Results 121 to 135 of 490
-
24-05-2017, 19:55 #121Miliva21Guest
Μην τον ακους....οι γυναικες ειναι εγκεφαλικα πλασματα....μπορει να θελουν και το χιουμορ ομως βαζουν τη συννενοηση και την επικοινωνια πολυ ψηλα στη λιστα των ζητουμενων απο εναν αντρα.....ισως στις δικες μας τις ηλικιες απλα να αρκουμαστε σε καποιον π απλα θα μας ελκυει θα μας τραβηξει τη προσοχη....αν κ δεν ειναι ολοι ετσι....ομως η γυναικα πιστευω θελει κ την συννενοηση κ την επικοινωνια
- 24-05-2017, 19:55 #122
δεν ξερω τι θελουν οι γυναικες.
ομως σε καθε περιπτωση πολλα περισσοτερα απο τους αντρες.
μια γυναικα δυσκολα θα προτιμησει εναν κοντο, εναν ανεργο εναν που αυτη θεωρει οτι δεν εχει πολυ αυτοπεποιθηση εναν που δεν εχει πολλες εμπειριες ενω ενας αντρας ανετα επιλεγει μια τετοια γυναικα. το θεμα της ομορφιας ειναι σιγουρα υποκειμενικο αλλα και σε αυτη την περιπτωση μια γυναικα προτιμα να μεινει μονη παρα να τα φτιαξει με τον νεαρο που της την επεσε πριν λιγο αλλα ηταν καπως ασκημουτσικος για τα γουστα της.
ενας αντρας πολυ ευκολα μπορει να βγαλει ενα συμπερασμα σχετικα με το αν θελει μια γυναικα ενω μια γυναικα ποτε.
η γυναικα θα βγει μερικα ραντεβου μαζι του αν δεν τον φτυσει βεβαια, θα ρωτησει τις φιλες της και αν της δωσουν το οκ θα συνεχισει.
ακομα, μια γυναικα μπορει να θεωρησει οτι καποιος δεν ειναι και πολυ αντρας και να τον χωρισει αν κανουν σεξ και δει οτι δεν εχει μεγαλα προσοντα και εχει ας πουμε μικρο μελος ενας αντρας ομως ποτε δεν θα πει οτι μια δεν ειναι γυναικα γιατι εχει μικρο στηθος η δεν εχει καμπυλες κτλ
τελος στις περισσοτερες αρεσουν αυτα που λενε κακα παιδια ενω στους αντρες παντα τα καλα κοριτσια. ακομα στις μικρες ηλικιες το προβλημα ειναι πολυ μεγαλο με τους νεαρους να μενουν χωρις σχεση γιατι οι κοπελες πανε με μεγαλυτερους.
το μονο για το οποιο ειμαι σιγουρος ειναι οτι στις γυναικες αρεσουν τα ψεμματα ενω στους αντρες οχι.για αυτο οι εμπειροι παντα τις φλωμονουν με ψεμματα
24-05-2017, 20:06 #123
Το έχω ακούσει και εγώ ότι είναι εγκεφαλικά πλάσματα οι γυναίκες, απλά δεν το έχω δει αυτό, μέχρι σε αυτή την ηλικία που είμαι, για μεγαλύτερη ηλικία δεν γνωρίζω. Πάντως θεωρώ και πάλι, όπως "επιτέλους παραδέχθηκες" (πλάκα κάνω εδώ, γέλα είναι αστείο...), ότι κοιτάνε την εξωτερική εμφάνιση, η επικοινωνία έρχεται δεύτερη και κατα ιδρωμένη...
24-05-2017, 20:08 #124
οι περισσοτεροι δε ξερουν να επικοινωνησουν ακομα και αν ο αλλος τους τεριαζει σπανια το αξιοποιουν αυτο ετσι τελικα τι θα μεινει? μαλον το σεξ σε οτι σταδιο και αν βρισκεται..
η ευκολη λυαη θα ταν να εχεις ενα συντροφο με καλο σωμα για να μπορεις να τα βγαζεις περα στο σεξ ολη νυχτα τη δυσκολη λυση ομως ποιος τη πετυχε? εμενα μου φαινετε πολυ δυσκολο να επικοινωνεις με καπιον συνεχεια
24-05-2017, 20:09 #125
Συμφωνώ πάνω κάτω, με την έννοια, ότι η πλειοψηφία είναι έτσι όπως αναφέρεις. Βλέπω και εγώ μια κοπέλα χαμηλών τόνων και ανακαλύπτω ότι ψάνει τον "παιδαρά" με τα sic pack, τι να πεις; Σίγουρα και θέλω να πιστεύω, ότι υπάρχουν κοπέλες που είναι σωστές και ενδιαφέρονται για βαθύτερα πράγματα, πέρα από το σεξ...
24-05-2017, 20:11 #126
24-05-2017, 20:20 #127
24-05-2017, 20:21 #128
και ομως αν κατσεις να το σκεφτεις καλυτερα θα δεις οτι η επικοινωνια αυτη που περιγραφεις θα αρχισει καπια στιγμη ΝΑ ΜΠΑΖΕΙ ΝΕΡΑ αφου η βλακεια ΔΕ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΩΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!! και αν δε πιστευεις εμενα ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΡΑΣΗ εγω απλα.. τη χρησιμοποιω..
τωρα αν σε ενδιαφερει να κανεις συντομες σχεσεις αλλο θεμα αυτο εγω παντος το βαριεμαι αυτο...
24-05-2017, 20:48 #129Miliva21GuestΕγω αυτο που λεω ειναι οτι μιλαμε πολυ βαση στερεοτυπων....οι μαγκες αρεσουν....η εμφανιση ελκυει....επιτελους πια καθε ανθρωπος ειναι ξεχωριστος κ ψαχνει αλλα πραγματα και υπαρχει και ο παραγοντας χημεια μεταξυ δυο ατομων που την εχετε ξεχασει.....αν υπαρχει χημεια και σε τρελαινει η φωνη του ο τροπος που περπαταει ο τροπος που μιλαει μπορεις να παραβλεψεις τις ατελειες καποιου ...εγω στο λυκειο ειχα καψουρευτει εναν τυπο που ολοι μου ελεγαν οτι ειναι ασχημος και εγω ειλικρινα δεν το καταλαβαινα γτ τον εβρισκα γοητευτικοτατο.....
Ασε που πιστευω πως οι αντρες ειναι περισσοτερο οπτικοι τυποι απο οτι οι γυναικες.....παντου το εχω διαβασει αυτο και σε ψυχολογικα αρθρα και σε βιβλια......οποτε ν ξερουμε λιγο κ τι λεμε
24-05-2017, 20:55 #130
E, φαίνεται ότι θα είσαι η εξαίρεση. Το οπτικό δεν χρειάζεται να το πει κάποιο ψυχολογικό βιβλίο, ότι ισχύει, η πραγματικότητα είναι αυτή. Όμως δεν είναι όλοι. Άσε που τώρα που το ξανασκέφτομαι, μπορεί αυτός ο ρόλος του οπτικού, να έχει αλλάξει "χέρια" και να έχει περάσει στην γυναίκα. Δεν πιστεύω ότι όλες κοιτάνε στον εσωτερικό κόσμο. Σίγουρα κοιτάνε το εξωτερικό και σε κάποιες γυναίκες αποτελεί, το μοναδικό κριτήριο εύρεσης σχέσης...
24-05-2017, 21:13 #131
Τοση ωρα σας λεει η μιλιβα τι θελει η πιο σωστα τι γνωριζει και αισθανεται μια γυναικα σε θεματα ελξης (που και εγω συμφωνω με τα λεγομενα της, αρα δεν ειναι μονο μια με αυτα τα κριτηρια) και της τα απορριπτετε. Και μετα ρωτατε γεματοι απορια "μα τι θελουν πια αυτες οι γυναικες;" χαχαχαχα
Θα αποδεχοσασταν μονο μια απαντηση που ταιριαζει με αυτα που ηδη πιστευετε, για να εκλογικευσετε ετσι ολα αυτα τα οποια διαφορετικα κολλατε να αντιμετωπισετε. Ενω οι απαντησεις που ηδη (νομιζετε οτι) εχετε, βολευουν. Οι γυναικες φταινε που θελουν ψευτομαγκες η κακα παιδια η σιξ πακς η μαλλια η αυτοπεποιθηση η δε ξερω γω τι αλλο δεν εχετε. Αρα δεν μπορειτε να κανετε κατι για αυτο, αρα βολικοτατο,εξωτερικος παραγοντας ειναι το προβλημα, ανωτερα βια...τι να κανετε εσεις;
Δεν εχει σημασια τι σας λεει η μιλιβα ως γυναικα και το οτι συμφωνω κι εγω.
Οποτε μμμμηπως να πουμε οτι αυτο που θελουν οι γυναικες ειναι να ακουτε λιγο να παρει η ευχη να παρει; :P
Και να μην ειστε τοσο παρτακηδες και εγωκεντρικοι; Με αφορμη ενα αλλο θεμα που ανοιχτηκε προσφατα βρηκα στατιστικες που λενε οτι αμα σε ενα ζευγαρι αρρωστησει ο ενας απο τους δυο οι γυναικες εγκαταλειπονται/απατουνται αμα αρρωστησουν σε ποσοστο 20κατι % ενω οι αντρες που αρρωσταινουν σε ποσοστο 3%....
1 στους 4 αντρες που ειναι ο "ανθρωπος" σας υποτιθεται θα σας παρατησει αμα αρρωστησετε κοριτσια...περαστικα. Παλι μου εφτιαξε τη διαθεση το φορουμ λολ.
24-05-2017, 21:21 #132
οι αντρες δεν ειναι οπτικοι τυποι ΑΠΛΩΣ πρεπει να βρεις κατι να σε συνδεσει με τον αλλο για να μεινεις μαζι του
πχ οι ανθρωποι οταν εχουν ψυχολογικα πανε σε ψυχολογους ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ συζητισουν τα ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ μεταξυ τους
ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ? γιατι θελουν εναν γνωστο αγνωστο ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ να του εξομολογηθουν οτι σκεφτονται γιατι το κανουν αυτο? ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ
αυτη ειναι η επικοινωνια που λετε τοση ωρα μεταξυ ζευγαριου? α καλα κρασια τοτε προκοψαμε...
24-05-2017, 21:33 #133
θεμα που ανοιχτηκε προσφατα βρηκα στατιστικες που λενε οτι αμα σε ενα ζευγαρι αρρωστησει ο ενας απο τους δυο οι γυναικες εγκαταλειπονται/απατουνται αμα αρρωστησουν σε ποσοστο 20κατι % ενω οι αντρες που αρρωσταινουν σε ποσοστο
αρα απο οτι φαινετε η βλακεια το τραλαλα και το χαβαλε αρχιζει να καπελωνει τη συμπαρασταση που υποτιθετε θα υπηρχε στα λογια ομως η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια....
μονο οταν καπιος το εκτιμα αξιζει να μην εισαι εγωκεντρικος αν σου ζητα μετα τα ρεστα γιατι ο βοηθεια που του προσφερες ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ τοτε προφανως η αδιαφορια του αξιζει περισσοτερο..
ειπαμε να μαστε καλοι ομως δε θα γινουμε και κοροιδα...
24-05-2017, 21:44 #134Miliva21GuestΠεστα βρε ναταλια μου να αγιασει το στομα σου επιτελους .....αλλα οχι εκει αυτοι ο,τι και να πουμε εχει κολλησει η βελονα xD
θυμηθηκα μια γελιογραφια/σκιτσο που χα δει σε ενα περιοδικο ...στη μια εικονα ηταν ενα ζευγαρι( ενας αντρας ασχημος με μια ομορφη που της μιλουσε και εκεινη τον κοιταζε με θαυμασμο και ελεγε σε φουσκα και καλα "μααα τι υπεροχος που ειναι") και διπλα εδειχνε ενα αλλο ζευγαρι εναν αντρα με μια θεογκομενα διπλα του και ελεγε "μα τι υπεροχη που ειναι" φαντασου μεχρι και σε γελιογραφιες που βασιζονται σε ψυχολογια περνανε το μνμ οτι οι γυναικες σε θελουν αν μπορεσεις να εξιταρεις και να παιξεις με το μυαλο τους ενω αντιστοιχα οι αντρες εκτιμουν τον εξωτερικο σου κοσμο....νταξει στερεοτυπο κ αυτο αλλα λεμε τωρα...
Αλλα οχι ας τους πουμε τα καθιερωμενα xD
ΝΑΙ ολες ειμαστε ιδιες
ΝΑΙ γουσταρουμε μονο τους μαγκες και τους αλητες
ΝΑΙ κοιταμε μονο τους κουκλους
Και ΝΑΙ πηγαινετε τωρα σε μια γωνια να κλαψετε ....
Ευχαριστημενοι τωρα??? xD
24-05-2017, 21:49 #135
Δεν μπορούν να καταλάβουν τον χαρακτήρα μιας γυναίκας οι άντρες αυτή είναι η αλήθεια
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))