την άφησε. Κρίμα γιατί κυρίως ήθελα από γυναίκες, απόψεις.

Banned
    αν περιμενεις να σου πουν οι γυναικες τι θελουν τοτε σωθηκες πρεπει να το ξερεις απο πριν

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αν περιμενεις να σου πουν οι γυναικες τι θελουν τοτε σωθηκες πρεπει να το ξερεις απο πριν
    Δεν νομίζω να ξέρει από πριν κανείς τι να κάνει. Γι'αυτό και η αποψή μου ενισχύεται πάνω σε αυτό, ότι οι γυναίκες διαλέγουν τους άντρες για σχέση και όχι οι άντρες τις γυναίκες. Αν δεν πάρεις το "πράσινο" φως, δεν προχωράς. Αν σε διαλέξει μια κοπέλα για σχέση, ανάλογα με σταντάρ της θα γίνει η επιλογή, τότε ότι βλακεία και να της πεις, στο πρώτο ραντεβού, τότε θα της φαίνεται αστείο, αν ήταν άλλος μπορεί και να τον έβριζε. Το ξέρω γιατί το έχω βιώσει αυτό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    . Γι'αυτό και η αποψή μου ενισχύεται πάνω σε αυτό, ότι οι γυναίκες διαλέγουν τους άντρες για σχέση και όχι οι άντρες τις γυναίκες. .

Σωστο αυτο , μεντυπωσιαζεις , δεδομενης της ( μικρης ) ηλικιας σου ............μπορει να νομιζεις οτι εσυ την διαλεξες , κι ομως αυτη σεχει διαλεξει .........

Banned
    εγω το σκεφτομαι ετσι γιατι ειναι σχετικα δυσκολο να αγνοησεις καπιον που ξερει απο πριν τι θες εχω συναντησει πχ γυναικες που μπορει να μη τους αρεσα επειδη με βρηκαν πολυ σοφιστικε αλλα επειδη βρηκα τι ηθελαν τους τραβηξα τη προσοχη

οτι σκεφτεσαι και φιλοσοφεις ευκολα το κατακτας

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Σωστο αυτο , μεντυπωσιαζεις , δεδομενης της ( μικρης ) ηλικιας σου ............μπορει να νομιζεις οτι εσυ την διαλεξες , κι ομως αυτη σεχει διαλεξει .........
    Έτσι γίνεται πάντα, αν σου αρέσει μια κοπέλα και θέλεις σχέση μαζί της, αν δεν σου δώσει το "πράσινο" φως, απλά δεν γίνεται τίποτα. Μόνο αν σου δώσει το "πράσινο" φως, κάνεις σχέση. Πάντα η κοπέλα διαλέγει και για σχέση και για γάμο.

Senior Member
    Να πω και γω την άποψή μου σαν σχετικά έμπειρη 40άρα?
    Φυσικά δεν θα αναφερθώ στις εξαιρέσεις αλλά οι περισσότερες Ελληνίδες γυναίκες αυτό που επιθυμούν να βρούν σε έναν άντρα είναι σχετικά πολύ εύκολο να απαντηθεί..
    Η γυναίκα (κάθε ηλικίας και κατηγορίας) αναζητά 5 βασικά πράγματα σε έναν άντρα :
    να την κάνει να νιώθει ικανοποίηση,
    να μπορεί να τον θαυμάζει,
    να μπορεί να βασιστεί πάνω του,
    να νιώθει ασφάλεια
    και να την κάνει να νιώθει ξεχωριστή και μοναδική.

και όλα αυτά με διάρκεια..

Το κοκτέιλ της επιτυχίας..

Banned
    πρεπει να εχεις αυτοπεποιθηση οχι ομως ψευτικη αυτοπεποιθηση του τυπου θα παει καλα επειδη ετσι λεω δηλ πρεπει να ξερεις να παιζεις μπαλα στο γηπεδο σου

πχ το να ξερεις τι θες αυτο σιγουρα ειναι ενας τροπος να τραβηξεις τη προσοχη το να το μελετας συνεχως αυτο που θες αυτο ειναι ενας τροπος να γινει δικο σου

Banned
    Quote Originally Posted by jock77 View Post
    Να πω και γω την άποψή μου σαν σχετικά έμπειρη 40άρα?
    Φυσικά δεν θα αναφερθώ στις εξαιρέσεις αλλά οι περισσότερες Ελληνίδες γυναίκες αυτό που επιθυμούν να βρούν σε έναν άντρα είναι σχετικά πολύ εύκολο να απαντηθεί..
    Η γυναίκα (κάθε ηλικίας και κατηγορίας) αναζητά 5 βασικά πράγματα σε έναν άντρα :
    να την κάνει να νιώθει ικανοποίηση,
    να μπορεί να τον θαυμάζει,
    να μπορεί να βασιστεί πάνω του,
    να νιώθει ασφάλεια
    και να την κάνει να νιώθει ξεχωριστή και μοναδική.

και όλα αυτά με διάρκεια..

Το κοκτέιλ της επιτυχίας..
    Δεν διαφωνώ για την λίστα της επιτυχίας, αλλά θεωρώ πως όλα αυτά συνδυάζονται όπως ανέφερε και ο αλέξανδρος_77 παρακάτω, με μπόλικη αυτοπεποίθηση και εκεί είναι που χωλαίνω. Ίσως βέβαια τώρα που το σκέφτομαι στην δική μου γενιά των 19 ετών, να μην ισχύουν όλα, αλλά σίγουρα κάποια. Γιατί σήμερα υπάρχουν τόσες σχέσεις πραγματικά, με γνώμονα μόνο το σεξ, τίποτα άλλο. Αν υπήρχε έστω και λίγη ηθική και από τις δύο πλευρές, τότε θα υπήρχαν και πιο υγιείς σχέσεις. Αλλά και πάλι, ακόμα και αυτά να διαθέτεις, εάν δεν σε θέλει η άλλη, τίποτα δεν γίνεται.

Senior Member
    Δεν διαφωνώ για την λίστα της επιτυχίας, αλλά θεωρώ πως όλα αυτά συνδυάζονται όπως ανέφερε και ο αλέξανδρος_77 παρακάτω, με μπόλικη αυτοπεποίθηση και εκεί είναι που χωλαίνω. Ίσως βέβαια τώρα που το σκέφτομαι στην δική μου γενιά των 19 ετών, να μην ισχύουν όλα, αλλά σίγουρα κάποια. Γιατί σήμερα υπάρχουν τόσες σχέσεις πραγματικά, με γνώμονα μόνο το σεξ, τίποτα άλλο. Αν υπήρχε έστω και λίγη ηθική και από τις δύο πλευρές, τότε θα υπήρχαν και πιο υγιείς σχέσεις. Αλλά και πάλι, ακόμα και αυτά να διαθέτεις, εάν δεν σε θέλει η άλλη, τίποτα δεν γίνεται.
    Ενοείται οτι συνδιάζονται με την αυτοπεποίθηση. Ένας άντρας που δεν έχει κάποια αυτοπεποίθηση πως θα καταφέρει όλα αυτά.
    Αν πχ δεν έχεις αυτοπεποίθηση πώς θα γίνεις επιτυχημένος στην δουλειά σου ωστε η κοπελα σου να μπορεί να σε θαυμάζει? αν πχ δεν έχεις αυτοπεποίθηση να την υπερασπιστείς σε κάποιες καταστάσεις πώς θα μπορεί να νιώθει ασφάλεια?.. και πάει λέγοντας.
    Απο την άλλη η πολύ αυτοπεποίθηση βλάπτει γιατί μπορεί να συνοδεύεται με αλαζονεία, εγωισμό,ανωτερότητα κ.ο.κ Να έχεις αυτοπεποίθηση αλλά να μην την επιδεικνύεις και πολύ. Όσο πρέπει όπου πρέπει.
    Απο την άλλη υπάρχουν γυναίκες που δεν τους νοιάζει και τόσο η αυτοπεποίηθηση στον άντρα.. είναι η κατηγορία γυναικών που τους αρέσουν οι ντροπαλοί, εκείνοι που διστάζουν ή δηλιάζουν και δεν το βλεπουν αυτό σαν αδυναμία αλλά σαν κατι το "γλυκο" πανω σε καποιον άντρα. Συνήθως αυτοί οι άντρες είναι πιο ήπιου χαρακτήρα, πιο ήρεμοι, και έχουν ανεπτυγμένα άλλα χαρίσματα όπως την νοημοσύνη. Και συνήθως οι γυναικες που ελκούνται απο τέτοιους άντρες είναι γυναίκες που τους αρέσει να έχουν το πάνω χέρι μεσα στην σχέση.

Banned
    Quote Originally Posted by jock77 View Post
    Ενοείται οτι συνδιάζονται με την αυτοπεποίθηση. Ένας άντρας που δεν έχει κάποια αυτοπεποίθηση πως θα καταφέρει όλα αυτά.
    Αν πχ δεν έχεις αυτοπεποίθηση πώς θα γίνεις επιτυχημένος στην δουλειά σου ωστε η κοπελα σου να μπορεί να σε θαυμάζει? αν πχ δεν έχεις αυτοπεποίθηση να την υπερασπιστείς σε κάποιες καταστάσεις πώς θα μπορεί να νιώθει ασφάλεια?.. και πάει λέγοντας.
    Απο την άλλη η πολύ αυτοπεποίθηση βλάπτει γιατί μπορεί να συνοδεύεται με αλαζονεία, εγωισμό,ανωτερότητα κ.ο.κ Να έχεις αυτοπεποίθηση αλλά να μην την επιδεικνύεις και πολύ. Όσο πρέπει όπου πρέπει.
    Απο την άλλη υπάρχουν γυναίκες που δεν τους νοιάζει και τόσο η αυτοπεποίηθηση στον άντρα.. είναι η κατηγορία γυναικών που τους αρέσουν οι ντροπαλοί, εκείνοι που διστάζουν ή δηλιάζουν και δεν το βλεπουν αυτό σαν αδυναμία αλλά σαν κατι το "γλυκο" πανω σε καποιον άντρα. Συνήθως αυτοί οι άντρες είναι πιο ήπιου χαρακτήρα, πιο ήρεμοι, και έχουν ανεπτυγμένα άλλα χαρίσματα όπως την νοημοσύνη. Και συνήθως οι γυναικες που ελκούνται απο τέτοιους άντρες είναι γυναίκες που τους αρέσει να έχουν το πάνω χέρι μεσα στην σχέση.
    Χμ, σε αυτό το τελευταίο έχεις απόλυτο δίκιο. Είμαι άνθρωπος που διστάζει να μιλήσει σε μια κοπέλα, πόσο μάλλον και να κάνω σχέση. Υπήρχε μια περίπτωση λοιπόν κοπέλας που της άρεσα έτσι όπως είμαι. Το πρόβλημα ήταν ότι ήθελε να έχει εκείνη το πάνω χέρι και εκείνη άπειρη κιόλας, με πίεζε πολύ. Με αποτέλεσμα εγώ να κάνω πίσω. Το μετάνιωσα, αλλά τώρα είναι ήδη πολύ αργά. Υπήρχε και μια δεύτερη περίπτωση κοπέλας, που εκείνη ήταν πολύ πιο όμορφη από την πρώτη κοπέλα, αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει τόσο η εξωτερική εμφάνιση. Τότε όταν κατάλαβα ότι της άρεσα, εγώ ήμουν αρκετά παχύς και σε μια γενικότερα άσχημη περίοδος για εμένα, γι'αυτό θεώρησα ότι με κορόϊδευε, έλεγα από μέσα μου λόγω του ότι είμαι αρκετά εσωστρεφείς. Ότι αποκλείεται μια τόσο όμορφη κοπέλα σαν αυτήν να θέλει έναν χοντρό σαν εμένα. Ίσως να έκανα λάθος, ίσως όχι, το αποτέλεμα είναι ίδιο. Έμεινα εγώ με τα βιβλία.

Senior Member
    Δεν διαφωνώ για την λίστα της επιτυχίας, αλλά θεωρώ πως όλα αυτά συνδυάζονται όπως ανέφερε και ο αλέξανδρος_77 παρακάτω, με μπόλικη αυτοπεποίθηση και εκεί είναι που χωλαίνω. Ίσως βέβαια τώρα που το σκέφτομαι στην δική μου γενιά των 19 ετών, να μην ισχύουν όλα, αλλά σίγουρα κάποια. Γ

Ειναι αδυνατον ναχεις αυτοπεποιθηση σε αυτην την ηλικια .........την αποκτας αργοτερα , η εκδηλωνεται αργοτερα ......

Page 27 of 33 FirstFirst ... 172526272829 ... LastLast