Results 241 to 255 of 490
-
28-05-2017, 00:15 #241
Αβυσσος οι ψυχες μας!
- 28-05-2017, 00:16 #242
28-05-2017, 00:19 #243
Επισης το φτυσιμο και η ασεβεια δηλωνουν φτυσιμο και ασεβεια.
Και μου εχει τυχει να γνωρισω ελαχιστοτατους ανθρωπους που βγαζουν πραγματικη εσωτερικη δυναμη και ανεξαρτησια, χωρις τζαμπα μαγκια κλανια κι εξατμιση. Οποιος οντως εχει εσωτερικη δυναμη δεν του κλονιζεται επειδη νοιαζεται, δινει σημασια στους γυρω του, φροντιζει, σεβεται. Ισα ισα το να μη μασαει κανεις να κανει πραγματα που τον καθιστουν φαινομενικα "τρωτο" και να μη του κοστιζει αυτο τιποτα ειναι η μεγαλυτερη εσωτερικη δυναμη πιστευω.
Αμα νοιαζεσαι και αρεσεις ποσα περισσοτερα κιλα μαγκας εισαι; Ποσο πιο αυθεντικο ειναι;
Εγω λεω πολυ. Αυτα που λες ειναι για ανασφαλεις ανωριμους ανθρωπους....και δεν ειναι κακο, ολοι εχουμε λιγοτερη η περιασοτερη ανασφαλεια και ολοι μαθαινουμε παντα στη πορεια. Αλλα ας μην εξιδανικευουμε αρρωστες καταστασεις.
28-05-2017, 01:23 #244
Ναταλια οταν την παθαινεις τοσο χοντρα (παθων κι εγω απο γυναικα που ακουγα και εβλεπα, τι ψυχαρα που ειναι), εχω καταληξει οτι απο πισω τους κρυβεται καποια ψυχικη διαταραχη που ειναι αποτελεσμα μεγαλων φοβων απορριψης, ελλειψη ενσυναισθησης, αγαπης, αρνητικοτητας για τους ανθρωπους κτλ. Οποια και να ηταν στη θεση σου τα ιδια θα παθαινε. Ησουν χαμενη απο τα αποδυτηρια που λεμε. Ειναι μεγαλο πληγμα να δινεις απο τη ψυχη σου και να εισπρατεις οχι εστω ψιχουλα, αλλα ασεβεια και αχαριστια. Οχι απλα να μην δινουν αλλα να μην σεβονται και αυτο που δινεις.
Εμενα κατέρρευσε η κοσμοθεωρια μου οταν αντιληφθηκα οτι καποιοι ανθρωποι δεν ειναι κακοι, αλλα απλως δεν νοιωθουν, δεν εχουν αισθηματα, δεν εχουν την ικανοτητα να τα νοιωσουν, να τα αναγνωρισουν, να μην κατανοουν το αυτονοητο.
Δεν το καταλαβαινει καποιος αν δεν το ζησει, εγω δεν το λεω πουθενα γιατι με κοιταζουν σαν να το εχασα.
28-05-2017, 03:58 #245
https://www.youtube.com/watch?v=N0m_GVG3Oxo
τι θελουν οι γυναικες
28-05-2017, 14:36 #246
Πισω απο τετοιες καταστασεις σιγουρα κρυβονται οι ανασφαλειες, ο φοβος της απορριψης, η ελλειψη ενσυναισθησης, αποδοχης, αγαπης, η αρνητικοτητα που λες για τους ανθρωπους που προκαλει κυνισμο και εγωισμο στις στις συναναστροφες σου, φοβος πονος και κακο γενικα...τωρα το κατα ποσο αυτα είναι δειγμα ψυχικης διαταραχης η αν απλα ειναι αδυναμος ο ανθρωπος η δεν ετυχε να παρει τα μαθηματα που επρεπε να ειχε παρει ακομα νομιζω διαφερει απο ανθρωπο σε ανθρωπο και ειναι και θεμα βαθμου και χαρακτηρα...οτι ολοι εχουν εστω λιγακι καποιο απο τα παραπανω θεματα το εχουν, το πιστευω. Το θεμα ειναι να συντονιζεται καποια στιγμη ο ανθρωπος με τη φυση του και κατ'επεκταση με τους γυρω του καλυτερα...να καταννοει, να συμφιλιωνεται, να προσπαθει για το καλυτερο...και ροζ χνουδωτοι μονοκεροι πανω σε ουρανια τοξα κλπ κλπ :P
Ουτε εγω πιστευω στη κακια, στη βλακεια πιστευω.
Αλλα αυτο δε σημαινει πως επειδη καταννοεις τον αλλον σαν ανθρωπο και τους λογους που κανει οτι κανει σου αξιζει να βγαζει πανω σου τα ψυχολογικα του...οπως εσυ προσπαθεις να τον καταλαβεις ετσι δεν πρεπει να προσπαθει κι εκεινος να μη τα βγαζει πανω σου; Θελει αυτογνωσια και σεβασμο και απο τους δυο για να αξιζει κατι πιστευω, και ας παλευει καθενας τους δαιμονες του...αμα δεν υπαρχουν αυτογνωσια και σεβασμος ομως και απο τους δυο...η αγαπη δεν φτανει και ειναι μουφα...δεν μου λεει εμενα κατι τουλαχιστον.
Για αυτο προσωπικα τουλαχιστον βαζω χι στην απιστια χωρις αναλυσεις τι πως και γιατι...οσο και αν δεν ειχε κακη προθεση ο αλλος ουτε αυτογνωσια εχει (και αν εχει επιλεγει να κανει κατι λαθος οποτε ακομα χειροτερα) , ουτε σεβασμο εχει...το παραδεχτηκες στο αλλο θεμα πως μετα την απιστια ο σεβαμος φευγει απο το παραθυρο, πεφτει ο κερατας ή η κερατωμενη στα ματια σου....αρα τι μενει απο τα πιο ουσιωδη και θεμελιωδη; Η συνηθεια, η ασφαλεια...καλα ειναι και αυτα, αλλα εμενα μου ειναι λιγα.
28-05-2017, 14:47 #247
Υπάρχει άνθρωπος χωρίς ψυχολογικά τελικά;
Το όνειρό μου είναι να βρω μία γυναίκα που θα με "γιατρέψει"..
Αυτό, κατ' επέκτασιν, σημαίνει ότι πρέπει να με καταλαβαίνει.
Αλλά επειδή αυτό δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, γι' αυτό στοχεύω στις ψυχολόγους! Όσο κι αν ακούγεται κάπως αυτό, θα προτιμούσα να είναι και ψυχολόγος, θα ήμουν πιο άνετος μαζί της! Και κυρίως με τη σκέψη ότι θα έχω την ελευθερία να εκφραστώ... Κι ότι θα μπορεί να αντέξει και να διαχειριστεί τις διάφορες κυκλοθυμίες και μεταπτώσεις μου.. Ότι δε θα με θεωρεί "φρικιό" ή "ψυχάκια" δηλαδή.......
28-05-2017, 15:04 #248
Δεν νομιζω πως ειναι ο,τι καλυτερο να ψαχνεις γυναικα για να σε "γιατρεψει"...θα ηταν σχεση εξασρτησης αυτη, θα εγερνε προς τη μια μερα η ζυγαρια...και νομιζω πως μια ψυχολογος θα το διεκρινε αυτο και θα το απεφευγε...απο εκει και περα φυσικα και ειναι καλο να νιωθετε και οι δυο ελευθεροι να εκφραστειτε και να μπορειτε να βασιστειτε ο ενας πανω στον αλλον αμφιδρομα, χωρις φοβο επικρισης, χωρις την αναγκη δειχνετε κατι που δεν ειστε...
28-05-2017, 16:06 #249
Τελικα δε με πειραζει τοσο η απιστια οσο η κοροιδια και το ψεμα η καλυτερα το δουλεμα. Αν μου πει η αλλη απο την αρχη φιλε μου μ αρεσεις αλλα για την ωρα θελω να περναμε καλα και βλεπουμε, οκ αν το δεχτω κι εγω δεν εχω απαιτησεις, λογικα θα περναει καλα και με αλλους.
28-05-2017, 16:08 #250
29-05-2017, 12:23 #251
Θα σου πω μια ιστορια που είχα ακουσει πριν λιγο καιρο. Μια γυναικα ηταν παντρεμενη με εναν αντρα. Αυτη έπαθε ενα ατυχημα και έμεινε παραλυτη στο κρεβατι για πανω απο ενα χρόνο. Ο άντρας της έκατσε στο πλευρό της, και μάλιστα με την φροντιδα και την αγάπη που της έδωσε εγινε καλα και περπάτησε κανονικα. Περασαν 3 χρόνια και αυτός διαγνωστηκε με καρκινο. Μερικους μηνες μετα αυτη τον χωρησε και πηγε και τα εφτιαξε με εναν νεαρο γιατρο.....
Ενα μηνα μετα το διαζυγιο ο αντρας της πεθανε απο την στεναχωρια του.
Κατι που θελω να σε ρωτησω τωρα Αυτη η ερευνα που την ειδες; Γτ εψαξα στο ιντερνετ και δεν ξερω που να την βρω. αν μπορεις στειλε μου το linkΥπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
29-05-2017, 12:32 #252
Κατ' αρχήν μία έρευνα με περιορισμένο αριθμό, συνήθως είναι 100 άτομα, δεν μπορεί να χαρακτηρίσει, όλη την γη, ότι έτσι θα γίνεται. Άρα αυτό με την πλειοψηφία, είναι για εμένα αστείο. Και δεύτερον, η πραγματική ζωή, είναι μακριά από τις έρευνες. Καθώς γνωρίζω και εγώ ζευγάρια, που πέρασε από 40 κύμματα, ο γάμος τους και ενώ άλλος ή άλλη, θα είχε χωρίσει με την πρώτη στραβή, αυτοί παρέμειναν ακέραιοι στον γάμο τους. Έρωτας μπορεί να μην υπάρχει, αλλά υπάρχει κάτι πολύ μεγαλύτερο μεταξύ τους και λέγεται αγάπη. Και αρρώστιες πέρασαν και ήταν μαζί, κοντά ο ένας στον άλλον και πολλές οικονομικές δυσκολίες, και λύγισαν και έκλαψαν, αλλά ήταν μαζί. Αυτό δεν μπορεί καμία έρευνα, να στο πει...
29-05-2017, 16:33 #253
https://www.sciencedaily.com/release...1110105401.htm
Και η ερευνα εν οιδα οτι ουδεν ειδα εγινε με δειγμα 515 ατομων, οχι 100...και αν παλι δε σου φτανουν τι να κανουμε, ετσι γινονται οι ερευνες, με δειγματα...δε γινεται οι ερευνητες να βρισκουν ολα τα ατομα στον κοσμο που θα τους αφουσε αμεσα η εκαστοτε ερευνα.
29-05-2017, 17:09 #254
29-05-2017, 17:46 #255
Δεν ξερω τι γινεται σε ολο τον πλανητη και δεν λεω οτι οι αντρες ολου του πλανητη κανουν το ιδιο σε ακριβη ποσοτικη αναλογια. Ουτε η ερευνα το λεει. Λεει οτι απο αυτα τα 515 ατομα για καποιο λογο περισσοτεροι αντρες παρατησαν την αρρωστη συντροφο τους παρα γυναικες τον αρρωστο συντροφο τους. Συγκριτικα με τις γυναικες απο αυτην την ομαδα αυτο εγινε...εκει εστιαζουμε, στη συγκριση των φυλων...
Οι γυναικες απο ολα αυτα τα ζευγαρια εστω...ας παρουμε αυτο το συνολο, στο πηγαδι κατουρησαν; Ειναι γεγονος πως απο το συγκεκριμενο συνολο περισσοτερες γυναικες εμειναν με αρρωστο συντροφο παρα αντρες. Τωρα το γιατι εγινε ετσι αυτο στο συγκεκριμενο συνολο ανθρωπων και αν ειναι επειδη ετσι φερονται αναλογικα οι αντρες σε ολο τον κοσμο λιγο πολυ η αν απλα μαζευτηκαν ολοι οι μαλακες στις τρεις αυτες πολεις για καποιον λογο ειναι αλλη ιστορια :P
Αν πιστευεις οτι ειναι πιο πιθανο να μαζευτηκαν οι αντρες που παρατανε τις γυναικες τους στην αρρωστια σε τρεις συγκεκριμενες πολεις παρα να αντικατοπτριζει αυτο μια γενικοτερη ταση σε καποιον βαθμο...παω πασο :)